Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Tudnátok abban segiteni, hogy hol lehet valamit még buherálni a beállitásoknál, hogy a HDR fényt jobban kezelje a játék, mert mikor a nap felé fordulok olyan mintha ki lenne égve a kép.Tudom hogy valamilyen szinten ennek igy kéne müködni,de nem ennyire, hogy csak akkor lehet lárni valamit ha a hátad mögött van a nap és ráadásul nagyon lassan reagál.
Minden high beállitáson van csak az élsimitások vannak normálon vagy low-on a látotáv 2000m.
Ja és a hardweres hangot miért nem lehet bekapcsolni, biztos venne le egy kis terhet a procirol ha nem softveresen kéne azt is számolnia.
m1c1mack0
m

m1c1mack0
Vagy van ez link 9k-ért vagy a letöltõs verzió ~4k körül, én a letöltõst ajánlaná, mivel teljesen egyenértékû a dobozossal.

bandika64
Sziasztok,Magyarországon lehet kapni valahol bolti változatot? Szeretném megvenni a játékot gondolom már nem nagyon drága,de olyat vennék amit ti is használtok hogy tudjunk multizni.

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

<#kuss><#kuss><#kuss>

www.smart-bus.hu

m1c1mack0
Amúgy mindez részletesen pontosan le van írva abban a 'jegyzetfüzetben' ha nyomsz egy 'M' betût.

Hmuda
EVO-Coop mód. Csinálni kell feladatokat vagy nagyon aktívan részt venni a csatározásokban, hogy növekedjen a rangod és ha elég magas a tisztséged akkor szépen sorban nyílnak meg a különféle jármûvekhez és fegyverekhez a jogok.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Evolution, a pálya neve

Milyen evon?
mer evon jacol

#ofp.hu@irknet

Nem tudja valaki miért dob ki mindig minden vegyverrel felszerelt Hamwi vagy repülõ vagy bármi ha beleülök 1 másodperc múlva?
m1c1mack0
http://armed-assault.hu/news.php

Csanjedi
mondjuk ez hamachis játékra lett készitve. nem hiszem hogy támogatjátok:S

Live long and prosper.

Csanjedi
Hi, csináltam egy odlalt az ArmA 2-nek, nem tudom létezik-e már. Ha nem, akor nézktek meg és monjdatok véleményt, iletve hogy jki tudna segiteni, de cask komoly igény esetén, köszi.

http://arma2.extra.hu

Live long and prosper.

Thanx !
így már mûxik.
jöhetnek az addonok.

Raptor 2
tedd fel az 1.14-et is.

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Sziasztok!
Ismét leporoltam A Gamát, de gondoltam kipróbálok pár addont, arma föl, Quins Gambit föl 1.08 Patch -el, start.
Eredmény: Error Compiling vertex shader VSShaderPool
A sima Arma 1.04 az megy,
Valakinek ötlete?

Esrohnoil
OFP-re gondoltam...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

bakvarnyu
100 KM

Esrohnoil
Értem... Magyarul nem a legjobb a motor...
Akkor úgy kérdem h. mi a legjobb látótáv, ami mellett full részletességgel nálatok még elég simán fut a játék?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

szerintem olyan gép még ma sincs...

Esrohnoil
Tényleg, OFP-nek mi a gépigénye, vagyis mi kell hozzá ha full részletességgel akarom játszani legnagyobb látótáv mellett, és még ne is nagyon akadjon?

Mindkettõtöknek! 😊

Ezeken a processzor frekvenciákon, kb.: 30%-al teljesít kevesebbet a kártyátok! 😊 Vagy tuning, vagy csere! 😊 Nem tudom mire használjátok még, de, ha a játék a mérvadó, akkor jelenleg csak Intel + Ati! Mondjuk E8400 + 4850. Nem szeressem én sem, de ez van! 😞

www.smart-bus.hu

repvez
Köszi ,de nem nagyon szeretem a tuningot igy max akkor lesz a tuning ha egy 6000+ vagy 6400+ os proci megy majd bele mihelyt összegyülik rá egy kis felesleges lóvé és jó áron be tudom számitattni a 4000+-ot.Akkor inkább megy normálon az egész 😊
Raptor 2
NAh akkor megint hülyeséget mondtam 😛 A nemhozzáértésem. 😊
Egyébként akkor az én 8800Gt karimhoz is kevés a 4200+ ugye? :S

Nem olvastam félre... az X2 4000 2100mhz-n megy alapon! Ez kevés a 4850-nek! 😊) legalább 3000mhz kell neki, de szerintem az is kevés... vagyis arra próbáltam utalni, hogy tuningolni kéne! 😊)

www.smart-bus.hu

Raptor 2
Szerintem félreolvastad, a procija AMD X2 4000+

Amugy nekem is 8800 GT-m van, X2 4200+ proci, és 2GB ram (sajnos DDR)
Én is High-Normal beállításokat használok de nálam az árnyék csak normal.

Csak IC-bõl kellet lépnem a foci miatt, de ha van idõm/kedvem/energiám felszoktam nézni serverre kicsit, csakhát itt a nyár és az éjszakák nagyrészét nem töltöm itthon 😊

Annak a 4850-nek kell legalább 3ghz, de inkább több a proci felõl... ha ez megvan, akkor szépen menni fog. Nekem a 8800GT-vel 3000 méteres látótávval szépen megy normál és high beállításokat használva. Árnyék, antialising, anisotropic, vér, postprocess effect high, object detail very high, a többi normal. Így 25-60 fps között mocorog...

www.smart-bus.hu

repvez
mi a legoptimálisabb beállitás az armá-hoz hogy szép is legyen és jol is menjen?Vannak valami speciális beállitások amivel lehet tuningolni?
A gépen ATI4850,2gb800mhz ram, AMDx24000+.
wardogzombie
azt mondták léptél.vagy nem te?

micsoda jó kis flémbõl maradtam én ki <#idiota>

Bucser
Az E3-ra kimenni túl drága. GC-re jönnek majd Lipcsébe Augusztusban vagy szeptemberben asszem.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hivatalos weboldal szerint Szept.1-jén indul el az oldal, gondolom akkor lesz több anyag.

repvez
egy kis prezentácios videot el tudnék belöle viselni.Csodálom, hogy az E3-on nem voltak ott vagy nem adtak ki anyagot akkorra
"Joining in Progress causing lag and disconnection (JIPing player can break the game for the players already ingame)"

Ugyan... ez szinte észre sem vehetõ! <#zavart2><#vigyor2>

Nem megkövezni... néha én is lehetek negatív! <#vigyor>

www.smart-bus.hu

bakvarnyu
nekem eztetszik ez a szervernév <#hehe>

<#law>
wardogzombie
Megbocsátok de azt tényleg nem én kreáltam.Ha elhiszed ha nem.

DrRadon
Valamikor többen is láttunk egy olyan szervert, hogy "IDe gyere játszani kisköcsög" Egyetlen játékos volt rajta: "Wardog".

Sorry, ha nem te voltál.

m1c1mack0
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

m1c1mack0
---------------------------------FLÉMÓVER---------------------------------

wardogzombie
és még azt se vágom hogy kit oltottam be?oswaldot hogy jöjjön icre azt igen de hogy kilép az a saját döntése volt.én semmit se mondtam neki.mondjuk ha visszaemlékszel hogy szinte mindenki neki esett nagy pofával nyilván érthetö hogy miért lépett ö is.amugy meg te is leléptél szó nélkül akkor és miattad is kapta az ívet csak hogy tudj róla.

wardogzombie
mióta kiléptem azóta egy napra tettem fel vissza az armát de mivel kiderült hogy még köszönni se tud néhány ember ha felmegyek inkább leszedtem és azóta sincs fent.és valszeg nem is lesz de nemtudom te miért pörögsz itt mikor veled és a szakaszunk egyik tagjával se volt bajom.ugyhogy sry

wardogzombie
te miröl beszélsz? milyen szervert inditottam?ittál vagy mi?

DrRadon
"Egy kérdés:Mi van akkor ha az ember szimplán játszani szeretne az Arma.hu-n nem pedig cseverészni?"

Miért játszod a degeneráltat?

"Én nem játszok már nagyon régóta te meg ezt tudod meg hogy miért nem azt is"

Egyébként nem tudjuk miért.Problémád volt valakivel, aki nem bántott és aki már nincs is köztünk. Beoltottál egy másikat is. Késõbb visszajössz, és olyan szervert indítasz, hogy "Ide gyere játszani kisköcsög". Szóval fogalmunk sincs mi a problémád.

Amíg játszottál is mindig megegyeztünk, hogy mit és milyen formában játszunk... ezért nem értem a picit ironikusnak tûnõ kérdésed.

www.smart-bus.hu

wardogzombie
<#hehe>még egy kicsit feszítik és átmegy a gyereken.Kiváncsi lettem volna ha tarkón találja mi történik.