Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Reggel óta nem megy a hivatalos ArmA2 oldal... mit bûvészkednek vajon? Csak nem valami videót töltenek fel... vagy egyszerûen lekapcsolták a szerverüket, mert nem fizették? <#hehe>

www.smart-bus.hu

DrRadon
Csak arra tudok gondolni, hoy szabotör volt köztünk. Gondolj csak bele, mici felszerelése folyamatosan elltünt, a helibe oltott C-47-en nem voltak pilóták, sorozatosan lelõttek minket... szóval gyanus.

Sanyix
az igazsághoz hozzátartozik, hogy a raktér ajtó ki sem nyílt igazából, mert valaki lelakatolta, és errõl árulkodott a "vehicle is locked" felirat is.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

DrRadon
Éjjeli bevetés elõtt egy álló rotoru, hozzá nem értõk számára helikopter kinézetü C-47-es fedélzetén, ahol nem voltak pilóták, és ahol az utolsó két ugró elõtt mindig bezárult a raktér ajtó.

Tudom, ez így furcsán hangzik, de hidd el, ez a nagy ACE valóság😊

Mi ez Misi négerek harca éjjel az alagútban?

"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."

DrRadon
Legalább egy-egy sörösdobozt rakhattál volna a kezükbe😊

Elit Alakulat

Thx. Közben utánanéztem én is. Jól fel lehet pakolni a vasat.

[NST]Cifu
Az MQ-9 képes ennyit vinni (1360kg hasznos terhet vihet a szárnyai alatt), bár a standard fegyverzet általában 4x Hellfire és 2x 227kg-os LGB. Hozzá kell tenni, hogy még sehol sem láttam olyan képet, amelyen egy MQ-9 látható 14 Hellfire-el (az USAF olfalán is Hellfire + LGB van mindig a gépeken), tehát ez inkább elméleti fegyverterhelés lehet.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Pláne 😊 szal nem sok egy kicsit? Cifu? szakérts légyszíves

14 😄

Nem sok egy kicsit az UAV-n a 8db Hellfire?

Ja remélem valamelyik Antonov bekerül így utólag mint az MLRS...

[NST]Cifu
A levegõben kissé csúnya azért a nyugati fölény. Azt még valahogy lenyelem, hogy a Szu-34 a "vadász" (egy Szu-27SzM azért jobb lenne), de miért nem raktak be egy An-12-õt vagy An-26-ot?

92 utassal jó kis légidesszant küldiket lehet vele csinálni :]

wardogzombie
C-130?

merevszárnyúak kint

Scottt
Mikor én néztem már kinntvolt,sõt még irni is akartam(vagy talán be is írtam), hogy inkább a tüzérséghez kéne😉

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Mikor kikerült a többi akkor nem 😛

Scottt
A grad már bennt volt,Tempike figyelhetnél^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

hehhe Sanyix elérzékenyültél? 😊

hát igen, cti minden vasárnap 4kor...

www.armed-assault.hu

m1c1mack0
De nem is csak az armahun játszottunk/játszunk . . .

Közben a gumikerekesekhez bekerült a BM21 Grad, lánctalpasokhoz pedig az M270 MLRS.

Már szinte mindenhez 1.14 kell...

Sziasztok!
Köszönöm a linket, sikerült berakni a jármûveket, a gond most az hogy nemtudja megjeleníteni õket... ACE mod nélkül az editorban letett új jármûvek megtekintésekor a játék bezár és az Invalid... stb hibaüzenetet dobja ki... ACE mod felrakása után (1.05, 1.06) pedig több hibaüzenettel bombáz. Ilyenpéldául az "Addon 76_VDV requires version 1.08 of application", ezt rögtön indításkor kidobja. Ezt leokézva indul a játék, de a menü behozalatakor újabb hibaüzenet: No entry 'bin\config.bin/CfgVeihicles/M113/Turrets/MainTurret/ViewGunner,initFov'.Ezt is leokézva bejön a menü zenéje, ill a videó. Az editorban gyakorlatilag nem mûködnek az új jármûvek.
A játék 1.05-ös. PLS Help!
DrRadon
Teljesen meg tudlak érteni. Bár ArmA-ban soha nem értük el a 20 feletti létszámot (18 volt a max egy majsz pályán, úgy, hogy pedro is benézet egyetlen frag elejéig) de a hangulat mindig frankó volt.

Sanyix

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Hentnaplókat fel tudnád valahova tenni?

Sanyix
hmm nemrég megtaláltam a régi ofphu oldalt egy archivumban... érdekes volt elolvasgatni az akkori híreket, (és persze a hentnaplókat 😄), mikor még 2x fõs gigahentek, délutáni cti-k voltak, meg minden este multis hentelés, 10+ emberrel.
Akkora élményt mint azok a gémelések semmilyen más multis játék nem adott nekem.
Az nem semmi nálam, hogy még majdnem 5 évvel ezelõtti részletekre is emléxem, mondjuk a nyári napközbeni vs cti (mert akkor még volt olyan is), mikor csináltunk eg a10-est, és én repültem vele, a ctiland szigeten, és egy apró szigetre való leszálláskor blondy aki a commander volt, ott közvetített, hogy "nemhiszem el, és leszáll, és leszáll! lentvan!" majd mivel rövid volt a pálya, a végén kiugrottam a repcsi meg be tovább a tengerbe 😄
Meg amikor fürtössel együtt üvöltöztünk ts-en, hogy "de most beszálsz a kurva t80-ba, és 3man szétszedjük õket" "de nee mer ott az m1 a dombon", meg "vigyázz szacsiznak!!!!".
Na meg persze a nagy ZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍRRRRR-ozások, és a "csíteremegy"-ezések... De nagy móka volt, és hogy hiányzik 😞 pedig bugos szar 😄

[NST]Cifu
A V-22 szerintem is a merevszárnyúaknál lesz. Az USMC szállító helikopterei az UH-1(Y), CH-46 és a CH-53, utóbbi már igen méretes darab. Ha az orosz oldalon bekerülne a Mi-26, az nagyon meleg lenne, mivel abba akár 2db BRDM vagy 1 BTR / BMP is elférne. 😊

Wiki aztírja katonai célokra is használják.

Scottt
Ch-46 a Chinook kisöccse<#wink>
A mi-26ost szerintem nem használják az Orosz seregben csak polgári nem?!
V-22 még lehet a repülõknél,vagy utólag belerakják mint valamelyik géppuskát^^

Na ja, de valami komolyabb szállító cucc is elférne 😊 pl. CH negyvenvalahányas (most nemtudom pontosan mi a neve USMC használ valami Chinook változatot) meg Mi-26. ráadásul a traileren meg néhány képen van V22 Osprey itt meg nincs 😮

[NST]Cifu
Vajon mi a fenét akar jelenteni a "dual-antena radar"? 😊

Egyébként eddig nem is rossz, választékra nem lehet panasz.

kint vannak a helik is

m1c1mack0
Armahun tervezünk egy nagy össznépi ACE coop-ot (fegyelmezetten TS-en akár csapatokra oszolva stb. stb.)akit érdekel ITT kaphat majd infót, hogy mikor is lesz pontosan.
Új arcokat is szívesen várunk, csak legyen eredeti arma (ez sajnos technikai feltétel).

Sziasztok!
Nemtudtok vmi leírást arra, hogyan kell használni a .pbo fájlokat? Mit kell ezekkel csinálni? Hogy lehet azlyen fájlokkal rendelkezõ anyagokat (jármûvek, szigetek...) beletenni a játékba? Anniyt tudok hogy makePBO progi kell, az is megvan... De ezután?
m1c1mack0
Ha ez valami felkérés akkor akkor a 'H.AR.C' szívesen részt venne bármi ilyesmiben, nektek hány emberetek van?

Hali, nem akartok többen játszani hamachin egy jóféle összecsapást? TS-en dumálnának a csapatok.

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Scottt
Szerintem 1millió$bõl képezték ki az egész VSZ hadsereget<#hehe>

Egyébként kicsit csalódott vagyok itt a jármûveknél nem említette, hogy pl tudnánk-e lõni belõlük, lenne-e FLIR meg esetleg normális (nem HP alapú) sebzés rendszer lenne.

És a régi VSZ egységeket vajh megtanítják az M1A1 kezelésére? <#nyes>

Ha élethûek akarnának lenni akkor beül (ha megtalálja h hol kell kinyitni a nyílást), és csak ül ott bent több tonna páncél védelmében, esetleg keresi az "Engine ON" gombot <#nevetes1>

Nem kötexek többet, ígérem <#hehe>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Scottt
Az ilyen 1millió$ ráfordításából kiképzett GI.Joe SF katonákat ha jól emlékszek alapszinten azért megtanítják a -volt-VSZ tagállamok kézifegyvereinek kezeléséhez.

Eredetim van. A Mi24 amúgy sincs benne, csak van hozzá egy kieg, ami elég hülyén van megírva sok szempontból (Pl burst jellegû gépágyú, 500-as rakétakapacitású nem-irányított rakétablokk a CAS helinél, stb stb) 😊

A sniper puskához gondoltam ezt én is. Tapasztalatból tudom, hogy 300m fölé már kell olyan kiképzés, hogy el is találd a célt. Hiába vesz fel egy baka egy M20-at, ha a 600m-re levõ célnak a 20m-es körzetét se szagolja a lövés. Persze elsütni el tudja.. 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

[NST]Cifu
Ebben alapvetõen igazad van (sõt az ergonómia egyre fontosabb már a katonai eszközöknél is), ugyanakkor a kiképzést nem pótolhatja semmi. Például mesterlövész fegyvernél a mil-beosztás ismerete nélkül aligha fogsz egybõl pontlövéseket leadni 600 méterrõl, még ha a fegyvert amúgy tudod is kezelni.

Tehát használni fogja tudni, de igazán jól, hatásosan használni egy kiképzett/gyakorlott katona tudja csak.

[NST]Cifu
Az elsõ feléhez: eredeti ArmA-d van? Mert ott én nem tapasztaltam ilyet. Ellenben a tört verziók csinálnak érdekes dolgokat, a géppuskák, gépágyúk extrém szóráa tipikusan ilyen jelenség. 😊

A második feléhez: ez egyfelõl AI dolog, alaphangon be lehet állítani az AI tudásszintjét, ami befolyással van a képességeire, innentõl kezdve a küldetés készítõtõl függ, hogy mit fog kezdeni ezzel a képességgel. Mindenestre nem nagyon jellemzõ, hogy az AI fegyvert váltogatna. 😊

Ha te veszel valamit fel, akkor tudás alapú dolog, ugyan elég hülyén nézett már az OFP-ben is ki, hogy egy sima bakával beülhettél az A-10A-ba, de ez van. Persze küldetésszerkesztéssel ez is orvosolható bizonyos szintig.

Az ArmA-ban elvileg javítják az AI-t, kiváncsi leszek rá...

polluxware
harctéri cuccokat általában úgy tervezik az okosok hogy ne batelfílden keljen elolvasni a kínyai útmutatot hozzá hogy használni tudd..