35054
-
#18947 Virágbolti, hogy a te szavaiddal éljek :) Az a gondom ,hogy a multi engem nem érdekel (régóta nem érdekel semmilyen multi, 7 évig CS-ztem elég volt a multiból, közben volt egy OFP, Joint Op., stb. de mára kizárólag single játékos lettem) a single meg eddig nem győzött meg, meg ez a gépigény is borzasztó és így számomra nem éri meg annyi pénzt kiadni érte amennyibe most kerül. A tippet kösz, megpróbálom, bár jobban örülnék ha nem kellene a már félig megcsinált küldetést előröl kezdeni. -
fkubi #18946 12vs12, esetleg 15vs15 (de ez csak 1 eve van kb).
A stilusom meg kopirajtos. Nem fogom simogatni a kis buksi fejet, ha baromsagot beszel. Foleg, hogy ott se volt :) -
JanáJ #18945 Én vaktában megpróbáltam pár szervert, de nem engedte. Aztán lehet lesz pár tört szerver. -
#18944 Sziasztok, kicist eltüntem, jelenleg barátnőm gépéről írok, hamarosan érkezem és szarrá zúzok mindent helikopterrel, ugyanis itt pihen az asztalon az új Joystickom, Saitek Cyborg X-flight. A másik dolog, hogy végre nem 640x480-ban fogom tolni (viszont legalább swapolni fog) mert itt néz velem szembe egy Q9400 meg egy HD4850. amint megérkezik a Gigabyte GA-EP45-UD3R alaplap, már érkezem is, remélem még a héten, addig is hajrá Magyarok! -
Feró Flex #18943 nálam se... -
#18942 nálam se muzsikál úgy, ahogy az a konfighoz méltó lenne... -
nono55 #18941 lapozófájlok? -
pedro870 #18940 Volt vmi spéci nagylétszámú cti pálya, nekem is rémlik. Azért bőven elképzelhető, hogy a stílusod finomsága időtállóbb, mint a memóriád, nem? :)
-
JanáJ #18939 Még annyit, tegnap néztem hogy 10km-ig tolható ki a látótávolság. Ezt szerintem még a mostani top vasak sem tudnák maradéktalanul kiszolgálni. Pont ez a jó benne. Hogy 2 év múlva is szép/elfogadható lesz. Az viszont tény hogy az optimalizálást szót bohémék nem ismerik. -
Zsolesz0721 #18938 Tört játékkal lehet játszani neten?????????? -
JanáJ #18937 User error! cserélj felhasznállót. -
LizardX #18936 Hehe, nekem AMD X2 4850e + Ati 4670 + 2 G RAM, és eddig teljesen élvezhető. Persze közepes grafikai beállításokkal, de a táj még mindig olyan gyönyörű, hogy szinte behuggyantok! Valami nem kicsi user hiba lehet ott. -
#18935 lol. Kitörölted? Remélem a lemezzel... -
potyi21 #18934 Nekemis E 8400 as 3.00 ghz-s prockom van,corsair 1333 as ramok 4Gb,ati gyarilag tuningolt kartyaja 4870-es gddr5 /1gb ,seagate barrakuda 750 gb,es ugy szaggat h alig lehet vele menni ! kitoroltem es baszok ra ! ezen a konfigon ha nemmegy assa el magat..... -
JanáJ #18933 Van az a pálya ahol van tűzérségi támogatás és valami nőcit is be kell gyűjteni. A tűzérség egyszer használható? Mert az első óta nincs a menüben. :-S -
JanáJ #18932 Eredeti a játék? Nekem a virágbolti csinált ilyeneket. Meg az ellent zölddel jelezte. :-S
Pálya trestart és jó volt. Az eredeti még nem csinálta. -
#18931 A lol-ozásra én is csak mostanában szoktam rá. Amúgy nem tiltja, de én iszonyat ritkán járok gyalog :) -
#18930 Te kezdtél lol-ozni. (marha idegesítő ez a lol-ozás)
Miért ne mehetnék gyalog, tiltja valami? Amúgy meg időgyorsítás 4x :) -
#18929 Elmentek otthonról, vagy mire fel ez a hangnem okostóni? Röhögtem a mondat megfogalmazásán
idegbajos
Amúgy meg, szerintem elég érdekes dolog, miután kiadták küldetésbe, hogy gyalokolj 10 kilométert, te gyalog mész D:
Nagyon ráérhetsz :) -
#18928 Poénos ez a játék. miután lebombázták a hegyen lévő bázist, vissza kell menni a majdnem 10 km-re lévő parti központra, hát nekiindultam gyalog de 1500m-környékén van egy erdősor benne mindig máshol, de tőlem mindig jobbra elhelyezkedő, láthatatlan AK-s harcos aki ha elérek egy ponthoz mindig azonnali halált küld rám. Azért ez elég durva, akkor mondták volna, hogy te marha ne menjél gyalog, mert úgyis megdöglesz. -
#18927 Szerinted ebben mi a vicces okostóni? 3 küldetés óta ugyanaz a marhaság megy. OFP óta elfelejtettek normális single-t csinálni. -
#18926 lol -
#18925 Lesz itt valami értelmes küldetés is végre, vagy csak hülyegyerekeket kell kergetni az erdőben ,meg dokumentumokat furikázni? -
Zsolesz0721 #18924 Sziasztok! Az ArmA II-t lehet neten játszani tört játékkal? -
#18923 Zseni vagy öregem, köszi! -
#18922 Ha az editorra gondolsz ...:
Innen - fegyverzet részből - kiválasztod amire szükséged van, és persze hozzáadod a fegyverekhez szükséges lőszert és a számodra szükséges felszerelést
Az intitialization részbe kell beírni (annyiszor a lőszert, amennyiszer kell neked), kb. így:
removeAllWeapons this; this addMagazine "30Rnd_556x45_StanagSD"; this addMagazine "1Rnd_HE_M203"; this addWeapon "M4A1_HWS_GL_SD_Camo"; this selectWeapon "M4A1_HWS_GL_SD_Camo"; this addMagazine "15Rnd_9x19_M9SD"; this addWeapon "M9SD"; this addMagazine "HandGrenade"; this addMagazine "SmokeShell"; this addWeapon "Binocular"; this addWeapon "NVGoggles"; -
JanáJ #18921 Hol látod az fps-t? mivel íratod ki?
Valaki fel tudna világosítani az advanced video beállítások mit takarnak. Van pár egyértelmű, de pár teljesen sötét lyuk is. :-(
A másik gondom, hogy ha van aljnövényzet, akkor kb az AI-k harcolnak egymással és lerendezik mire meglátnék valakit, ha leveszem a gazt, akkor meg OFP-s grafika. Én balf***kodom, vagy ez másnál is gond? -
Droughert #18920 Most én is azzal használom, kevesebb a gond vele, mint damon+yasu kombóval, szerencsére multinál nem foglalkozik vele, csak azt ellenőrzi, hogy a serialod legállis-e, azzal meg ugye nincs gond, csak eredeti cd-m nincs. Mondjuk azt nem tudom, hogy mi van akkor ha megsérül a lemezed, vagy akarsz róla biztonsági másolatot készíteni? Mert alkohol120%-al kiírtam lemezre, de valószínűleg valamit nem állítottam jól be, mert kapásból jelezte, hogy nem fogdja el a lemezt mert másolt. Nem mindegy neki, hogy milyen másolt lemezt használok, ha a serialom legális? Nem lehet biztonsági másolatom? -
#18919 Sziasztok! Tudja valaki hogyan lehet unit lerakás után módosítani a fegyverzetet, inicializált script ilyesmi? (ARMA2) -
smusher #18918 Nekem a gamecopyworld-ről származó english exével teljesen oké! -
smusher #18917 Vannak olyan helyek, ahol egy röpke egérmozdulatra 74-ről 18-ra esik a frame per second. Nem tudom, milyen proci az "elég jó" hozzá, én elvagyok a core 2 duo-val, a gém egyszerűen etalon :) -
#18916 Ha elérhető akkor előveszed a térképet,utánna kommunikáció,támogatás,tüzérség kiválasztod mi kell utánna pedig odarakod a kurzort afölé ahova kérni akarod az áldást:) -
#18915 Hogyan lehet tüzérségi támogatást kérni, mert hiába nyomkodom a rádiót (gondolom azzal kellene) nem igazán történik semmi. -
#18914 CPU limit -
Anteris #18913 hüha, ennek az ArmA2-nek is van aztán egy 3dmotorja. Papír+ceruzával számol a kód nagyon úgy tűnik... -
kelemenlajos #18912 win7 64 bit alatt is megy... -
JanáJ #18911 kösz, kipróbálom. -
Maverick #18910 Nekem sp2-vel megy szépen. (Vista x64 hun) -
#18909 Mikor az elmenekült Lopotevet kell megtalálni elmentem mind a 3 piros x-el jelölt helyre, de egyiken sem volt semmi, akkor most hova kellene még menni? A sziget ugyanis elég nagy ahhoz, hogy csak úgy keresgéljem azt a hülyét. -
meteoreső #18908 Magyar felirat az ARMA 2 -höz (Reloadod) valaki tud esetleg ?