Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Tudom, ez így furcsán hangzik, de hidd el, ez a nagy ACE valóság😊
"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
hát igen, cti minden vasárnap 4kor...
www.armed-assault.hu
Köszönöm a linket, sikerült berakni a jármûveket, a gond most az hogy nemtudja megjeleníteni õket... ACE mod nélkül az editorban letett új jármûvek megtekintésekor a játék bezár és az Invalid... stb hibaüzenetet dobja ki... ACE mod felrakása után (1.05, 1.06) pedig több hibaüzenettel bombáz. Ilyenpéldául az "Addon 76_VDV requires version 1.08 of application", ezt rögtön indításkor kidobja. Ezt leokézva indul a játék, de a menü behozalatakor újabb hibaüzenet: No entry 'bin\config.bin/CfgVeihicles/M113/Turrets/MainTurret/ViewGunner,initFov'.Ezt is leokézva bejön a menü zenéje, ill a videó. Az editorban gyakorlatilag nem mûködnek az új jármûvek.
A játék 1.05-ös. PLS Help!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Akkora élményt mint azok a gémelések semmilyen más multis játék nem adott nekem.
Az nem semmi nálam, hogy még majdnem 5 évvel ezelõtti részletekre is emléxem, mondjuk a nyári napközbeni vs cti (mert akkor még volt olyan is), mikor csináltunk eg a10-est, és én repültem vele, a ctiland szigeten, és egy apró szigetre való leszálláskor blondy aki a commander volt, ott közvetített, hogy "nemhiszem el, és leszáll, és leszáll! lentvan!" majd mivel rövid volt a pálya, a végén kiugrottam a repcsi meg be tovább a tengerbe 😄
Meg amikor fürtössel együtt üvöltöztünk ts-en, hogy "de most beszálsz a kurva t80-ba, és 3man szétszedjük õket" "de nee mer ott az m1 a dombon", meg "vigyázz szacsiznak!!!!".
Na meg persze a nagy ZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍRRRRR-ozások, és a "csíteremegy"-ezések... De nagy móka volt, és hogy hiányzik 😞 pedig bugos szar 😄
A mi-26ost szerintem nem használják az Orosz seregben csak polgári nem?!
V-22 még lehet a repülõknél,vagy utólag belerakják mint valamelyik géppuskát^^
Egyébként eddig nem is rossz, választékra nem lehet panasz.
Új arcokat is szívesen várunk, csak legyen eredeti arma (ez sajnos technikai feltétel).
Nemtudtok vmi leírást arra, hogyan kell használni a .pbo fájlokat? Mit kell ezekkel csinálni? Hogy lehet azlyen fájlokkal rendelkezõ anyagokat (jármûvek, szigetek...) beletenni a játékba? Anniyt tudok hogy makePBO progi kell, az is megvan... De ezután?
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Ha élethûek akarnának lenni akkor beül (ha megtalálja h hol kell kinyitni a nyílást), és csak ül ott bent több tonna páncél védelmében, esetleg keresi az "Engine ON" gombot <#nevetes1>#nevetes1>
Nem kötexek többet, ígérem <#hehe>#hehe>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A sniper puskához gondoltam ezt én is. Tapasztalatból tudom, hogy 300m fölé már kell olyan kiképzés, hogy el is találd a célt. Hiába vesz fel egy baka egy M20-at, ha a 600m-re levõ célnak a 20m-es körzetét se szagolja a lövés. Persze elsütni el tudja.. 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Tehát használni fogja tudni, de igazán jól, hatásosan használni egy kiképzett/gyakorlott katona tudja csak.
A második feléhez: ez egyfelõl AI dolog, alaphangon be lehet állítani az AI tudásszintjét, ami befolyással van a képességeire, innentõl kezdve a küldetés készítõtõl függ, hogy mit fog kezdeni ezzel a képességgel. Mindenestre nem nagyon jellemzõ, hogy az AI fegyvert váltogatna. 😊
Ha te veszel valamit fel, akkor tudás alapú dolog, ugyan elég hülyén nézett már az OFP-ben is ki, hogy egy sima bakával beülhettél az A-10A-ba, de ez van. Persze küldetésszerkesztéssel ez is orvosolható bizonyos szintig.
Az ArmA-ban elvileg javítják az AI-t, kiváncsi leszek rá...