Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DrRadon
Csak szép sorjában. Elõbb azt a 43 nyelvet kellene megtanulni, ami hasznosság szempontjából megelõzi a csehet😊

m1c1mack0
Ideje elkezdened csehül tanulni.

DrRadon
Ezért kell(ene) hozzá adni a jármû mozgásvektorát a karakter koordinátájához. Így nem esne le, és a játékos boldog lenne.

Tudom én, csak kekeckedem... 😉

www.smart-bus.hu

Ilyen mozgásfelület már OFPóta van: roadway LOD. ArmA-ban is megfigyelhetõ lépcsõknél 😊 meg ilyen alacsonyabb falaknál amin át lehet menni. Meg persze tea kománk harckocsiba szállás animációján ugye ott is felkapaszkodsz az M1-re és utána szabadon mozoghatsz rajta, a gond akkor van, ha elindul 😞

DrRadon
Fura, pedig nem egy ördöngösség. Ahhoz, hogy pl egy szállítójármû platóján mozogni lehessen néhány surface-szel meg lehetne adni a mozgásfelületet plusssssz surface-ekkel pedig a a határokat(plató vagy hajó oldala) és a karakter world matrixához hozzáadni a jármû mozgásvektorait. Pár plusz matekmûvelet és a jármû dõlésébõl eredõ korrekciót is meg lehetne határozni a jármû forgatási pontjának és a karakter talppontjának távolságának ismeretébõl. Ha pedig marad még idejük, akkor az animátorok csinálhatnak pl egy egyensúlyozó mozgást is a karakter mesh-ez. (a lövéseknél alkalmazzák az inverz kinematikát, akkor itt sem jelentene sok plusz fejlesztési idõt.)

Azért 2009-ben már illene eljutni oda, hogy egy jármûben ülve/állva/fekve is lehessen lõni. Jelentõsen bõvülnének a lehetõségek a játékmenetet illetõen.

Persze a VBS1 alatt (2004) ezt megoldották, bár érdekes módon nem került bele hivatalosan.
Páncélozott jármûvek
Szállító jármûvek
Légi szállító jármûvek

Hát régen még úgy volt, hogy lehet majd lõni (persze mozogni nem), de aztán egy rádiós interviewban aztmondta a designer, hogy nem tudja garantálni max majd egy patchben belerakják.

DrRadon
Jó lenne, ha jármûrõl is lehetne tüzelni. Képzeld el, ahogy egy arma2-es majsz pályán, yachttal megyünk a parton kempelõk ellen.

S végül, de nem utolsó sorban ki kerültek a csónakok.

Sanyix
Feri ezt mondta: "Elkúrtuk!" ennyi elég 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

wardogzombie
azért tudja merta mikrobuszán is ilyen van aluminiumból és tükörre polírozva<#hehe>

Erre választ is fogsz találni! 😄 A kettõs kereszt õsi szlovák szimbólum, a románok a meg a dákok utódai... evidens! 😄

www.smart-bus.hu

DrRadon
Jó ötlet! Már izzítom is a google translatert, szeretnék többet tudni a szlovák ókori kúltúráról meg a több ezer éves román államról.<#eljen>

Fõleg nem az origóról! Mi lesz a következõ, wikirõl tanulunk történelmet? <#rinya><#zavart2><#kuss><#hehe><#smile>

www.smart-bus.hu

Solt náczifasiszta, õt nem érdeklik az ilyenek 😄

Nekem? 😄 Mi közöm van nekem hozzá? 😄

www.smart-bus.hu

DrRadon
Nem, õ mást mondott. Szállóigéset.

Egy kis csemege, neked.

"Kritika és krízis nélkül nincs fejlõdés" Te ezt nem a Feri mondta? 😄

www.smart-bus.hu

DrRadon
Kössz az életvitel változtatásra irányuló tanácsodat, de most nem igénylem az állandóságot. Ebben te vagy a mester, tõled lestem😄

Kritika és krízis nélkül nincs fejlõdés. És igen, a ponttábla az fájó pont😄

Te Muki... csajozz be, mostanában feszült vagy... krónikus irónia vesz erõt rajtad ACE-l kapcsolatban... mi fáj mester, nincs ponttábla? <#hehe><#wink>

www.smart-bus.hu

Az a C47 a pályakészítõ leleményességét mutatja!😊 ACE-ben az Ch47 Chinook és pilóta kell a reptetéséhez. 😛

DrRadon
Már elõre félek. Ha a C-47-esnek helikopter alakja van, akkor mi lesz a Cougarból? Egyébként legyen ám benne Ikarnya is reality felnivel. Ha valamit nem tudtok Solt a ti emberetek.

Ahhahaha ilyen készül ACE-be is!😊

Hogthar
tényleg😊
Ahhh... tényleg, de jó a szemem és a memóriám! 😄

www.smart-bus.hu

[NST]Cifu
Erre gondolsz? 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
A Kamaz ott van a katonai jármûvek között (valami áprilisi tréfaként visszafelé írták a nevét, zamak-nak, azóta meg "Utility Truck" lett), tehát valószínûleg van civil változata is a játékban.

Na jó, azért a maszek túlzás... de a Kamaz tényleg hibádzik... pedig kép is volt már róla...

www.smart-bus.hu

Hogthar
erre a típusra gondolok:
Hogthar
Az orosz jármûvek közül hiányolok párat, pl teherautóból az kamazt, vagy személygépkocsiból a Moskvich-et tipikus orosz csoda és szerintem marhajól néz ki.
Dobre Morgen, vagy mi! 😄

Ilyet ne passzínts oda, mert akkor nem lesz õszinte a mosolyom, de, ha kreatív perceid csúcsán jársz, akkor Fórum menü --> Beállítások --> Aláírás... mondjuk az elég kreatív, ha egyenes ezt az elérési utat másolod oda! 😄 😄

www.smart-bus.hu

Nesu
Na meg van !Azért Kössz !

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
Szeva ! Ilyet hogy tudok a Profilomhoz passzintani ? : >>>>

"Ha elérhetetlen, szent a cél, az elbukás is ünnepély..."
<<<<

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

A gyári verzió az, ami a valódi képen van! 😊 A trilex pánt olyan felni, ami 3 különálló részbõl alkot egy felnit... ezek szerelése abban az idõben horror volt egy defekt esetén... két emberes mutatvány! 😄

Ma már persze lecserélték ezeket teli felnire, de a gyárból nem így jöttek ki! 😊 Mondjuk vidéken, egy-két volán társaságnál még lehet látni régi felnivel szerelt Ikarnyákat... 😊

www.smart-bus.hu

Sanyix
he? én csak ilyen felnijû ikarust láttam. Van több is?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Mellesleg hibás a modellezés... ezeket a típusokat gyárilag trlilex pántos felnivel szerelték, ami bizony még gumibelsõvel és külön gumiköpennyel párosult, mint ahogy az a fenti képen is van! A modellen egyrészes felni van... 😄

www.smart-bus.hu

Ez a küldi valósága, nem az ACE-é...

Scottt
Akinek nincs jegye az lelõjük<#hehe>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Az elsõ részrõl van szó mester! 😉

www.smart-bus.hu

Sanyix
dejólesz! békávé lehet változni 😄

[NST]Cifu

Több féle változata van a szekérnek, de a játékban szereplõrõl konkrétan szinte csak a felirat hiányzik! 😊

www.smart-bus.hu

m1c1mack0
Hááát a mostani busz hasonlít arra amit linkeltél, de én arra azért nem mondanám hogy 1:1 ben ikarusz klón.

Az mostani armában is van... Ikarus 211

www.smart-bus.hu

Szinte minden jármû koszos... vajon ez dinamikus, vagy ilyen a modell? <#fejvakaras>

www.smart-bus.hu

m1c1mack0
IKARUSZ jeeeee!

[NST]Cifu

Sanyix
meghalt a szerver vinyója, és egyébként azon volt az arma2 source-ja is, meg az arma1-é, és az ofp-é is. Így mindent újra kell kezdeniük. Nembaj, 10 múlva kapunk egy fullos dx10.1 támogatású, akárhány magos processzorra lineárisan skálázódó játékot.