Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vandyke
Sziasztok!
Most kaptam meg a "preview" AMRA 2-t. Mivel április 20-ig embargó van bárminemû információ kiadásról ezért csak annyit árulok el, hogy ez a verzió 7,92 GB foglal úgy, hogy még nincs telepítve. Tudom, hogy gyakorlatilag ez a nullával egyenlõ információ, de annyit legalább megtudtatok, hogy az elõzetes tervek úgy látszik tartva lesznek.
Sorry srácok bõvebb infót április 20 után.

üdv,

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

wardogzombie
akkor én minden nap meghalok.<#szomoru1>

DrRadon
Próbáld ki reggel 5 órakor. Az lesz ám a túlvilági élmény...

Nekem a felkelés majdnem egyenlõ a halállal 😉

DrRadon
Reggelt? Na elmennnnyé te a ...

Mellesleg az "arghhhh"-ot inkább az elhalálozó képregényfigurák használják😊

Arghhhh :ásít: no jó reggelt uraim 😊
Nem lehet, bár a lehetõség megvan kb úgy nézhet ki mint mikor ACE-ben telepíted a tripodot.

Egyébként Tempike még alszik ilyenkor! 😄 Tentézik a lelkem... még növésben van! 😄

www.smart-bus.hu

Nincsenek... 😞

www.smart-bus.hu

Scottt
Tempike: Az armában lehet olyat mint a VBS-ben, hogy letudod venni a Humwee elejérõl a NATO drótokat lerakni kihúzni,aztán a csomagtartóból bolyákat,meg táblát kirakni.Szóval ilyen checkpoint cuccok vannak?<#kerdes>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

wardogzombie
köszönöet Vargosznak a regjogért

Mi meg 12-en, óriási volt imádom az ACE-t 😄

Hogthar
Tegnap játszottunk egy coopot 8 an,hatalmas volt imádom az armát, remélem az arma 2 õt sem rontják el.<#nevetes1>
Scottt
113-4k(összerakással) körül plusz a házhoz szállítás 2400ft mert én "nem pesti vagyok"<#hehe>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

MEnnyiért vesztegetnek egy ilyen konfigot?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Scottt
Mármint KINGSTON HyperX 2048Mb DDR2 1066MHz CL5 de ennyi volt az OFFból
Topick ON😊

vegyél 4magosat, 4 giga rammal, hogy menjen ARMA2 is!😊

Scottt
Ennyire butának látszok?<#fejvakaras> Pedig ezt tudtam😊

GIGABYTE GA-MA770-UD3
AMD Athlon 64 X2 7750 AM2 BOX BE
GEIL Ultra Plus 2048Mb DDR2 1066Mhz
SAPPHIRE HD4830
SAMSUNG 320GB
SAMSUNG SH-D163B
COOLERMASTER RC-331
FSP ATX-400PNF
ARCTIC COOLING Alpine 64 PWM

Na ebbe szerintem már nem tudtok belekötni<#duhos2>

Ja igen, ez lemaradt! 😊

www.smart-bus.hu

[NST]Cifu
Egy kis magyarázat, a 4-4-4-12 a CL4, az 5-5-5-15 a CL5. 😉

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

A kit azt jelenti, hogy az a pár együtt tesztelve volt, tehát szeretik egymást, és jól mûködnek együtt. 😊

Ha 800MHZ-s ramot veszel, akkor oda illik a 4-4-4-12-s idõzítés, 1066MHZ-s esetén, az 5-5-5-15.

Mielõtt megveszed, még értekezzünk... késõbb szívesen segítek! 😉

www.smart-bus.hu

Scottt
Majd kedden megy a végleges rendelés addig tudok vacilálni😊
Végül is találtam párszáz fttal drágábban egy 1066Mhz-s CL-5ös Kingstont.Egyébként mi a különbség a KIT meg a nem KIT között?😊

[NST]Cifu
A ram frekije és késleltetése egyaránt lényeges. Tehát önmagában egy CL6 nem mond semmit, mert lehet 800Mhz és 1066Mhz-re vetíteni is (vagyis hogy ezen frekin tudja a CL6-ot, értelemszerûen az 1066 lesz a jóval gyorsabb). A CL6 viszont ez esetben feltehetõen a 800Mhz-re vonatkozik, ez tényleg nem sebességbajnok, ha van lehetõség 800Mhz CL5-re vagy CL4-re, inkább azt válaszd. Persze utólag késõ bánat. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

statisztáknak 😉

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

ték 😄

És igen, elértük a 15.000hsz-es álomhatárt, köszönöm minden résztvevõnek 😄

Scottt
Hát minnél kissebb a szám(a késleltetés)annál jobb nem?
Ramokhoz nem értek<#fejvakaras>

eljött a perc

Nem tudok belekötni, ha max 19"-s monitorod van, akkor egy kiváló ér/érték arányú masina! <#eljen>

Talán a ram... CL6?

www.smart-bus.hu

Scottt
No-no Hétfõ ünnep had pihenjenek,majd kedden adom le a konkrétot
De úgy körvonalakban
Gigabyte GA-MA 770-UD3
AMD X2 7750 BE
Kingston 2GB CL6
Sapphire 4830

Elsõ dolog az Arma felrakása lesz😉

Joe:Köszi😊

joebacsi
végig (.wmv)

PKM-es rambózás mókás, de nem az a lényeg 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

1-2 nap maximum...

Mit rendeltél, milyen konfig?

www.smart-bus.hu

Scottt
Apropó nem tudod, hogy kb mennyi idõ alatt hozza ki a futár az ipon.huról rendelt komplett gépet?
Lassan véget ér a visszaszámlálás..

Nem vagyok a szavak embere... nevezzük nevén a gyermeket! 😄

www.smart-bus.hu

Scottt
Bszódj meg,Solt!😄
Direkt más verziót linkelek, hogy ne bukjak le erre lebuktatsz
Hogy megy ez?<#hehe><#gun>

DrRadon
Hejj, micsoda kommentek vannak hozzá. Csupa lelkes, Nagy Magyarországot éltetõ külhoni😊

Én így ismerem! <#hehe><#hehe><#violent>

www.smart-bus.hu

Scottt
Nincs meg valakinek ez a zene végig,vagy jobb minõségbe?!

Na igen, de ezt már flashpoint óta tudjuk 😊 De jó tudni hogy talán van értelme 1000Wos tápot, meg 3-4videókártyás rendszert venni. <#hehe>

DrRadon
3:37-nél. Mintha elrejtené a fû.
A remény hal meg legutoljára.

Valaki indít egy szervert, és azon... arma.hu ritkán naprakész...:S

www.smart-bus.hu

Melyik szervereken játszotok, ha nem titok? Mert az Arma.hu szinte mindig üres.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Hányadik percnél van ez?

DrRadon
Jól láttam, hogy amikor a fûben fekvõ alakról elzoomolt, akkor az eltünt, beleolvadt a fûbe? Vagy csak a video tömörítés tüntette el?

Hogthar
tudjátok már csak az a baj az arma 2 vel, hogy mire lesz gépem ami 60 fpsen kiviszi a 10 kilóméteres látóhatárt, addigra kiadják az arma 3 at<#nevetes1>
wardogzombie
Azért ott is akadt egy két helyen kiváncsi vok milyen vason tolta

Itt meg 2:04-nél aztmondja, hogy lesz "kapitulációs rendszer" tehát, ha pl hátbakerülünk egy egységet rálövünk akkor megadhatja magát annak függvényében, hogy mennyien vannak, mennyi muníciója van, morál stb ilyenkor eldobják a fegyvert felemelik a kezüket és el lehet majd vezetni õket.

Sanyix
"Ahoj Ahoj poplacsek" 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ideje lenne a cseheknek magyarul tanulni, mindenkinek jobb lenne, ráadásul Radonnak még a fogai is megmaradnának elõl... veszélyes ám 17db mássalhangzót egymás után, magánhangzó nélkül kimondani! 😄

Ifjú korom egyik legszebb film élménye a Terminátor 2 csehül! A fõcímnél elfeküdtem a röhögéstõl, így a többi csak foszlányokban van meg, de rögtön indításnak az "Elektromodulátocskú dvá" azért keményen odab@szott!!! 😄 😄

www.smart-bus.hu