Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

korlátozzák a scripteket
"in order to maintain smooth frame rate in real-time content, time limit for all scripts in each frame is enforced by the engine in ArmA 2. Generally speaking, in case of more demanding scripts, be prepared that their result may come way later and also there probably can suffer from significant latency. It is under evaluation if and how possibly allow user scripts to change how much time they may take from the CPU in every frame."

20.-ig infó embargó van

repvez
Amugy ARma2 böl terveznek demot kiadni hamár igy szoba került
Legyen inkább Red Orchestra, az a RO olyan kétértelmû... azért utóbbit elég nehéz pozitív jelzõkkel illetni no... <#hehe>

www.smart-bus.hu

Scottt
Ennél egy picikével gyengébbel-nem sokkal-rendelkezik a RO is^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

ilyesmi sérülésmodell igazán lehetne már

Azért írtam, hogy ez a minimum! 😊 Igazából maga a tankbelsõ az amit hiányolok... 😊

www.smart-bus.hu

[NST]Cifu
Hát az optikai irányzéknál az, hogy a lövegcsövet látni, az egy picit gáz... 😊

Szóval ennél csak jobbat. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

bugos vagy 😄

Sanyix
jaj nehogy túlságosan belemerülj, mert elõtte még ki kéne javítanod az arma1-es ace modban azt a commodore hangzást megszégyenítõ 4 bites mintavételû m1 motorhangot, mert szörnyûséges 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

ceaser
Köszönöm, kipróbálom
nem is tudom, hogy van beállítva... upsz!

ceaser
a Tank belsõ az nagyon állat,de a táj az elég gyenge😞 nem olyan mint a video elõzetesekben....😞

Hmuda
Jól elvagytok? 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Na jó, ez a DEMO dolog gonoszság volt tõlem! Az az egy mentségem van, hogy itt a nagy válság közepette nincs már pénzem kávéra, így meg egy kicsit magamhoz tértem! 😄 ( azért érdekelne, hányan rakták fel az operát! 😄 )

Viszont engesztelés képen itt egy kis videó OFP-bõl... így az évek távlatát tekintve, azt hiszem ArmA2-ben jogosan várnánk el egy ilyen tankbelsõt...

www.smart-bus.hu

ceaser
ne már, még csak demonál van az arma 2 és már is van hozzá ace mod???? beszaaaa.....

Sanyix
kokszalámi...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

[NST]Cifu
Amit tûzrókával megnyitni nem lehet, az nem létezik. <#email>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Tessék barátaim ArmA2 ACEModII. v0.1 ~1.22GB
- térbeli lövedék ütökke lyukak amiken átszûrõdik a fény
- harckocsi tûzvezérlõ rendszer és FLIR
- valós idejû fizikán alapuló épület rombolás (tégla, deszka, cserép szinten)
- új hangok

Baszki nekem egyik link se mûködik :SS ÁÁÁÁ ilyen nincs 😞 (<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>)

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

Operát + Flashgetet dobd fel... <#eljen>

www.smart-bus.hu

Scottt
Nekem jön teljes sávszéllel<#vigyor>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

A nehézségi beállításoknál ki kell kalpcsolni az "extended armor"-t mert anélkül nem mûködik a sebzés rendszer.

bazzeg de lassan jön 😞 de lehet csak megint a netem szar

Egybõl a sûrûjébe...

Na én léptem játszani....

www.smart-bus.hu

Elsõ küldetés...

www.smart-bus.hu

Sajna csak OPERA-val mûködik a link... telepítsétek, megéri...

www.smart-bus.hu

DrRadon
Itt a jó link

ArmA2 DEMO!!!

Ez aztán a szép meglepetés... szedjétek, este VS!!!! 😄

www.smart-bus.hu

ceaser
Vágom, így értettem, csak nem megy nekem olyan jól ez a fejre lövés.... gyakorolni kell még😊
Az jó , mert már a második negyed évben vagyunk, tehát hamarosan megjelenik😊

Ha lelövöd, nem kell fel, ha meglövöd, és nem hal meg, csak akkor kel fel! 😊 Tessék fejre célozni, ha pedig testre célzol, nem árt 3-4 találat...

ArmA2 elvileg 2. negyedévben...

www.smart-bus.hu

ceaser
okés, köszi! gondoltam nem egyszerû....
az ace módban az idegesít, hogy nagy nehezen lelövök egy ellenséges katonát, de az egy idõ után felkel....
Az arma 2 mikorra várható??? nagyon zsír! ezek a kis elõzetes videók nagyon tetszenek😊

Egyébként nemhiszem, hogy anélkül meg lehetne oldani, hogy komolyabban beleásná magát az ember :\ Az ACE egy mod a pbo-knak egy helyen kell lenniük, külön nem mûködnek.

Muhhahahahahááá 😄

Inkább küzdj az ACE moddal... tessék gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni! 😊 Picit ráérzel, sokkal nagyobb élmény, mint a sok arcade bohóckodás! 😉

www.smart-bus.hu

ceaser
Sziasztok! kipróbáltam a ACE módot...nagyon élethû, ezért elég hamar oda is szoktam veszni... nekem túl nehéz (ilyenkor látni, hogy mennyire le van butitva egy játék a valósághoz képest - egy M1A1-et nem is olyan könnyû kilõni😊) Jelenleg a Xam módot használom, de azt szeretném megoldani, hogy az ace addonból - ha lehet - átraknék egy effektet. A harckocsik lövedékére gondoltam...mármint hogy lehessen látni...mert az eredeti játékban csak lõ az ember aztán esetleg lehet látni a becsapódást... közben semmi. ezt meg lehet valahogy oldani, nem tudjátok? köszi!!!

Viszont addonként van Multicam SF

Amcsiknál van ACU, sivatagi és erdei MARPAT meg sima BDU.

Scottt
Tempike:Az ész modotokban van multicam álca ruha? Azzal szerintem sokkal de sokkal könnyebb életetek lenne😊

Gépigényrõl sok infó van már elszórva hiv fórumon meg egyéb helyeken, a normális játékhoz elkél majd egy többmagos proci, 2GB vagy több RAM meg egy 8800GT szintû kártya. Úgyhogy neked nem kell aggódnod. 😛

DrRadon
Beszélhetne, persze, de nem fog. Most két hétig ide sem tolja az IP címét, mert le lesz foglalva az armával. Gondolj bele, most együtt multizik azzal a néhány kiválasztottal, aki megkapta tesztelésre az armát. Mi meg itt maradtunk flusztráltan 😞

Scottt
Höh kár pedig élmény lenne checkpointokat építeni:/
Elindult a stopper epekedve várom az új gépet😊
@vandyke:A gépigényrõl se beszélhetsz?😞

Énmeg felvonatozok hajnalban, kikapom a kezedbõl és viszlát 😄

Posta? Ugyan... bémegyek, és személyes veszem át! Én itt lakom a nagy falú közelében! 😊)

www.smart-bus.hu

DrRadon
Majd meglátjuk, melyikünkhöz ér elõbb a posta. Asszem aznap összeomlik a TS szerver.

Tescoba még pössenteni sem megyek be, elvetélt ötlet! 😄 Nekem a SevenM-tõl kell! 😄 Már csak azért is, mert korrekt módon kiválaszthattuk a borítót! 😊

www.smart-bus.hu

DrRadon
Adok hálózsákot, válassz ki egy tescót és csak a gonosz, nyitásra váró nénikéket kell legázolnod hogy tied legyen a No1 példány. Jelzem, hogy nekem akkor is elõbb lesz meg, bibííí😊

Mellesleg leadnám az elõrendelésem! Mivel ilyen gyors voltam, méltán igényt tartok az "egyes számú" példányra, ami nálunk forgalomba kerül! 😄

www.smart-bus.hu

Aha 20.-án lesz valami új gameplay trailer egyébként 😊

Epekedve várjuk... 21.-én 00:01-kor terjedelmes leírást várunk a finomságokról! 😄

Köszönjük... 😉

www.smart-bus.hu