Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"in order to maintain smooth frame rate in real-time content, time limit for all scripts in each frame is enforced by the engine in ArmA 2. Generally speaking, in case of more demanding scripts, be prepared that their result may come way later and also there probably can suffer from significant latency. It is under evaluation if and how possibly allow user scripts to change how much time they may take from the CPU in every frame."
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Szóval ennél csak jobbat. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
www.smart-bus.hu
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Viszont engesztelés képen itt egy kis videó OFP-bõl... így az évek távlatát tekintve, azt hiszem ArmA2-ben jogosan várnánk el egy ilyen tankbelsõt...
www.smart-bus.hu
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
- térbeli lövedék ütökke lyukak amiken átszûrõdik a fény
- harckocsi tûzvezérlõ rendszer és FLIR
- valós idejû fizikán alapuló épület rombolás (tégla, deszka, cserép szinten)
- új hangok
\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Na én léptem játszani....
www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ez aztán a szép meglepetés... szedjétek, este VS!!!! 😄
www.smart-bus.hu
Az jó , mert már a második negyed évben vagyunk, tehát hamarosan megjelenik😊
ArmA2 elvileg 2. negyedévben...
www.smart-bus.hu
az ace módban az idegesít, hogy nagy nehezen lelövök egy ellenséges katonát, de az egy idõ után felkel....
Az arma 2 mikorra várható??? nagyon zsír! ezek a kis elõzetes videók nagyon tetszenek😊
www.smart-bus.hu
Elindult a stopper epekedve várom az új gépet😊
@vandyke:A gépigényrõl se beszélhetsz?😞
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Köszönjük... 😉
www.smart-bus.hu