Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
txh 😊
sajnos még nem tudja használni az AI a hellfire-öket
www.smart-bus.hu
Az a látvány, amikor a bomba a négy repülõ között robbant, és mindegyik darabokra esett. Áhhhhh.... Ez a látvány jól esett.
Feltelepítettem az 1.05 full verziót és rányomtam az 1.06 update-t...
a játékhoz v1.15 beta patch van...
Ace módban az apache helikopternél hogy lehet a fegyver nemek között váltogatni?
De nem tévedek, ha az ofp-ben más volt, nem??? én legalábbis másra emlékszem... valószínû csak meg kell szoknom😊
Bármilyen jármûbe szállok be akkor elindul hátrafelé.... ez volt a helikopterral is... fel akartam szállni erre dobott egy hátast... Ilyenkor újra kell indítani a játékot és helyre áll a lelki békéje....
Hogy nem bírsz a levegõben maradni, azt még úgy ahogy megértem, de, hogy felszállni sem? Baszod alássan, gázkar, oszt emelkedik!!! 😄
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.armed-assault.hu [H.AR.C]
+ leülés helyett tár ellenõrzés van (alapból Á) ilyenkor megnézni milyen nehéz a tár (gyorsított újratöltés animáció) és kiírja a bal felsõ sarokba, hogy "The magazine feels ... - heavy, average, light stb"
fegyverelakadás javítás: bal shift+r
NV fényerõállítás: pageup pagedown
J: ugrás
távcsõ állítás: bal shift + v
CQB mód (pl ACOG felett átnézni) bal shift + f
fegyver pihentetés tárgyakon: bal shift + space
AT irányzék állítás: elõre/hátra kurzor
ööö kihagytam valamit?
tüzérség kérés nincs alapból, max ha a küldiben megcsinálták
Meg, hogy lehet tüzérséget kérni?
_3órája ArmÁzik lejött megírni és megyvissza_
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu