Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cifu isten vagy tudtam , hogy valamit hozzászólsz. de azért köszi az infót
Tudom, Ultimate Military Simulator. Mielõtt vki kijavítaná 😊

Miért van az az érzésem, hogy kapunk 1 grafikailag felturbózott arma-t...? Amiben az AI LEHET jobb lesz, de még ez sem biztos...
Miért van az az érzésem, hogy a fegyverrendszerek köszönõviszonyban nem lesznek a valósággal...? Mibõl gondolom? Az a jevelin optika ua. mint az arma-ban. szánalmas. Egyébként ezekrõl még semmit sem mutatott be a BIS.
És akkor még a jármûvek belsõ tereirõl, használható periszkópokról még nem is beszéltem. Miért kel mindezt moddereknek megcsinálni?
Épületrombolás... pfff...
Ultimate Combat Simulation pfff...

[NST]Cifu
Nem sértésként, de ha már videót linkelsz be, akkor miért nem egy valódi M4/M16 videóval teszed? Azok biztos valódi fegyverbõl szólnak. 😊

Amúgy annyira nem gyõz meg a hangjuk, szvsz az ACE-ben lévõvel nincs akkora gond. Az már csak az én hülyeségem, hogy szeretném a fegyver hozzánk viszonyított poziciója szerinti hangot hallani. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

TitaniumRR
Korábban említettem, most már belinkelem:

Az általam eddig játszott FPS-ek közül ez a játék rendelkezett - szubjektíve - a legjobb fegyverhangokkal. Mondom FEGYVERHANGOKKAL - semmi mással... :-)

M16 és a végén M249 hang - csak a hangra figyelni

AK-47 hang - csak a hangra figyelni

Ha tetszik, lehet nyomást gyakorolni a Bohemiára.

Captain Sonar 2024 Remake

[NST]Cifu
No, the developers wont say anything about the release day... 😊
The only date we have what 505 say, thats June 26. for the PC version. On IGN, you can see sept. 30 for x360...

Jó lesz ez . tudnak ezek a fiúk. Kijavítanak mindent
Hogthar
Szerintem a hangok nem lesznek azért iylen rosszak, egyszerûen a felvétel a rossz, ha megfigyeltétek a futás a fegyver és a szél hangja is torz, sõt egyik másik videóban felvedezhetõ egy folyamatos bereggés a háttérben.
Az épület sérülés viszont nagyon gagyi, de végülis csak tesztnek írták lehet javítják.
Bocs fiúk utólag olvastam el a pc domos változatot minden kérdésemre választ kaptam .Mostmár látom
A gamekapocs serkesztõinek bejelentették a játék szerkesztõi, hogy 360-ra és ps3 ra is kiadják májusban.Továbbá pályaszerkesztõ is lessz a gamehez . Remélem lesz majd pc-n valami magyar felirat vagy hasonló
TitaniumRR
Ez a video hatalmas kacagás :-)))))
Rég láttam ilyet. :-))

Jó lesz ez, csak még néhány korrekció.

- A fegyverhangok jó lenne, ha fegyverenként idéznék ez eredeti pú-pú hangját.
- Nem tudni a grafikai beállítást, de a countryside-célra tart-torkolattûz egy picit izé...khm
- sérülés modellt jó lett volna még látni - testre, fejre, felszereltségtõl, távolságtól függõen hány lövéstõl, hogyan esik össze az ellen.

A lejjebb linkelt gamekapocs cikkbõl viszont kiderül, hogy a hangokat, (amiket úgyis megváltoztatok majd ACE 2-ben 😄) AI-t és a motort még finomhangolják. És az sem lepne meg, hogyha az AI le lett volna húzva a nehézségi beállításoknál (ugye OFP/ArmA-ban alapból ki van kapcsolva a Super AI) mert más magazinok szerint egész jó. A HP alapú vicc az épületnél tényleg gáz viszont a lövedékek anyagon való áthatolása már benne van pl a városos vidben 2:15körül mikor lelövi az embert mögötte porzik a fal.

ceaser
Na akkor ez a magyar feliratozás, egy jó pont a sok rossz mellett... Bár inkább lenne angolul, és megmaradtak volna a beígért dolgok....
Én azért reménykedem, mert ez a béta....Pl. ami az épület rombolást illeti. pár hónappal ezelõtt már láttunk olyan videókat amin szépen részlegesen lehet épületet "bontani"... csak nem vették ki a végleges játékból....
és tényleg, nekem is a ló dobogás jutott eszembe! 😊
Nekem a szakaszban lévõ katonák ikonjai sem tetszenek, jobbak voltak a régiek...
Ace mod!!!! 😊<#worship>

Scottt
:'(:'(
Ez egyszerûen felháborító.Olyan ratyi hangok vannak benne, hogy sírhatnékom van.
Egy feltupírozott Arma érzést érzek legbelül^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

JohnnySmith
Hát ez elmaradt a beígérttõl... És mondjuk a falon keresztûl való sebzésrõl meg már ne is beszéljünk..

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

lol mindenkinél úgy hangzott mintha egy lopata hangjával trapolna a pasas az aszfalton vagy csak nekem tûnt annak?? 😮

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

[NST]Cifu
Nem is rossz. Bár egy kicsit bánt, hogy a jelek szerint továbbra se lehet minden épületbe bemenni, de ne legyünk telhetetlenek.

Viszont ez egy kicsit elszomorított.

DrRadon
Hát... nem jöttem lázba. Az a városi h.ar.c az olyan volt, mintha a Wolfeinstein 3D-t tuningolták volna grafikailag. Áll az enemy azt meghal. Semmi fedezék h.ar.c semmi kihajolás. Há' hol van itt a micro AI? Vagy úgy álltalában az AI? (igaz még csak béta, remélem javítanak még rajta).
És a lövéshangokon is.

Nemnem, magyarul fog kijönni itthon, mint ahogy a weboldalnak is van magyar "változata". 😊

ceaser
Szerintetek ez kamu? Már ami a magyar feliratot jelenti????

Na végre a szél hatással van a lövedékekre <3

Mondjuk a fegyverfüggõ animokkal mi lessz? Még nincs benne (legalábbis egy belsõ-nézetes képnél sem látni)
"MI-n és a hangokon finomítanak, az engine optimalizálása mellett."

TitaniumRR

wardogzombie
meghalt<#bdead>

mondjuk örülnék, ha a ballisztikai mellénynek lenne valami haszna is...

Megkérdezed? Kivágjuk Tempit a gépbõl, aztán mesélhet a fejlesztõknek, hogy milyennek kéne lennie! 😄

www.smart-bus.hu

Scottt
Majd ejtõernyõs ismerõsöket megkérdezem,te megcsinálod aztán irány az ACE II-be^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

DrRadon
Ja, csak egy kicsit túlzásba lett víve.
A melletted lévõ fák elmosódhatnak, ha nem nyitsz ernyõt, de az 532m+rálátási szög miatti távolságra lévõ talaj max akkor mosódik el így, ha orbitális pályáról, fékezés nélkül közeledsz a talajhoz. Szerintem.

A másik probléma a blur effekt középpontja, lévén, hogy majdnem függõlegesen zuhan a mandró, nem pediglen a tiszta területet megcélozva.

De majd ArmA2 ACE módban kijavítjátok😊

jó ez az elmosódás

Egészségedre... 😉

www.smart-bus.hu

A sok gusztustalan variálás helyett inkább tanulnának meg normális vga-t gyártani... a 8800GT-óta egy nagy nulla amit mûvelnek...

www.smart-bus.hu

ceaser
Ismét köszönöm!!! A kormány miatt nem ment!!!!

koschwarz
<#szeret><#beka2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Sanyix
hát lehet hogy az arma2 is fog akkor, így hogy a buzi szenyvidia rákényszerült az opencl használatára, és nemsokára nem csak dzsíforszorszos pizix gyorsítás lesz.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Nyam-nyam... <#finom>

www.smart-bus.hu

ja a miénk sokkal jobb

Fúj, de ízléstelen az a borító! 😄

www.smart-bus.hu

A hivatalos némat kiadási dátum állítólag Május 29
forrás (németül)
jameg ACE 1.07

Be kék állítani a tengelyeket, gombokat! 😉

Mellesleg egy eszközt kezel rendesen, tehát, ha joy, és mondjuk kormány is van a gépedre dugva, azt nem nagyon szeresse. Sõt, a kormányokat egyáltalán nem nagyon szeresse... ( nálam legalábbis ) Szóval csak joy...

www.smart-bus.hu

ceaser
Ki akartam próbálni, hogy joystickkal,hogy lehet irányítani a helikoptereket - hát semmi sem mûködik, valaki találkozott ilyennel????
Engedélyezve van a játékban, driverek rendben.....

Icebird
Bármi is az oka, remélem meghekkelik!

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Elsõ képen a háttér ( talaj, bokrok ) az kb ofp-s szint! 😊)

www.smart-bus.hu

Ezt hívják gõgnek húsom... most nem õket istenítik, és ez fáj... nem látom okát a script korlátozásnak... egyedül csak ilyen dac húzásnak tûnik...

www.smart-bus.hu

ceaser
De szépek ezek a képek!!!
Kíváncsi lennék, hogy arma 2 - ben hogy mozognak majd ezek a jármûvek... Vessetek meg de nekem arma-ban nem tetszik ahogy a gumi kerekes gépek fordulnak - valahogy olyan természet ellenesnek tûnik... A lánctalpasok azok jók - bár néha ott is van egy két hiba, de az belefér (egy shilka megy át a hídon és amikor a hídhoz ér "ugrik" egyet, valamikor fel is borul...)
Amúgy nekem már az arma egy grafikája is hû baameg... de ez az arma 2, ha tényleg ilyen lesz mint a képeken- über brutál!

VBS2 PhysX-et használ bezzeg 😊
És nem hiszem, hogy ez a script korlát ACE elleni lépés, ne felejtsük, hogy BIS-rõl beszélünk nem EA-ról 😊 bár akkor sem értem mi szükség volt rá. ACE megnövelte a játékosszámot, sokaknak visszahozta a hitét BISnek nem értem miért fájna ez amíg az õ játékuk kell hozzá.

A grafika még nem is annyira érdekel, persze nem bánom, ha gyönyörû, de nekem a mostani arma is elmegy grafika terén. Viszont egy ilyen játéknál a fizikán lenne a fõ hangsúly... mindent lehet, csak akarni kell. Erre példa ace, miket kihoztak az alap armából, amikre azt mondták BIS-ék, hogy nem lehet... :S

Haragszanak is... most ez a script korlátozás nagyon úgy néz ki, hogy egy ACE elleni lépés...

www.smart-bus.hu

Nesu
Tud valaki Video lopó progit ami a Hangokat is felveszi a játékból ?

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]