Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért van az az érzésem, hogy a fegyverrendszerek köszönõviszonyban nem lesznek a valósággal...? Mibõl gondolom? Az a jevelin optika ua. mint az arma-ban. szánalmas. Egyébként ezekrõl még semmit sem mutatott be a BIS.
És akkor még a jármûvek belsõ tereirõl, használható periszkópokról még nem is beszéltem. Miért kel mindezt moddereknek megcsinálni?
Épületrombolás... pfff...
Ultimate Combat Simulation pfff...
Amúgy annyira nem gyõz meg a hangjuk, szvsz az ACE-ben lévõvel nincs akkora gond. Az már csak az én hülyeségem, hogy szeretném a fegyver hozzánk viszonyított poziciója szerinti hangot hallani. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az általam eddig játszott FPS-ek közül ez a játék rendelkezett - szubjektíve - a legjobb fegyverhangokkal. Mondom FEGYVERHANGOKKAL - semmi mással... :-)
M16 és a végén M249 hang - csak a hangra figyelni
AK-47 hang - csak a hangra figyelni
Ha tetszik, lehet nyomást gyakorolni a Bohemiára.
Captain Sonar 2024 Remake
The only date we have what 505 say, thats June 26. for the PC version. On IGN, you can see sept. 30 for x360...
Az épület sérülés viszont nagyon gagyi, de végülis csak tesztnek írták lehet javítják.
Rég láttam ilyet. :-))
Jó lesz ez, csak még néhány korrekció.
- A fegyverhangok jó lenne, ha fegyverenként idéznék ez eredeti pú-pú hangját.
- Nem tudni a grafikai beállítást, de a countryside-célra tart-torkolattûz egy picit izé...khm
- sérülés modellt jó lett volna még látni - testre, fejre, felszereltségtõl, távolságtól függõen hány lövéstõl, hogyan esik össze az ellen.
Én azért reménykedem, mert ez a béta....Pl. ami az épület rombolást illeti. pár hónappal ezelõtt már láttunk olyan videókat amin szépen részlegesen lehet épületet "bontani"... csak nem vették ki a végleges játékból....
és tényleg, nekem is a ló dobogás jutott eszembe! 😊
Nekem a szakaszban lévõ katonák ikonjai sem tetszenek, jobbak voltak a régiek...
Ace mod!!!! 😊<#worship>#worship>
Ez egyszerûen felháborító.Olyan ratyi hangok vannak benne, hogy sírhatnékom van.
Egy feltupírozott Arma érzést érzek legbelül^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Viszont ez egy kicsit elszomorított.
És a lövéshangokon is.
Mondjuk a fegyverfüggõ animokkal mi lessz? Még nincs benne (legalábbis egy belsõ-nézetes képnél sem látni)
"MI-n és a hangokon finomítanak, az engine optimalizálása mellett."

www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A melletted lévõ fák elmosódhatnak, ha nem nyitsz ernyõt, de az 532m+rálátási szög miatti távolságra lévõ talaj max akkor mosódik el így, ha orbitális pályáról, fékezés nélkül közeledsz a talajhoz. Szerintem.
A másik probléma a blur effekt középpontja, lévén, hogy majdnem függõlegesen zuhan a mandró, nem pediglen a tiszta területet megcélozva.
De majd ArmA2 ACE módban kijavítjátok😊

www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nyam-nyam... <#finom>#finom>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mellesleg egy eszközt kezel rendesen, tehát, ha joy, és mondjuk kormány is van a gépedre dugva, azt nem nagyon szeresse. Sõt, a kormányokat egyáltalán nem nagyon szeresse... ( nálam legalábbis ) Szóval csak joy...
www.smart-bus.hu
Engedélyezve van a játékban, driverek rendben.....
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Kíváncsi lennék, hogy arma 2 - ben hogy mozognak majd ezek a jármûvek... Vessetek meg de nekem arma-ban nem tetszik ahogy a gumi kerekes gépek fordulnak - valahogy olyan természet ellenesnek tûnik... A lánctalpasok azok jók - bár néha ott is van egy két hiba, de az belefér (egy shilka megy át a hídon és amikor a hídhoz ér "ugrik" egyet, valamikor fel is borul...)
Amúgy nekem már az arma egy grafikája is hû baameg... de ez az arma 2, ha tényleg ilyen lesz mint a képeken- über brutál!

És nem hiszem, hogy ez a script korlát ACE elleni lépés, ne felejtsük, hogy BIS-rõl beszélünk nem EA-ról 😊 bár akkor sem értem mi szükség volt rá. ACE megnövelte a játékosszámot, sokaknak visszahozta a hitét BISnek nem értem miért fájna ez amíg az õ játékuk kell hozzá.
Haragszanak is... most ez a script korlátozás nagyon úgy néz ki, hogy egy ACE elleni lépés...
www.smart-bus.hu