Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DD

Felháborító... mik vannak, mozog a fegyver a kézben... elképesztõ! 😄

Ez elvileg szimulátor lesz, tehát ezek után akkor fogunk aggódni, ha neked bejön majd! 😄

www.smart-bus.hu

DeerHunter01
az ARMA2-nek is olyan lesz az irányitása mint az elsõ résznek ?
a fegyver össze vissza mozog a kezedben ahogy célzol 😄
nekem nem jön be valahogy ez az irányitás.

\"Erről van szó!\"

Ez azért van, mert bezártad a "keresztény" topikomat, így most itt élem ki magam! 😄

#15259: Elakasztalak én Te kis pelyhes állú... nehogy levágjam a Turul karmait! 😄

#15261: Most, ha megint azzal jössz, hogy Te meg Napoleon lova, akkor felejtsd is el... ebbõl már elegem van Te kis bugyibuci!!! 😄

www.smart-bus.hu

Neked elõbb 1 alatt kell ACE warriorrá válnod 😄 jelentkezz Soltnál további infóért 😛

Scottt
1)Mióta tudsz te spanyolul?
2)A magasságos zeusz szent segglyukára mi a fszért nem adták még ki?Bugos,nem bugos majd patchelik,addig is csinálhatnátok már az ACE II-2 hozzá vagy valami..^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Egy spanyol elõzetes egész jókat ír: el lehet bújni a magas fûben, nagyon jó ballisztika; lövedékenként más pontosság (MoA) , Coriolis-erõ, átütés rendszer meg egyebek vannak.

Icebird
Ezt muszáj lesz valamelyik küldetésbe beleépíteni!😄

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

DrRadon
Nem, ez mostani szerzemény, de annyira nosztalgikus a hangzásvilága, hogy nem bírtam megállni, és belinkeltem. Hja... azok a régi szép SID-es idõk😊

vagy Peres-nek, megtörtént 😉

bakvarnyu
Ez valamelyik c64 tankos játék zenéje volt?

DrRadon
Mojo? Mint az év közösségi tagja? Ez kb. olyan mint Szaddamnak béke-nóbelt adni.

DrRadon
Elnézést kérünk minden szenvedõ alanytól, de nálunk itt a zártosztályon nem szûrik a kimenõ tartalmakat. Solt, ma te leszel Napoleon, oks?

elakadásjelzõt!

[NST]Cifu
Biztos velem van a baj, de nem gurult el a gyógyszeretek? 😊

A linkeléses poén még egyszer elment, de mintha lassan kissé dedóba mennénk át. <#idiota>

Elhiszem, hogy mindenki tûkön ül, de azért ennyire ne... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

DrRadon
<#eljen>
Végre valami értelmes képet is kiadtak a srácok. Most már tényleg bízhatunk benne, hogy a többi beharangozott dolog se lesz kamu és tényleg egy ARMA 2-t kapunk!<#worship>

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

Kaptam egy exkluzív képet ArmA2-bõl, M1 belsõ! Az a kérésem, hogy ezt külföldi fórumokra ne linkeljétek! Még titkos!

www.smart-bus.hu

Szemtelenek vagytok! 😄

www.smart-bus.hu

Jaaa tényleg, már emléxem...<#vigyor2> #14819

[NST]Cifu
Jó lenne már tisztázni. Az 505 továbbra is Június 26-ot említ. Abból megint éktelen anyázások és problémák lesznek, ha egy hónappal korábban kijön egyes országokban...

Dehogy, Solt cheat konzolját fejlesztettem tovább 😉

"Odáig el kell jutni, hogy célozhass a hegytetõrõl bogaram!"

Tempi berakott a küldibe egy teleportscriptet? <#smile>

DrRadon
Ez jó, ebbõl arany köpés lesz😊

Ez egy aljas célzás volt! 😄 Odáig el kell jutni, hogy célozhass a hegytetõrõl bogaram! 😄

Arról nem is beszélve, hogy a Berzerk szerverek átlag játékosai közt a 8 bájton kódolt ArmA AI tömeg mészárlást rendezne... 😄

www.smart-bus.hu

vagyis ez Radonnak ment...

Ki beszélt itt 8bites ArmA AI hegytetõrõl való levadászásáról?

DrRadon
A másik, bármilyen idióta pöcsök is vannak a Berzerken, még mindig izgalmasabb mint a 8 bájton kódolt ArmA AI-t vadászni a hegytetõrõl.

m1c1mack0
" a régi OFP-s hentek " erre egyesek már lassan vallást alapoznak. (na jó itt ki backspace-eltem amit eredetileg ide írtam)
A berzerk nem IC, nem ATOW, nem majszpálya, de te nem nézheted le mivel nincs tapasztalatod vele, mivel 10 perc után midig 'elmegy a net' (vagy s***a l****sz)

DrRadon
Te ezt nem tudhatod. Te utoljára gyerekkorodban vettél részt bármilyen hentben.

ámen.
Eurogamer elõzetesbõl:
"Az elsõ ellenséggel való találkozás mutatja, hogy sok munkája volt a BISnek a mesterséges intelligenciával és hasonló dolgokkal. A micro AI-nak keresztelt rendszer biztosítja az élethû harci érzést. Az ellenfelek általában kerülik a nyílt területeket, házról házra mozognak és folyamatosan használják a rendelkezésükre álló fedezékeket."
És valószínüleg Májusban jön PC-re.

Hát azt az agyatlan fasságot ne hasonlítsd a régi OFPHu-s hentekhez...

DrRadon
Van rá lehetõség... ArmA1.14. Külföldi Berzerk szerverek.

Remek móka volt, ahogy 3-5 H.AR.C játékos keresztülgázolt a külföldieken. Közben folyton csíterezték vargoszt. Teát tisztelték, majszot meg rettegték.

Sanyix
Újra kellene ilyesmiket csinálni 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Icebird
Pedig milyen szép is volt mikor második everon front pályámon magam mellé rendelve Kváziékat megindultunk ilyen szépségekkel és leradiloztuk a nyugati tankokat veszteség nélkül.
Milyen idegesek is voltak, de hát ennyit jelent egy szervezett támadás.😊

ezen megint DSHK van NSVT helyett 😮

repvez
A nyeles autokat nem szeretem 😄
Icebird
végre egy cép kép:

1-ben is ilyenek az árnyákok alacson részletességen.

repvez
árnyékok
Eddig is gyanusak voltak nekem az árnyékok, de ennél a képnél rájottem mi az.Az hogy nem minden vet árnyékot és nincs önárnyék sem.A fák árnyéka is fura.
Eddig a Best fény/árnyékok a Cod4-es csernobili pályán láttam.Remélem a szar HDR kezelést megoldják benne, bár láttam abbol is képeket, most meg minden csillog még a tehén fehér foltjain is fénygloria látszik
[NST]Cifu
Végül is csak azok a dolgok, amik igazán újdonságot jelentenének az ArmA-hoz képest. <#idiota>

alpha

Hogthar
Monjuk azokat a videókat nem a bis csinálta hanem akik megkapták a béta változatot ami valószínûleg eléggé butított volt, és õk tesztelték le hogy az épület nem olyan amilyen, az ai vacak de szerintem a végleges verzió korántsem lesz enyire rossz. Most pár Videó alapján mindenki ki van akadva, de Pcdomeon is írták hogy a béta butított változat és sok dolog kivan belõle véve.
[NST]Cifu
Én már csak azt hiszem el, ami az orrom elõtt van. ^^

Szerintem ez akkor is jó lesz; már 1éve mutatták a microAI-t mikor kézjelekkel kommunikál, kinéz a sarkon stb a sajtó verzióból állítólag ki van véve, hogy gyorsabb legyen (mondjuk ez elég furcsa 😄), az épületrombolás sincs bent (ezt ugye tegnap mondta egy fejlesztõ) a többire meg még van ~1-2hónapjuk ugyanis az 505Games Jún.26-án akarja kiadni (nemtudom mennyi idõ kiírni ezeket DVD-re meg boltokba szállítani stb)

warez muháháháháá!!<#mf1><#boxer>

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

Én ezért pinzzt nem adok.<#mf1>