Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez elvileg szimulátor lesz, tehát ezek után akkor fogunk aggódni, ha neked bejön majd! 😄
www.smart-bus.hu
a fegyver össze vissza mozog a kezedben ahogy célzol 😄
nekem nem jön be valahogy ez az irányitás.
\"Erről van szó!\"
#15259: Elakasztalak én Te kis pelyhes állú... nehogy levágjam a Turul karmait! 😄
#15261: Most, ha megint azzal jössz, hogy Te meg Napoleon lova, akkor felejtsd is el... ebbõl már elegem van Te kis bugyibuci!!! 😄
www.smart-bus.hu
2)A magasságos zeusz szent segglyukára mi a fszért nem adták még ki?Bugos,nem bugos majd patchelik,addig is csinálhatnátok már az ACE II-2 hozzá vagy valami..^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
A linkeléses poén még egyszer elment, de mintha lassan kissé dedóba mennénk át. <#idiota>#idiota>
Elhiszem, hogy mindenki tûkön ül, de azért ennyire ne... 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Tempi berakott a küldibe egy teleportscriptet? <#smile>#smile>
Arról nem is beszélve, hogy a Berzerk szerverek átlag játékosai közt a 8 bájton kódolt ArmA AI tömeg mészárlást rendezne... 😄
www.smart-bus.hu
A berzerk nem IC, nem ATOW, nem majszpálya, de te nem nézheted le mivel nincs tapasztalatod vele, mivel 10 perc után midig 'elmegy a net' (vagy s***a l****sz)
"Az elsõ ellenséggel való találkozás mutatja, hogy sok munkája volt a BISnek a mesterséges intelligenciával és hasonló dolgokkal. A micro AI-nak keresztelt rendszer biztosítja az élethû harci érzést. Az ellenfelek általában kerülik a nyílt területeket, házról házra mozognak és folyamatosan használják a rendelkezésükre álló fedezékeket."
És valószínüleg Májusban jön PC-re.
Remek móka volt, ahogy 3-5 H.AR.C játékos keresztülgázolt a külföldieken. Közben folyton csíterezték vargoszt. Teát tisztelték, majszot meg rettegték.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Milyen idegesek is voltak, de hát ennyit jelent egy szervezett támadás.😊

Eddig is gyanusak voltak nekem az árnyékok, de ennél a képnél rájottem mi az.Az hogy nem minden vet árnyékot és nincs önárnyék sem.A fák árnyéka is fura.
Eddig a Best fény/árnyékok a Cod4-es csernobili pályán láttam.Remélem a szar HDR kezelést megoldják benne, bár láttam abbol is képeket, most meg minden csillog még a tehén fehér foltjain is fénygloria látszik
\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.