Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Amit most játszanak a többiek, az például egy 60 fõs coop... egyszerûen zseniális. Morzekódok zseblámpával, dinamikus AI script... csak ismételni tudom önmagam! Ki kell próbálni!!!
Az 50 vs 50 meg minden csak nem death match! Külön légierõ, páncélosok, gyalogság, és mindent human irányít... szerintem sejtésed sincs, hogy milyen hangulatos!! 😊
www.smart-bus.hu
De hamár belenyulnak hogy realisztikussabb legyen a játék akkor az AI ténykedéséhez is hozzá kell nyulni ami meg az alapjátékban is hasznos lenne.
Még a régi OFP-hez voltak jo kampányok és missionok, ARMA-hoz nem nagyon találni olyat ami igazán értelmes lenne.És ahhoz képest hogy a játék legnagyobb ujdonsága az hogy 100 nál többen lehet egyszerre játszani még nem láttam olyan küldit ahol minden egység képviseltette volna magát (hajo , tank , repülö, gyalogság) vagy multiba olyan pálya ahol mindegyik játékos még 5-10 AI-t irányitott volna.Ugy már lenne háboru filingje a dolognak, mert igy még akkor is ha 50vs50-en tolja az ember még mindig csak death match jellege van a dolognak akár az összes eddigi FPS multinál.
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Teljesen feleslegesen kínozzátok magatokat vele, egyszerûen összeférhetetlen a kettõ... így csak elmegy a kedvetek tõle. Esténként szokott lenni coop, vagy vs, inkább gyertek oda. Nekünk is csak a szánk jár, nem vagyunk terminátorok, gyertek nyugodtan, senki nem fog lenézni, vagy kiröhögni mást, ha hibákat vét...
www.smart-bus.hu
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Amugy az 1.16-ot csak simán lehet az 1.14-re rakni és muxik vele az ACE is?
De ha jol értem ha nagyobb proci teljesitményem van akkor jobb lesz az AI.Tehát akinek 4 magosa van annak okosabb elenféllel kell szembenézni mint akinek csak 2 magosa van?
nekem egy 4000+X2-esem van.
Ja és az alapkampány az el sem indul valami olyan hibát ir ki hogy nem tudja a hangokat belölteni és felsorolja az osszes ACE-val kezdödö soundot. azek a hibák a QG kampány President cimu pályáján okoznak gondot.
Ha kérhetem valamit kezdeni az AI-val, mert igy nem lehet birni.
A célzó, hallo és láto képességeit jo lenne ráncba szedni, mert azt nem hiszem el hogy ahol én távcsöves M4-el hasalva a fübe kb 6-700m re lévö célra 4-5 lövésböl találom el , ö álló helyzetböl nyilt irányzékkak AK-val max 2 lövésböl engem.Ja a másik kedvencem az UAZ tetején lévö géppuskás aki mozgo jármüböl szintén 2-3 lövésböl sikerül ilyen távra pontos lövést leadni.És a hallása is kiválo egy rá leadott lövésbol pontosan odafordul ahonnan a lövés jött és már tüzel is mindegy az hogy mellette még 30 egység tüzel ,de kiszurja, hol vagyok a gazba.
A saját AI meg Nem használja az aknavetöt hiába adom neki parancsba és majd mindenkinél van belöle, tehát használni tudná.A csapattársak meg épp ellenkezöleg viselkednek, ha ott rohangál a közelükben az ellen akkor se tesz néha semmit.
A páncélos egységek meg átlárszo páncélja van vagy olyan rendszer ami azonnal értesiti a kezelöjét hogy hol bukkan fel ellenség, mert még hátulrol se lehet megközeliteni a tankot(BRDM,BMP stb..) 300m-nél kölelebb mert egybol célrafordul és tüzel.Pedig a tank nem arrol hires hogy olyan jol kilátni belöluk a periszkopokon keresztül.
látni pár pozitiv és negativ dolgot a videoban
Mellesleg az is megfigyelhetõ, hogy másképp fogja az egyik csávó a DMR-t mint a kínai az M4-est^^