Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A külsõ nézet eléggé hajaz a LockOn-ra 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Mondjuk ahol látszik valami a képbõl az gyönyörû... és a SU25 is szépen hintázik célra tartásnál... az a része finom...
www.smart-bus.hu
Viszont az Armed Assault elég szerencsétlen név választás, lássuk be. Én azt nem értem, hogy miért nem hozták fel a VBS-t (Virtual BattleSpace), bár tippem van rá, nem akarták a "proffeszionális" és a "fogyasztói" réteget összemosni.
Virtual Tactical Ops? 😊
(igen, tudom, hogy volt egy TacOps nevû mod, játszottam vele ^^)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
- eredeti
- karcmentes ArmA-t
- normális áron
Ha valakinek van eladó, szóljon.
Captain Sonar 2024 Remake
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Utána nem szórakoztam vele 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A teherautóst próbáld meg úgy, ahogy leírtam...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Elõször is nem a hídra kell rakni a robbanó anyagot hanem a pillérekre. A híd alá kell menni és odaúszni hozzájuk majd lerakni a szacsikat.
Ezek után jobbra kiúszol a partra. Ne törõdj az UAZzal. A házak között lesz egy láda M136 rakétákkal, búj el a közelében. A "flash flash flash" késõn jön és egy csomó harckocsi át fog jönni de ne foglalkozz velük várd meg amíg elmennek. Miután tiszta a levegõ szedd össze a rakétákat és ha maradt BMP ami nem robbant fel a híddal az is a mederben fog szenvedni szóval könnyû célpont lesz. Ha ezzel kész vagy kövesd a folyót vagy inkább csatornát elõbb utóbb egy gumicsónakra bukkansz. Azzal gyorsan eljuthatsz a bázisig ahol remélhetõleg a TOW-al felszerelt HMMWV és ATGM-es Stryker már elbánt a maradék harckocsival. Ezután vonulj vissza arrafelé amerre a játék mutatja és egyszercsak kiírja mission completed.
Az Uralosat akárhogy próbáltam nem ment.
www.smart-bus.hu
A másik kipróbáltam az új ace sziget csoportot, és hírtelen lett vagy 20 szigetem annak kb megnéztem az egyharmadát és hát mit mondjak nem a legszebbek, mosott texturák, csúnya domborítások és pixeles utak, ez mindenkineél így van vagy esetléeg pont a legrosszabb szigeteket néztem meg?
A másik esetben nem kell akna... az elsõ bmp-t el kell engedni... a sorban másodikat ( ural, tele katonával! ) valami szûk helyen megállítod szacsival... így a többi nem tudja kikerülni, valamint nem kell megküzdened egy platónyi morcos bakával... utána kiütöd a másik bmp-t, kilövöd a sofõröket az uralból, kifosztod az uralokat, és tetszés szerint elpusztítod õket...
Mindezek végrehajtásához a legalkalmasabb a falú közepe, amit a templomtól belátsz... a keresztezõdés elé tedd a szacsit kb úgy, hogy akkor érjen oda a bakákat szállító ural, amikor már az elsõ bmp elfordult jobbra...
Gondolom derékszögbõl lõsz a bmp-re... ha igen, akkor kettõnek mindenképpen elégnek kell lennie... ( 1.11 óta kell kettõ bele, ne kérdezd miért )
www.smart-bus.hu
város közepén a hídon szacsizok az átjövõ enemy alatt, a flash flash flash üzenetre.
Ok. Ofp-s szokás szerint, a hídon kb 15 másodperc alatt miután a humveebõl kiszállok, lerakok 5 szacsit. Hopp éppen megérkezik velem szembe egy géppuskás uaz... jó lelövöm a géppuskást simán, katt katt. NINCS TÁR! Kirakott tár nélkül. Na mindegy megoldottam 4-bõl, visszarohantam a házak közé, m136-ért. Jön a konvoj, uaz átmegy, t72 átmegy, a tetû flash flash flash üzenet sehol.
Reload Ahogy a bmp az elsõ lerakott szacsira ér, felrobbantom mindet. Híd marad, és a BMP IS! Emellett egy rádióüzenet, hogy nemsikerült az akció. Csak kiugrottak belõle az emberek. Másikra rálövök m136-al 50 méterrõl. Semmi robbanás, csak tompa pukkanás, retek füstfelhõ, de mintha semmi sem történt volna, 15 perc múlva mire eloszlik az a szar, látom a bmp-nek semmi baja. Hát mondom ezt nemhiszem el! Belelövök mégegyet. Felrobban, de mondom ilyen nincs hogy egy konnyûpáncélosnak 2 rakéta kelljen. Megpróbálom mégegyszer. 3-mat lõttem bele semmi. Bár nem is tudom talált-e, mert nem látszik semmi belõle. Majd hopp, mission failed, miközben senki sem tudott átmenni, mert a kilõtt bmp híd közepén áll.
Másik választható, hogy egy faluban EGYEDÜL kell kilõnöm egy rakás uralt. Végigszacsizom a bevezetõ utat, a városon belül még 1 aknát is lerakok, mert ismerve a készítõket, az "ural konvoj" elnevezés ofp-ben elöl hátul bmp-t, meg t80-ast, és köztük pár uralt jelent.
Jön a bmp, rá az aknára, BUMM és nem történik semmi!!!
Load. lerakok egymás mellé 2 aknát. Rámegy a bmp. ÉS megint túléli csak kiugranak belõle! Kimegyek egy egy fal mellé, ami mellett párhuzamosan áll egy busz, kilõném a hátsó bmp-t, kilépek, célzok az m139-el, lövök. Megint a szokásos füstfelhõ, nuku robbanás, csak puffanás. Namégegy, ugyanez. Visszalépek a busz mögé, majd rajta keresztül kigéppuskáz a bmp! Már a buszon át hosszában is átlát és mátmegy a lövedék?
Kiraktam editorba egy bmp-t, és elkezdtem lõni m139-el, néha 2 néha 3 tól robbant fel, de soha nem lehetett látni hogy talált-e vagy nem.
Hogy is volt az ofp-ben? Volt kis füst, de látni lehetett magát a lövedéket ahogy repül, sõt akár több száz méterrõl lõdöztük ki a mozgó tankokat (persze sok gyakorlással 😊 ), és látszott amikor talált, sõt magán a tankon is látszott a sérülés.
Ez most ilyen szar tényleg? Melyik majom bis-es találta ki ezeket a hülyeségeket?
BTW elindítottam az ace modot, ott kipróbáltam az m3-mat, dragon-t meg javelint is. Mindegyikkel találtam, és még az alap m3-tõl is felrobbant a bmp (ahogy kéne), látszott a rakéta, na meg az is hogy talált, sõt szépen hallattszottis az m3-nál egy fémes csattanás találatkor.
De én úgy emléxem normális volt az m136 régen, és a bmp 1 lövés volt. Melyik patchnél gurult el a gyógyszer? Az meg milyen hogy 2 tankelhárító aknát túlél egy bmp, vagy 2 szacsel után is csak kiugranak belõle? m1-et meg t72-t mivel lehetne kilõni? Teherautón hordott 40 db rakétával?
A másik vicces meg amikor fexem egy ház tetején, ahol a tetõ szélén úgy 30cm-s szegély van, és ha közvetlen mögötte fexem, akkor is csak a sisakom tetejét lehetne látni lentrõl, de nem mögötte feküdtem, hanem hátrébb tehát semmi sem látszott belõlem, + legalább 10 centi vastag fal volt elõttem+ csak szacsit robbantottam onnan, tehát nem láttak. Erre mi történik? 2 perc fekvés után egyszer csak lelõ az egyik baka... falon át, úgy hogy nem is láthat.
Meg azok a tetû zenék. Állandóan lehalkítják az egyéb hangokat, és a zene végén is úgy maradnak, mehet a save abort load hogy halljak valamit.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Mert akkor valami bug van...eszem ágában sem volt hogy töröljem....
You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted: Xam_air, Xam_fov.pbo, Xam_gavr, Xam_infanterie, Xam_modules, Xam-Solmarpat, Xam_solmultig.
Ezzel lehet valamit kezdeni, vagy egy rakás....az addon -pedig amúgy ez is hangulatos lenne.... (ace azért verhetetlen!!!!!)