Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄
Miért nem lehet belenyugodni abba, hogy vannak emberek akik nem akarnak überrealisztikus játékot és az OFP2 nem lesz az? Nem értem miért viselkedik úgy néhány ArmA fan mintha nem lenne választása és muszáj lenne az OFP2-vel játszania, mintha nem jönne ki az ArmA2. Az meg, hogy mit hisznek az emberek mi valósághû és mi nem ki a jó büdös francot érdekel? Attól meg nem kell tartani, hogy tele lesz "hülye" kérdésekkel a topik mert ennek a játéknak nem lesz nagy hírneve ahogy ArmA-nak sem volt.
Másrészrõl nem mindenki találja ugyanazokat a dolgokat szórakoztatónak és nem kéne ekkora hatalmas ügyet csinálni abból, hogy ki mivel játszik és dobálni a sarat meg úgy beszélni az "árkád"-ról és a velük játszó "vérpistikrõl" mintha fóbiásak lennétek. ArmA2 hivatalos fórumán is azt gondolják egyesek magukról, hogy õk nagy érett emberek akik érett játékkal játszanak de mégis gyerekes módon mennkek át trollkodni az OFP2 fórumra gondolkodás nélkül mert kell az inkvizíció hiszen "az ArmA2 úgy is jobb lesz bíbíbíí" ez persze fordítva is igaz.
Aztán meg jön a sírás, hogy nincs elég szimulátor érdeklõdés hiányában de arra senki sem gondol, hogy a community talán lehetne kicsit barátságosabb.
De nem csak ArmA2 és OFP2-vel van ez így mert ugyanilyen a Konzol vs. PC, az Xbox360 vs. PS3, az nVidia vs. Ati a Mac vs. PC,a Windows vs. Linux és még sorolhatnám, hogy az emberek milyen jelentéktelen marhaságokon képesek nap mint nap túráztatni az agyukat és milyen hülyeségek miatt képesek gyûlülködni mert nem tudnak megbékélni azzak mit csinálnak más emberek akiket még csak nem is ismernek személyesen aztán csodálkozunk, hogy ott tart a társadalom ahol.
Nah bocs az off-ért de ez van.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Azémostmá jó lenne kicsit gyomlálni a youtube-ot, mert hihetetlen, hogy milyen blõdségeket tudnak kreálni az emberek. Hogy lehet versenyeztetni egy ingame videót egy animációs filmmel, melyrõl lerí, hogy a karakterek mozgását speciálisan erre a jelenetre vették fel?
<#banplz>#banplz>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mire észbe kapunk, szögesdrót lesz a topik körül!!! 😄 😄
www.smart-bus.hu
Most nem azért töki, de az állat szót két l bötûvel róni egy ilyen kretén nevében, azért az már bõven több mint a bizalom megelõlegezése!!! 😄
www.smart-bus.hu
van 1 oan gonddom ,h 1-2 lvöéstõl emghalok nincs erre valami chet vagy mód??? 1ébként meg opitamlizálhatták volna mert kb olyan a grafja mint a bf2é normalon az meg simán elinddul a gépemen XD LOL <#email>#email>
www.smart-bus.hu
A Taigetosz pozitívakat meg majd rendezi Mici mert ha nem akkor leváltjuk^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Pont elég lesz a "megjelent má?", "honan tudom letölteni?", "van crack"?, "van cheat?", "van végijáccás?" és hasonló okos kérdéseket feltevõ evolúciós zsákutcákat kezelni, akik a megjelenés után dugják majd ide a kis buksikájukat...
Persze én tõlem nyithatsz ArmA2 topikot, de abban biztos lehetsz, hogy az összes véglényt odairányítom majd, oszt küzdhetsz velük! 😄
No persze, ez az én szigorú magánvéleményem, ha a többség mást akar, meghajlok, és felemelt fejjel távozom arma.hu-ra innen! 😄
www.smart-bus.hu
Fejlõdni kell az nv kártyák elavultak (a gtx-ek is, bár azok legalább jobban teljesítenek dx10-ben mint a régiek), ennyi nem lehet örökké a régit megtartani. Ez nem arany középút. Feláldozzák a simább játszhatóságot pár elavult kártya miatt, amit amúgy is lassan le kell cserélni.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nyilván, jelenleg még az a célravezetõ, ha nagyobb részt textúráznak kisebb részt shadereznek. Így több felhasználó jár némileg jobban.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az ArmA 1 logója meg olyan amilyen az ArmA1. Nyers.
(ettõl függetlenül ha valaki tud jobbat linkelje)
😊