Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam II
Nem neked ment csak rossz válasz gombra nyomtam.

ceaser
Ez ugye most nem csak nekem jött???? Nekem semmi gondom, azokkal akik a cod4-hez hasonló játékokkal nyomják, meg konzolon, kinek mi.... Nekem az arma2 és az OFP2 körüli herce hurca nem tetszik. Persze ez nem csak erre a két játékra igaz, hanem szinte az összesre. Évekkel, de hónapokkal biztos a megjelenés elõtt ígérnek fût fát a fejlesztõk az adott játékról....aztán (val.színû a kiadó belepofázik az üzleti érdekeit szem elõtt tartva) egy nagy csalódás lesz a végtermék.... mint minden így mükõdik manapság ez alól a játék ipar sem kivétel.... na elnézést, nem folytatom, mert tényleg Bastille lesz, ha bele melegszem, és ráadásul nem is ide tartozik....

m1c1mack0
Mivel én érett ember vagyok és ezen okból véleményem mérvadó, ezért követelem hogy Dögöljön meg minden vérpistike!!! és olvadt alcél árassza el az arkád játékosok agyatlan tömegeit!!!!!!
😄

Adam II
Nem kéne vele foglalkozni az Istenért. Én gusztustalannak tartom ami az ArmA2 és az OFP2 körül folyik a hivatalos fórumokon és mindkét oldal ugyanolyan bûnüs.
Miért nem lehet belenyugodni abba, hogy vannak emberek akik nem akarnak überrealisztikus játékot és az OFP2 nem lesz az? Nem értem miért viselkedik úgy néhány ArmA fan mintha nem lenne választása és muszáj lenne az OFP2-vel játszania, mintha nem jönne ki az ArmA2. Az meg, hogy mit hisznek az emberek mi valósághû és mi nem ki a jó büdös francot érdekel? Attól meg nem kell tartani, hogy tele lesz "hülye" kérdésekkel a topik mert ennek a játéknak nem lesz nagy hírneve ahogy ArmA-nak sem volt.
Másrészrõl nem mindenki találja ugyanazokat a dolgokat szórakoztatónak és nem kéne ekkora hatalmas ügyet csinálni abból, hogy ki mivel játszik és dobálni a sarat meg úgy beszélni az "árkád"-ról és a velük játszó "vérpistikrõl" mintha fóbiásak lennétek. ArmA2 hivatalos fórumán is azt gondolják egyesek magukról, hogy õk nagy érett emberek akik érett játékkal játszanak de mégis gyerekes módon mennkek át trollkodni az OFP2 fórumra gondolkodás nélkül mert kell az inkvizíció hiszen "az ArmA2 úgy is jobb lesz bíbíbíí" ez persze fordítva is igaz.
Aztán meg jön a sírás, hogy nincs elég szimulátor érdeklõdés hiányában de arra senki sem gondol, hogy a community talán lehetne kicsit barátságosabb.
De nem csak ArmA2 és OFP2-vel van ez így mert ugyanilyen a Konzol vs. PC, az Xbox360 vs. PS3, az nVidia vs. Ati a Mac vs. PC,a Windows vs. Linux és még sorolhatnám, hogy az emberek milyen jelentéktelen marhaságokon képesek nap mint nap túráztatni az agyukat és milyen hülyeségek miatt képesek gyûlülködni mert nem tudnak megbékélni azzak mit csinálnak más emberek akiket még csak nem is ismernek személyesen aztán csodálkozunk, hogy ott tart a társadalom ahol.

Nah bocs az off-ért de ez van.

Hát OFP óta van kikapcsolható ellenséges/baráti felirat, ha rájuk viszed a célkeresztet (ha erre gondolsz).

[NST]Cifu
Kifelejtetted, hogy a hitbox fej része akkora, mint a mellkas rész... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Mintha lett volna ArmA2 videó, amelynél a baráti egységek feje felett "IFF" indikátor látható. <#fejvakaras>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

kickban

Hogthar
A CS a király nem? Majdnbem olyan mint az arma csak megadott területeken játszódik nincsenek jármûvek és kicst máshogy szór a fegyver, de egyébként istenkirályos<#unalmas><#duhos2><#finom><#banplz>
DrRadon
Hát amilyen nyúlfarknyi életûek voltak az Armában a jármûvek, ez tök lényegtelen. <#nyes>

Nemhinném, idõközben kiderültek olyan részletek, hogy pl jármûvekbõl nem fog fogyni az üzemanyag tehát nem törekednek akkora élethûségre "How real do you want it to be." bs 😊

DrRadon
Lehet ám, hogy az a lövés indikátor csak fejlesztõi segédeszköz, esetleg konzol kellék. De gondolom kikapcsolható. Viszont nagyon dizájnos😊

ceaser
Tudnék véleményt alkotni Youtube és társairól (pl ez az egész arma2 körüli herce-hurca, a számítástechnika világával együtt NEM félre érteni!!!), de hát akkora demokráciában élünk, hogy inkább nem.... még a végén mehetnék a Bastille-ba....

csapták volna mellé az OFP2 ingame trailerét lövésirányjelzõvel 😄

DrRadon
ArmA2 vs OFP2

Azémostmá jó lenne kicsit gyomlálni a youtube-ot, mert hihetetlen, hogy milyen blõdségeket tudnak kreálni az emberek. Hogy lehet versenyeztetni egy ingame videót egy animációs filmmel, melyrõl lerí, hogy a karakterek mozgását speciálisan erre a jelenetre vették fel?

nemnem ez valami véletlen 😄
<#banplz>

Scottt
Nekeminnen ismerõs,neked?<#ravasz1>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

DrRadon
Igazad van, tényleg nincs benne, csak egy plusz az Ati részérõl. Viszont hamarosan itt a DX11 amiben már benne lesz. Talán ArmA3-ban már nem koppanunk akkorát ha nagy arccal belõjük a 10k-s látótávot. Remélhetõleg addigra a BIS-nek nem jelent majd akkora gondot, hogy bizonyos kódrészeket DX11-re és DX10-10.1 is megírjon, mert ahogy hallottam ez utóbbiak bizonyos dolgokat csak sebességcsökkenés vagy képminõség romlás árán tudnak majd értelmezni az új direcxbõl.

joebacsi
a flém pörgeti a közösséget 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Elhatárolódom! 😄

www.smart-bus.hu

Csak bemásolta egy pár évvel korábbi hozzászólását... ctrl-c, ctrl-v! 😄

www.smart-bus.hu

"A szögesdrót most újra megfeszül..." 😉

DrRadon
Elbasztam szent igaz. Viszont tempi igen autentikus és ez felettébb gyanús😊

Mellesleg M1C1 leváltását ne nagyon emlegesd, mert Tempi vérszemet kap... elég karrierista a kis volumen ( hangember )!!! 😄 😄 😄

Mire észbe kapunk, szögesdrót lesz a topik körül!!! 😄 😄

www.smart-bus.hu

Lehullt a lepel Radonról! 😄

Most nem azért töki, de az állat szót két l bötûvel róni egy ilyen kretén nevében, azért az már bõven több mint a bizalom megelõlegezése!!! 😄

www.smart-bus.hu

csaó!
van 1 oan gonddom ,h 1-2 lvöéstõl emghalok nincs erre valami chet vagy mód??? 1ébként meg opitamlizálhatták volna mert kb olyan a grafja mint a bf2é normalon az meg simán elinddul a gépemen XD LOL <#email>

Mögbeszéltük! <#nevetes1>

www.smart-bus.hu

DrRadon
sztem te naon geci vagy és a barnika95 is mondta h te vagy nórmális és nórmális vok és a nekkem meg lesz a krek és a nállam a GF249756 karit majd kihajcsa a procim amit az andriska93 huzot fel m ö akkora arc nitrogént iszik kakao hejett és külömben is simán lelölek m csben állat vok

Scottt
Nemmész te sehova,vagy vállvetve küzdünk ellenük vagy sehogy😄
A Taigetosz pozitívakat meg majd rendezi Mici mert ha nem akkor leváltjuk^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

A PC-s ArmA2 itt bõven elfér... de a sok tizenéves, konzolos hupikék törpike marha modern szavaira ( mien, it vok, hi, cép, stb ), és globális klón mentalitására én itt nem vagyok kíváncsi!

Pont elég lesz a "megjelent má?", "honan tudom letölteni?", "van crack"?, "van cheat?", "van végijáccás?" és hasonló okos kérdéseket feltevõ evolúciós zsákutcákat kezelni, akik a megjelenés után dugják majd ide a kis buksikájukat...

Persze én tõlem nyithatsz ArmA2 topikot, de abban biztos lehetsz, hogy az összes véglényt odairányítom majd, oszt küzdhetsz velük! 😄

No persze, ez az én szigorú magánvéleményem, ha a többség mást akar, meghajlok, és felemelt fejjel távozom arma.hu-ra innen! 😄

www.smart-bus.hu

Sanyix
hardveres tesszaláció nincs benne se a 10-be, se a 10.1-ben, 11-ben lesz (most csak nemhivatalos, dx-en kívüli hw tesszaláció van ati hd3xxx-tõl). De sok más dolog igen. pl az hogy kb akármennyi modellt meg lehet jeleníteni lassulás nélkül(hány darab is van egy modellbõl egy szigeten? több tíz vagy százezer? Fura is lenne 20km-re állítani a látótávot lassulás nélkül 😊 ), ez nagyon is jó lenne az armához, meg az ingyen aa is, és még sok más.
Fejlõdni kell az nv kártyák elavultak (a gtx-ek is, bár azok legalább jobban teljesítenek dx10-ben mint a régiek), ennyi nem lehet örökké a régit megtartani. Ez nem arany középút. Feláldozzák a simább játszhatóságot pár elavult kártya miatt, amit amúgy is lassan le kell cserélni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Scottt
Bazze még PC-n sincs külön topikja nem hogy csináljunk külön konzolost:/(Ha valaki akkor én szeretném megnyitni a PC-st^^)

xD

Mindennek van határa... így is szép kis napoknak nézünk elébe megjelenéskor... legyen csak külön topikja...

www.smart-bus.hu

Ne legyél már ennyire kirekesztõ...

Azért nem bánnám, ha a konzolos verziónak külön topikja lenne...

www.smart-bus.hu

DrRadon
Nézd, szerintem az arany középutat választják. Persze, jó lenne a hardveres tesszeláció, de nem képes rá minden kártya (nvidia😊 ) Az ArmA jellemzõen nagy területet renderek, rengeteg objektummal, aminek következménye, hogy rengeteget kell textúrázni. Mostanra az Ati kártyák felnõttek ehhez a feladathoz (a 2xxx széria egy büntetés volt a tulajdonosaiknak). Igaz mostanság az nvidia is perfekt shader teljesítményben.
Nyilván, jelenleg még az a célravezetõ, ha nagyobb részt textúráznak kisebb részt shadereznek. Így több felhasználó jár némileg jobban.

Sanyix
hát abból a szempontból hogy akkor nem csak winen lehetne szenvedni, ja 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Scottt
2hét Tempike 2 hét^^

25 nap múlva kiderül 😊

Scottt
Sokkal jobb szvsz^^

Sanyix
De mondok jobbat, ha a dx10 nem tetszik, lehet opengl-re is írni, az is jó lenne 😊

Sanyix
Aha szóval nem képesek átírni rá. Erthetõ túl gyorsan futna akkor, nem lenne meg a játékaikhoz tartozó szaggatás.

Igen ezt már megmondták, hogy a DX10 szerintük nem tartalmaz annyi újdonságot, hogy érdemes legyen arra írni 😊

Sanyix
aham ilyet az arma1-nél is hallottunk az akkori átlagkártyával... aztán mégsem úgy lett. Az a gáz, hogy ha nv kártyával megy jól, megint azt árulja el, hogy jól elavult technológiájú lesz a grafikus motor. (nuku dx10, se 10.1).

DrRadon
A dolg... az armázó gémert szolgálom😊

DrRadon
Tempike. Sahraniban nem használnak ciril betüt.
Az ArmA 1 logója meg olyan amilyen az ArmA1. Nyers.

m1c1mack0
Az új bannerért köszönet Radonnak <#worship><#worship><#worship>
(ettõl függetlenül ha valaki tud jobbat linkelje)

persze áruló m1c1 már be is rakta...
😊

Az az eldõlõ tábla kicsit pixeles, a Chernarust meg cirill betûkkel kellett volna írni.