Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DrRadon
nemtom solt h mér álsz a nyelvünk fejlödéssének utyába inkább örcsizz velünk oks?

ceaser
Köszönöm szépen a win UAC-ja zavart be, mert rendszer gatdagént kellett futtatni....
most úgy is csinál, mintha kicsomagolna, de nem jeleníti meg a kicsomagolt tartalmat....

Ideje nyugdíjba vonulnia Darvas Tanár Úr! 😄

"kicsomizza"

???? Letagadlak... 😄

www.smart-bus.hu

ha felvillant egyszer akkor elméletileg utána duplakatt a pbo-n és kicsomizza

ceaser
Köszönöm! Lenne még 1 dolog hogy kell ezt használni????? nekem csak felvillan egy ablak, aztán csá.... nem történik semmi!

Közkívánatra itt a sebtiben PDF-fé konvertált változata, bár így összecseszte az oldalakat, de talán a célnak megfelel
PDF Letöltés ~700kb

háát én elvagyok maradva a 2003-sommal szóval lesz valami olyan verzió amit egy elavult júzer is meg tud tekinteni? 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

cpbo-val

ceaser
Hali!
Ha egy pbo.-fájlt megnyitok szöveges dokumentumként.. át lehet valahogy írni benne dolgokat, úgy hogy utána mûködjön a játék??? Milyen progival lehet ezt megtenni, ha lehet....köszi!

[NST]Cifu
M$ Office 2007 standard dokumentum file.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Köszi tpM<#integet2>jó nagyon.
Az nem számít annyira túlélésnél, tudod ez az ilyen hasznosabb dolgokat írja le, ne állj a vetõcsõ mögé meg hasonlók 😊

koschwarz
speciel én az ofp2-õt is ugyanúgy várom, mint az arma2-õt, csak nem számítok egy ugyanolyan játékra...kb. ugyanúgy mint a far cry és a 2. része esetén, már ha ilyen játékokat itt egyáltalán is tökönrúgás nélkül fel lehet hozni<#hehe>

mindenesetre mindenféle taktikai fps-t szívesen fogadok, kár hogy olyan kevés van belõlük.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Icebird
Meg nem is tudtam hogy ilyen komoly bent az ernyõzés.

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Icebird
Környezet effeketeket nem rakod bele?

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

m1c1mack0
pdf-et kér a nép!

nagyon jó<#worship><#worship><#kacsint>

miarák aza docx kiterjesztés? 😮 és mivel lehet megnézni?!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

DrRadon
Kb 10 másodperccel azután, hogy elküldtem az üzenetet már rájöttem mire is értetted valójában😊

Open Office alapból tud PDF-be exportálni, az Office 2007-eshez meg ÚGY KELL letölteni egy microfos gyártmányú bõvítményt, mert olyan kurva nehéz belerakni az alap programba.

Sanyix
Mi ebbõl a tanulság? Nem ofiszban kéne kézikönyvet írni, mert az m$tõl elvárhatóan ami benne van az sem mûködik (pdf mentés).

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
nem úgy lövés, hanem úgy indul mint egy dragster, és úgy lassul mint egy betonfalat eltaláló trabant.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

DrRadon
<#worship><#worship><#worship>

Nagyon jó lett tempi!!!

Na mindjárt hajnali 2óra, de végre kész 😄
A Microsoft Office vagy legalábbis a Word egy korszerûbb változata(mivel PDF-re nem sikerült :\) valamint net elérés szükséges (a kattintható képekhez)
ACE "Kézikönyv" v1.07 @H.AR.C ~600kb

türelem szkoti, írom, írom 😄 márcsak a PDF-fé konvertálás meg a képek beszúrása vannak hátra...

Ryan választoltam már ArmAHu fórumában 😉

DrRadon
Rövidhir:

" Örömmel jelentjük, hogy hamarosan megjelenik a várva várt mû: tpM: ACE Guide. Vagy valami ilyesmi. Tempi a nagy jelentõségü mûvének bevezetõjében említést tesz Scottról és Radonról, köszönetképpen a számos életveszélyes fenyege... khm... a számos segítségért, erkölcsi hozzájárulásért és tanácsért. Biztos forrásból tudjuk, hogy az alkotó tevékenységét 2-2 marcona, állig felfegyverzett úriember is segíti, (a Scott's Security és a Radon's Dark Peoples cégek munkatársai) akik közvetlenül tpM mögött állnak és ha jól látom, fegyvernek látszó tárgyat szorítanak a mester fejéhez. Micsoda apparátus kéremszépen. Így minden bizonnyal hamarosan megszületik a várva várt alkotás" - ArmA News

Ryan1991
....Error compiling vertex shader VSTerrain.... ezt miért írja ki ? nagyon nem értek még ehhez a játékhoz !

Ryan1991
annyit még had kérdezzek hogy ehhez kell az eredeti lemez ??

Ryan1991
köszi az infót ! és multizni lehet a játékba ? mert nagyon meg tetszett ! meg nagyon tetszik hogy még se olyan mint a cod ! köszi elõre is az infót
Üdv : Zsolt

Nincs magyar mod, ha a HDF modra gondolsz arról nincs hír már fél éve, bár az inkább addonpack mint mod.

Így már biztos nemkapsz... Soltot meg én pénzelem, úgyhogy le vagy építve 😄

Scottt
Esten van szétrugom a picsád az 2009.05.06.0700-kor feljövök a fórumra és nemlessz itt a letöltõ linked^^Vagy rádküldöm Soltot meg a haverokat és meggyõznek, hogy mi is megérdemeljük😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Ryan1991
Helló ! még kezdõ vagyok =/ a magyar mód már kész van ? ha kész akkor honnan tudom le tölteni ?

PCDome elõzetesbõl: "például az már kiderült, hogy egy Skodát nem lehet bombával földkörüli pályára állítani, mint az elõzõ ArmA esetén"
😄

[NST]Cifu
Hát anno az eredeti OFP-t is kiveséztük, a satcheltõl bolygókörüli pályára álló objektek esetei, a házakban elakadó harckocsik esetei, a lépcsõfordulóban "átesõ" emberek esetei, vagy a szörnyû repülés-fizika miatt. 😄

Amúgy az OFP2-vel nekem csak egy bajom van: hogy ki kellett volna, hogy végezze az ArmA2-õt, hogy a BiS felébredjen! <#rinya>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

😄 estére elméletileg meg lessz 😊

Scottt
Elméssz te.....ba

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

DrRadon
Forgatás volt, vaktölténnyel lõtt 😄

Már rég kész, még a pizza receptjeimet is tertalmazza, de úgy gondolom, hogy Ti nem érdemlitek meg. 😛

Scottt
Tempike több mint egy hete igérted, hogy max péntekre megcsinálod azt a kézikönyvet, hol a csban van?

Csináld gyorsan vagy átmegyek hápéba és akoj dádá lesz rosszkicfiúckák.na szijjasztok és pusszancs mindennkis fiúckának😛(Tempike cicush temeg gyárcsad béjby gyorsabban plíz)

Sanyix
szörnyû ahogy kilõ az az m1 majd ugyanúgy megáll. Mintha 2 kiló lenne.

ceaser
ne ezt pont nem ide akartam - bocsánat!!!!!

ceaser
A harckocsi átment a verdán???? de szép....

DrRadon
És ezeket is szeretnénk kérni:OFP2

Rombolódás, AI reakció támadásra. Nagyon patent.

ja...és ezt is:
http://www.youtube.com/watch?v=GMxP2hMXiBU&feature=related
BIS.!léci,léci<#pias>:
http://www.youtube.com/watch?v=HyHE8Eryjm4&feature=related
<#violent>

DrRadon
Na, akkor te meg a harmadik félt képviseled, akik meg állandóan azon cseszik fel az agyukat, hogy A meg B tábor miért harapdálja egymást. Neked sem jobb<#vigyor2>

Tempit meg ne bántsd, inkább tiszteld az abszolút reális harci szimuláció iránti elkötelezettségét, ami még úgy 10-12 évig álom marad mindenki számára, de õ azok egyike, aki - ha csak pár nappal is - de az idõszakot közelebb hozza. Igaz kicsit vérlázító amint kritizál, de nézd el neki 😊

Nem publikus, mert magunk között beszéltünk róla sokat, hogy mi is ugyanúgy várjuk az OFP2-t, mert felnõtt emberek vagyunk, akik tudják, hogy a versenybõl csak mi, játékosok kerülhetünk ki gyõztesen.

Egyébként milyen ArmA2 fórumosokról írtál?

A "community" pedig barátságos, hidd el. Nagyon-nagyon jókat játszottunk együtt és rengeteget röhögtünk. És nem csak az OFP2-tõt, hanem az Armát is elküldtük a francba, nem is egyszer. Csak Az Eredeti OFP-t nem bántottuk. Arra valahogy nem tudtunk haragudni.

A konzolt csak is FPS vonatkozásában nézzük le (mert amúgy remekül lehet vele focizni). Egy FPS konzolon olyan, mintha repszimezni akarnál egy kvarcjátékon. Tudod, mi büszkék voltunk arra, hogy célkereszt nélkül játszottunk, és egy ilyen csapat kissé zordan reagál az "auto-aim"-ra. Most képzeld el a Forma-1-et optimális kanyarívekre lerakott síneken karistoló verdákkal...