Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kifejezetten tetszett: a torkolattûz és a baka sprintelésének megjelenítése.
Captain Sonar 2024 Remake
www.smart-bus.hu
Gép.: Intel C2D E8500, 4 giga ram, Radeon 4870X2
Szoftver: Vista 64bit, Cat 9.4, Realtek 2.14, ArmA 1.16 Beta
Beállítások: 1920x1080x32 full screen, Anti-Aliasing-ot kivéve minden Very High (az AA valamiért nem mûködik).
180 gyalogos (20x Bluefor Basic Infantry squad) és 24 M1A1 (6x Bluefor Armored Tank Platoon). A kép folyamatos, ~40-60 fps.
Vérszem bejön, felállítottam velük szemben 180 Opfor Infrantryt és 24 T-72-est. A játék marad folyamatos, bár a gyalogosok és a harckocsik is egyhelyben állnak, csak a harckocsik lõnek egymásra. ~30-40fps, folyamatos. Átállít idõpont éjszakára. Itt már grafikai bugok vannak, a füstfelhõk "villognak", de amúgy a kép folyamatos...
Hmmm... Ezek után giga-mega csatákat akarok csak látni az ArmA2-ben. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Viszont szerintem lesznek itt gondok, ha németben tényleg megjelenik Májusban, nálunk meg csak Júniusban... <#whatever>#whatever>
Elnézést, hogy mostanában nem jelentkeztem, de szerencsére elég sok a meló mostanában. Újabb hetet és tesztverziót tudhatok magam mögött. Jelen pillanatban a 3. beta tesztnél járok. A jó hír az, hogy május 20-n befejezõdik a teszt idõszak, a rossz, hogy szerintem még nem az igazi a játék (saját vélemény!!!). Szerintem elég sok még a bug benne, bár a fejlesztõk azt mondták, ne aggódjak ki lesznek javítva.
Péntek lévén álljon itt még néhány infó, amelyet ma kaptunk a kiadótól. Ebbõl megtudhatjuk mit is rejt az ARMA II címe valamint megnézhettek egy félhivatalos videót, melyet egy rajongó készített a TrackIR5 & ArmA2 "kapcsolatáról".
Ja, majd elfeljettem! A kiadó szerint a játék júniusra várható.
ARMA II – Mit rejt a cím?
ELMAGYARÁZZUK, MIBÕL ÁLL AZ 505 GAMES JÁTÉKÁNAK CÍME
Prága, Csehország, 2009. május 8. – A Bohemia Interactive és az IDEA Games ma leplezi le a hamarosan megjelenõ taktikai katonai szimulátora, az ArmA II játék címe körüli titkokat. Marek ©panìl projektvezetõ rántja le a leplet a szokatlan címválasztás okáról. Marek fejtegetését teljes hosszában a www. bistudio.com oldalon nézhetitek meg.
Az “Arma” szó maga latin eredetû; és több jelentése lehet tartalomtól függõen, többek között, például védekezõ fegyver, pajzs, katonák vagy fegyverek. Két oka van, hogy a Bohemia ilyen régi és nem konvencionális szót talált; egy olyan nevet kerestek, amely könnyen megjegyezhetõ és kiejthetõ különbözõ nyelvûeknek és kifejezésre juttatni magának a névnek a jelentését, hogy az ArmA II játékmenete merészen más és nem fél eltérni a már kipróbált és tesztelt lövöldözõs formulától.
Amikor nevet kerestek zászlós játékuknak, Marek és a többi Bohemia Interactive dolgozó egyöntetûen igyekeztek elkerülni az eddigi sablonos videó játék neveket és saját fejük után akartak menni.
“
A valaha látott legvalósághûbb, háborút bemutató ArmA II olyan kitûnõ játék lett, amely a Bohemia nevet elismertté teszi a játékosok között. A játékosokra, csoportokra épülõ nagyon részletes harcok, átfogó katonai taktikai kézikönyv és egy hatalmas csatamezõ vár, hogy a végletekig tudják fokozni a játék izgalmát.
Az ArmA II júniusban jelenik meg csak PC-re. A legfrissebb információkért látogass el a www.arma2.com oldalra.
Videó:
TrackerIR5 & ArmA2 premiere
üdv és jó 7végét mindenkinek!
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Az 1.14 patch-hez képest miben jobb az 1.16? Tapasztaltatok az 1.16-ossal hibákat a játékban? Csak azért kérdem, mert beta, Köszi!
Radon:Nem biztos az,elõször lekell venni a driverben a gyerekzárat(bizony van rajta, hogy a blfszok ne tudják szétszedni eme csodákat)aztán lehet csúszkázni,aztán meg lekell tesztelni.Szerintetek ennyit eltud végezni Tempike egyedül(Ja és utólag gratula a kkhöz Tempi jólett)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Illetve akié még érdekel az Radon mester beállítási mert majdnem egyforma gépünk van és nálam sztem rosszabbul fut^^(Képeket a beállításokról meg a fpsekrõl)
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Nem akarok hazudni, de fejbõl mondom, szóval lehet, hogy tévedek: Athlon A64 3200+@3,2Ghz, 2giga ram, GeForce 7800GTX.
de ez még a cseh kiadás napi 1.00 volt nem? 😊
De az, ám attól még nem mentség, hogy az X patch után jobb volt. 😊
Az a sok tank, gyalogos azért falja fel az FPS-t, mert számolni kell a sok AI-t.
Az AI a játék része, én nem 3DMark-al akarok játszani, ahol a grafikai képesség oltárán fel van áldozva minden más. 😊
Én játszottam már multiba olyan coop-ot, hogy alattam vagy 50-100 tank rohangált és még az én kaka (393 3500+, 1950pro256) gépemen is vitte, csak le kellett venni a válláról az AI-k számításának súlyát.
Majd berakok megint 200 gyalogost meg 24 harckocsit, és egymásnak ugrasztom õket. Ha nem lesz diavetítés, akkor megkövetem magam, és megdicsérem a BiS programozó fiúkákat.
Az ArmA-ban (akkor egy elég decens gépen) a 180 gyalogos és 24 harckocsi még egyhelyben állva is rendesen odavágott az FPS-nek, még visszavett felbontásnál is...
Bár ha az a 4870 az egy Sapphire 4870X2 szörny akkor bszhatjuk(Úgy emlékszek jelenlegi legerõsebb kari)
Nem az már, de lényegtelen, tény, hogy az X2 elég decens kis kártya. 😉
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Köszi!
OFF: e miatt olyan depi, vagyok, hogy mindjárt öngyi leszek.....
tessék solt, naon faca repcsis vidcsi. örcsizel? <#vigyor>#vigyor>
Hát ezek után már nagyon várom a maratoni Andersen DM-eket, pláne tpM editált hangokkal.
😄
www.smart-bus.hu