Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
www.smart-bus.hu
Captain Sonar 2024 Remake
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Captain Sonar 2024 Remake
Ami engem jobban meglepett, az ez a kép:

Rossz már a szemem nagyon, de nekem akkor is úgy tûnik hogy Hellfire-al (?!?) szerelt Mi-24V-t látok... 😊))
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Azért valljuk be, ez gyönyörû:

www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.
Szerintem meg a Moddereké😊
A cumókért tempit nyaggasd... szerintem az akkor is a pályakészítõtõl függ... 😊
www.smart-bus.hu
De nem mert ha lerakok 1 truckot arról le lehet szedni alapból mindenféle lõszert,és úgy gondoltam, hogy akkor lehetne rajta mindenféle varázsgyökér^^
www.smart-bus.hu
Remélem ez az elmosodás kikapcsolhato lesz amikor gyorsan mozgatja a nézetet.
www.smart-bus.hu
Én abban a tévhitben voltam, hogy az alap arma kampány második menüje (Rahmadi Conflict) az a queens Gambit.... de most jöttem rá, hogy az a Royal Flush....
Az, hogy mi van a teherautókon, vagy a ládákban, az küldetésszerkesztõn múlik, nem tempiéken... 😊
www.smart-bus.hu
Akkor legalább a teherautóra rakjatok,van rajta 628féle lõszer miért ne lehessen róla eü cuccokat venni,sztem jobb lenne^^
Elsõsegélyt meg egyebeket tegyen bele a küldetésszerkesztõ. 😊
A Humveek mintha nem lennének elég golyóállóak(fõleg az üveg)illetve miért nincs bennük morfium,kötszer,meg adrenalin(Ua ez vonatkozik a teherautókra is)nem hiszem el, hogy ne lenne a csomagtartóban egy egészségügyis láda(Illetve mintha a dokiknál se lenne adrenalin)