Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Captain Sonar 2024 Remake
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Azt kiemelném, hogy "High" beállításokon folyamatosan fut ilyen konfiggal:
Vista Home 32Bit
Intel Core2Duo E8400 3,0GHz
2 GB Ram
Nvidia 8800 GT
A két gpu-s kártyáknak van értelme??? 4870x2????
Aztán befejeztem,nem akarok tovább offolni!<#worship>#worship>
Nem véletlenül írtam ezt a sorrendet.
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Arma 1-re gondoltam...😊 Szóval a jó pár évvel ezelõtti tapasztalataim a mai napig érvényesek a két vga gyártó közti különbségre....Szomorú vagyok, mondjuk nem azért mert nVidia fan vagyok, hanem mert lehet cserélni... Nekem mindig is az volt a fontosabb, hogy szép legyen a kép (full beállítás semmi szaggatással), minthogy most valamnelyik vga gyártó mellett letegyem a voksom. Azért ez nagyon szomorú, hogy csúcs kategoriás kártyák közt ilyen különbség legyen....Ati -t már nem követtem jó rég óta, (tudom nem itt kéne kérdeznem) de milyen ati vga-t ajánlanál?
Remélem nem lesz gond Arma2 - ati párosítással....😊
Köszönöm Szépen!!!!
Az ArmA1 esetén én azt tudom mondani, hogy általánosan tapasztaltam, hogy az ATi képminõség terén az nVidia felett áll (és mindig is állt) bizonyos szinten. De ez általános jelenség, a legtöbb játékban tapasztalható. Amiben az ATi olykor problémákkal bír, az a játékok és a driver kapcsolata, lásd az ArmA1 esetén is az 1.15 béta patchig nem lehetett Vistán, 4 giga ram mellett teljes képernyõn játszani, csak ablakban.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Köszönöm!
Opciók:
a.: Itt egy célzott lehúzás folyik, hogy eltántorítsák az embereket a német nyelvû verziótól.
b.: Valóban ilyen rossz állapotú a német verzió...
Mi a szart csináltak eddig?
Miért követik el 3x-ra ugyan azt a hibát?
MIÉRT?
Majd egy év múlva a 6. javítás után talán menni fog.
Nos nálunk ilyen hiba nem szokott elõfordulni. Éppen ezért az elhárításáról sem tudunk érdemben segíteni neked.
Az MH5/1(/2 és /3) zászlóaljak elvi felépítése a következõ (zárójeles részben az, amit én próbálok kipótolni):
-Parancsnokság
Törzs:
Személyügyi és munkaügyi részleg
Felderítõ részleg (egy felderítõ szakasz, 8 fõ, ebbõl egy rajvezetõ és egy helyettes van)
Hadmûveleti részleg
Logisztikai részleg
Híradó és informatikai részleg
Kiképzési részleg
Zászlóalj Tûztámogató részleg (méretére saccolni sem tudok (feltehetõen szakasz), ide tartoznak a Konkursz és Metisz pct. rakéták, illetve a Gepárd rombolópuskák és a nehézgéppuskák is)
Törzstámogató század (?)
Három lövészszázad
(századonként 3 Szakasz, szakaszonként 3 raj, egy raj 8 fõ, ami két tûzcsoportból (fireteam) egy tûzcsoport két párból áll. A szakaszt egy hadnagy vezeti, helyettese egy tiszthelyettes (szakasz-tiszthelyettes), a rajokat egy rajparancsnok (tiszthelyettes), egy szakasz 28 emberbõl áll (3x8 + 4 fõs parancsnoki raj))
Aknavetõ szakasz (3 raj, 6db(?) 82mm-es aknavetõ)
Logisztikai század (?)
????
"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."
(ugye, marja?)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Kérdés:
Régebben fellelhetõ volt egy szlovák forrás, ahonnan postai utánvéttel lehetett rendelni a Gold Edition-t. Most sajnos nem találom.
Tudtok segíteni, hogy honnan tudom utánvéttel manapság beszerezni?
Captain Sonar 2024 Remake
- Talán megkapjuk az intelligensebb ütközésvizsgálatot (ha a 10 centis raklap is átléphetõvé válik az már maga a gyönyör)
- Átmászhatunk a kerítésen,
- Talán fejlettebb lett a sérülések megjelenítése (láblövés esetén nem borul vérbe a felsõtest)
- Talán most nem kell fölbegyökerezett lábbal várni, amíg a gránát leesik (hihetetlen, hogy gránátdobás után nem lehetett mozogni a bakával) Hányszor haltam meg ez miatt...
- Talán a tárcserét az ArmA2-ben meg lehet szakítani (mert természetesen nem lehetett mozogni, amíg tárat cserélt) Hányszor haltam meg ez miatt...
- Talán nem lesz benne az a bug, hogy amikor futás közben a földre akartad vetni magad, még lépett egyet-kettõt-hármat. Hányszor haltam meg ez miatt... (meg az õkempersége tempi is amikor ilyen miatt esett le a tetõrõl)
De ez mind nem fontos. A lényeg a társaság, akivel játszol.
De azért nem kellene direkt módon butítani, elvenni belõle ami eddig megvolt, és bugokat bent hagyni, amik VBS2ben nincsenek jelen (sõt VBS1ben sem).
Mert így olyan érzésem van hogy az ArmA egy demo és a VBS2 a full játék.
Meg kérdem én aki vs multira vágyik az mit kap az ArmA2tõl?
Mert az elmondottak alapján szinte semmit!
Az tartotta életben annyi ideig az OFPt is, nem az SP/coop!
MicroAI ide vagy oda, sosem fogja azt a hangulatot visszaadni amit a vs multi kommunikációval együtt nyújt!
Lenne egy kis problémám.
Van egy nem eredeti armám,és mikor indítom vSTerrian miatt kidobb.
Fel patchelni se tudom, mert Wrong CD KEY baja van.
Megoldás?
Elõre is kösz!
A VBS2 "erényeit" ne várjuk az ArmA2-ben, valószínûleg úgy van vele a BiS, hogy nem fogja a jól tejelõ VBS2-õt levágni azért, hogy a "kommersz" játékosok igényeit maradéktalanul kielégítse. Lehet, hogy a script reguláció mögött is ez áll, hiszen valljuk be, azért jó kis scriptekkel az ArmA2 sok olyan dolgot kapott, amit a VBS2 bírt csak...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"Ami biztos, hogy a VBS2 és az ArmA2 között továbbra is lesz egy szép szakadék, nem csak editor, de más téren is.
A modderek élete csak félig könnyû, ugyan az ArmA-s modok és addonok viszonylag könnyen átemelhetõek lesznek az ArmA2-be, egészen addig, amíg a súlyosan scriptelt dolgok fennt nem akadnak a szûrõn."
Csak remélni tudom, még ha nem is az alap verzióban, de patch után mindenképp lehetõség lesz kikapcsolni ezt a szûrõt!
Mert ezzel a játék lelkét veszik el!
Arról a jó pár dologról, amit lassan 1 évtizede várunk, már említést sem teszek. Aminek egy valamire való játékban alapnak kellene hogy legyen!
És nem ilyenekkel tartva mesterségesen 2 projekt és azok árai közt, minél nagyobb különbséget!