Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Suma : Infinite land will be basically empty, no roads, no buildings, no plants, only hills and grass in ArmA 2. Futhermore, while the technology for infinite terrain is "almost ready" and result look very good, we experienced some minor issues with it and we had to disable it before finalizing German master, therefore you will not see it in the first release of the game. Unless something unexpected happens, you should get in a patch sometimes later, though."
Tehát mikor kiérnénk Csernarusz szárazföld részérõl akkor végtelen, random generált terep lesz dombokkal és fûvel, nem lesznek rajta épületek, erdõk, utak stbk. Ez a technológia már "majdnem kész" és egész jól néz ki, viszont mivel akadt pár apró probléma így nem kerül bele a német verzióba, talán egy patchben valamikor késõbb.
Kérdés akkor mi van a határolással? <#confused>#confused>
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A 7végén befejeztük a tesztelést. Ma vagy holnap kapunk egy teljesen magyar telepítõvel ellátott változatot. Ezt még gyorsan leellenõrizzük, mert és ha "minden" oké, akkor megy gyártásba. A tervezett idõpontok tehát tartva vannak, tehát aggodalomra semmi ok. Hozzáteszem minden attól függ, hogy milyen lesz a master verzió. A fordítóink egész hétvégén dolgoztak, csiszolgattak annak érdekében, hogy minél jobb legyen a végleges verzió.
Néhány személyes tapasztalat pro és kontra:
A menüje maga volt a pokol. Nagyon rövid minden, alig férnek el benne a magyar szövegek és mondatok. Szinte nem volt olyan hely ahol ne lett volna ilyen problémánk.
A kiadó folyamatosan változtatott minden (szövegek, küldetések menete), aminek értelmében szinte soha nem volt ugyanaz mint korábban. A párbeszédek egyes kifejezéseit egy listából húzogatja be a játék, melynek értelmében néha nagyon értelmetlen ragtalan mondatok jöttek össze. Ez is igen nagy kihívást jelentett a fordítóknak.
Bugok vannak még mindig, de SZERINTEM nem olyan eget rengetõek, mint az elején és a játékmenetet egyáltalán nem befolyásolja, mint egyes játékoknál. Bár a minap még mindig találkoztam olyannal, hogy az ellenség lazán elfutott mellettem, amin én is meglepõdtem.
No, és most lehet kövezni! 😊 Ismertem a korábbi ARMA játékot, láttam videókat is, de soha nem játszottam vele. Egy biztos! Ez a játék sztem nagyon jó lett és nem csak azért, mert mi adjuk ki és ezt kell kifelé súlykolni. Iszonyatosan tetszik a realisztikussága a bejárható óriási területe, a táj és tereptárgyak, valamint a részletekig kidolgozott eszközök és jármûvek széles skálája.
A beta tesztek során az AI nem volt a helyzet magaslatán. Igaz megmondta a kiadó, hogy nem is lesz a végleges verzióig. Ezzel annyit értek el, hogy nem volt akkor a gépigénye mint legutóbb, mikor már bekapcsolták. No és el is érkeztem a rendszerkövetelményhez:
Én egy Core 2 Duo 8500, 4 GB 1066 MHz RAM, Gigabyte 9800 GTX+-os, Vista Business gépen teszteltem fullra húzva.
Nem tudom miért, de az utolsó verziónál már volt olyan problémám, hogy a part menti területeteken lagolt a játék, de nem kicsit... 😞 idõvel igen bosszantóvá vált, jeleztem, de eddig még nem reagáltak. Lehet, hogy annyi lenne a megoldás, hogy kicsit visszaveszek a felbontáson és néhány grafikai beállításon.
Azt hiszem egyelõre ennyi. Természetesen igyekszem tájékoztatni titeket, hogy mi lett az új verzió sorsa és hol tart a gyártás. A hazai megjelenés jelen állás szerint június 19-én lesz.
üdv,
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Ez a rész tök homályos számomra nem lehet valahogy beállítani Editorban, hogy olyan alakzatban legyünk ahogy leraktam õket.Mert úgy egy fokkal könnyebb egyesével kijelölgetni õket aztán berakni õket 3darab rajba(Teamok a parancsoki izében)Mert azt szerettem volna, hogy a 3rajból csinálni egy szakaszt aztán azokat 3teambe szervezve lehentelni a lázadókat de így képtelenség-.-"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
AMD 63 X2 4600+ (helyesbítés: AMD Athlon 64 X2 4600+ akar szerintem az lenni)
6 giga ram
ATi/AMD Radeon 4870
Windows 7 64bit RC1
1680x1050-as felbontásban Very High részletességgel szórakozott az editorral, nulla "lag" (én szaggatásnak mondanám...) és gyarolatilag nulla LOD töltögetéssel (a LOD töltögetés az, amikor a gép egy objektum nagyobb felbontású/részletességû modelljét tölti be ha közelebb mész hozzá - hozzá kell tenni, hogy 6 giga ram mellett ez nem is olyan meglepõ hír...).
Ez sajnos nagyon ArmA utánérzésû eset. Noha Május 29 és Június 19 között nincs akkora idõbeli különbség, azért mégis három hét. A németek jól lenyúlják ez esetben a többi terjesztõt, mert a fanok bizony elõ fogják rendelni a németektõl a játékot - megint lesz Morphicon-os online terjesztés.
Lásd ArmA és a német/cseh verzió esete...
A fene tudja, hogy a BiS miért megy bele ilyen helyzetekbe. Az egy dolog, hogy pár nap eltérés van mondjuk a cseh verzió esetén (júni 17 vs. 19), de három hét sok idõ. :S
\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Amúgy a cikk gyors magyarítása, tömörített formában elment az Armahura. 😊
Sahrani: 419.4304 km2, ebbõl 101 km2 a szárazföld, a többi víz.
Csernarusz: ~275 km2, ebbõl 225 a szárazföld, tehát a játszható terület kb 2x akkora mint Sahranin (az is teljesen korrekt volt már).
Az olyan programoknál viszont van értelmük ezeknek a hárommagosoknak, ahol kettõnél több magot is képes kezelni a program ( Pl. Arma2) mert így nagyon olcsón lehet kihozni egy a kétmagosnál nagyobb teljesítményt nyújtó gépet.
Azért jó lenne tudni, hogy E6400-on mekkora látótávval játszott.
Intel Core 2 Duo 8400 = 43 e.
15784 és 783 alapján arra következtetek érdemes megvárni a PC felújítással a játék kijövetelét.
Lehet, hogy szaladni fog a 3.0 GHz feletti egy magos procin is. Az más kérdés, hogy... :-)
Ez kicsit olyan, mintha veszel egy OZ vagy BBS felnit, majd megveszed köré a Subit vagy Mitsu EVO-t. :-)
Captain Sonar 2024 Remake
Tehát az egyik BIS-es emberke aztmondtja, hogy õ E6400 (2.13GHz)-en játsza az arma II.-õt és sokkal jobban (FPS) megy neki mint az I.
- Core2Duo 8400 @3Ghz (not overclocked)
- 3Gb of RAM
- Nvidia 9800GTX+ Graphics
The demo box video settings were:
- Screen resolution 1680x1050 on a 24" 16:10 TFT
- Visibility (View Distance) "3499 m"
- Quality Preference "Very High"
- Texture detail "High"
- Video memory "Very High"
- Antisotropic Filtering "High"
- Post Processing "High"
Ez alapján nem is olyan erõforrás igényes. Bár az FPS-rõl nem ír konkrétat.
Cifu: nem akarod kihasználni az ArmAHu hírszerkesztési jogaidat?😊
www.smart-bus.hu
Az pedig a mi dolgunk, hogy egy nyilvános fórumon mások óhaját viccesen kommentáljuk-e, avagy sem! Ugyanúgy jogunk van hozzá, mint ahogy neked jogod van ahhoz, hogy ilyen tuskó módon nyilvánulj meg! Ezt hívják szólás szabadságnak!
Mellesleg felhívnám az érzékeny lelked figyelmét arra, hogy a segítséget megkapta, mint ahogy a zrikálást is... ez van... ha tetszik, isten hozott, ha nem, isten áldjon!
Rengeteg ArmA fórum van... biztos akad köztük olyan, ahonnan a logóddal, és a stílusoddal sem lógsz ki... szerintem a célkereszt sem lesz ott gond...
www.smart-bus.hu