Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeBby
Angol van neki <#wink>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Scottt
"Waffenmodus"nevû beállítást keress az irányításnál úgy emlékszek az állítja a tûzváltó kart^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Bucser
Emelje fel a kezét aki eredeti játékkal játszik!

Az elsõ rész esetén mindenki temette mert a warez verzió szarul futott. Német verzió megvolt miután megjelent a játék, problémát nem sokat találtam vele kapcsolatban.. Persze az akkori warezhuszárok már jöttek is, hogy szar a célzás, meg miért nincs ugrás meg magas a gépigény.

Szóval aki megvette annak várom a véleményét a VÉGLEGES játékról.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Original game does not FADE with time...

IMO tuti benne van megint a védelem. (ez már BIS szokás)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hát én gondoltam pecs nélkül megnézem 😄 elsõ scenario mikor bejön "apc"(brdm) küldik segíteni a cobrat hmmm :| 5ször láttam hpogy rácsap a célra de csak nem sikerült .. ott kikapcsoltam ... 1.01 nélkül senki sehova semmit!!! 😄DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

NeBby
Közelíts rá , láttam már vidit a traningrõl , ott a srác belenézett a távcsõbe és kilõtte õket simán. Olyat is hallottam (gstv) hogy a szelet is figyelni kell ( bár gondolom csak km-es távoknál számít )

NeBby
Köze nincs hozzá <#wink> Énis toltam a BIA-t de szerintem nem hasonlít , engine is full más

grebber
ÁÁÁÁÁÁ kezdi felkúrni az agyamat ez a célzás ami ebbe van.

Ráviszem arra a kurva piros bábura azt 5bõl sem találom el lol.
Nekem csak a tréning lesz vagy fél év ha ilyen fos a célzás.

Next PC upgrade: 2022

Szerintem eléggé brothers in arms hells of highway grafikája van vagy eléggé hasonlít rá.Ne kövezzetek meg ha nincs igazam.De szerintem nagyon hasinlít a BIA ra
NeBby
Nemhiszem , tegnap délelõtt postolták ezeket és ha jólemlékszem délután jött a pecs <#rolleyes>

És ez a patchelt változat? 1.01? Mert állítólag az sokat dobott a dolgokon...
(egyébként én részemrõl megvárom az itthoni kiadást, ez a német verzió egy fizetõs bétateszt 😞 )

NeBby
I´d put all settings on high and view-distance to 2900 meters and I had 35-40 and more frames/sec.

CPU: AMD Phenom X4 9550 (quad-core)
Graphics card: Powercolor HD 4870 with 1024 MB-RAM
RAM: Corsair Dominator 2x 2 GB 1066 MHz (Dual Channel)

-----
Olvasgatva a hw-eket azoknak akik játszottak vele , veryhighhoz , 200% os Fillrate-el és 3000m View Distance hez elegendõ egy 3Ghz körüli quad proci , és egy megtuningolt 260gtx vagy 280gtx

Pretorian
Nahh, ha tényleg jól fut, annak örülök. Egyébként ilyen játékba szerintem nem kell ennél jobb graf, nekem nincs vele semmi bajom.

😊 OpFlashben is volt olyan nem egyszer, hogy megcsináltad a küldit, aztán nem történt semmi...ronyó. Majd javítják.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

bakvarnyu
És ez neked csúnyácska mi? Na menjél már..

grebber

Megcsináltam az egyik traininget de úgy vette nem csináltam meg 😞
A gépfegyverem meg magától elálitodott gyors tüzelésre mert megnyomom azt kilõ vagy 4 lövedéket nem tudom hogy kell visszaállítani 1-esre így a lövös küldiket bukom 😞
Elég béna vagyok Armákban annyi gomb van hogy förtelem!

Scottt
Tudom,olvastam és biza-biza Cifunál csak egy dolognak hiszek jobban a Frapsnek ha már a gépemen lesz a cucc és megmondom, hogy tényleg jól fut-e^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Mint ahogy itt is olvashatod, egész korrektül fut egy mai közepes konfigon.

Scottt
Mivel a tesztelõk nem írtak nagy gépigényrõl ezért az a sanda gyanúm, hogy olyanok csinálták ezeket a cikkeket akiknek fingjuk sincs mi is az a látótávolság ezért felcibálták 10k-ra "me az úgy igazán very hájgh"szóval gondolom, hogy értelmes beállításokkal jól fog futni..(Ha nem akkor irány Csehország és játszunk TV székházasat^^)

macskássy
hi.bika gépem van, hozá cod4es<#phone>

m1c1mack0
én meg a tepsit a kemencébe

m1c1mack0
errõl beszélek én is 😄

macskássy
hi, hónan szedted ,le a gámet <#hawaii>.<#rolleyes><#gun>adsz hozá, Cimet tólnám a harcot

Na elkezdõdött! A régieket üdvözlöm, és szépen csendben kattintok a kis szürke csillagra jobb felül... ehhez nekem nincs türelmem...

www.smart-bus.hu

Shep
Jó kicsit túloztam de a lényeget érted nem? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DrRadon
A területbõl adódik, Vannak helyek, ahol a VGA-t máshol a CPU-t izzasztja meg, ahol meg mindkettõt, ott a minimum FPS nagyon le tud esni. ArmA1-ben a legnagyobb városban 25-30-ra is le ment, míg nyílt terepen 75-fölötti értékek is elõfordultak. (4850, CD E5200, 3000m látótáv, med/high)

grebber
Én most próbálom tréningezek éppen itt minden "sehr hoch"-on azaz very highon semmi akadás nincs 30-50 fps.Amúgy meg itt a tréningen elég csúnyácska szegény!

Szerintem nem innen volt ezt a teszt a tréningrõl 😄

DrRadon
Egy kicsit szerintem túlzásba viszed a degradációt. Az elsõ Armával 6600GT-vel meg Ati 2600-al (egyik sem egy erõmû) is simán játszottunk 120 fõs vs. partikat, normál látótávval.

Vannak dolgok, amin csak minimális mértékben lehet optimalizálni. Persze megteheted, hogy a távolabbi tájat 10-20 FPS-enként lerendereled, textúraként kivetíted, és máris nõ a sebesség. De ez nem jó egy olyan játéknál, ahol 1-2 km-rel arébb is zajlik az élet.

m1c1mack0
Az arma topik itt maga az anyatermészet digitális leképzése, ahol a hozzászólások a természet ciklikus folyamatait imitálják. Ahogy a nyarat követi az õsz, azt a tél, a telet a tavasz és utáná ismét a nyár, úgy itt a végtelen körfolyamat elemei az "alacsony fps" -> "de a nagy terep" -> " majd ha kijön a patch" -> "jön az ofp(arma)x".
Hasonló körfolyamatokat bõven fel lehetne még sorolni.
Pl: arcade vs szimulátor, mocsok bis vs vbs stb.

zeus89
Sziasztok, letöltöttem a játékot, feltettem a frissitést, majd az angolositást! letöltöttem a gamecopyworldról a mini imaget, inditásnál clockoltam a yasut! és mégis emulációs gondja vannak, legújabb yasu és daemon tools van fent pedig!
Mi lehet a gond? 😛

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

m1c1mack0
bla bla bla bla bla

kirol
Valaki kipróbálta már a saját gépén?

Shep
Ja és mint írtam mit érsz az über realisztikussággal, ha nem látsz csak 50m-re és akkor is épp, hogy csak van 20fps-ed. Élvezetes játék lehet. Na majd pár patch vagy 2-3 gépfejlesztés után már lehet játszani is. 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DrRadon

Shep
Mindenki érti/tudja mirõl van szó de optimalizálni nem tudnak és kész. Ugyanaz az endzsin ami már x éve is zabálta a gépet azóta növelték a poligon számot, a textúra részletességet az objektek számát, javítottak a fizikán, Ai-n csak éppen az optimalizálást felejtették el. Lehet, hogy ez a szó nincs is a szótárukban.

Itt nem csak a nagy tereprõl van szó (egyébként mutass más játékot, ahol ~230 négyzetkilométeren ilyen részletesség van), hanem pl a ballisztikáról meg hangrendszerrõl is...

Shep
Azért a teszt is jópofa, gyanítom emberek millióinak van a háztartásában i7. Na mindegy remélem az OFP2 -nek nem lesz ilyen gépigénye. Igaz elvileg árkádosabb lesz de hát mit érünk a szimulációval ha nem fut a gépen.

Pretorian
Abban a "csõjátékban" olyan fizika van, hogy pfûûû (ha már AI nincsen)...és lehet, h a mapok negyed akkorák sincsenek mint Chernarus, de attól még igen tekintélyes méretûek, sõt...és vagy kétszer részletesebb minden mint az ArmA 2-ben lesz. Mondjuk ezt én leszarom, mert szép játékból van sok, viszont jó, de még elfogadható AI is csak nagyon-nagyon kevés játékban van.

Shep
Hát azért a Crysis nem éppen csõjáték, és van rengeteg olyan játék amiben nagy nyílt terek vannak jó grafikával és nem kell hozzá 4 magos proci meg 100e FT-os kártya. Ez is olyan, mint az OFP majd 3-4 év múlva lehet élvezhetõ sebességgel futtatni. Játékot tudnak készíteni a srácok ezt már bizonyították jó pár évvel ezelõtt de optimalizálni na hát azt nem.

azért az aki egy csõjátékhoz hasonlít egy teljesen nyílt terepes 'szimulátort' az nem teljesen normális :|

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

kirol
Köszi

Pretorian
Jahh az alap, patch nélküli Armára gondolok...

Pretorian
Ezen nincs mit csodálkozni, nekem egy olyan konfigon, amin a Crysis elszaladt High beállításokkal 1280@1024-ben, az Arma elsõ része 10 (!) fps-t produkál full beállításokkal. Megint botrány lesz, és megint kurva sokat kell majd várni a peccsre.

grebber
Brutális gépigény

VGA teszt róla

Hehe a 8800GT Very highon azért konkrétan bírja a 8 fpst<#taps> Nem hittem volna ahogy a Crysist lehet überelni!De ezek szerint ennek sikerült!

Pretorian
Single, multi, és kooperatív módban is játszható.

kirol
Ez multiplayer játék? Vagy single -ben is játszható?
Nem ismerem elsõ részét se.

Pretorian
Majd ha megjelennek az elsõ 128 magos procik, és az azokra optimalizált játékok, akkor majd biztosan képesek lesznek olyan AI-t írni, amely minden igényt kielégít. lol.

A hiv. fórumot meg lekapcsolták, hogy a weboldalról tölthessék a patchet (ugye ugye mondom, hogy sokat javít 😄)

Scottt
4% már lejött,3napos ünnep alatt végig menni fog a gép ha szükségesnek érzem^^
Így szemre tûrhetõnek tünik a német elektronikus kézikönyv^^

ceaser
Igazad van! Reménykedem én is! Nem is höbörögnék ha ebben a mostani formában lett volna tálalva a sok elõzetes... Így is szép, szebb az elsõ résznél.... csak már beleéltük magunkat a sok kis hiba javításába!
Neked legyen igazad<#worship> A kedvenc játékom!!!

Azér várjunk egy demót meg itthoni kiadást, ez az 1.01 patch állítólag nagyon sokat dobott rajta, meg sztem itt sem volt beállítva az AI 😊