Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Az elsõ rész esetén mindenki temette mert a warez verzió szarul futott. Német verzió megvolt miután megjelent a játék, problémát nem sokat találtam vele kapcsolatban.. Persze az akkori warezhuszárok már jöttek is, hogy szar a célzás, meg miért nincs ugrás meg magas a gépigény.
Szóval aki megvette annak várom a véleményét a VÉGLEGES játékról.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
IMO tuti benne van megint a védelem. (ez már BIS szokás)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Ráviszem arra a kurva piros bábura azt 5bõl sem találom el lol.
Nekem csak a tréning lesz vagy fél év ha ilyen fos a célzás.
Next PC upgrade: 2022
(egyébként én részemrõl megvárom az itthoni kiadást, ez a német verzió egy fizetõs bétateszt 😞 )
CPU: AMD Phenom X4 9550 (quad-core)
Graphics card: Powercolor HD 4870 with 1024 MB-RAM
RAM: Corsair Dominator 2x 2 GB 1066 MHz (Dual Channel)
-----
Olvasgatva a hw-eket azoknak akik játszottak vele , veryhighhoz , 200% os Fillrate-el és 3000m View Distance hez elegendõ egy 3Ghz körüli quad proci , és egy megtuningolt 260gtx vagy 280gtx
😊 OpFlashben is volt olyan nem egyszer, hogy megcsináltad a küldit, aztán nem történt semmi...ronyó. Majd javítják.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Megcsináltam az egyik traininget de úgy vette nem csináltam meg 😞
A gépfegyverem meg magától elálitodott gyors tüzelésre mert megnyomom azt kilõ vagy 4 lövedéket nem tudom hogy kell visszaállítani 1-esre így a lövös küldiket bukom 😞
Elég béna vagyok Armákban annyi gomb van hogy förtelem!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szerintem nem innen volt ezt a teszt a tréningrõl 😄
Vannak dolgok, amin csak minimális mértékben lehet optimalizálni. Persze megteheted, hogy a távolabbi tájat 10-20 FPS-enként lerendereled, textúraként kivetíted, és máris nõ a sebesség. De ez nem jó egy olyan játéknál, ahol 1-2 km-rel arébb is zajlik az élet.
Hasonló körfolyamatokat bõven fel lehetne még sorolni.
Pl: arcade vs szimulátor, mocsok bis vs vbs stb.
Mi lehet a gond? 😛
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
VGA teszt róla
Hehe a 8800GT Very highon azért konkrétan bírja a 8 fpst<#taps>#taps> Nem hittem volna ahogy a Crysist lehet überelni!De ezek szerint ennek sikerült!
Így szemre tûrhetõnek tünik a német elektronikus kézikönyv^^
Neked legyen igazad<#worship>#worship> A kedvenc játékom!!!