Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wardogzombie
jó lenne azt hinni hogy emiatt nem robbant

Sziasztok,bocsi h ide írok de nemtaláltam Arma2õ fórumot.
Nem tom vki leszedte-e már a tört verziót,ha igen akkor lenne egy kérdésem.
Elsõ pályán járok az éjszakain,felkéne robbantani egy rádió kamiont,de véletlenül máshova raktam a bombát és már felrobbant,és most nincs bombám,nem lehet szólni 1ik társnak rakja rá õ?Vagy vhonna szerezni?Thx

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

Ha jól tudom, az amerikai puskagránátok, ha kilövés után fél másodpercen belül csapódnak be (~30m) akkor az már nem fognak robbanni. Fél nap után sem.

Balumann
Hát ha az én x1950 pro -mon elmegy, akkor azon is elfog. A léyneg, hogy 2magos proci legyen, és sm3-as videókártya, akkor el fog futni.

wardogzombie
mennyi?fél napos?

Ben007
nvidia 8600gt 512-esen elfut?

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

NeBby
regeditbe a KEY értékében módosíts egy értéket ( pl: 4D-t 4F-re ) és máris jó lesz!
Ha serial nélkül tetted fel , akkor minden értéked 0 lesz , tedd újra seriallal (azthiszem bármit elfogad) és akkor már nem is kell módosítani 😊
Vagy még azt megpróbálhatod , hogy beírod az enyémet és azon módosítasz ( ha nem seriallal tetted fel)

Starcraft2 e-mail: [email protected]

grebber
Hát ha ez a sok bug mind a vádelem miatt van,akkor hát nehéz elhinni.

Next PC upgrade: 2022

Bucser
"Egyébként a fegyverek szórás eléggé röhejes a lödözös tréningnél mondja a csóka fegyvem fel a stukkert és löjjek szabadon nem pontoz.No mondom ez nem gond fegyver felvesz piros bábura célra tart (pont a célkereszt a bábú közepén figyel) majd folyamatosan lövök. Ekkor azt veszem észre hogy kb 10 méterre balra fekvõ bábú mellett porzik a talaj majd kicsivel késõbb kidöl 😄 Á nem szór a fegyver semmitse.
És a németek ezért az állapotért még fizettek is 😄 "

Drága barátom! SZAR a TÖRÉS amit HASZNÁLSZ és a YASU sem oldja meg hosszútávon!

Mind az OFP mind az Arma esetén 13 féle típushibát okozott a védelem a játékban (Superhallássl rendelkezõ AI vagy éppen lemerevedik teljesen, vagy a célzáshiba, vagy a mission közbeni bugok. Multiban sirállyá változás, sirályként respawn.anno kb 1 évig fel sem tudták törni az Arma1-et és utána jött a patch amivel kezdhették elõlrõl.

Original game does not FADE!

Az origi játékkaál általában csak tlejesítmény problémák vannak. ha teljesíténye jó akkor semmi probléma ugyanis a többi gameplay hiba eltûnik az eredeti verzióban ugyanis azt a MÁSOLÁSVÉDELEM okozza!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

grebber
Ahogy olvasom mindenki talál bugokat.Ezért mondtam hogy max a grafika végett lehet kiprobálni hogy lássa az ember hogy fut mint fut,de játék szempontjából nagyon katasztrofa.Szegény németek lettek a nyílt béta teszterek!
Egyébként a fegyverek szórás eléggé röhejes a lödözös tréningnél mondja a csóka fegyvem fel a stukkert és löjjek szabadon nem pontoz.No mondom ez nem gond fegyver felvesz piros bábura célra tart (pont a célkereszt a bábú közepén figyel) majd folyamatosan lövök. Ekkor azt veszem észre hogy kb 10 méterre balra fekvõ bábú mellett porzik a talaj majd kicsivel késõbb kidöl 😄 Á nem szór a fegyver semmitse.
És a németek ezért az állapotért még fizettek is 😄
Megyek fel a létrán felérek a tetejére de már a levegõbe állok és visszaesek vannak helyek ahova egyszerûen fel sem lehet mászni. AI-t az meg kifelejtették (de ezt már mondtam) Hummerrel fának menés nálam is volt kikerültem tetõre.
Erõsen elgondolkodtató hogy a 3 hét múlva megjelenõ magyar verzió is ilyen lesz akkor még nem kell megvenni az biztos.

Úgy indítsd el a szervert, hogy húzd ki a netet. Várj addig, míg ki nem írja, hogy "No challenge from master server", dugd vissza a netet és voila lehet csatlakozni.
Gilb3rto
Co-Op nekünk sajnos nem megy, érdekes tudok szervert csinálni, de amikor feljön valaki CD key in Use, Pedig beírtunk CD keyt és különbözõt 😊

A Vedd meg-en kívül más 5let?

Macbook Air M1 2020

akkor a cracktól lesz, amugy ujratelepítettem no patch, csak crack így megy jól...

Ja és egy fontos dolog:
Nézegettem az "angolosítást" és benne van a magyar nyelv is 😊

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

de nekem az a problémám a yasus dologgal, hogy a mini image-met valamiért be se érzékeli a daemon... tehát bemountolom és mintha bent se lenne az arma lemez, mintha üres lenne :S
Pedig Daemon Tools Lite 4.30.4-el próbáltam...

Amugy a yasus "leállításos" dolgot akkor eltudod magyarázni? 😄 Feladatkezelõbe kell leállítani simán?

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

repvez
ami a hivatalos oldalon van fake demo 7mb-ba az mi akar lenni?
Patch után ha crackeled akkor lesznek ilyen hibák. Yasuval nekem megy és nincs semmi baja
valaki próbálta már a tutoralban a bázis építést? hogyan kell beforgati az építményeket mert egy mg-nest nél nemmindegy merre néz 😊

amúgy tényleg rettenetes a fegyverek szórása a tutorialban a kampányhoz képest vagy csak én tanultam meg azóta lõni?? 😄D (nembaj már csak 3hét és lesz eredeti)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Shep
Érdekes bugba futottam. Kocsival nekimentem a fának, emberem kikerült a kocsi elé kezét úgy tartva mintha puska lenne benne és továbbra is tudtam a kocsival menni. Lehet azt hitte szekeret hajt?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sziasztok
Patch után nálam is ezt írja ki:
nem találja a bin/config.bin/cfgWorlds.west .../east .../civilan
Editorban nem is enged preview-zni.
Van erre valami megoldás? vagy reinstall és no patch?
Köszi

http://sopronyi.photoshelter.com

Biztonsági idõzítés puskagránátoknál?

wardogzombie
Egy érdekes dolgot vettem észre.Az mk19-es humwee körülbelül 10méteres körzetében kilõtt gránát nem robban.Konkrétan belefúródik a talajba és ott figyel,valamint akkora szórása van ennek a fegyvernek hogy a tõlem kb 50 méterre álló gyárépület minden négyzetcentimétere kapott találatot.Hm érdekes.....viszont még mindig tetszik.

wardogzombie
anisotropic szürõt meg a postprecess effectet 0ra állitva sokat javult nálam legalábbis élesebb a kép meg vhogy a színvilág is más jó lesz ez.Várjuk a magyar megjelenést<#eljen>

A Te gépeddel hogy boldogul?

Scottt
Gyerekek azt tudom csak mondani, hogy Nagyon JÓ játék LESZ(Nem most ez max egy beta lehet,de x patch után meg Y ACE után jó lesz😉
Egyébként a grafika nagyon durva😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Valaki tud segíteni?

ha be akarok tölteni egy küldit vagy editorban kipróbálnám kiírja h. nem talál a bin/config.bin/cfgWorlds.west (vagy a másik oldallon east)

Nekem meg nincs is bin mappám...

Mielõtt bemelegednél, zsibbadj is el...

www.smart-bus.hu

Így van. Június 19 a hazai kiadási dátum.

grebber
Ez csak eltántorítana a vételtõl most még bugos és szar!

Gilb3rto
Szarért pént nemadok, ezért kipróbálnám milyen...

Macbook Air M1 2020

vedd meg<#circling>

grebber
Patchet nemtettem fel szóval nem yasuzok!

#16086?
<#nezze><#help>

najó, nem ez a lényeg, csak úgy mondtam...

NeBby
Megy neked YASU val?
Kampányban én nemtudok az elején továbbjutni , nincs nyitva semmi ajtó és nemlehet semmit se csinálni...(mikor az anyahajón vagyok)

Igen, itt ez a lényeg, hogy nem rohangál mindeki üvöltözve CoD módjára, hanem bizony elbújhatnak a susnyásban meg egyéb helyeken 😊

grebber
Mondom hol van az a 8 fps amit a tesztben írtak 8800GT-re.
Felraktam a látótávot maxra 10.000-re itt már jó 😄
Minden maxon van:

Ez meg valszeg a TSZ verzió miatt van <#eplus2>

NeBby
Hát nekem csak egy dolog miatt nem jön be , nagyon erõs a gép , teljesen mind1 milyen szintre rakom , simán lelõnek és még azt sem tudom honnan <#buck>
Ettõl függetlenül szuper <#eljen>

Helósztok
Hülye kérdéssel fordulnék hozzátok.
Honan lehetne letölteni a játékot, mert én már 3 napja töltöm torrentben és még csak 13%-nál járok.
Valki tudna olyan torrentet, vagy oldalt ahol gyorsabban lejön?
Elõre is köszönöm<#help><#worship>

Gilb3rto
Ha beírtatok CD kulcsot netktek indul a játék? patcheltetek?Yasuval nyomjátok?

Macbook Air M1 2020

ceaser
Sziasztok én most szeretném felkészíteni a gépem az arma 2-re Eddig csak az alaplapot és a vga-t akartam lecserélni, de látom úgynéz ki hogy jobban járok egy 4 mgos procival is... Sajnos i7-re nincs keret így x48lesz két radeon hd4890-nel.... remélem ezzel a configgal már labdába lehet rúgni majd.... Én inkább várok egy két hónapot, míg kiforrja magát az arma 2 és mindenféleképpen meg fogom venni. Annak meg kiváltkép örülök, hogy magyar lesz, ez nekem nagy ajándék!!!! Nem tudok angolul, és hát a németem sem tökéletes fõleg nem katonai szakszavakkal fûszerezve!!!
Én bízom benne, hogy annak a tábornak van igaza, akik azt mondják hogy ez a német verzió lényegébe egy "beta" verzió.... (jelképesen)
Arma 2 -ig meg marad az egy😊 Az is elég jó szerintem (a hibáitól eltekintve - de melyik játék az ami tökéletes)

Scottt
Fordítva még érhetõ lenne..Hülye csehek-.-"

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Balumann
Pedig tök könnyû vezetni a helit. Ez egyébként vicces, hogy a fill-t fel kell tennem, hogy ne legyen tök homály, és ez veszi le az FPS-t. Nemértem, hogy ezt miért csinálták meg így, és ebben mi a logika.

Scottt
Ezek nem külön küldik voltak(Nekem úgyrémlik de legyen nektek igazatok)

Volt mindenféle, UH60-nal evakuálás, AH-1gyel konvoj szétverés, Chinook csapatszállítás, aztán Red Hammer kampányban Mi-24-gyel is volt valami akció...

jaja, méghozzá chinookkal, emlékszem rá 😊

bakvarnyu
Tuti volt, olyan is, hogy ki kell menteni egy csapatot meg konvoj támadás is.

DrRadon
OFP-ben volt az tuti.

Scottt
Nem lesz helós feladat a kampányban(legalábbis ha jól rémlik se OFP-ben se A1-ben nem volt kampányban)

Vorpal
Nem vagy képben?

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...