Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Én feltettem de nekem se jó.
Nálam úgy volt hogy játék felrak,patch felrak,utána még tegnap az angol file berakás amire angol is lett,most meg ebbe kicserélgettem a magyar file-okra,de ugyanúgy angol minden.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.
www.smart-bus.hu
Next PC upgrade: 2022
Direkt kipróbáltam, hogy jó fájlokat raktam e fel megint kicseréltem, nekem mûködik, magyar:
arma2menuhun.JPG
\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.
Addonokkal az AI is nagyon jó (pl. grouplink3, ECS mód), és animációk is vannak ugyebár.
It\'s good to be bad.
www.smart-bus.hu
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
egy gyors asszociációs sorozat arma szóra:
operation flashpoint - obi szerver - zsír klán - elsõ lan pardé - ofphu szerver - HUN klán - pedro örömtréning - bodajk lanpardék - basc klán - battonya lan pardék - sör - pálesz - subaru - teamplay rulez - arma - megen lan pardé battonya - nagyon régóta sok jóbarát szerzése - örömködés - pia - gitár - hányás - cybere - unikum - arma kettõ - HDRben világító tehenek
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Amigoss: Mindenképpen megfogom, csak a letöltõs verzió nem az én esetem, dobozzal szeretem, úgyhogy majd vagy az ittenit vagy valami nem német rendelõset veszek... (a némettõl kiráz a hideg 😄)
Az alap ArmA is eredeti cseh verzióban van meg.
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
anno ofp-t az elején így magyarítottunk ... ehhe mikor volt azmá 😊
hogy hogyan lehet elõhozni?
amint lesz egy példányom megmondom 😄 (piratebay rulez)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.