Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne kínozz... 😄

www.smart-bus.hu

m1c1mack0
Megadom a lehetõséget mindenkinek, hogy "bemutatkozzon" ahahhahahah 😊

Üdv!
Én feltettem de nekem se jó.

Nálam úgy volt hogy játék felrak,patch felrak,utána még tegnap az angol file berakás amire angol is lett,most meg ebbe kicserélgettem a magyar file-okra,de ugyanúgy angol minden.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Te feltetted a magyarítást Radon? Ha igen megy neked?

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

Mici... aktiváld magad... kezdek feszült lenni...

www.smart-bus.hu

DrRadon
Nem baj, mi nem a menükkel játszunk. Egyéb probléma?

grebber
Mozog a háttér!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Hááát egész igénytelen a menü. Legalább változtassa a képeket? vagy mozgó?

grebber
Angolositást is igy kellett akkor a német angol lett ,de most ettõl nem lett magyar az angol!

a language.pbo meg a languagemissions.pbo megy az Addons mappába, a languagecore.pbo meg a Dta-ba.
Direkt kipróbáltam, hogy jó fájlokat raktam e fel megint kicseréltem, nekem mûködik, magyar:

arma2menuhun.JPG

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

grebber
Már tárgytalan itt van raklap mod

grebber
Arma 1-hez honnan lehet letölteni grafikai modokat??

wardogzombie
nájsz<#taps>

grebber
Igen és hogy kell életet lehelni bele mert felülírva semmi nem lesz magyar marad minden angol!

Balumann
Jah vagy az, de abban sztem túl erõs lesz az AI (rohadt messzirõl kilõnek, mindenen keresztül, és nem mozognak jól), és a gépigényt is eléggé növeli. GL3 -at próbáltuk, egyedül a füsttõl kezdek el akadni, amit ha nincs fedezék, egybõl maguk elé dobnak. 😊 Viszont teljesen konfigurálható az AI erõssége, és kivehetõk az egyes funkciók, azért is nagyon jó. Csapatban támadnak, fedezéket keresnek, erõsítést hívnak, és mozgásban maradnak ha nem látják a célt 😊

vagy ACE 😛

Balumann
Egyébként nem tom hogy vagytok vele, de azért az elsõ részt is fel lehetett nagyon szépre tuningolni addonokkal, pl. Armaeffects, visual upgrade, stb.

Addonokkal az AI is nagyon jó (pl. grouplink3, ECS mód), és animációk is vannak ugyebár.

De az magyarítás.

grebber
Próbáltam de ez nem magyarítás ez az angolosítás a német verzióhoz.Attól még hogy benne vannak a magyar nyelvi dolgok nem lesz magyar a game még meg kell majd buherálni!

DrRadon
"Emlékezzen rá: az illegális másolatok megalázóak" lol

Végre eljött az idõ, hogy ide is csatlakozzak. Már tûkön (na jó nem, mert gép elött) ülve várom a megjelenését. Német verziót nem veszem meg mert rosszul vagyok a német nyelvtõl. Így marad a várakozás...

It\'s good to be bad.

cseszünk válaszolni...

www.smart-bus.hu

DrRadon
Aha, zsííír.

DrRadon
Köszi 😊

Olyan szép a graf áhh néha csak a tájat bámulom,vki már feltette a magyarítást?

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

bakvarnyu
Két szemben álló hadsereg lövi egymást.

bakvarnyu
1 CÍM: 1064 Budapest Vörösmarty utca 35

Na most komolyan

DOGMAN
ezaz így gondoltam én is

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

DOGMAN
pár szó:

egy gyors asszociációs sorozat arma szóra:

operation flashpoint - obi szerver - zsír klán - elsõ lan pardé - ofphu szerver - HUN klán - pedro örömtréning - bodajk lanpardék - basc klán - battonya lan pardék - sör - pálesz - subaru - teamplay rulez - arma - megen lan pardé battonya - nagyon régóta sok jóbarát szerzése - örömködés - pia - gitár - hányás - cybere - unikum - arma kettõ - HDRben világító tehenek

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Ben007
cseszek visszakeresni nvidia 8600gt 512mb-n elfut?

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Magyarítás: katt

Amigoss: Mindenképpen megfogom, csak a letöltõs verzió nem az én esetem, dobozzal szeretem, úgyhogy majd vagy az ittenit vagy valami nem német rendelõset veszek... (a némettõl kiráz a hideg 😄)
Az alap ArmA is eredeti cseh verzióban van meg.

Melyen ez a játék irjatok róla nekem pár szót

vedd meg megérii

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

A yasus módszerbe plz segítsen már valaki. Az miért lehet, hogy beolvasom a mini image-t daemonnal és nem érzékeli be? Legalábbis nem Arma 2 lemezként, csak mintha üres lenne a meghajtó... Ez normális? De mindenesetre yasuba kattintok a cloakra és a normális meghajtóimra azt írja ingored (vmi frissités nem kell hozzzá) viszont a virtuálisnál írja h. succesed... Feladatkezelõbe leállítom, aztán indítanám a játékot és összeférhetetlenség egy emulátor szoftverrel. A játékot még nem patcheltem, mert egyenlõre abba akarok biztos lenni h. menni fog yasuval (mer ugye a patchelt csak ugy megy, crackel nem...

Sziasztok. Kipróbálás szintjén érdekel, mert meg akarom majd venni, priviben tud valaki adni egy címet?

kirol
Amúgy nekem állandóan kiírja, hogy:
"No entry 'bin/config.bin/CFGworlds.west"

Miért?

Vonatot nem lehet elöcsalogatni valahogy ha már sinek is vannak?😊

DOGMAN
de mikor kiderült hogy lesz magyar forgalmazó, engem megkerestek a fordítás ügyében, és iztosan tudom hogy ahivatalos verzióban lesz magyar feliratozás, szóval amúgy meg türelem...már csak 2-3 hét

DOGMAN
a legrosszabb eset az hogy összedobok majd egy progit ami kicseréli az angol nyelv oszlopát a magyarra.
anno ofp-t az elején így magyarítottunk ... ehhe mikor volt azmá 😊

hoppá

kirol
Tényleg van benne magyar.

DOGMAN
az anglo patchben ha kicsomagolod a pbo-t akkor az xml fájlokban bentvan a magyar nyelvi oszlop is.
hogy hogyan lehet elõhozni?
amint lesz egy példányom megmondom 😄 (piratebay rulez)

de most mondtam, hogy kiadták hozzá az angol fájlokat és megnéztem és ottvan benne mindehez a magyar... de én megpróbáltam átírni Dokumentumok/Arma 2-ben a language-t Hungarianra és valamiért nem volt jó de majd csak jólesz 😄

A német verzióban nincs bent.

Ez sem hit kérdése! 😊

www.smart-bus.hu

Nem hit kérdése...

www.smart-bus.hu

grebber
De ha benne van a magyar nyelv hogy lehet elõhozni??

DOGMAN
Ja ezt végre nem kell lefordítanom már 😄

kezd elõröl 😄D az eligazításon még képet is mutattak róla mit kell felrobbantani 😉

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.