Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
viszont nem tudom eldönteni, hogy megnézzem-e ezt a német próbaverziót vagy bírjam ki az elõrendelt példányig...
www.armed-assault.hu
õt hogy hívják?És orosz vagy szerb-e?Mert benne van a játékba is,azon kívül a cod4-be is benne volt,meg az Ellenséges Terület film-ben is,amelyik 1ik nap volt.ThxSX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
www.armed-assault.hu
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
www.smart-bus.hu
(Ha nem tudod kiaz, akkor ne vedd figyelembe amit írtam) <#vigyor1>#vigyor1>
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Ez nem megszokás, hanem rend kérdése! Nekünk itt erre van igényünk, mivel ezt szoktuk meg! Nem az új emberek érkezésével van a gond, hanem az értelmetlen hozzászólások garmadájával. Ott az warez és off topik, tessék oda átfáradni az ilyen jellegû dolgokkal. Így nincs vita, és folyhat minden a maga medrében tovább...
Több tucat topik mûködik ilyen rendszerben, nem véletlenül!
www.smart-bus.hu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mici tedd be a linkjét, oszt végre visszatérhetünk a rendes kerékvágásba! 😊
www.smart-bus.hu
Next PC upgrade: 2022
Elvileg bent vannak a repcsiben.
Hogy tudom elérni, hogy egy adott pont fölött kiugorjanak?
Nincs a parancsokról egy listád?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
www.smart-bus.hu
Mielõtt megjelent, addig is az ArmA 2 -rõl volt szó, most legalább nem csak találgatni meg híreket lehet linkelni, hanem tesztelni is.
De az is jó lenne ha valaki nyitna "warez" topikot...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Én leadtam elõrendelést boltba ez a 2. rész teljesen jó lett,gépigényrõl szóló mítoszokat és rémhíreket el lehet felejteni.
Most toltam kicsit a játékot. Szaggatás belassulás sehol,1920*1200 minden külön very high-ra rakva, egyedül a postprocess távolsága nem bírja a 200*-ost csak a 150*-est (nabumm a nagyon távoli dolgok nem tûélesek). HIBÁTLAN,jól konfigolható gyengébb gépekre is ebbõl kiindulva.. (látótáv maxin volt és az egészhez hozzájön hogy az ati programjában nem normal beállításon néztem hanem quality-n volt game alatt,tehát ennél jóval gyengébb gépen is elfut).
Ez nem bántás, nem bunkózás, csak egyszerûen sokunkat idegesít akik régóta látogatunk ide...
Valaki legyen olyan kedves nyitni egy külön topikot! Köszönjük!
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Next PC upgrade: 2022
Ez király:"Hááát egész igénytelen a menü. Legalább változtassa a képeket? vagy mozgó?"
<#nyes>#nyes>
\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Ez nagyon fárasztó<#wow1>#wow1>
Nekem nincs meg a game ezért ofp és arma1 alapján mondom:
képzelj el egy excel táblát amiben a sorok a fordítandó szövegek, az oszlopok meg a lefordított szövegek szép sorban egymás mellett angol cseh német magyar stb...
a game mikor tölt megézi a konfig filét, hogy melyik oszlopot tötlse be magának. Ez elvileg a documentum settingsben az arma2 konfigban van megadva.
Mivel valaki írta itt hogy nem változik meg (egyenlõre) ha átállítod, ezért a pbo-ban található xml fájlokban kell kicserélni a szavakat a megfelelõre.
A német verziónál a german oszlopot cserélték az angol megfelelõire, igy betöltötte a játék a german oszlopból az angol szavakat. A patch után gondolom angol lesz az alapbeállítás, ezért ott az xml fájlban az angol oszlop szavait kell a magyar oszloéra kicserélni.
Vagyis a patch elõtti mekecs fájlok nem mûködnek a patch utániakkal 😄
Inkébb azt keressétek meg hogy miért nem változik a nyelvi beállítás ha a konfigot átírod, ha ez megvan olyan nyelvre állítod amilyenre akarod a 10 közül...
Mellesleg rengeteg szó nincs is lefordítva pl spanyol, francia eléggé hiányos.
Bocs ha hosszú lett.