Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GTAIV azért optimalizálatlanságban olyan rekordot állított fel, ami mellett az Arma igencsak kispályás: átlaggépeken megy max. 25-30fpst, és nmindezt úgy, hogy az élsimítás teljesen hiányzik a játékból.
A reggeli csúcsforgalomban megyek a pijacra csirkefarhátért, kéziszekérrel és közben megtámad egy Szpecnaz alakulat. 😊))
Viszont az arma2-ben csalódtam, hogy ennyire elavult szarság (csak dx9) mellett is olyan rohadtul optimalizálatlan, hogy ejha. Ezt is majd pár év múlva lehet csak normális grafikán játszani, mint az armát, (mert én nem veszek új gépet míg ezen kívül minden más játék grafikájában max az aa-ról kell döntenem, meg arról hogy most 4x aa és 8x af legyen vagy 0xaa és 16xaf)...
Na meg a a szomorú hogy pont srapnelék szerint nem elég jó a dx10 és 10.1 aminek az újításai PONT olyanok mint amiket egy arma szerû játék 100%-ban ki tudna használni, és amikor végigolvastam az újdonságait simán mondtam hogy ezt itt lehetne az armában használni, ezt meg ott...
srapnel, oleg (il2-s), és egy drake nevû mmorpg szerver fejlesztõ mintha barátok lennének. Utóbbi 2 állandóan 2 hét múlvázik, aztán 1-2 év mire valóraválik, de ami mind3-ban közös, hogy folyamatosan optimalizálnak, bugfixelnek, fejlesztenek, de valahogy mindig bugos, optimalizálatlan lesz a végeredmény 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A két és feledik oldal pedig az, hogy mint (szinte) minden esetben, így itt is, várni kell pár patchra, amíg rendbe teszik a játékot. Én az X3TC-t most vettem meg, a 2.0-ás patch után, nem is csalódom benne, nagyszerûen elvagyok vele. 😊
Az ArmA2 is meg fog élni pár patchet, kell majd hozzá pár addon, hogy végre olyan legyen, amilyennek igazán szeretném - és akkor elleszek vele majd.
Õszintén szólva az nem érdekel, hogy mások hogy élik meg a FADE-el való szélmalomharcot, és ordibálják tele a világot, hogy milyen bugos már ez a játékt. Nevezz emiatt önzõnek, helytálló megállapítás lehet. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Egyébként az én gépemen vhogy olyan furán megy: a legtöbb opciót normalon hagytam, a látótáv 3km körül, és így elmegyeget 1280x1024-ben. Nem szaggat be, nem darabos, inkább kicsit olyan nyúlósan/kelletlenül fut, FPSt még nem mértem. Így normalban elég fosul néz ki, és vmi komolyabb városi küldinél valszínûleg már be is szaggatna rendesen.
Ja a gépem: Athlon X2 6000+, Ati 3850 512M, 2GB RAM. Az 512-es vga kevés neki: mikor felnyomtam highra a textúrákat, egy-kettõt elfelejtett betölteni. Így Lada helyett a levegõben ülve csapatott a rockergyerek, akit az editorban kiválasztottam. (Tök jó, lehet mindennel lenni, pl. öregasszonnyal is: megy körülbelül 1-el, full begörnyedve. Kéne vmi jó kis "elméntem a bótba' kenyéré'" küldit csinálni. 😊)
Állítólag a héten jelenik meg a demó, akkor mindenki ferdítés nélkül kaphat képet a játékról. Csak ezt a megjelenés elõtt kellett volna, akkor nem szenvedne ennyi ember a warezzal és nem kiabálnának kígyót-békát a játékra. (eltekintve persze a "little variable" próblémától, hogy rogyna rájuk a plafon, amatõrök)
Híddal még nem találkoztunk. Az AI vezetõi képességeirõl: láttunk úton szakszerûen közlekedõ autót, meg olyat is, aki keményen levágta a kanyart és berongyolt a mezõbe.
A helikopter pilóta hosszas tépelõdés után a erdõ legsûrûbb pontján akarta letenni a gépet (nem sikerült neki, de nagyon látványos volt a robbanás😊 )
A harcközbeni rész: most még többnyire bugyuták, de volt olyan, hogy fedezékbe rohant amikor rálõttünk. Használják a sarkokat, az egyik videón volt AI általi kihajolás. Elõfordul, hogy a falat vagy valami beugrót kémlelnek, ahol nem lehet ellenség.
Pardon. De nem kell. Lehet. Különbség.
Én mondjuk jót kuncogok a sok bugok miatt síró egyén miatt. A FADE kétségkívül a legjobb warez-elleni megoldás, csodálom, hogy csak a BiS játékaiban találkozni vele. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az ARMA-val csunyan eljatszottak a bizalmamat, nehez lesz visszaszerezni. A kampany erdekel a legkevesbe. Viszont halalra tesztelem editorbol es scriptekkel.
Megnezte mar valaki, kepes atmenni egy AI squad a hidon? Foleg, ha masik squad is ott koborol a kornyeken, es esetleg meg lonek is rajuk...
Tud mar autot vezetni az AI, vagy meg mindig otletszeruen nyom egy kezifekes fordulot a hazfalnak az egyenes uton?
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Lenne 1 olyan problémám hogy az anyahajón az 1 pályán nem jön oda hozzám a tiszt és nem fojtatódik a játék .nem tudtok rá valami megoldást?
pár kép tánha valaki a tudás birtokában van de kezdõkre nem szeretné fecsérelni az idejét😛
m249:
m249 célzó
g36c
g36c célzó
ak47 cobrával
ak47 cobrával célzó:
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
Pedig csupán ez ismételten a Németeknek eladott tesztverzió.😊
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Szeretettel várjuk a magyarországi megjelenést!
www.smart-bus.hu
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

jah
Vladimir Mashkov
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Õ ki?