Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Pár kép.😊

http://cdgalaxis.hu/PC/16144/armed-assault-2.html
"PC játék – elõvétel 7 990 Ft
Ez a játék még nem jelent meg, jelenleg még nem kapható!
Ez a játék még nem jelent meg, jelenleg még nem kapható!"
#ofp.hu@irknet
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Olvastam gtx260-al 1680-as felbontásban szintén frankó majdnem minden maxon.
Egy 30ezres 4850-el akkor miért ne lenne frankó egy 3gh-es amd mellett?::::😊
"saccra simán elmenne max grafikán 1 magos procin, és egy hd3650-en ugyanilyen grafikával, vagy ugyanilyen igénnyel jóval szebb lehetne"
Ezt nagyon mellésaccoltad...😄
Mellesleg aki 2009-ben 1 magos procival és 3650-el nyomja (vagy hasonló elavult cuccal pc-n) az ne sírja tele a fórumokat értelmetlen.
Egy erõs közepes gépen tökéletesen szalad ez a game fullon kisebb felbontásokban.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
#ofp.hu@irknet
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.
Mellesleg fogadok hogy egy nagyobb akcióba elég sok egységgel úgy be fog szaggatni nálad, hogy könnyezni fogsz, az ofp-t meg az armát ismerve.
Rögtön az optimalizálatlanság alapjele az hogy 2009-ben directx9. (nem nem azért mert szebb lenne mint a vérpistikék hiszik, hanem mert egy !rendesen! dx10-re megírt játék sokkal jobban használja ki az erõforrásokat mint ez, saccra simán elmenne max grafikán 1 magos procin, és egy hd3650-en ugyanilyen grafikával, vagy ugyanilyen igénnyel jóval szebb lehetne) Csoda hogy legalább magát a programot sikerült többszálúra megcsinálni, így laza 5 évvel a többmagos procik tömeges elterjedése után.
És emellett a bis szépen használja a physixet mert a vbs-ben használják, ami kb ugyanaz mint az arma, csak az arma butítva van... de a parasztnak nemkell normálisan rombolható épület, se legalább annyi hogy a fizikai számításokat gpu végezhesse, ugyanis az sokkal gyorsabb az ilyesmiben (lesz physix ati-ra is, mivel opencl-re is átírják).
egyébként van is valami értékelhetõ újítás? grafikán kívül?
Hangok, sokkal több animáció (pl. fekve is lehet "oldalazni", vagyis hengergõzni), vad- és állatvilág (tehenek, kutyák, vaddisznók, õzek, stb.), megváltozott HUD és kezelõfelület, fejlesztett sérülésmodell és jelentõsen fejlesztett AI.
Fkubi::
Kihasznalja egyaltalan a tobb processzormagot, vagy meg mindig egyszalas a program?
Kihasználja, sõt, az AI egy külön szálon fut MicroAI esetén.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
vagy csak 3al több tank van, meg plussz 2gép?
szóval egyáltalán jobb mint az Arma1?
Igazabol jobban tetszene egy 2-300 megas demo, mint 8 giganyi szutyok, amit mindenkepp torolni fogok, mert ugye vagy megveszem, vagy hagyom a francba.
Mindegy, meg van ra 3 hetuk, addig ugyse leszek a gepem kozeleben.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Miért optimalizálatlan?😊
A konfigomon ami szerintem nem csúcskategória, fullhd felbontásban mindent maxra csûrve fut...
Gtx 260-asokon is majdnem minden maxon elfut egyel kiseb felbontásokban..
Nem kell neki sem quad proci sem sli sem semmi extra,talán nem fejleszteni kéne a gépen és nem ilyen 7600gt meg 9500gt mögül sipákolni (20-30 pénzért van simán vidkari ami ezt eltolja kisebb felbontáson maxgraf mellett pl 4850...)...
A látványvilága nem egy crysis,de a bejárható szabad terület amit ráadásul irdatlan távolságból be lehet látni sokkal sokkal nagyobb (Nem úgy mint crysis--> 500 méterre már csak a fák látszanak emberek eltünnek,stb)...
Szerintem az elsõ részhez képest bõven jó lett ilyen téren.
Amiben a FADE modell egy "mókás" dolog, az az, hogy anno az OFP-ben is így ismerkedtünk meg vele. Az A-10-es GAU-8 gépágyújával nemhogy egy jármûvet, de egy várost sem lehetett eltalálni, olyan szórása volt. A gránátvetõs AK-val folyamatosan saját magamat robbantottam fel, mert az orrom elé lõttem vele. Nem azt mondom, hogy akkor élveztem, mert én is kígyót-békát mondtam a BiS-re, de utólag belátom, hogy azért az õ szemszögükbõl igenis van létjogosultsága. A játékot megláthatja az ember, és ha a communityt figyeli, akkor azt is tudja, hogy mi miatt "szenved".
Nem a tömegeknek szánt játékot csinálnak, és maradjunk annyiban, hogy a "tört játék alapján eldöntöm megveszem-e" legfeljebb mentségnek jó. Erre a célra a demó való, várható az is hamarosan, ha minden igaz.
Amiben a BiS hibázott, és nem is kicsit, az a 3 héttel korábbi német megjelenés. Ez az, ami miatt tényleg ütni kellene a fejüket, teljesen jogosan...
Ebben a mondatodban tökéletesen körbe is írtad, hogy mi a gond a FADE el - ti enyhén szólva sem vagytok mainstream játékosok (köhh) de az aki úgy általában ezeket meghallja az nem veszi meg a játékot, mert az a hír terjed róla, hogy nem jó - tehát a kiadó feláldozta a játék piacát a jobb védelem oltárán. És ezt nagyon nehéz korrigálni.
Rajtatok kívül a FADE rõl a játékosok 95% alig tud valamit és még itt is csak olyanoat irtok, hogy furcsa dolgokat - amit nem szívesen hallanék pl. a háziorvosomtól és ez elbizonytalanít.
Valami önjelölt piackutató - mondja el már egy lámának (mindenki más - köhh) - miért jó piaci modell ez?
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
A legutóbbi eset, egy esti pályán, ACE móddal:
Megy a csûrhe a cél felé, jobb oldalt a messzeségben egy nagyobb épület fehér falai derengenek.
- Ott egy ház, nézzük meg! - mondja m1c1, mire a csapat fele megindul arra felé. ( Köze nincs a küldetéshez, hosszú perceken át gyalogoltunk, és bölcs vezérünk engedve puszta szeszélyének ilyeneket talál ki ) A csapat másik fele egy helyben marad és a pokolra küldi micit.
Nagy nehezen újra összeáll az alakzat nélküli csürhe, mire a Romániából származó, Norvégiában élõ ismerõsünk: "Tipikus magyarok. Kóborolnak, kalandoznak."
Tudtok mar fegyelmezetten haladni ossze-vissza rohangalas es "hol vagyok" sikitozas nelkul?
Az ARMA-ert az elso nap mentunk Pozsonyba. Ha osszesen 10 orat jatszottam vele, akkor sokat mondok. Itt nem kovetem el ezt a hibat.
Zsakbamacskat nem veszunk, az vidamparki szorakozas. Ha tetszik, azonnal megveszem, ha nem, akkor szepen elfelejtem. Es elhiheted, nem az fogja eldonteni, hogy milyen szinu a sapkaja a gyalogosnak 😊
A bugok nem erdekelnek, azokat az ARMA-ban is szepen javitgattak. Mire osszeall egy rendes kozosseg, addigra mar hasznalhato is lesz a jatek.
Viszont mivel CTI fanatikus vagyok, szamomra sokkal tobbet jelent a scriptelhetoseg (azert beiratnam oket egy programozasi nyelvek kurzusra) es a scriptek hatekonysaga sok egyseg eseten stb. A konfig opciokrol (cfg fileok) mar ne is beszeljunk. Csinaltak egy tisztesseges, es jol parameterezheto serulesmodellt?
Es persze ott vannak (remelem lesznek) a toolok. Szemely szerint szigeteket szoktam kesziteni. Het, sirogorcsot kaptam az ARMA szigetszerkeszto tooljatol...
Ha ezekre (es meg van bennem par kerdes😊 a dolgokra kiterne egy review, amely felsorolja es bemutatja a kepessegeit es a hianyossagait, akkor talan megvennem latatlanban. De addig marad a "kell".