Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Teljesítménybeli problémák az xp-vel vannak, mivel lassabb mint egy vista, a gagyi kezdetleges multi-core támogatás miatt. Driverproblémák egyáltalán nincsenek, kb 2006-ba még helytálló lett volna ez az állítás. Kompatibilitás meg annyi hogy eddig csak a 98-as kiadású nfs high stakes-t nem sikerült vista x64-en elindítanom, még a 2000-res nfs5 is lazán megy rajta, még kompatibilitási varázsló nélkül is.
Nagyon el vagy tévedve ezekkel kapcsolatban.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
A blur így alacsonyabb részletesség mellett néha olyan érzetet kelt, mintha a felbontás átváltott volna 640x480-ba. Rettenet. A bloom meg úgy hülyeség ahogy van. Osonok egy árnyas erdõben, az AK-m csöve meg vidáman foszforeszkál, mint vmi aura. 😊 Van amikor a kevesebb a jobb. 😊
Jah és megnyugtatlak, nekem Ati x1950 pro -val és core2duo -val, 1100-as látótávolságon, low-medium beállításokkal teljesen akadás nélkül megy, stabilabban mint az elsõ (annál ha sok ellenség volt, és nagyobb városnál, akkor beakadt, még 640-es felbontás teljes very lowon is, mind1 mire állítottam!). Ha kilehet kapcsolni majd a motion és sima blurt is, akkor nekem személy szerint nem is kell jobb.
DX10-et meg felejtsd el, dx9 bõven elég még, h anem elég neked a Crysis, Far Cry 2 meg a mai játékok látványa, akkor nem tom milyen igényeid lehetnek. DX10-rõl Far Cry 2 esetén inkább ne beszéljünk, az még sm2 -t is használ, sm4 -et és dx10-et messze nem.
Jah és igen, nehéz Vista-t meg 7-et felrakni, mert még mindig vannak kompatibilitási és teljesítménybeli problémák, mind2 platformon. XP sp3-al, jól beállítva még mindig stabilabb, mint bármelyik, persze ha 1 éve használt, régi driveres sp1-es xp-vel hasonlítod, akkor persze hogy gyorsabb a Vista... Talán a Win7 stabilabb és jobb lesz ha teljes lesz, és akkor mindenki átvált (mivel van winxp mód is, bõven esélyes). Addig ne erõltessék.
A fejlett operacios rendszerrol meg picit eltero velemennyel vagyunk szerintem 😊
#ofp.hu@irknet
Azert ne varj csodakat a GPU-tol a fizikai szamitasok teren. Gyorsan szamol, az igaz, de sokaig tart kinyerni az adatokat, es ujakkal feltolteni. Meg aztan ugyse marad eroforrasa a sok objektum es textura mellett.
Amugymeg: bugosszar!
Nehéz feltenni vistát vagy 7-et? Igazából az is nagy okosság ha valaki legalább dx10-es kártya vagy 2 magos proci mellett xp-t használ...
Akinek meg nincs dx10-es kártyája ne is akarjon armázni, mert kb min grafikán is szaggatna, még így is ahogy most van. gf8xxx-tõl és radeon x2xxx-tõl van dx10, több mint 2 éve.
Meg milyen gáz is lenne ha fizikára gpu-t tudna használni, tuti csupa hátrány lenne ám...
De ott van egy tényleg dx10-es játék, ahol bizony egy hd4850 egyedül ver egy gtx260 sli-t 😊
Far Cry 2 teszt /w Radeon 4870
Far Cry 2 teszt /w GTX280
Sajnos a játékfejlesztõk egy része nem foglalkozik vele, fõleg azért, mert (viszonylag) sok munka a DX9 és a DX10 út beépítése párhuzamosan (a Dx10-tõl kezdve lépcsõzetesen épülnek egymásra az újítások, bõvítményként, tehát egyszerûbb a kezelésük), és csak részlegesen használják ki a felhasználók (XP és Dx9-es hardware miatt). Valószínûleg még el fog telleni egy kis idõ, amíg a Dx9 kikopik, de reméljük azért egy év múlva már nem lesz olyan meglepõ, ha egy játékban nem a Dx9, hanem inkább a Dx10 / Dx10.1 / Dx11 renderingre fekszenek rá, és nem a Dx9-re....
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
#ofp.hu@irknet
#ofp.hu@irknet
cd galaxis 8e-re taksálta! :| bár ez gyanúsan alacsony ár
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Ti YASU-val indítottátok, vagy crackel? (sry a warezkérdésért, csak a tisztázás képpen, még úgyse kapható nálunk a teljes :S)
Néhány jó tanács, hátha nem a FADE-del van gond:
- nehéz fegyverrel hasalva érdemes lõni(mint a valóságban)
- sok futás után a ziháló baka nehezen tart célra (mint a valóságban) ezért egy kicsit érdemes pihenni, mielõtt kiugrunk a sarok mögül,
- valamint mivel a fegyvert a test középvonalától jobbra tartja az ember ezért a nagyon közeli céloknál egy kissé jobbra kell tartani a célkeresztet.
Nálunk minden faszán mûködött, úgy lõjjük fejbe az AI-kat mint a huzat.
Bemásoltam a Német ,Angolosított verzió megfelelõ mappáiba a Magyarosítást ,de továbbra is minden maradt Angol.
Valaki segítsen a megoldásban plz.
thx
ACE coop nekem nem jött be, bár lehet hogy az ilyen sokan játszva tényleg jó. GL3 -al vagy ECS-vel, revive küldetések nagyon jók :-)
Ja ne sírja tele az a fórumokat aki 1 magos procival szórakozik 2009-ben 3650-el. Bár nemtudom ki az, de rohadjon meg hogy nem cseréli le a szar 1 éves videokártyáját csúcskártyára. Ilyen csak egy szar alak lehet 😄 A lusta programozók viszont istencsászárok!
ArmA 2 tört verziója egyelõre nem alkalmas a játékra, törtverziós "trigger" vagy fade miatt nem oda lõ ahova kell, meg egyéb hibák vannak, ha jól hallottam coop-nál kis idõn belül disconnectál (és ki írja, hogy nem eredeti a játék) (ezt erõsítse meg valaki, mert én még nem próbáltam).
Az ArmA 1 coop viszont nagyon jó. 1.14 -es patchet tegyétek fel, ez mellett javaslom a Group Link 3 addont.
Itt van egy olyan, hogy TG missionpack (regelni kell elõször), abba van sok "revive" misszió (amiben ha meghal vki, másik újra tudja éleszteni), vannak 2-4 és többfõsek is.
Lanon beiktatnánk némi ArmA co op ot (3 an). Milyen modokat, patcheket kell/érdemes leszedni a játékhoz? Arma2-re érdemes ránézni ,vagy az 1 jobb co op élményt nyújt?
Coopba single player pályák vannak vagy vagy külön coopra készített?
Next PC upgrade: 2022