Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez biztos nem warezolt játékból készült videó?

Nem kenyerem az ilyen baromságok tolerálása, de ez meginditó volt.
#ofp.hu@irknet
30 meteren ekkora szoras 1.01-ben, termesztesen nem warezolt: http://www.speedyshare.com/205364944.html
#ofp.hu@irknet
#ofp.hu@irknet
http://kephost.com/images/217_Arma2.jpg
Ne felejtsd el, hogy ez még valószínûleg nem a végleges magyarítás (najó, remélem nem, mert amiket alant olvastam róla ^^).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Captain Sonar 2024 Remake
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A sínpályát tök szépen megcsinálták, végre egy játék amiben olyan mint az igazi. Mondjuk a játékélmény szempontjából ez nem fontos.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyébként én úgy vettem észre, a BIS csak most fedezte fel igazán a DX9-ben lévõ lehetõségeket. Ráébredtek, hogy ebben bizony különféle effektek vannak, és ezt nem általlottak egészégtelen módon túlzásba vinni.
Megnéztem a magyarítást ami remélem még bétás, és épp most is tesztelik a srácok, mert eléggé bugos 😄
BRDM-ben ülök a kormánynál, a buvónyílásba kiülni a "Kikapcsolás" menüponttal lehet ehhe...
Kiugrás helyett is valami kilépés menüpont van szóval hajrá, ha én meg tudtam csinálni 2 hét alatt a fordítást (a kampányokat kivéve) akkor õk is 😊
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Más, DX9 egyáltalán nem elavult, még mindig rengeteg lehetõség van benne és bõven megfelelõ látványvilágot nyújt. Hiába jobb a DX10, nem fogja senki megcsinálni majdnem teljesen külön dx10-re meg dx9 -re is, csakazért hogy az olyanoknak még szebben fusson.
Dzsunga szar tv kártyám nagyon jól mûködik XP-n, és nem fogom kukába kidobni, ahogy a webkamerámat sem, nincs igényem jobbra (vagyis van, de az meg túl drága amire lenne, addig még ez marad).
Cdgalaxisnál például kivállóan mûködik az elõrendelés funkció. Szevasz!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
a fade-val nem lehet valamit kezdeni?
q9400 (t3800mhz) HD7850 (t900/1300mhz) 4gb ram t950mhz) 22\' fullhd lcd logitech g500 mouse 5700dpi
Akik a tört arma 2 verzióval játszanak azoknál is össze vissza lõnek a fegyverek? És a kép sem az igazi mintha ellenne egy kicsit mósódva pedig 1680*1050 felbontásban full grafon tolom mégis csúny a kép mintha low graf lenne 640*480ba.
q9400 (t3800mhz) HD7850 (t900/1300mhz) 4gb ram t950mhz) 22\' fullhd lcd logitech g500 mouse 5700dpi
Én szerintem ettõl függetlenül beruházok egy eredetire, mert valami bu*i madárrá változtam menet közben 😄
Kérdés: az ellenséges APCket BRDMeket hogy tudom kilõni?
Sõt a crysis részletessége és látótávolsága kutyafasza ehhez képest mégis épphogy jobban (???) fut..😊
Remegjetek miatta ott,de én kérek elnézést hogy 1magos procival meg elavult kártyákkal nem fut minden tökéletesen.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
De természetesen ha nekem egy 32 bites windows alatt csinálsz egy 4 gigás ram és egy 1 gigás videókártya mellett 3,5 gigányi címezhetõ rendszer memóriát (a videókártya ramját korlátozni nem ér ^^), veszek neked egy bocicsokit. <#taps>#taps>
Láttam 1 humve-t hídon átmenni...
Bár ne láttam volna...
Szokásos érkezés oldalon belesüppedek az aszfaltba, majd kipattogok belõle nagy nehezen.
Szal ez sem sikerült 😊
És nehogy azt mondjátok, hogy FADE 😊
DX9 v 10? olyan amilyen. Ha tetszik megveszed, ha nem, hát nem.
Ilyen meg olyan kellett volna... pfff.
Ha a nagyanyámnak vaskerekei lennének, Õ lenne a 6-os villamos...
Es melyik megjelent jatek tud ilyet?
#ofp.hu@irknet
Én meg használtam 3/4 évet vistát hogy lássam mi a helyzet bizony, gyorsabb fõleg a multi-core kezelés TÉNY.
A nemmegy a dzsunka szar tv kártya meg egyébb kínai sufnigyártmánynál ugyan az a helyzet mint amikor linuxon nem mennek ezek... ki kell dobni a kukába mindet. a 7 meg pont annyira lesz gyors mint egy vista, ugyanis ugyan az pár hibajavítással.
6év xpzés, 1/4 év xp64-ezés után, és 3/4 vista x64 sp1-ezés után elmondhatom hogy a vista jobb (már amennyire egy alapjaiban fos rendszer amilyen minden win lehet).
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vista-val kapcsolatban meg épp eleget olvastam forumot, hogy lássam mi a helyzet. Legtöbb gépen lassabban futnak rajta a játékok, és az egész lassabb. Ezt én is megtapsaztaltam a 64 bites Vista-n, persze tudom, gyenge a gépem, meg láma vagyok hozzá...
Inkompatibilitás meg igen is van régebbi szoftverek terén, pl. nekem a webkamera, tv tunerrel is voltak problémáim, és még bizonyos szoftverek. Úgyhogy megkérlek, ne magyarázzál nekem olyat, amirõl saját tapasztalatból tudom, hogy nemigaz. Van akinél lassabb, van akinél normális. Az XP -nél nem stabilabb és nem gyorsabb. Win 7 lehet, hogy az lesz.
#ofp.hu@irknet
Ja, es a vinyon sincs szabad hely a sok OFP addon mellett...
Személy szerint azért váltottam Vistára, mert a 64bites XP sajnos hulladék, a 64bites Vista SP1 viszont beton stabil és ami nem futott eddig rajta (nekem talán ha 2-3 programmal volt ilyen gondom), az a 64 bit miatt nem futott. A 32bites Windows meg sajnos a múlté, az 1 Gbyte-os videókártyák és a 4+ giga ramok idejében az, hogy lát kemény 2,5 giga ramot, egy kabaré...