Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát nem tudom, lehet csak rosszul emlékszem már rá, de nekem úgy rémlik, hogy ott is ugyanilyen gáz volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Serialt kicserelni/beirni feltelepitett jateknal lehet, vagy a reinstall marad?
Scottt
He?Mitkell csinálni, hogy megduplázza az FPS-t XP alatt?<#wow1>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

#16498 😊

Icebird
Arma2 AI smoke block test

Egyébként ha a mozgás a legnagyobb problémád, akkor tényleg hanyagold!😊
Amúgy OFPhez képest sokat fejlödött ez is.

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

A Co-op tényleg bugos benne, de SP-ben az 1.01-es patch-csel semmi komolyabb hibát nem észleltem azon kívül, hogy házon belül érdekes dolgok történhetnek meg... 😊 pl átmegyek a falon ha nagy lendülettel futok neki 😊)

Shep
Na persze. Állok a sarkon, körbe mindenhol házak, tehát semmi mást nem látni és az emberem (vagyis én) mondja, hogy ember balra x méterre, aha csak éppen ott házfal van (nem nem a házban volt) A célzással nincs bajom, csak a mozgással (bár az elég gáz, hogy folyton úgy kell mennem 3 játék óta, hogy állandóan nyomni kell a jobb egér gombot, hogy távolabbra lássak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Icebird
ArmA2 VGA teszt és melyiken hogy néz ki.

Akinek XP van:
"C:\Program Files\Bohemia Interactive\ArmA 2\arma2.exe" -winxp it doubled my fps I can max the game out no problem view distance default.

😄 Az AI a lehetõségekhez képest teljesen frankó, és egyáltalán nem mindent látó. Ha õ lát téged, az általában azt jelenti, hogy te is láthatod õt. Csak nem figyelsz eléggé. Egyébként a mozgás, és a célzás is egyszerûsödött kicsit az elõzõ két játékhoz képest. Feltéve ha valaki célkereszttel játszik.

Hello

Ennek a pályának a fojtatásába mit kell csinálni . A három x et már felkerestem de nem volt ott akit keresni kell ,utánna mit kell??
Shep
Á én feladtam, ez így nem játék ez is az ARMA sorsára jut nálam, annyira gáz, hogy még mindig az az idióta mozgás van, mint az OFP-ban, meg ez a mindent látó ellen is egy vicc. Na jó szórakozást mindenkinek én köszönöm szépen ebbõl nem kérek (na hátha majd az OFP2)

Icebird
szvsz attól is függhet hogy viselkedik az AI hogy jut-e rá elég erõforrás.
Sõt láttam olyat is hogy nem mind1 milyen fokozatban játszol, mert pl. kezdõként bénábban vezette a tankot.

Balumann
Jó lenne ha hamar kiadnának egy patchat a blur miatt, mert egyszerûen egyre jobban zavar.

Balumann
Hát basszus rossz linket másoltam ki.

Balumann
Nah, vittük egy kicsit a coopot, hát ennyit régen idegeskedtem és nevettem egy játékban. Az idegeskedés az miatt, mert próbáltam beállítani a graffot még mindig, felhúztam 2,4 -re a procit (1,8 -ról), kb. 5 fps-t javult. Ami hihetetlen idegesítõ, hogy játék közben próbáltam állítani az írás optimalizálást (fillrate optimiser), és egyszerûen többször is beszart, nem állította át, bejött és egybõl elkezdett újra tölteni. Nem értem miért nem lehet megvárni míg beállítok alamit, aztán utána alkalmazni...

Ami vicces volt, az 2 különbözõ bug. Az egyik, ülés közbeni kihajlással próbálkoztunk, ez lett a vége:

A másik, hogy másik küldetésen, amikor el kellett menni egy házhoz, kijött egy ellenség, és bár megöltem, õ is meglõtt engem. Ezután jött a bejátszás, mikor elfogtak minket, de elõtte még kint voltunk, az egyik félig benne volt a falban. Utána jött a bejátszás, folyamatosan pulzált a képernyõ, haldoklott, utána megmentettek. Következõ jelenet, kocsiban utazunk, még mindig haldoklok, majd az út felénél meghaltam (A picsába, 3-as halott... mentek tovább)! Utána respawnoltam, utánuk próbáltam menni, erre vége, jött a következõ küldetés. Ekkorákat rég nevettünk.

Jármûvek irányítani az nagyon nem lett jó szerintem ebben a részben, elsõben sokkal jobbak voltak (a helit kivéve, az ugyan olyan).

Köszi az infót. Úgy látszik akkor a 3850 a leggyengébb láncszem a konfigomban, mert a vgat leszámítva ugyanolyan a gépünk, nekem pedig medium settingekkel sem megy 32-35 felé. (Max. ha a földet nézem figyelmesen.)

-.-
OFP-ben se volt sivatag ha jól emlékszem. Legalábbis akkora sivatag, biztos nem. 10 percnyi hummerezés után szálltunk ki és szálltunk harcba az arabok ellen 😛 nagyon komoly volt... sivatagi mintázat jármûveken, katonákon... odab*szott

Scottt
Höh,igen átlátnak a mocskok a házon,tehát nemtudod eldönteni, hogy a fûben rejtõzik-e a csávó a ház elõtt,vagy a ház mögött áll^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Icebird
profi AI harc!
A végén még a házba is beleseget😄

wardogzombie
Láttál a térképen sivatagot?

Ebben a gameben vajon lesz valami "Desert" móka? Nekem nagyon bejön a sivatagi coop meg ilyenek😊 OFP-ben is a kedvencem volt egy 48fõs desert coop server... 😊

Shep
Hát, hát 3. küldetés. Na mondom taktika, sinper fel a siló tetejére aztán pásztázza a terepet, többiekkel szépen induljunk kifüstölni az ellen. Aha ahogy azt én elképzeltem. Az elsõ lépést lövészünk sikeresen vette sikerült feljutni a kijelölt helyre (ezen amúgy meglepõdtem. Vártam, hogy leesik a létráról, nem találja meg az oda vezetõ utat stb.) csakhogy a feljutás után ez csak várt és várt aztán egyszer csak azon vettem észre magam ,hogy ordibál ,hogy meglõtték (hát de ott a világon senki nem volt, az még semleges terület, lehet csak leesett a hülyéje 😊) többiek amúgy jópofák mondogatják ,hogy jobbra nekünk (régen óra szerint jeleztek) messze távolban ellenség, odanézek hát csak házak vannak (ja, hogy ti a falon is át láttok) Na sebaj haladjunk tovább. Ekkor hirtelen a semmibõl lelõnek (OFP-ben mutatta, hogy ki lõtt le és honnan) megint fetrengés, de most valami csoda folytán az egyik társ odajött és összefoltozott. Kicsit odébb vánszorgunk és a semmibõl megint lelõttek. Itt erõsen elgondolkodtam ,hogy szükségem van e nekem erre? Mennyi ennek az élvezeti értéke? Mindenesetre érdekes az egész.

gts,bocs
amd5000+,8600gtx,2gbram,fasza monitor
arma vigan szalad
KraZ
Köszönöm!

MAN T.G.A.

[NST]Cifu
Az aláírásodból kiderült, ezért bátorkodtam ilyen hasonlattal élni. 😊

A játékhoz a legújabb Dx9 kell - Innen tudod letölteni.
A hangkártyád ezek alapján feltehetõen Realtek, ahhoz a legfrissebb drivert erre találod.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

m1c1mack0
Hát feró most idézhetném Cifut #16493 😄, szóval akkor milyen konfigod is van?

vistára is kell legujabb dx9et rakni, fõleg olyan játéknál ami arra épül, mint ez..

Június 19

Nálam is retek az egész,szaros mosott fos,itt valami el van nagyon bszva,nem erre számitottam<#falbav>
6200Ft??? lol, majdnem annyi mint a 2...

KraZ
Tényleg teherautós vagyok😊
Mindenhol van hang csak ebben a játékban nincs.
Fogalmam sincs milyen hangkártyám van talán high definition audio device az ikonja ezt írja,de nem tudom hol lehet még megnézni.
Vistám van(sp1) dx10 van fent,nem tudom annak van-e újabb verziója.

MAN T.G.A.

Asszem Radonnak is volt ilyen gondja és DX telepítés oldotta meg.

[NST]Cifu
Teherautós hasonlattal ez olyan volt, mintha a beleszólnál a CB-be, hogy nem indul az traktor, mi lehet a gond? 😊

Kicsit kevés az információ, szóval pár dolgot tisztázni kellene.

-Windows-ban van hang?
-Más játékban van hang?
-Új drivert próbáltál feltenni a hangkártyához? (még ha alaplapi is van, akkor is van hozzájuk mindig frissülõ driver, az alaplap gyártójánál, illetve a hangchip gyártójának (pl. Realtek) honlapján mindig lehet találni).
-A legfrissebb DirectX-et felraktad?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

KraZ
Nálam az arma2-ben nincs hang. Mi lehet a gond?

MAN T.G.A.

Scottt
Nekem a másodiknál csökkent le nagyon a fpsem mert a kurva Zeus nagyon szórt minket:/

Mikor fog már megjelenni eredetiben.
Jahh, 1.01 van fent. A kampány viszont mocskosul szaggat a harmadik küldetéstõl, de ahogy olvasom, ez mindenkinél így van.

Scottt
Xp Prof,AMD 7750(Ennek mennyi az alap órajele valaki írja már meg mert már nem emlékszek:/)HD 4830(Addig húztam ameddig a CCC engedte)szint legfrissebb driver,szintén 2GB 800 RAM.
Ha neked egy fps-el többed is lesz én megtalállak ember<#zavart1>😊[/megy leteszteli]

Ezen a hardveren: XP Sp3, X2 6000+, HD4670 Ultra 512 legfrissebb driverrel, 2x1 giga Geil Ultra DDR2 800

Ilyen beállításokkal:

Így néz ki:

15-45 fps között mozog a framerate, nagyobb összecsapásoknál sem nagyon esik 15 alá.

Az elsõ részt melyik boltban láttad?

Ka-50

Én át tudtam lõni falon, faház sarkán, kutyaólon meg egyebeken M240-nel, ugyan az a lõszer... <#nemtudom>

Balumann
najah, remélem majd patchben javítanak valamit, mert jelenleg tényleg az OPF szebb lenne nálam. Ennél azért jóval többet bír a kártya meg a proci is.

m1c1mack0
Ne nézz hülyének húzogattam azt is fel-le, de ezt már msn-en is mondtam 😊

Scottt
Azt tudom csak mondani, hogy lófaszt a picsájába a BIS-nek
Átütést,átütést egy nagy szart kb 1 kalap mikiegér fosnyival se jobb az A1es átütésnél,egy szaros Mk 48 Mod 0-val nem hiszem, hogy lehetlen lenne átlõni a fa palánkot vagy a kõ falat-.-"Legalább ötvenet belelõttem a kõfalba mire a csávó feláll a másik oldalt kihajol és lelõ:@ Az AI meg baszik segíteni szal ott fetrenghettem-.-"

Balumann
Már írtam én is nemrég, be kell írni egy kulcsot, és utána megszûnik a fegyverek szórására vonatkozó fade. Mostmár nálam is teljesen jó a szórás, ha nem jó akkor az feltûnik, mivel 10 méteren belül nem lehet eltalálni szinte semmit. Most viszont mndjárt az elsõ pályán, a robbantós részen lõttem a fejeseket a fekvõ enemyre.

Ki is hangsulyoztam, hogy warezolt. Es mindezt azert, mert shootaboy szerint o teljesen kiiktatta a fade-et.

#ofp.hu@irknet

Alsó kép olyan mintha OFP-bõl lenne. Nálam is ilyen fospacákká változnak néha a fák. Ha kicsit magamhoz térek anyagilag upgrade lesz. 3850-rõl minimum egy combosabb 4850/4870-re. Vagy inkább az X2 6000+ a kevés? <#confused>

DrRadon

m1c1mack0
Nekem is x1950 pro-m van, bár nekem csak 256-os, de nálam is ugyanilyen fos.
Hiába húzogatom a beállításokat low-tól max-ig egy homályos fos marad az egész, ami ráadásul úgy néz ki néha mintha 600x400-ban futna, közben nem.

Az optimalizálás lehet az oka szerintem -bár én ehhez nem értek-, sejtésem szerint inkább szarrá butítja magát a játék, mintsem engedné leesni az FPS-t.