Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Egyébként ha a mozgás a legnagyobb problémád, akkor tényleg hanyagold!😊
Amúgy OFPhez képest sokat fejlödött ez is.
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Akinek XP van:
"C:\Program Files\Bohemia Interactive\ArmA 2\arma2.exe" -winxp it doubled my fps I can max the game out no problem view distance default.
Ennek a pályának a fojtatásába mit kell csinálni . A három x et már felkerestem de nem volt ott akit keresni kell ,utánna mit kell??
Sõt láttam olyat is hogy nem mind1 milyen fokozatban játszol, mert pl. kezdõként bénábban vezette a tankot.
Ami vicces volt, az 2 különbözõ bug. Az egyik, ülés közbeni kihajlással próbálkoztunk, ez lett a vége:
A másik, hogy másik küldetésen, amikor el kellett menni egy házhoz, kijött egy ellenség, és bár megöltem, õ is meglõtt engem. Ezután jött a bejátszás, mikor elfogtak minket, de elõtte még kint voltunk, az egyik félig benne volt a falban. Utána jött a bejátszás, folyamatosan pulzált a képernyõ, haldoklott, utána megmentettek. Következõ jelenet, kocsiban utazunk, még mindig haldoklok, majd az út felénél meghaltam (A picsába, 3-as halott... mentek tovább)! Utána respawnoltam, utánuk próbáltam menni, erre vége, jött a következõ küldetés. Ekkorákat rég nevettünk.
Jármûvek irányítani az nagyon nem lett jó szerintem ebben a részben, elsõben sokkal jobbak voltak (a helit kivéve, az ugyan olyan).
OFP-ben se volt sivatag ha jól emlékszem. Legalábbis akkora sivatag, biztos nem. 10 percnyi hummerezés után szálltunk ki és szálltunk harcba az arabok ellen 😛 nagyon komoly volt... sivatagi mintázat jármûveken, katonákon... odab*szott
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A végén még a házba is beleseget😄
arma vigan szalad
A játékhoz a legújabb Dx9 kell - Innen tudod letölteni.
A hangkártyád ezek alapján feltehetõen Realtek, ahhoz a legfrissebb drivert erre találod.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mindenhol van hang csak ebben a játékban nincs.
Fogalmam sincs milyen hangkártyám van talán high definition audio device az ikonja ezt írja,de nem tudom hol lehet még megnézni.
Vistám van(sp1) dx10 van fent,nem tudom annak van-e újabb verziója.
MAN T.G.A.
Kicsit kevés az információ, szóval pár dolgot tisztázni kellene.
-Windows-ban van hang?
-Más játékban van hang?
-Új drivert próbáltál feltenni a hangkártyához? (még ha alaplapi is van, akkor is van hozzájuk mindig frissülõ driver, az alaplap gyártójánál, illetve a hangchip gyártójának (pl. Realtek) honlapján mindig lehet találni).
-A legfrissebb DirectX-et felraktad?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ha neked egy fps-el többed is lesz én megtalállak ember<#zavart1>#zavart1>😊[/megy leteszteli]
Ilyen beállításokkal:
Így néz ki:
15-45 fps között mozog a framerate, nagyobb összecsapásoknál sem nagyon esik 15 alá.
Ka-50
Átütést,átütést egy nagy szart kb 1 kalap mikiegér fosnyival se jobb az A1es átütésnél,egy szaros Mk 48 Mod 0-val nem hiszem, hogy lehetlen lenne átlõni a fa palánkot vagy a kõ falat-.-"Legalább ötvenet belelõttem a kõfalba mire a csávó feláll a másik oldalt kihajol és lelõ:@ Az AI meg baszik segíteni szal ott fetrenghettem-.-"
#ofp.hu@irknet
Hiába húzogatom a beállításokat low-tól max-ig egy homályos fos marad az egész, ami ráadásul úgy néz ki néha mintha 600x400-ban futna, közben nem.
Az optimalizálás lehet az oka szerintem -bár én ehhez nem értek-, sejtésem szerint inkább szarrá butítja magát a játék, mintsem engedné leesni az FPS-t.