Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért ennyire nem kéne lehúzni. Ennyire nem vészes a helyzet... AI Haverokat én tudom irányítani. Láttam AI-t fedezékbe menni, bokorba hasalni, fatörzs mögé állni, stb... Nem a legkönnyebb fokozaton kéne játszani.

Vorpal
Nem akarok belegázolni senki lelki világába mert tudom, hogy szívetek ügye ez a játék, de aki normális rendes játéka vágyik az még ne vegye meg az Arma2 õt.

Egyszerûen röhejes ahogy ez a játék mûködik - a pre alpha nem kifejezés azokra a bõdületes hülyeségekre ami benne van.

Az AI egyszerûen retardált - nem debilis - inkább nincs - a hörcsögöm nem volt ilyen hülye.

Irányítani meg - hát - ha azt vesszük, hogy szimulátor - akkor igen - de harc közben az AI haveroknak elmondani hogy mit csináljanak abból a rengeteg sz* menübõl. Le sem írom, amikor egyszerûen kiakad a csapat hierarchia és senki semmire nem figyel már.

4 - 500 sornyi hülyeséget ide lehetne írni ÉS EZ ANNYIRA KÁR - mert nagyon szép meg rágható is a dolog. Multizni jó.

Reménykedjünk az OPF2 ben - adja isten.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Ma olvastam. Szeretnék a frisebbet kirakni, de nem biztos hogy belefér.

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

egy ilyen kaliberû játék esetén ki az, aki azt hiszi, hogy bugmentes.
a bugok egyébként (amikkel személyesen találkoztam) egyáltalán nem a gamebraking kategóriát képviselik.

Prince23
Pf...
nem hiszed el hogy van sok origim?

egy játékot linkelj amit megvettél

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

De van olyan bugról vidi, amit már kijavítottak. Egyébként ha ismernéd az ArmA1-et tudnád, hogy legalább el kell érni az 1.08at, hogy nagyjából bugmentes legyen. 1.14 már közel áll a tökéleteshez

Prince23
Na látod😊 épp linkeket akartam dobálni ide...

Mondjuk az igaz, hogy van jópár bug 😊

lol mi bugos? én akárhány vidit néztem, nem nagyon volt bug benne... 1-2 bug van amit kijavítanak úgyis. OFP2 meg árkád lesz, szal ennyi

Prince23
Láttam youtuben vidiket. hát ez kurva bugos, már elnézést. Így kiadni, szóhoz se jutok. remélem ofp2 nem lesz ennyire bugos, bár kitudja.

a.carkey
Anno ezért írtam, hogy hunglish .)

A medve nem játék.

a.carkey
Szuper! Köszi!

A medve nem játék.

Papirzacsi
Nálam kb. ilyeneket mondanak, hogy "ellenséges katona 2 óránál, far". Nem tudtam, hogy van magyar-angol vegyesfelvágott verzió is. :-)))
Amúgy a single küldik szövege is itt ott érdekes. G-t felcserélik K-val meg hasonlók.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

[NST]Cifu
Ezzel 100%-ig egyetértek, de az alant olvashatóak alapján én is elkezdtem annak a lehetõségét vizsgálgatni, hogy lehetne majd visszaállítani angol nyelvre a játékot (még van idõm, ma hozzák csak meg). :S

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

m1c1mack0
Uraim lehet habzó szájjal háborogni, de az eredetei játékkal azt vásárolod meg, hogy gond nélkül tudsz multizni, valamint nem kell baszakodnod minden egyes új update megjelenésekor, semmivel sem többet.

ezeket gondolom, hogy ismeritek, de biztos, hogy van, aki nem:

-winxp, xp esetén javasolt, vista és 7 esetén több GPU esetén ajánlott
-nosplash, játék gyorsabban indul, nincs bohemia és stb splash screen, egybõl a menüt tölti be
-world=empty, menü gyors betöltése érdekében, nem tölti be a menü hátterében zajló események egy nagy részét
-maxmem=2047, maximális (virtuális??? /fixme) memória mérete. 2047 a max beállítható érték, ehhez már ~4gb ram ajánlott
-window, ablakos módban futtatja
-noCB, több magos rajzolás kikapcsolása, lassít a renderelésen, de a renderelési hibákat kiküszöböli (passz, hogy ezek mik )
-cpuCount=X, hány magot használjon a játék

nem teljesítményt befolyásoló opciók
-mod=XYZ XYZ helyére a mod könyvtár neve, ami az arma2 telepített könyvtárában van, a modokat egymás után kell felsorolni, pontosvesszõ elválasztással. a mod neve = az a könyvtár név, amiben a mod van.
-profiles=profiles, megadott profil néven, ilyen nevû könyvtárba tárolja a profilra vonatkozó adatokat (arma2\profiles könyvtár alatt)

pl.:
"C:\Program Files\Bohemia Interactive\ArmA 2\arma2.exe" -nosplash -world=empty -maxmem=2047 [email protected];@mods;@littlebirds

asszem az 1.02-vel fog érkezni. fixme

Ahogy igy olvasom a visszajelzéseket, mostmár asszem örülnöm kéne, hogy az English verziót rendeltem meg..

Egyébként mi van a Demóval? Kéne irni a bohémiának, hogy hallották-e azt a közmondást, hogy : Annyi vagy, amennyit a szavad ér 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

a magyar tényleg elég light lett, rengeteg a félrefordítás. tegnap multiban kb 10 percen csak azon röhögtünk, hogy milyen fordítások kerültek be (ettõl függetlenül minden tiszteletem a fordítóké, nem egyszerû munka ez, minimálisan volt benne részem).
elég sok a félrefordítás, ill a szituáció ismeretének hiányában történt fordítási hiba (itt nem a dinamikus rádiózást értem, hanem mondjuk a campaign fix szövegeit.)
illetve pár helyen még maradt az angol szöveg.
a kézikönyv lektorálása viszont gázosnak tûnik, igaz kb 10 másodpercig vetettem rá a figyelmemet, de kapásból szemet szúrt, hogy 1-1 szó helytelenül lett leírva, konkrétan betûk hiányoznak 😊
nem kukacoskodás, engem ez egyáltalán nem zavar, de akit igen, az jobb, ha tud róla.

ami miatt viszont lábon kihordtam 1, de inkább 2 szívinfarktust:
a cd key csak úgy be van ragasztva egy kis kivágott cetlire (magyar játékokat nem szoktam venni, egy cimbi mondta, hogy ez itthon így szokás. asszem maradok a külföldi rendelésnél).
ez még hagyján, de a kulcs 2 sorban volt, aki meg kivágta ezt a kis cetlit, az sikeresen levágta a második sor elsõ karakterének a felét. jó, persze, sok lehetõség nincs, kitaláltam volna, de ha egy szám kitalálós játékot akarok venni, akkor azt veszek, nem arma-t 😊)

amitõl egyébként totál okádni tudok, minden játékkal kapcsolatosan:
iszonyat szegényesek manapság a játékok dobozában található tartalmak. már azt gázosnak tartom, hogy egy dvd tokot kapsz, benne 1-2 igen silány cetli, oszt szevasz.
régen jóval olcsóbbak is voltak a játékok (bár az arma2 esetében alkalmazott, helyfüggõ árazás nagyon tetszik!), de a játékhoz adott doboz tartalom jóval több volt, mint ma egy collectors edition esetében szokott történni.

lol 😊 ... ez is csak azért van mert nem használnak vesszõt.. igy persze, hogy ez az értelme .. ha az lett volna, hogy : Contact, plane at 2 oclock akkor már rendesen forditották volna.. úgyhogy ez nem a forditok hibaja

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Vorpal
Eddig ami überelt mindet :

Contact plane at 2'o clock - Lépj kapcsolatba a repülõgéppel két óránál <#zavart2><#idiota>

Problémázom ? 2001 óta megszoktam valamit, amin már nem kivánok változtatni. Vállrándítással benyelem a tengernyi bugot is, de a megmagyarításból adódó fejtörõkkel már nem szeretnék szívni.
Ennyi.

Adam II
Jármûrõl van szó.

Ezért kell várni a hivatalos kiadásra, azzal jön a patch ami ezeket javítja 😊

Icebird
izzófej😊

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

koschwarz
annyira elviselhetetlen a headlights-fejlámpa? mármint ha tényleg egy sisakra szerelt fényforrásról van szó? mert ha viszont egy jármûrõl van szó, akkor iszonyatosan gázos fordítási baki. mert akkor fényszóró.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ennyit problémázni azon, hogy magyar egy játék... Majd lehet angolosítani, csak várni kell az EU megjelenést azt csá...

Nagyon vártam az Arma2t. Eddig az összes részét megvettem. A Flashpointot kétszer, mert mikor kijött a Gold, azt is elhoztam.
Mikor az Armát külföldröl kellett berendelnem, az még belefért. De ha az itthon vásárolható verziót nem lehet átpattintani angolba, akkor én itt átmenetileg lemorzsolódtam...
És az az ijesztõ az egészben ,h ha most nem nézek rá a forumra, lehet h jóhiszemüen pénzt adtam volna látatlanban a holmiért. Hiszen a cseh változat ARMA 1em meg se nyikkant csehül. Angol volt a Default benne.
Ezekután joggal gondoltam, h hát a magyar változat is biztos igy müködik.
De nem. Pedig ebben a formában ez valóban ERÕLTETÉS, ahogy valaki elõttem fogalmazott.
Csak remélni merem ,h a késöbbi patchekben majd lehetõvé teszik a nyelvválasztást. Ahogy az Armában is 1.05 tõl úgy emlékszem.
Persze ennek is van jó oldala. Ennek a hiányosságnak a korrigálásáig nem kell új gépet vásárolnom. Addig meg Armázunk tovább.
Jah, és persze elsõ dolgom volt most ,h akkor sebaj tóbiás, majd a Supergamerrõl megrendelem nyóc helyett tizenkettõért a cseh verziót ha van nekik. Ott meg nem tudom miért ,de nem töltõdik be az oldal. <#csodalk>

Adam II
Lehet majd angolosítani? Elég érdekes néhány helyen a fordítás headlights például fejlámpa lett.

nem...
mivel ha leszeded netrõl ugyanúgy tudod használni mert az alapgame keyét nézi

koschwarz
egyébként szerintetek érdemes megvenni a queens gambit kieget? mert azt is lehet kapni a cdgalaxisban. mármint single player szempontból, megéri az a 10 küldetés?<#fejvakaras>

koschwarz
<#hehe>

ha 8/10-et kapott ilyen állapotában, akkor mit kapna majd az x-edik patch után?

Vorpal
Neked igen.És arról szólt a történet, hogy miért érdemes megvenni. Bonyolult - tudom.

alma2
Igen igem koszi.
----
Amit meg par hete irt Baluman, hogy ket joystickot is kezel, repulesnel igen jo, tenyleg igy van, nem gondoltam volna, hogy az egyben nincs ra lehetoseg.
Pl a bf2-ben sem lehetett beallitani, de egy kis config file turkalassal ra lehetett venni azert.

szerintem

Készülõdik az ArmAHu Arma 2 szerver, ha erre gondolsz.

alma2
Egyetertek. De talan jobb lesz igy mindenkinek :p
---
A magyar arma server uzemeltetoi nem valtanak ?

szerintem

ok thx 😉

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

A játékba elérhetõ lesz majd szerintetek a rókalyuk vagy lövészárok készítése? 😛 Védekezésnél nem rossz ha van...

benne van. hiába is szednéd le, a jelenlegi 1.01 patch a német verzióhoz van 😊

hi 😊
1.01 benne lesz a magyar verzióba vagy töltsem le?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

király 😊

Aha. 2-höz is lesz majd.

vandyke
Sziasztok!

Elvileg pénteken jön az 1.02-es patch.

üdv,

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

ezt ismeritek?
http://dslyecxi.com/armattp.html

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

[NST]Cifu
Ki játékoldalak/újságok bemutatója által dönt egy játék vételérõl, sikeres ember nem lehet. 😊

Emlékszem anno milyen bemutató és ismertetõ cikkek mentek az OFP-rõl. Ha azok alapján döntöttem volna, sose nyúlok bottal sem a játékhoz. Ehhez képest... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Prince23
Ezt nem egészen értem, nekem akartad írni a kommentet?

Vorpal
Megelõlegeztem neki a bizalmat(2.45 ös paccs) - meg mellesleg most nincs jobb hely ahol emberekre lõhetek.

Prince23
eurogamer 8/10
1 ponton múlott, hogy megveszem... felejtve

köszi szépen