Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszerûen röhejes ahogy ez a játék mûködik - a pre alpha nem kifejezés azokra a bõdületes hülyeségekre ami benne van.
Az AI egyszerûen retardált - nem debilis - inkább nincs - a hörcsögöm nem volt ilyen hülye.
Irányítani meg - hát - ha azt vesszük, hogy szimulátor - akkor igen - de harc közben az AI haveroknak elmondani hogy mit csináljanak abból a rengeteg sz* menübõl. Le sem írom, amikor egyszerûen kiakad a csapat hierarchia és senki semmire nem figyel már.
4 - 500 sornyi hülyeséget ide lehetne írni ÉS EZ ANNYIRA KÁR - mert nagyon szép meg rágható is a dolog. Multizni jó.
Reménykedjünk az OPF2 ben - adja isten.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
a bugok egyébként (amikkel személyesen találkoztam) egyáltalán nem a gamebraking kategóriát képviselik.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Amúgy a single küldik szövege is itt ott érdekes. G-t felcserélik K-val meg hasonlók.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
-winxp, xp esetén javasolt, vista és 7 esetén több GPU esetén ajánlott
-nosplash, játék gyorsabban indul, nincs bohemia és stb splash screen, egybõl a menüt tölti be
-world=empty, menü gyors betöltése érdekében, nem tölti be a menü hátterében zajló események egy nagy részét
-maxmem=2047, maximális (virtuális??? /fixme) memória mérete. 2047 a max beállítható érték, ehhez már ~4gb ram ajánlott
-window, ablakos módban futtatja
-noCB, több magos rajzolás kikapcsolása, lassít a renderelésen, de a renderelési hibákat kiküszöböli (passz, hogy ezek mik )
-cpuCount=X, hány magot használjon a játék
nem teljesítményt befolyásoló opciók
-mod=XYZ XYZ helyére a mod könyvtár neve, ami az arma2 telepített könyvtárában van, a modokat egymás után kell felsorolni, pontosvesszõ elválasztással. a mod neve = az a könyvtár név, amiben a mod van.
-profiles=profiles, megadott profil néven, ilyen nevû könyvtárba tárolja a profilra vonatkozó adatokat (arma2\profiles könyvtár alatt)
pl.:
"C:\Program Files\Bohemia Interactive\ArmA 2\arma2.exe" -nosplash -world=empty -maxmem=2047 [email protected];@mods;@littlebirds
Egyébként mi van a Demóval? Kéne irni a bohémiának, hogy hallották-e azt a közmondást, hogy : Annyi vagy, amennyit a szavad ér 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
elég sok a félrefordítás, ill a szituáció ismeretének hiányában történt fordítási hiba (itt nem a dinamikus rádiózást értem, hanem mondjuk a campaign fix szövegeit.)
illetve pár helyen még maradt az angol szöveg.
a kézikönyv lektorálása viszont gázosnak tûnik, igaz kb 10 másodpercig vetettem rá a figyelmemet, de kapásból szemet szúrt, hogy 1-1 szó helytelenül lett leírva, konkrétan betûk hiányoznak 😊
nem kukacoskodás, engem ez egyáltalán nem zavar, de akit igen, az jobb, ha tud róla.
ami miatt viszont lábon kihordtam 1, de inkább 2 szívinfarktust:
a cd key csak úgy be van ragasztva egy kis kivágott cetlire (magyar játékokat nem szoktam venni, egy cimbi mondta, hogy ez itthon így szokás. asszem maradok a külföldi rendelésnél).
ez még hagyján, de a kulcs 2 sorban volt, aki meg kivágta ezt a kis cetlit, az sikeresen levágta a második sor elsõ karakterének a felét. jó, persze, sok lehetõség nincs, kitaláltam volna, de ha egy szám kitalálós játékot akarok venni, akkor azt veszek, nem arma-t 😊)
amitõl egyébként totál okádni tudok, minden játékkal kapcsolatosan:
iszonyat szegényesek manapság a játékok dobozában található tartalmak. már azt gázosnak tartom, hogy egy dvd tokot kapsz, benne 1-2 igen silány cetli, oszt szevasz.
régen jóval olcsóbbak is voltak a játékok (bár az arma2 esetében alkalmazott, helyfüggõ árazás nagyon tetszik!), de a játékhoz adott doboz tartalom jóval több volt, mint ma egy collectors edition esetében szokott történni.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Contact plane at 2'o clock - Lépj kapcsolatba a repülõgéppel két óránál <#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota>
Ennyi.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Mikor az Armát külföldröl kellett berendelnem, az még belefért. De ha az itthon vásárolható verziót nem lehet átpattintani angolba, akkor én itt átmenetileg lemorzsolódtam...
És az az ijesztõ az egészben ,h ha most nem nézek rá a forumra, lehet h jóhiszemüen pénzt adtam volna látatlanban a holmiért. Hiszen a cseh változat ARMA 1em meg se nyikkant csehül. Angol volt a Default benne.
Ezekután joggal gondoltam, h hát a magyar változat is biztos igy müködik.
De nem. Pedig ebben a formában ez valóban ERÕLTETÉS, ahogy valaki elõttem fogalmazott.
Csak remélni merem ,h a késöbbi patchekben majd lehetõvé teszik a nyelvválasztást. Ahogy az Armában is 1.05 tõl úgy emlékszem.
Persze ennek is van jó oldala. Ennek a hiányosságnak a korrigálásáig nem kell új gépet vásárolnom. Addig meg Armázunk tovább.
Jah, és persze elsõ dolgom volt most ,h akkor sebaj tóbiás, majd a Supergamerrõl megrendelem nyóc helyett tizenkettõért a cseh verziót ha van nekik. Ott meg nem tudom miért ,de nem töltõdik be az oldal. <#csodalk>#csodalk>
mivel ha leszeded netrõl ugyanúgy tudod használni mert az alapgame keyét nézi
ha 8/10-et kapott ilyen állapotában, akkor mit kapna majd az x-edik patch után?
----
Amit meg par hete irt Baluman, hogy ket joystickot is kezel, repulesnel igen jo, tenyleg igy van, nem gondoltam volna, hogy az egyben nincs ra lehetoseg.
Pl a bf2-ben sem lehetett beallitani, de egy kis config file turkalassal ra lehetett venni azert.
szerintem
---
A magyar arma server uzemeltetoi nem valtanak ?
szerintem
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
1.01 benne lesz a magyar verzióba vagy töltsem le?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Elvileg pénteken jön az 1.02-es patch.
üdv,
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
http://dslyecxi.com/armattp.html
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
Emlékszem anno milyen bemutató és ismertetõ cikkek mentek az OFP-rõl. Ha azok alapján döntöttem volna, sose nyúlok bottal sem a játékhoz. Ehhez képest... 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
1 ponton múlott, hogy megveszem... felejtve