Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én már megvettem 😛

Vorpal
Pedig menekülhetett volna - nyílt terepen nem is szaggat annyira ez a játék😊)

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Icebird
Egy T72 lõszer nélkül a reptéren, én M1A2ben.
Mit látok, T72 bemenekül a házak mögé!
Utánna mentem, akkor meg tovább állt a dombok mögé.
Nyílt terepre ért, ott meg feladta a menekülést😊

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

foxpal
Van is aki megveszi a játékot rajtam kivül?^^

Javítások jönnek folyamatosan...
Na emberek, vasárnap/hétfõn leszek újra! Addig jó ArmA2zést meg patchtesztelést 😊

LoCk
Nekem holnap érkezik az eredeti ArmaII, remélem nem lesz túl bugos.
Ha igen, akkor meg remélem hamar jön valami javitas.

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

[NST]Cifu
A Magyarországon kapható verzió ugyebár magyar nyelvû... Elbattyogsz egy boltba, megveszed, feltelepíted, örülsz.

Igaz annyira azért még se, mert sajnos a fordítással vannak még problémák... :S

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

darki81
valaki tud magyarositást?????????????? én nemtalálltam :S

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

de nem hivatalosan 😊

alma2
Micimacko ataludtad az elmult ket napot ? mar tegnap ota kaphato 😊

szerintem

m1c1mack0
Mivel holnaptól hivatalosan is kapható a játék hazánkban, ezért ezentúl nem illendõ warezolni a topikban.

lol... 😊 ez a kukan ultunk jo szoveg 😊 amugy akkor is kiadhatod a parancsot.. nem kell megvarni mig maddox hozzadszol ..

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

alma2
most mar megkerdezte hova akarunk menni... igy mar okes, koszi.
eddig csak kukan ultek, pedig szorgosan nyomkodtam a kommunikaciot, csak nem a terkepen 😊

szerintem

Viktorr
Hello.

Egy oylan misszionál tartokj,ahol a Boomerang hívojelre kell támogatást kérnem!
A támogatást hogyan hívhatom?

térkép > Ö (legalábbis nálam...) > 8 (kommunikáció) > transzport(active) > és odakattolsz a térképen ahova vitetni akarod a csapatot

alma2
Egy ponttol ujrakezdtem a jatekot. Amikor rendelkezesunkre bocsatanak eloszor egy csapatszallito helikoptert, hogy a pékbe tudok neki celpontot adni ? Beszall mindenki, rotor felporog aztan ennyi.
Koszi.

szerintem

majd lesz erre megoldás... ArmA-hoz is volt "megoldás(patch)"

alma2
Nem zavar kulon szorakoztat.

Azt mondja a srac, vagyis en:
- set a charge, Scarlet
- ezt irjak magyarul 😊
-valtsatok Skarlátra

---
ehh, milyen nyelvrol forditottaok ezt, hogy ennyi halandzsa felreforditas van benne ? Sose jatszottatok "haborus" jatekkal, sose lattatok ilyen filmet ?
Nem ertem...

De tenyleg keresni se kell a hibakat duskalhatunk benne. Eleg a menuben vegigbandukolni, a tulhosszu forditasok megtorve a gombokon, ertelmetlen nem odavalo szavak tomkelege stb.

Viszont multiban igen bosszanto, hogy mindenki a sajat nyelven irkal, ha nemeteknel nemetul jelennek meg a radio parancsok.

szerintem

Most már nekem is,csak a .pbo filét kellett bemásolni,köszi!

Ka-50

nekem mûködött a noblur mod
Heló!
Érdekes dolog történt.Megvettem a magyar ARMA-át,és ezen nem mûködik a -mod=noblurB -nosplash.
A németen nem volt gond,de ezen...egy kis segítség kellene!
Köszi!

Ka-50

tiburon26
hat nem vagom,hogy beszelhet valaki igy a jatekrol aki meg nem is jatszott vele.senki ne vegye meg me bugos!röhely!melyik jatek nem gugos kerdem en?
eggyiket se vegyük meg?ezek legalabb javitjak dolgoznak rajta!a legtöbb jatekot kiadjak oszt csokolom!
-nem jön be ne vedd meg!menj america´s army-zni az nem bugos es ingyen van

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Nem rossz online ez a cucc 😊 Bár kicsit össze-visszaság van, sok németet nem nagyon értem, meg sokan csak kezdõn állnak... Sok a kezdõ :\ Felmentem egy CTI szeróra, fogtam 1 helit és mentem foglalni 2 emberrel. leszállás közben telibeküldtek RPG-vel minket 😄

Bár néha szaggatottan látni embereket 😞 de ezt majd a patchek javítani fogják szerintem.

Egyébként meg ha valakit annyira zavar a magyar rádióüzenetek vicces kiírása, az kapcsolja ki és halgassa az angol szöveget. Ennyire 1xû.

Ha játszottál az OFP-vel, tudnád, hogy ez ahhoz képest bugmentes.

Vorpal
Fogjuk fel úgy az Arma2 õt mint büntetés amiért annyit warezoltunk😉

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Gondolom lesz ebbõl is internetional, csak meg kell várni.
Az 1-nél 3-4 hónap múlva jött. Mivel van magyar kiadás is, abban benne kell majd lennie. Addíg biztosan kijavítják a fordítási hibákat is.
S akkor majd Vér Istikék is örülhetnek 😊

<#eljen><#taps><#eljen>
m1c1mack0
TS szerver: uid0.hu:8769

igen, a szabadság a lényeg.
Mint anno a söldnerben vagy miben. Kiadtak egy beta-t, tele buggal, de a német fiatalok 50% arra verte otthon mekkorát attakolt vagy védet bázisilag.

Énrtem én a csõ fps logikáját is. De nekem kevés. 30 felett már csak a minõségi dolgokhoz nyúl az ember idõ hiányában 😊

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

Prince23
<#merges2><#dumcsi>

megjött az ArmA2-m. fasza😄

alma2
koszi.
Akkor gondolom egy rutinos arma file turkalo majd kicsereli nekunk a nyelvet.
Igen ez egy felhivas 😊

szerintem

Nah, csak nem elfogyott a cérna 😊

alma2
huh tenyleg el is felejtettem, akkor pontositanek, egy cseh nyelvu armat, hogyan lehetett angolositani ? Vagy ott nem volt cd kulcshoz kotve a nyelv ?

szerintem

Ha jól emléxem, az 1.05-ös international pöcs-tõl lehetett váltani a nyelvek között.
Persze magyar nem volt. A magyarítást talán Ice csinálta, az angolt cserélte magyarra.

Az Armánál egyszerû volt a helyzet, mert itthon egyáltalán nem lehetett megvásárolni <#hehe>

m1c1mack0
" aki normális rendes játéka vágyik az még ne vegye meg az Arma2 õt"
Teljes mértékben egyet értek, fõleg azokkal akik még sosem játszottak vele (vagy 2x single-be), de rendkívül fontos és konstruktív véleményüket már a 120. kommentben fejtik ki. Ezúton bátorítanám az összes embert, hogy vegyen meg egy tisztességes normális játékot Pl: cod4-et, de véletlenül se valami koszos magyar kiadótól (sõt ha lehet egyenesen akár izraelbõl 2x annyiért). Ha vétel megtörtént ajánlok valami fasza "klán TS-t" az adott játékhoz (véletlenül se az armahu TS-t azt senkinek sem ajánlom mindenki kerülje!!), ahol aztán egy tisztességes normális környezetben lehet publikolni éjjel-nappal a klántársakkal.
Ha az alábbi alternatíva valakinek nem tetszik, nem kell aggódni, alternatívát nyújt az ofp2 utáni várakozás, valamint a meg nem jelent játék kitárgyalása, értékelése újabb 120, de ha lehet inkább 150 kommentben fejenként.

alma2
megjott a jatek, csomagolas osszenyomva, meg is neztuk serult-e benne a cd, termesztesen nem.
A lenyegre terve, jatek nemet verzioja fent volt, csak a cd-keyt csereltem, egybol magyar lett. Ha mar olcsobban kapjuk mi magyarok, akkor magyarul is jatszunk 😊 O.k. ezzel valamennyire meg lehet elozni azt, hogy az angol gyerek itt vasarolja meg, bar sok eselye nincs, hogy ezt teszi. A reginel mi volt a modja, hogy egy magyar cd-key-s armat angolla varazsoljunk ?

szerintem

Prince23
Tudok mondani sokat, sõt, néhány sg-s srác is megtud erõsíteni...
pl. Empire Total War, Left 4 Dead... de miért is?

jah, jön pár pöcs osz kész, én már öreg vagyok ráérek, legalább nem egy fos csõ fpset kapunk cserébe

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

elhiszem azért mondtam hogy csak egyet mondj

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

tudhatnátok, a neten fikázni divat, nem dícsérni.
Én warezoltam, hogy kipróbáljam, tegnap megjött az eredeti.
Pár bugnak hitt dolog egybõl el is tünt...
Emellett absz. nem tökéletes, de játszató.

Itt úgysem a camp-on fog mindenki élvezkedni, hanem a fél év múlva megjelenõ multi mod-okon...

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

Prince23
LOL, ne vedd ennyire komolyan 😄 az a játék az Xp-n alap. Mondjuk én má két hete nem lefteztem... xd

Ja rég játszottunk 😊 most nincs fent L4D, de majd felrakom. Valahogy elment a kedvem a játéktól az L4D2 miatt.

Prince23
Egyébként szép dobozképe van..

apropó: rég left 4 deadeztünk a teammel...

Ha végre megjön az origim, meg...

Prince23
Valaki bemutatné nekem a játék beállításait? hogy mit hogy lehet... Audio-video opciók nem kellenek 😄 Képbe esetleg?

Papirzacsi
Akkor kapcsold be a super AI-t, meg emeld meg az AI képességeit, máris nem lesznek olyan hülyék.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Prince23
Ezt én is így látom, de még mindig nem próbáltam ki, csak olvastam teszteket, elõzetesekt, meg sok vidit néztem róla. és sajna jelenleg nem tartok ott hogy vegyem meg. Ebbõl a játékból karácsony-húsvétkor lesz teljes felvonás, mert ez eddig béta. úgy tûnik.