Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
esetleg az eszközök amiket felismer azok tényleg csatlakoztatva vannak?
más ötletem nem nagyon van.
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
Win Vista 64bit SP2, Cataclyst 9.5, stb. fent. A hiba ismételhetõ, tehát ha a következõ gombra nyomok, legtöbször egybõl lefagy a játék. Ha simán egyenként adom meg, egyenként le-OK-olva, nincs probléma.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A második figyelmeztetés már büntiponttal egyetemben érkezik.
Tegnap löttem be a joy-t helizéshez és nálam gond nélkül ment.
Nem volt fent korábban warez, amit leszedtél és szemetet hagyott maga után?
Nem változtattál bill kiosztást?
1.bemásolod a megfelelo helyre a nyelvi fileokat!
2.Megnyitod a START menüben a futtatást és beirod ezt a szót : regedit
3.Megjelenik egy könyvtárszerkezet ahol kikeresed a nyelvi fileok melett található képen lévo könyvtárat (http://kephost.com/images/441_K_pkiv_g_s.JPG a képen alul sárgával ki van emelve mit kell keresned) és benne megnyitod a KEY filet!
4.Átírod a fileban lévo feliratokat a képnek megfeleloen! FONTOS: ugyanolyannak kell lennie különben nem müködik!
kipróbáltam tényleg jó így és magyar is viszont a multi nem játszható ha vki más is igy telepített!!!
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Egy kis segítség, ha valaki multiban akarja a single küldetéseket kipróbálni.
Hozzávalók: Kegety's Arma Tools
A CPBO programmal az ...ArmA2\Dta\missions.pbo file-t mindenestõl kitömöríted valahova. Az Armory, Campagin, stb. könyvtárakba belépve a küldetések könyvtárait bemásolod a C:\Users\(felhasználónév)\Documents\ArmA 2\MPMissions könyvtárba (de lehet az SPMissionsba is), utána elindítod a játékot, és editorban szépen nekiállhatsz az emberkéknél átállítani Játszható-ra. Utána a küldetést mentsd el mint Többjátékos küldetés.
Voilá!
Nagyon alap dolog, de hátha valakinek újdonság.
Nekem is így megy 😊
Furcsa, hogy angol maradt.
Felraktam a németet. Rá az 1.01 patch+tört beta.exe-t
magyarítás.
Majd ahogy meglett a csomag serial cserélõvel lecseréltem a serialt.
így most visszaugrott angolra és megy gond nélkül.
Hova értél? Melyik küldi? Miért nem olvasod el a feladatot?
Bacca meg, figyeljen oda katona!
Antennás cucc... lol
Ja, ezeket meg szortírozd, ahova akarod: XD:S😄😛😮 stb.
Egyébként el lehet indítani, de valamiért a Securom nekiáll az eredeti DVD-ért sírni. Nem értem a dolgot, de ha nagyon gáz lesz, írok a [email protected]...
(Még itt figyelek melóba, fél3ra otthon leszek...aztán mehet a móka)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Tehát konkrétan a 4 es és az 5 ös között NINCS különbség, pedig KELLENE , h legyen. Ez dobja magát szerintem.
A következõk alapján egyértelmû, hogyan kell(ene) mûködnie ennek.
Ezt a MR Murray féle Editing Guideból ólloztam:
The ways to respawn:
0 or "None" - No Respawn
1 or "Bird" - Respawn as Seagull
2 or "Instant" - Respawn right on the position where one has been killed
3 or "Base" - Marker respawn (Respawn_west,…😉
4 or "Group" - Group based respawn (If no more friendly AI units
are left, then respawn as seagull)
5 or "Side" - Side based respawn (If no more friendly AI units
are left, then respawn as seagull)
Igen tudom ,h be lehet állitani a description fájlban, de a gyakorlatban akkor is csak "TEAM RESPAWN" valósul meg.
Aki nem hiszi, próbálja ki. Én lennék a legboldogabb ,ha tévednék...
Totál igazad van, ezért is mondtam ,h a konkrét küldetést nem ismerem. Meg ez a vásárlok egységeket dolog nekem már nagyon "red alert" <#vigyor0>#vigyor0>
Szóval én csak arra szerettem volna rávilágitani, h simán lehet ,h ezek a dolgok nem bugok, hanem Direktbe "szivatják" a pléjer oldalt. Esetleg benézték...
Hányszor voltam én is ugy mikor toltam a rádiót h jöhet az erõsités, vagy az ellátó jármüvek. És csak vártam és vártam...
Aztán a keresésükre indultam ( gyalog vagy lóháton ),h hol akadhattak el az idióta gyökerek.
És a startpontjukra érve jöttem rá ,h én voltam a hülye mikor nem adtam nekik waypointot. Vagy adtam én csak aztán jól le is töröltem valami helyett.
http://www.pcgameshardware.de/aid,658673/Engine-Vergleich-Operation-Flashpoint-versus-Armed-Assault-1/2/Spiele/News/&menu=browser&image_id=888961&article_id=658673&show=original
Lock: két nagy ellenfél küzdött a sziget birtoklásáért így nem logikus 😊
A pályaszerkesztéshez nem értek azért kérdezem hogy ez mifene lehet 😊
(Bár nekem gyanus, hogy az alap cti lehet ami az arma 2-ben van.)
A jelenségek amiket leírtál, nagy valószínüséggel nem bugok.
A pilóták akikre az ellenség nem lö, valszeg kaptak egy "setcaptive true" megjegyzést. ( hogy miért, azt csak az tudja aki csinálta )
A jármûveknél pedig egyesével be lehet állitani, h beülhessen e a játékos, vagy csak az ai használhassa õket.
Ez a lockolás dolog pl. akkor is praktikus, ha olyan kóperativ küldetést csinálsz, ahol ti vagytok a népfelkelõk ,és az ellenségnek mindenféle komoly tecnikai eszköze van. Harckocsik , helikopterek , ilyesmik, amivel egy civil nem tud mit kezdeni. Ilyenkor a realitás kedvéért célszerû lockolni ezeket. ( de egy hummert felesleges )
Nem életszerû ugyanis, h kilövöd a pilótát az UH60ból, aztán beülsz szandálba meg rövidnaciba , azt ellenük forditod ugye ? <#vigyor2>#vigyor2>
Ötletek az editorhoz cimü müsorunkkal ,mához egy hétre pénteken
jelentkezünk. Köszönjük a figyelmüket ! <#wave>#wave>
Este valami német szerveren toltam szigetfoglalós mókát, és ilyen hibákat találtam:
- 2 pilóta maradt a szakaszomból jöttek velem, tették a dolgukat. Hirtelen megjelent 2 bmp és engem szarrá szedtek de a két emberemet nem bántották.
- Ezután uo ahol meghaltam újraéledtem (ez valami script?), a furcsaság az hogy 30 perccel korábban ugyanitt még bázisra tértem vissza, de volt egy split-em, és utána 15 perccel mentem vissza. A helyzet és a romok alapján ua a játék volt. (Ez valami ingame aktiválható dolog?)
- Miután párszor így kinyirattam magam a bázison történõ újraéledés reményében, elkezdtem tesztelni a dolgokat. Újraéledek. Kb 15 másodpercig láthatatlan vagyok az ellenfélnek, utána: gyilok. Ha lövök, észrevesznek: gyilok. Odamentem a két pilótához, mindkettõ állt egy ellenséges pontnál (gondolom foglalták volna), a kettõ közül rálõttem az 100m-re álló bmpre: engem kiszedett az ai-kat nem bántotta...
- Jah, az ellenséges haditechnikába nem tudtam beülni: páncélozott jármü kerekét kilõttem, kiugráltak belõle, aratás, odamegyek, hogy csak jó lesz valamire. Erre nem tudtam beülni (ez bug vagy feature?)
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
azt hittem, valami RTS-rõl van szó...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"I am pleased to confirm that we are planing to launch the ARMA II Demo soon (however, it may not be this week as was previously expected).
The demo will feature a lot of content for singleplayer, multiplayer and also mission editing and will be 2+ GB large due to amount of content we decided to include.
More information on the exact release plan and demo content will follow in coming days."
Multiba kéne már valami mókát összehozni