Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki megmondana, hogy mi a jelszó a szerverre?
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Mára ígérték, tehát egy héten belül letölthetõ lesz.
A medve nem játék.
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Azon gondolkodtam - ha a láblövéstõl nem tud sprintelni a karaktere - a kézlövéstõl meg nem tud lõni, akkor a fejlövéstõl? <#idiota>#idiota> lesz?
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
no blur
szerintem
Ka-50
Merre van az az ArmA2 serial replace? Nem találom.
Segítenél
Köcccemá'
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
A medve nem játék.
It will be around 125 MB large download compatible with all game versions 1.00 DE and 1.01 DE/CZE/INTERNATIONAL.
Version 1.02 Highlights
* Improved AI driving skills
* Lowered enemy AI skills for regular and recruit difficulty levels
* Improved Micro AI tactics, attack in pairs, path limiting to avoid passing through walls.
* Fixed multiplayer session NAT negotiation
* Improved game stability (various crash opportunities fixed)
* Multiple save slots supported
* Improved terrain shape beyond map borders
* Various campaign and localization fixes and improvements
* Modules (F7) support added in the Mission Editor
* Added option to disable various post-process effects (bloom, blur etc.)
http://forums.bistudio.com/showthread.php?p=1317011#post1317011
ofp2 e3 videó és szöveg:
"So as you can see, i have taken a hit to the head, but its nothing serious, although im bleeding badly"
http://www.youtube.com/watch?v=Zt4Jx2-yJKU#t=1m11s
erre egy arma2-ben felvett paródia:
http://www.youtube.com/watch?v=OAvPWO_ts4M&hd=1
egy észrevétel, ha valaki szokott túrkálni a configokban, én lusta voltam megnit mindent beállítani arma 2 be mert arma 1 ben szinte mindent át állítottam így a configokra vonatkózó részt egy az egyben átmásoltam az arma 2 be, és az új parancsokat ami az építkezésre és a csapatok írányítására vonatkozik beállítottam újra, mert ugyebár az még nem volt arma 1 ben
szerintem
a fade az viszonylag tiszta volt, akkor kezdtem bele ezen kis szösszenetekbe, amikor arról volt szó, hogy warez változatból legális (mert ugye a kulcs önmagában nem elég, az exe fájl is fontos tényezõ ebben, ill egyéb fájlok (pl nyelvi, ebben nem vagyok biztos, ez is lehet, hogy badarság 😊))
errõl az aktiválós hercehurcáról tudsz valami konkrétat? a leginkább elterjedt infó szerint az ténylegesen csak a digital download-ot érinti (különben telepítésnél biztos, hogy lett volna egy securom-os aktiválós ablakunk, legalábbis nekem eddig minden online securom aktiválós játék külön securom ablakban is kérte a kulcsot)
viszont az 505 games által forgalmazott arma2 szintén tartalmaz telepítési limitet, az meg ha nem tévedek, akkor szintén dobozos, dvd-s változat.
most akkor hogy is van ez, pontosan?
Arma 2: Black Hawk DownMost sírok, nem is játszok többet fps-t
A serialból játék alatt lesz egy ID ami pl. multiban a clan logó azonosítója is.
Ha az ID bizonyos karakterszámnál több vagy kevesebb akkor aktiválja a fadet, és akkor is ha multiban 2 serial megegyezik, ütközik!
Ha eredeti exe és serial van akkor biztosan nem lesz fade, még yasu társaságában sem ha valaki netán nem akarja hogy pörögjön a lemez!
Az exet azért mondom mert kitudja mennyire nyúlkáltak bele a serial ellenõrzés miatt.
Az addon fájlok különbözése megint más dolog és semmi köze a fadehez, és megint csak multiban van jelentõsége (erre most nem térnék ki)!
És nem kell ilyen revoke vagy mi, hanem korábban raktam fel egy ArmA2 serial replace amivel simán felül lehet íratni a régi kulcsot, vagy friss win alá beíratni a serialt ha a vinyón már fent a játék és nem akarjuk újra telepíteni!
De ugyan ezt csinálja a játék telepítõje ha újra rakjuk, felül írja és nem kell aggodni hogy ez a mumus fade ismét felüti a fejét!😊
Szóval eredeti SERIAL+EXE és NOFADE!
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
egyébként ez az aktiválós nyenyenyunya még mindig nem tiszta!
jelenlegi infó szerint (jó egyébként, hogy errõl semmi hivatalos nincs, vagy csak én nem találom, nem kizárt 😊) a digital download összesen 3 aktiválási lehetõséggel bír, se több, se kevesebb (ráadásul itt állítólag revoke sincs!)
a dvd változaton meg állítólag nincs online check - személy szerint nem próbáltam -, de nem kizárt, hogy van (bár akkor telepítésnél lett volna egy securomos aktiváló ablak, de ilyen nem volt)
infó a digital download-ról:
"Download version has an activation limit of 3, no way to deactivate an installation.
Gamesplanet/Metaboli says just contact customer support if you hit the limit, but no idea how pain free that really works.
You can read up on what triggers an activation and what not on the Securom page (it's a weird scoring system)."
Köszi a pontosjtást! Akkor már nem izgulok annyira.
Azért, nálam még lesz reinstall az a tuti. Gondolom a patch fel sem megy 1.01-es warez exe-re 😊
Mondjuk abban igazad lehet, hogy van olyan trigger amit még nem aktiváltam és nincs kijátszva, és az befadelne...
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
elõre is köszi, ja és ZSÍR! 😊
Na végogolvastam az uccsó 3 oldalt, ma jön meg az új gépem, amint összeáll nekiállok a magyarítást kipofozni.
Olyan telepítõ lesz amiben lehet választani melyik régiójú CD-kulcsod van, azt attól függõen csinál belõle magyart vagy angolt...
Pedig kezdtem megnyugodni, hogy opf, és arma1 után már nem kell a magyarítással sz@roznom, de úgyláccik maradt benne meló.
Ja és meglehet csinálni a ragozást úgy a rádió,stb. üzeneteknél hogy ne hunglish legyen, csak ismerni kell a játékot (mikor mi történik, miért mondja azt amit mond stb)
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Azért vagyok biztos benne 99%ig, hogy nem fadeltem be, mert arma 1-et sokáig toltam warezben (tudom ejnye, de már itt a hivatalos) és nekem még az 1.08-as is fadelt, bármit kezdtem is vele, és mindig szemét módon. Übersoldierek 1x voltak, de más genyaság sokszor volt.
ismételten elnézést! (ilyen rohadt melegben nem kéne írnom, tudom)
nem vagyok fade guru, meg semmilyen guru, csak biztos, ami biztos 😊
Fent volt a warez, leszedtem, felraktam az origit.
Mint ahogy korábban írtam, a game elindul minden alkalommal..
Érhet még valami meglepetés? (fade)
https://support.securom.com/faq_pa.html#2.2
remélem tényleg nyitunk, ahogy megvan, szólok!
Cifu: Mi lenne, ha ennek 2-en neki esnénk és lefordítanánk? Jó hosszú, és szerintem lenne rá igény 😊
Köszönet Repanak a vasért és vargosznak, hogy tudott neki helyet szorítani a szobapálma alatt.
összesen 5 alkalommal.
nem csak digital download (a topic cím alapján csak arra vonatkozik, de valójában nem, ill digital download-ban securom nehezen elképzelhetõ, lévén digital download esetén milyen eredeti dvd-t teszel be? 😊)
ez a srác is warezre tolta rá, most fade-el (asszem legalábbis, hogy warez-ra tolta rá, a neve elég egyedi és nagyon úgy rémlik, hogy írt arról, hogy hogy csinált warez németbõl legális angolt, de amint látjuk, fade-el)
ekre: Kösz. Akkor uninstall/reinstall elég vagy szemeltel még valahova?
Egy oprendszerre 5x, vagy összeszen a játék életútja alatt 5x?
forum linket dobsz? Merõ mazoizmusból érdekelne mire jöttetek rá.
de az szinte tuti, hogy a fade be fog köszönni, mivel az az exe-t és az eredeti fileokat nézi. (ezért is javasolt pl a nyelvi fájlokat mint mod felrakni, nem pedig az eredetit felülírni)
a manual revoke arra szolgál, ha egy hülye uninstall nem vonná vissza a kulcsodat, akkor ezt te kézzel megteheted.
általában a telepítõ médián szokott lenni egy revoke.exe, vagy manualrevoke.exe stb, ezt indítva lehet kézzel megadni a kulcsot, egyéb nyenyenyunyákat és visszavonni. arma-hoz nem tudom, hogy mellékelték, vagy sem, ha nem, akkor securom oldalán is van erre mód.
egyébként ezt páran már megszívták, megnézték mondjuk xp alatt, vistán, win7-en, stb, majd 5. alkalommal nem engedte a telepítést.
a fade soha nem a serialt nézte, hanem, hogy az exe módosított, vagy sem (bõvebb értekezéshez ajánlom a fórumukon a linux portos témát, ott ez eléggé ki van vesézve (személy szerint kaptam is egy warn-t, túl mélyen belemásztunk abba, hogy mikor hogy aktiválódik a fade 😊)
Fade nálam nem aktív, még a warezes kóddal a neten kidobott, hamachin nem.
A hivatalos seriallal megy gond nélkül.