Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kész vagyok!Nagyon jó<#violent>!
Akasztott embernek lóg a nyelve,a nénike arca tiszta ránc,házon a kémény füstölög.
Mekkora élet van,a kakas kergeti az csirkét,a tehén múzik.
Ez az,ez az ACE-mod itt kemény lesz.<#eljen>
DrRadon
Idézném diplomás, über intelligens lényed egyik megnyilvánulását:

"Úgy jellemezném - ez a lövöldözõs játékok linuxa. Csak gyikok jáccák, és ku*ára ki állnak mellette mert tudják, hogy szar."

Nesze neked tipográfia meg helyesírás. A lényegi mondanivaló meg... hát szóval el tudnálak képzelni egy kisérleti nukleáris robbantás epicentrumában.

bocsi, hogy közbeszólok. nem tudom, hogy mit vártál. gondolom ismered az elõzményeket, így bugmentes arma2-rõl álmodozni a megjelenés pillanatában, nos, az több mint álmodozás 😊
egyébként szerintem az ofp1 és arma1-hez mérten nagyon jó, persze, hogy vannak bugok, de emlékeim szerint kevésbbé durva, mint az elõdök voltak.

DrRadon
Nem szimpatikus? Ez enyhe megfogalmazás. A személyeskedést te kezted nem is olyan régen, amikor az egész armás közösséget finoman szólva legyíkoztad. Azóta értékes, építõ jellegü hozzászólásod nem volt.

Bármelyik fórumban nyekereghetsz bug miatt, mindegyik játék olyan.
Armában meg lehetnek hibák az enginben és a szerkesztett pályákban is, ezért picivel több buggal találkozhatsz. De ha ez idegesít akkor játsz a tetrissel, annak már kiforott a forráskódja.

Vorpal
Ne személyeskedjünk - nem vagyok neked szimpatikus - majd akkor nem járunk egymással - te is diplomás - én biztosan, sõt tipográfus is - tudjuk, hogy kötõjelet írni vicces.

Ez a játék ettõl függetlenül még egy picit bugos.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

DrRadon
Majd mici nyit egy kesergõt, ahol kiöklendezheted szokásos degradáló stílusodban a szellemedet eluraló problémáid.

Közben rájöttem, miért használsz orrba-szájba kötõjelet. Ez is egyfajta tudat alatti kinyilatkoztatás, amiért nem irigyellek.

Nálam 1.01 final tört verzió:nagyon szépen fejlõdik,király lesz ez! hurrrrááááá<#violent>
#16399!Csináld így és nem lesz gond<#eljen>
Hát jah 😄. AKkor azt mondom hogy nem tudom megvenni és tört verzióm van akkor mi a megoldás a kérdésemre? 😄
szerencsés vagyok, engem még nem húzott fel. sõt! rég volt olyan, hogy hajnal 4-ig játszottam volna valamivel 😊

Vorpal
De ne keseredj el - ez a játék eredetiben is ugyanolyan idegesítõ.

Sziasztok. Hogy tudnám megoldani, hogy a játékban ne legyen akkora a fegyverek szórása? Feltettem az 1.01 béta patch-et és crackeltem a hozzá való crackel de így sem jó. Elõre is kösz.
DrRadon
Megint egy kezdõ, pfff.... 😊

ismét egy kérdés. van arra valami jó leírás, hogy a saját face.jpg-t hogyan készíthetem el? sajnos a grafikához nincs sok közöm, legjobb alkotásaim is max egy óvódás vs ms paint minõséget képviselik 😊

Na este asszem fel is nézek... elöljáró, fel, vigyázz! 😄

www.smart-bus.hu

alma2
"nem sikerult csatlakozni" pedig harman vannak rajta.

szerintem

Atyaég mennyi új arc a nappalimban! 😄 Na szobabokorugrók! Valaki homályosítson fel, hogy abban a bizonyos cfg file-ban mit érdemes babrálni a több fps érdekében... 😉

www.smart-bus.hu

gratula és köszönjük!
ha már szerver, egy kérdés. tudtok arról valamit, hogy kb mikorra várható a linuxos szerver?

m1c1mack0
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: Beindult a vadi új arma2 magyar szerver, a bannerbe található monitor mától ezt mutatja.

Köszönet érte: vargosznak, Répának és az IPON-nak

Egyelõre még tesztidõszak van, tehát lehet nem tökéletes, de mindenkit szeretettel vár. (TS nagyon erõsen ajánlott)

hmmm... megprobálom ujratelepiteni.. hátha..

alma2
nekem tokeletesen felmegy a magyar verziora. Nalad lehet a hiba.

Please be patient. This update may appear to take a long time to complete. It is updating and installing very large data.
ArmA 2: Updating version 1.01 to version 1.02...
ArmA 2 patch 1.02 has been applied successfully.

szerintem

alma2
elinditod, ha ramaszik akkor jo, ha valami baja van ugyis krágog 😊

szerintem

alma2
Addig jo ez a sok fps info amig nem multizol, ott tenyleg egy csomo minden szerver oldalon van beallitva.
Talan meg is talaltam a kedvenc szerverem, a svajci heli-tank szerver. Vegre ropkodhet az ember. Mar csak jatszahtatlanul lassu pont az a szerver.
Illetve multiba meg nem volt olyan nalam, hogy ne ugralt volna a kep, ne allt volna le, hirtelen ne ugrott volna arrebb harminc metert az ellen a lag miatt pl amikor ketten ulunk a helikopterben, pedig 30 korul van a pingem, illetve a masik jatekosnak is.
Itt nincs valami netes tweak hozza, ami picit javit a helyzeten ?

szerintem

Akkor más embertöl kérdem.. Valaki tud segiteni??? #17351

csodára<#wink>
bocs de nemértem mire vársz, 😄 most kkor mivan? mert nekem ugyanugy 1.01 marad:S

Viktorr
Nem kell a teljes kampányt ujrakezdeni,csak az adott missziót!De néha az is szívás.
Valaki járt már a Manhatten küldetés csoportnál?
Nem találom a gerilla fõvezért,valaki megtudja mondani,merre található?

várok....várok...és várok<#wink>
repvez
az teljesen jo hogy minden frissités után kezdheted ujra a kampányt ,mert nem jo az elözö mentés hozzá.Azé ez durva igy neki 2 heti játékot dobhatok el.lehet hogy igy biztositják a hosszu játékidöt?
hm.. nekem egy csomo mindenre errort ir a patch telepitéséhez... valaki ötlet?

pl ilyen..

Update 1.01-1.02\ADDONS\WEAPONS.PBO.UPD cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
Update 1.01-1.02\ADDONS\WHEELED.PBO.UPD cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
Update 1.01-1.02\ADDONS\WHEELED2.PBO.UPD cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1

REAKTOR
Sziasztok ,nekem a német verzió van . Arra is jó a patch? mert nem irják sehol. Köszi

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

hoppá, bocs nem frissített az opera :S

ill izé, ITT (bár az elõzõ is jó 😊)

http://www.youtube.com/watch?v=Srmdf0JtQGg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=kFVKGH-q10A&feature=related

Lehet erre kéne gyüjtenem!
Hogthar
mondjuk biztos vagyok benne hogy még 1-2 patch vagy a rendszer újrarakás után stabil lesz, de még így is kell szerintem jó félév neki míg minden arma 1 es tagnak rendessen megy majd, idéglegessen addig még ott az arma 1 is még az is nagyon jó móka tud lenni
OPF2-ben ahogy alább olvashattad lesz agysebészet szimuláció, ezért nem tudnak olyan jó grafikát csinálni. 😊

Hogthar
nekem 100 as filrate low és médium 1024*768 as felbontásban 25 30 fps
Hogthar
egyébként vicces hogy amikor az elsõ képeket néztük az opf2 rõl meg az arma 2 rõl nekem a opf 2 valahogy szebnek tünt, de most hogy látom a gameplay videót az opf 2 rõl és játszok az arma 2 vel az arma 2 sokkal szebnek tünik, elég ha csak a környezetet vesszük, egy játékban nincs ilyen jól megoldva az ajnövényzet mint arma 2 be, ha jó grafikán játszol szinte nem is játszik az alap zöld texturázott föld hanem van egy ajnövényzet és rajta a rendes fû, nekem hihetetlenül tetszik még 3 hét után is, az opf 2 ben a gameplayeben is jól látható hogy milyn ritka a fû az arma 2 höz képest látszik a kibumpolt texturázott sima talaj és 3 centis távolságba rendes fû, szerintem nem nagy szám
Nekem E6420 @ 2.8GHz, 2GB RAM, és 7950et lecseréltem 1GB-s 4850-re, Normal-Highon 24-75 FPS 😊 125%-os fillrate-tel.

Hogthar
Szerintem csak az én gépem nem szereti:S nekem nvidia 9800 am van 2 giga 1024 mhz s ramom kingmax és 5600+ os 2 magos amd proci és low és médium beállításokkal szenvedek:S a vásárló menü ha az ai is közrejátszik nagyon lassú és nem tudom miért:S Driverek jók meg minden mostanság tervezek venni egy 4 magos 9000+ os procit a mostani géphez 20 ért akkor újrarakom a rendszert remélem akkor már stabilizálódik az egész😞
blackcalibra
Ja. Ott van. Kapható a Cd Galaxisnál is, de nem akarom kifizetni a +1000 forintot, ha az 576-nál is van, mert oda leslattyogok, és nem kell szállítást fizetni.
DOGMAN
zsír core 2 quad 940 ati 4850 1 gb megy mint a disznó... 😄

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Vorpal
Jajjaj - csúszik a peccs😄

LoCk
THX ,

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

LoCk
pcdome.hu online shop.
Ott mar kaphato tutira.

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

blackcalibra
Van, aki az 576Kbyte üzletbõl vette meg a játékot? Mert sem a honlapon, sem a katalógusukban nem találom a játékot.
Az Arma 1 szerver és magyar a jelszó.