Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tower Guard
Üdv! Ne haragudjatok a kérdésért, de hogy kell a gránátot használni? Meg azt a javelint sem igazán sikerült. Nyomok akármit de csak ledobja élesítlenül a gránátokat max, és nem a kezébe veszi.
Plz help. (Arma2)

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Létezik már magyar szerver, mert eddig elég ratyinak tûnik a multi, de lehet csak az a baj, hogy codhoz vagyok szokva vagy csak bele kell jönni.
Vorpal
Na nekem az elõõrsökkel akadt gondom - 3db. van összesen? Ny ra 2 és K 1 db? Jópofákat járõrözök - de csak nem akar véget érni az a misszió.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Viktorr
Hát elég elszomorító,már csak a fõvezért kell elkapnom,és találnom kell egy bizonyítékot,az elõõrsöket is kivittem már...Na mindegy majd lesz valahogy,köszi!

a.carkey

A medve nem játék.

Vargosz
Na ha minden szép és jó akik nem tudtak csatlakozni a szerverhez azok már megtehetik.(ha mégsem akkor 2304-es port) <#zavart2>

www.armed-assault.hu [H.AR.C]

a.carkey
Most annyira ügyesen kikapcsolható az élsimítás, hogy manuálisan lehet csak cfgbõl megbütykölni.

Van valakinek infoja arról, hogy mikor lesz majd választható más nyelv is a magyar helyett?

A medve nem játék.

alma2
szivesen 😊

szerintem

Hogthar
hát az az igazság hogy szerintem csomó szituációt lehet máshogy megoldani, sõt a manhatten pálya után is 3 felé ágazik hogyan viszed tovább, pl haverokkal vittük a kampányt multiban és ott a történet teljessen máshogy alakult a biciglis elött lévõ pályán pl multiba sikerült elkapni az északra menekülõ fickót az én kampányomban pedig nyugatra menekült és nem kaptam el ezért, tehát valószinû igen valahol máshol lesz de hogy hol?... vannak a kisebb állásai az ellenségnek nézd végig õket tánha megtalálod valamelyiknél, más ötletem nincs
Vargosz
Akinek nem megy a csatlakozás a routerben engedni kell 2304-es portot

DrRadon
"-" billenytyû ->megjelenik a szövegablak->gépelsz-> fel-le billentyúkkel kiválasztod a csatornát. Kék a side, fehér a global, sárga a vehicle csatorna.

Sajnos a szerverek többségén a coop nem kóperatívan zajlik, mivel vadidegen emberek kavalkádja játsza. Nincs meg a hierarchia, így mindenki a feje után megy. Szerencsére találkozhatsz majd olyan szerverekkel is, ahol többé-kevésbé együtt dolgoznak.

Kozben ugy nez ki sikerult miutan felhuztam magam
reklam 😄 flyonline.hu itt talatam peccset
Sziasztok!

Ki vagyok akadva: azt a k***a 1.02 peccset nem tudom letolteni akarmelyik linkre ramegyek a BIS fooldal jon be es ott sehol nem talalom a peccset. Valaki segitsen az osszes szerver lassan atall en meg meg a magyert sem tudom kiprobalni 😄
megvettem a játékot és kipróbáltam a multit. Azt sem tudtam, hogy mit kell csinálni. Elindúltam a célpont felé mentem vagy 2km és aztán kilõttek. Vicces volt. Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet chatelni a multiba? Én igazából arra számítottam, hogy csapatmunka lesz, de mindenki össze-vissza rohangált.
Nem! Megjelent, nincs többé warez a fórumon...

www.smart-bus.hu

The Protector
1.02patchet vki linkelné?És a hozzá tartozó cracket?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Na kufárok ki a templomból! 😄

www.smart-bus.hu

2800 a serialért

Van egy új eladó arma 2 6000ft érd [email protected]ázás nincs.Pesti vagyok.

Bocsi nem irtam ide de nem szeretnék postázni.

Papirzacsi
Nincs sok idõm játszani, így a kampány helyett a kiképzéssel próbálkoztam. Rögtön bele is futtottam egy BUGba, ugyani nem tudom vonszolni/cipelni a sebesültet, ha a pisztoly van elõvéve. Megragadja/felveszi a vállára a sebesültet rendesen, de utánna "megfagy" a mozgás (értds úgy, hogy a faszi bal lába a levegõben, mintha lépni akarna) és nem lehet semmit csinálni, csak egy helyben forogni. Ha lerakom a sebesültet és elõveszem a puskát, akkor meg rendesen vonszolja/cipeli.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Nem, billentyûvel kell majd, egyébként ACE 2-t még fejlesztjük és kb fél évet saccolunk neki, hogy stabilan kint legyen Arma 2-höz. Alapjátékban a bipodos fegyverekkel lehasalva kisebb lesz a visszarúgás, így van "szimulálva" a letámasztás.

Icebird
pálya vagy küldetés, nem mod!😊

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

alma2
A heli-tank modnal nem tudnatok egy picit lejebb venni a latotavolsagot ?
Ez a parameter ugye MOD-onekt valtozik, illetve allithato, mint sokminden mas ?

szerintem

Viktorr
a warez topic meg van még?

Vorpal
Ezt néztem én is - gyanítom hogy ez automatikus lehet adott fedezékeknél, dolgoknál a MOD ban

alma2
tegnap meg valaki kerdezte, hogy lehet letenni a tamasztekos fegyvert.
a belinkelt guide alapjan azt gondolom, hogy csak az ACE modban van megcsinalva ez.
"features such as resting weapons on obstacles"

szerintem

Vargosz
aki nem tud felmenni a szerverre az kérem jöjjön fel ArmAHu ts-re lenne pár kérdésem (gyanítom rourered van)

alma2
haho server adminok, leallt a server, pedig mar szep bazist epitettem, warfare modban 😊

szerintem

köszönöm
alma2
az agp size vagy valami hasonlora gondol a biosban amugy...

szerintem

DrRadon
Hát ehhez a problémához nem a BIOS-ban kell állítgatni. Sajnos HDD-rõl tölti a textúrák és objectek egy részét. Vedd vissza a textúrák részletességét, vagy szerezz be egy SSD-t 😊

DrRadon
Csak az 1.02-es patch, ha esetleg nem azt szeded.

The Protector
Sziasztok.Most töltöm a játékot.German verzió angolosítással.Sok a bug a játékban?És lehet vele multizni?Ha igen mi kell hozzá?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Igen, tengap kinyomtam armahura, és linkeltem ide is.

Vorpal
Nem tudom ismeritek-e:

ShackTac ArmA2 TTP2 Guide

Rettentõ intenzíven körbeírja amit tudni lehet a dolgokról.

Vorpal
Van benne a hiba - de pl. jóval kevesebb lett a szöveg - spotted stb. - már nem kiabálják az utolsó nyúlra is - alig tûntek fel dolgok - csak a történet vezetésben volt eddig.

A magyarítás mennyivel lett jobb?

Vorpal
Kellemesen csalódtam a peccs után mien jáccható a játék - már megvenném.
Ajánlom - Gut 8/10.

Viktorr
Hát én a Chkdsk bázis bevételét 20-jára sikerült megcsinálnom,de ott mondták rádión,hogy nem találják a hullát,tehát nem is nyírtam ki.
Az lehet,hogy több féle megoldása lenne?

Vorpal
De kemény vagy (nem vagy). Nevess velem - kac kac.

Hogthar
Ha segítettél a papnak, õ mond egy infót hogy menj el már nem tudom pontossan melyik faluba, (egyszerûen nem tudom megjegyezni ezeket a falu és város neveket külömben mondanám hogy ez és az között van😛) ott a farmon találkozol 3 fickóval egyõbõl bejátszás és ha figyelsz elmondják hogy merre van pontossan az ellenség fõbázisa, és a fõbázison van a fõvezér is, csak annyi hogy nem elég ha lelõted oda kell menni a hullájához és akkor jelenti hogy megtalálta a fickót utána még egy iratot is elkell tõle venni.

megjegyzem én azt hittem hogy az az utolsó pálya kellemes meglepetés volt hogy mégcsak a játék felét sem éri el az a szakasz pedig ha tudod is mit kell csinálni jó 4 órába telik míg megcsinálod a manhattan pályát, tehát lentebb olvastam egy olyan hozzászólást hogy a patchok miatt ujra kell kezdeni a kampányt ezzel húzzák ez nem igaz egy átlag fps 6 óra nekem az arma 2 õt 2 hete nyúzom és sajnos az utolsó pálya olyan hosszú és nehéz hogy már 5 napja szenvedek vele...

bocs a novelláért
Sziasztok.
Nekem csak annyi problemam lenne,hogy megkaptam ezt a játékot (sértõdés ne essék),de nekem nem jön be.Ha vkit érdekel szivesen átruházom 6000 pénzért,csak ki lett probálva.(blokk minden megvan).F.reemailon hadja meg a számát akit érdekel felhivom.([email protected])Ja én pesti vagyok.

nem találtam meg,vissza olvastam pedig<#szomoru1>
Radon léci!kicsit késik a textura betöltésem,helyenként 1-2mp-et.Írtál rá valami okosságot,valamit kell állitani a biosban.Hogy is van ez?
köszi
Viktorr
Kedves bajtársaim,segítsetek egy kicsit,a Manhattenes küldetés sorozatnál,a gerilla fõvezért hol találom meg? Hová bújt el az a patkány?

a.carkey
Valaki írta korábban, hogy nézte a béta 1.2t, így már bele sem kezdtem. Majd most. 😊

A medve nem játék.

Közben már meglett. 😄 kösz.
És abban tudnál segíteni, hogy hol találom meg ezt a könyvtárat ahol megtudom csinálni? Mert hiába keresem XP-n nem találom.
ACE 2 néhány helyen tuti VBS2-t fog gyalázni 😄