Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Plz help. (Arma2)
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
A medve nem játék.
www.armed-assault.hu [H.AR.C]
Van valakinek infoja arról, hogy mikor lesz majd választható más nyelv is a magyar helyett?
A medve nem játék.
Sajnos a szerverek többségén a coop nem kóperatívan zajlik, mivel vadidegen emberek kavalkádja játsza. Nincs meg a hierarchia, így mindenki a feje után megy. Szerencsére találkozhatsz majd olyan szerverekkel is, ahol többé-kevésbé együtt dolgoznak.
reklam 😄 flyonline.hu itt talatam peccset
Ki vagyok akadva: azt a k***a 1.02 peccset nem tudom letolteni akarmelyik linkre ramegyek a BIS fooldal jon be es ott sehol nem talalom a peccset. Valaki segitsen az osszes szerver lassan atall en meg meg a magyert sem tudom kiprobalni 😄
www.smart-bus.hu
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
www.smart-bus.hu
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Ez a parameter ugye MOD-onekt valtozik, illetve allithato, mint sokminden mas ?
szerintem
a belinkelt guide alapjan azt gondolom, hogy csak az ACE modban van megcsinalva ez.
"features such as resting weapons on obstacles"
szerintem
szerintem
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ShackTac ArmA2 TTP2 Guide
Rettentõ intenzíven körbeírja amit tudni lehet a dolgokról.
Ajánlom - Gut 8/10.
Az lehet,hogy több féle megoldása lenne?
megjegyzem én azt hittem hogy az az utolsó pálya kellemes meglepetés volt hogy mégcsak a játék felét sem éri el az a szakasz pedig ha tudod is mit kell csinálni jó 4 órába telik míg megcsinálod a manhattan pályát, tehát lentebb olvastam egy olyan hozzászólást hogy a patchok miatt ujra kell kezdeni a kampányt ezzel húzzák ez nem igaz egy átlag fps 6 óra nekem az arma 2 õt 2 hete nyúzom és sajnos az utolsó pálya olyan hosszú és nehéz hogy már 5 napja szenvedek vele...
bocs a novelláért
Nekem csak annyi problemam lenne,hogy megkaptam ezt a játékot (sértõdés ne essék),de nekem nem jön be.Ha vkit érdekel szivesen átruházom 6000 pénzért,csak ki lett probálva.(blokk minden megvan).F.reemailon hadja meg a számát akit érdekel felhivom.([email protected])Ja én pesti vagyok.
köszi
A medve nem játék.