Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azert nem ma kezdtem en sem 😊
AZ x52 meg nem szimpi, meg regen probaltam.
szerintem
O magyar kifejezest azt jelentene, "indulok sz*rni" de szerintem a
S jatek Skeszitoi nem erre gondoltak.
S Tovabbra is elvezhetetlen sajna a teljes magyar forditas... Meg ott
G is ahol csak a fix mondatokat kellett volna leforditani. Tele van
ertelmetlen mondatokkal, amit egy anyanyelvi magyar sem ert meg, csak tippel mit is akartak vele mondani, kifejezni. Arrol nem beszelve tele van tragar szavakkal is feleslegesen.
Biztos nem a google forditoja csinalta ? 😊
Kar erte
szerintem
www.smart-bus.hu
Mar majdnem felismerheto 😊
Ha mar teljesen jol megy, akkor az armaban is vallalok majd "jarmufestet", ily modon juttatom a csapatomat tobb penzhez warfare modban 😊
szerintem
Elmeletben eleg csak az udp-t.
az sg forum bekaphatja a 20 Kb-os keplimitjet a vip jogaival egyutt...
szerintem
Az interactivetérképen nem látok erre utaló nyomot...
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
Azért abban egyetértünk, h enélkül is figyelemre méltó olvasmány ez az Editing Guide. <#vigyor0>#vigyor0>
Ezt viszont nem találtam benne 😉
szóval ott a deluxe-ból csak a német van.
Az angol az armaholicon:
http://www.armaholic.com/page.php?id=4847
Még annyit hogy van belõle deluxe is.
http://www.mr-murray.de.vu/
Mr-Murray mûve aranyat ér, mégis ingyen adja 😊
unpbo is van az oldalán
A kézikönyvben lévõ gyorstalpaló, valóban nem túl átfogó olvasmány ha finoman szeretnénk fogalmazni. <#ravasz1>#ravasz1>
DE ! A jó hír ,h mindenféle agyonkomplikált mission ötletedre létezik megoldás. Szóval pár ötlet, ha tényleg szeretnél ezzel komolyan gépészkedni...
A legelsõ, h letöltöd EZT ITT !
Létezik németül és angolul. Amit linkeltem az az Englishre mutat.
Ebben ugyszólván minden benne van. De még olyanok is, pl. ,h melyik fegyver mekkorát sebez, meg hasonlók. Szóval valamivel többet is tartalmaz, mint amire valaha szükséged lehet a szerkesztésben.
A másik hasznos tool pedig, bármilyen "unpbo" progi. Mert "fasza ,h le van írva szépen minden, de most ezt voltaképpen hova is írjam ?" cimü problémáknál ( fõleg kezdetben ) jó volna látni a "gyakorlatban" a dolgokat. Vagyis ismersz egy gyári küldetést,( vagy valaki által gyártottat tökmindegy ) ahol tudod ,h mi folyik. És ennek a mintájára szeretnél csinélni valamit. Akkor kibontod ezzel a szarral, és bele tudsz nézni gyönyörüen ,h ezt meg azt hogy csinálták.
Erre most gyorsba nem tudok linkelni neked, mert amit használok, az az otthoni gépemen van, de szerintem ezt már megoldod te is ! <#papakacsint>#papakacsint>
Ja, ne törödj vele ,h armához van. A Flashpoint óta szinte változatlan a felület.
Tudom, hogy nincs warez, de vegyük úgy, hogy nekem a német változat van meg eredetiben<#vigyor3>#vigyor3>
Hogyan lehetne magyar nyelvûvé varázsolni? Visszaolvasva láttam, hogy sokaknak sikerült, én is átírtam a key reget, de nem változott.
A leghatározottabban csatlakozom az elõttem szólóhoz ! <#wave>#wave>
Ha van valami, ami nem megy az editorbol, az meg scriptbol 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Megvan vegre a game....
Szerkesztovel sztnek kuldiket csinalni, de 1-2 dolog meg nem vilagos es a kezikonyv eleg szegenyes..
A legtobb dolog megy(de pl. ilyesmi hogy az ellenseges csapat parancsnoka beszalljon egy UAZ-ba,a faluban--amit sniperkent megkozelitek--kiszalljon es beszeljen egy"informatorral" ahol celba vehetem nem, es a csapata aki teherautoval koveti akkor szalljon le mikor eldordult a lovesem...)
Ha esetleg segitsegemre tudnal lenni (VAGY BARKI..!)szivesen meghallgatnek par otletet...
Koszonet..
747 HEAVY
Egyébként is, a dobozos verzió szerintem jó 😊
Ka-50
Gondoltam egy nagyot es ki akartam proszalni az elsimitast, configban atirtam 4x, majd 2xre es onnantol kezdve a grafika osszekuszalodott, mint ha lenne a normal graf elott egy atlatszo kepszeruseg krixkrax.
Valaki talalkozott man vele, vagy van erre megoldas?
Akkor jon elo ha hozza nyulok a 3d felbontashoz is, amihez hozza kell nyulni, mert default levagja 85%ra, ami eleg xar.
Udv
Charlie
Intel Core 2 Quad Q8200, 2.33ghz @ 3.43 GTX280 1gb 4gb Kingstone DDR3-1333
Meg lehet venni ezt a gamet online? Mármint letöltöm és
csak veszek hozzá kulcsot, mint pl. a WoW-hoz???
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az elõörsökkel kapcsolatban, A térképen vannak megjelölve piros gömbel hol találhatók ugyebár, 2 található a nagy körben és a kisebbikben 1 + van 1 egy Keletre a fõbázistól a hegytetõn ami nincs bejelölve.(vagyis nekem ott volt😄)