Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy félmegoldás létezik. amikor ilyen sötét a kép, bekapcsolom a nightvision-t. ez megoldja. egészen addig, amíg nem nézek más irányba (1-2 fok eltérés). akkor le. személy szerint engem ez idegesít a leginkább.
általában ezért szoktam a támadásaimat külön intézni, olyan irányból, ahonnan jól látok.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én csak serialt vettem meg, a klienst torrentrõl szedtem le, de még nem volt idõm kiírni, viszont ezzel a megoldással megy dvd-nélkül (multi+single is).
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
bezzeg a régi OFP-s idõkben... 32v32 CTI csak magyarok<#szeret>#szeret>
1. WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD
2. THE SIMS 3
3. ARMA II
4. WORLD OF WARCRAFT: WRATH OF THE LICH KING
5. HARRY POTTER AND THE HALF BLOOD PRINCE
6. SPORE GALATIC ADVENTURES (EP 1)
7. COUNTER-STRIKE: SOURCE DVD
8. POKOLI SZOMSZÉDOK 3 - AZ ÖRDÖG NEM ALSZIK
9. GTA 4
10. ROME ANTOLOGIA (GK)
11. FLATOUT 3: ULTIMATE CARNAGE
12. SPORE
13. THE SIMS 2 DVD
14. WORLD OF WARCRAFT BATTLECHEST
15. EURO TRUCK
16. FEAR 2
17. TRANSFORMERS 2
18. MASS EFFECT (GK)
19. CRYSIS WARHEAD (EP1)
20. SACRED 2: FALLEN ANGEL
Igen az egy ismert bug a Lepusztult Terület(Gangland)pályán.1.02 csinálta
T betû vidd fel magad és hozd le magad😊
Az a világba nincs egy perc maximum, ha Csernarusz másik végébe sétáltatod õket😊
Mert ez nincs scriptelve mint a kodnégyben,tehát olyan helyre hívd ahol nincs fa(Érdekes nekem ez még sose sikerült)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Az lenne a problémám, hogy tiszta homály az egész kép. Ha közel megyek egy emberhez, akkor már egész jó. (hiába állítom a graft és a felbontást)
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
- néha a beszélgetés visszhangzik, egymás szavába vágnak, párhuzamosan beszélnek vagy rossz témában, esetleg többször elmondják ugyanazt
- lelõsz valakit akkor megy tovább fél másodpercet és aztán összeesik (ragdoll az nincs)
- egyik küldetés elején a csapatom nem reagált semmire, maradt egy helyben
- emberem felküldöm a tetõre, lehivom és lezuhan (de azt is csak állva, lassan közeledve a földhöz aztán meghal)
- embereid 1 percig nem találnak oda a jármûvökhöz ha be kell szállni
- ha helikoptert hivsz és 1km-es körzetben van egy kisebb fa akkor 5-bõl 1x sikerül belemennie és lezuhannia
- halott ellenségre reagálnak az embereim, mintha élne
- átmennek az emberek a tereptárgyakon
Egyébként tényleg baromi hangulatos és szép a játék, de ezekkel a hibákkal nem az igazi....
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
- fordítás nem csak hibás, hanem értelmetlen is (de legalább a szöveg angolul megy) bár néha belezavarodnak a szerepekbe az emberek
- AI bugos
- grafika bugos
- fizika nincs (bugos)
Biztos eljött a határidõ, hogy kiadják a játékot pedig még vagy fél év kellene nekik, hogy befejezzék. Remélem nem hagyják abba a fejlesztést, mert egyébként nagyon jó játék lesz, ha egyszer kész lesz. Addig megy a polcra.
na nem akkor passz
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória
MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A lézeres célmegjelölõvel Pont azt a házat kell felrobbantani, amelyik mellett a vörös füst gomolyog. Ha például az elõtte álló Ural-t célzod, akkor simán állva maradhat az épület. Utána két T-72-est kell megjelölnöd, az egyik az úton mászkál fel-alá, a másik pedig kicsit beljebb egy álcaháló alatt pihen. Ha az épület és a két harckocsi megvan, a küldetésnek elvileg vége.
Elvileg, gyakorlatilag elõfordulhat, hogy valamelyik script beakad, ugyan especiel ebben a küldetésben nem volt erre példa, de esély van rá, hogy valami ilyen bugnak lettél az áldozata. Próbáld meg a küldetést (vagy legalább ezt a részét) újra kezdeni.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A Vörös Aratás c. fejezetben szükségsem lenne egy kis segítségre. Mit kellene a célzólézerrel csinálni, miután a házat és a 2 tankot felrobbantottam? A csapattársak állnak, új küldetés pedig csak annyit van, hogy keressem meg az új célpontot a koordinátáknak megfelelõen. Hol találom a koordinátákat ? Elõre is köszönöm.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Azt hiszem nem keresem Loptyevet tovább, megvárom, amíg a script idõ eltelik és közlik, hogy nem sikerült a küldetés.
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT