Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az sem segít, ha a C:\Users\Neved\Documents\ArmA 2\Arma2.cfg-ben a HDRPrecision-t átírjátok 16-ra?

sajnos nem sokat. nekem is nagyon durva. nézek 1 irányba, és nem tudom megmondani, hogy elõttem pár méterre van, vagy nincs valaki. pár mm-et odébb viszem az egeret és teljesen világos van.
egy félmegoldás létezik. amikor ilyen sötét a kép, bekapcsolom a nightvision-t. ez megoldja. egészen addig, amíg nem nézek más irányba (1-2 fok eltérés). akkor le. személy szerint engem ez idegesít a leginkább.
általában ezért szoktam a támadásaimat külön intézni, olyan irányból, ahonnan jól látok.

Shep
Én is ezt sejtettem, csak azt hittem lehet kezdeni vele valamit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

repvez
A HDR hatás miatt van ,de nem teljesen ugy muködik ahogy kéne szerintem ,mert igy azt feltételezi hogy a katona be van tépve és kivan tágulva a pupillája és nem képes követni a fényviszony változásokat .Ezért van ahol nagyon világos és nagyon sötét a kép.Más játékokban sokkal jobban megoldották ezt az Arma1-ben is nagyon zavaro volt és épületen belül is kivilágosodott a kép .
Shep
Arra nincs ötletetek ,hogy az mitõl lehet, hogy idõrõl idõre változik a kép és vagy túlságosan világos, vagy túl sötét?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tényleg... saját képet hogy lehet beállítani? láttam pár videot ahol ezt megoldották

egy jól megfestett face.jpg és a kezed sem látszik. teljesen jó. (bár távolról nem sok minden látszódhat a kézfejedbõl 😊)

RiCSi1234
Na, Hétfõn hozza a futár, aztán hajrá.. 😊

GTA V (*.*)

Csinálsz egy image-t a dvd-rõl, megynitod daemon toolsal+yasu.
Én csak serialt vettem meg, a klienst torrentrõl szedtem le, de még nem volt idõm kiírni, viszont ezzel a megoldással megy dvd-nélkül (multi+single is).
Shep
Köszi.

F

Shep
Hogyan tudok váltogatni a fegyveren a tüzelési módok között? (sajnos erre már emlékszem az OFP-ból, a beálljtásoknál meg nem találom)

Majd utolsó patchben kiveszik a DVD igénylést (legalábbis OFPR-nél és A1-nél így történt).

lehetne vmi no-dvd mint gta4hez volt már tiszta karc a dvd-m mert nehéz kierõszakolni a tokból, aztán meg bent pörgeti egész délutánokat a lemezt, az nem épp kellemes 😄

és ez itt a gond 😄

de nincs mindenkinek 4 magos vasa 😊

Scottt
Érdekes én nélkülük is lazán megcsináltam😉

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Ha ez arra vonatkozik, hogy a manhattan pályán a tüzérségi támogatás idõvel eltûnik, akkor az a bug nem fade cucc. Eredetiben játszó ismerõsöktõl is hallottam, hogy emiatt tököltek órákat a fõbázissal.
Egy jó 4magos vason itt sem laggolna 😊

mondjuk ha jól emlékszem akkor OFP-ben nem laggolt az emberek mozgása...

be ám 😊
bezzeg a régi OFP-s idõkben... 32v32 CTI csak magyarok<#szeret>

Nagyon helyes, ArmAHu-n beuindul a PvP 😊

Magyar PC Top 20

1. WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD
2. THE SIMS 3
3. ARMA II
4. WORLD OF WARCRAFT: WRATH OF THE LICH KING
5. HARRY POTTER AND THE HALF BLOOD PRINCE
6. SPORE GALATIC ADVENTURES (EP 1)
7. COUNTER-STRIKE: SOURCE DVD
8. POKOLI SZOMSZÉDOK 3 - AZ ÖRDÖG NEM ALSZIK
9. GTA 4
10. ROME ANTOLOGIA (GK)
11. FLATOUT 3: ULTIMATE CARNAGE
12. SPORE
13. THE SIMS 2 DVD
14. WORLD OF WARCRAFT BATTLECHEST
15. EURO TRUCK
16. FEAR 2
17. TRANSFORMERS 2
18. MASS EFFECT (GK)
19. CRYSIS WARHEAD (EP1)
20. SACRED 2: FALLEN ANGEL

Scottt
Na ja t'od ez nem a kódkettõ ahol azonnal meghalnak az emberek szerinted ha valaki combon lõnek egybõl elvérzik vagy még vagy 1-5-10-20perce sebtõl(stbtõl)függõen míg elvérzik,addig él

Igen az egy ismert bug a Lepusztult Terület(Gangland)pályán.1.02 csinálta

T betû vidd fel magad és hozd le magad😊

Az a világba nincs egy perc maximum, ha Csernarusz másik végébe sétáltatod õket😊

Mert ez nincs scriptelve mint a kodnégyben,tehát olyan helyre hívd ahol nincs fa(Érdekes nekem ez még sose sikerült)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Sajna nem segített 😞

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Nekem is volt ilyen, ha elmentettem (és talán vissza is töltöttem) a játékállást akkor megjavult. 😊

Üdv
Az lenne a problémám, hogy tiszta homály az egész kép. Ha közel megyek egy emberhez, akkor már egész jó. (hiába állítom a graft és a felbontást)

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Igen vásárlás után rögtön felraktam a patchet, pár példa:

- néha a beszélgetés visszhangzik, egymás szavába vágnak, párhuzamosan beszélnek vagy rossz témában, esetleg többször elmondják ugyanazt
- lelõsz valakit akkor megy tovább fél másodpercet és aztán összeesik (ragdoll az nincs)
- egyik küldetés elején a csapatom nem reagált semmire, maradt egy helyben
- emberem felküldöm a tetõre, lehivom és lezuhan (de azt is csak állva, lassan közeledve a földhöz aztán meghal)
- embereid 1 percig nem találnak oda a jármûvökhöz ha be kell szállni
- ha helikoptert hivsz és 1km-es körzetben van egy kisebb fa akkor 5-bõl 1x sikerül belemennie és lezuhannia
- halott ellenségre reagálnak az embereim, mintha élne
- átmennek az emberek a tereptárgyakon

Egyébként tényleg baromi hangulatos és szép a játék, de ezekkel a hibákkal nem az igazi....

Icebird
Mindezt 1.02 után mondod?

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Látom, sokan panaszkodnak a bugokra. Kicsit gáz, hogy megvettük magyarul a játékot és játszhatatlan:
- fordítás nem csak hibás, hanem értelmetlen is (de legalább a szöveg angolul megy) bár néha belezavarodnak a szerepekbe az emberek
- AI bugos
- grafika bugos
- fizika nincs (bugos)

Biztos eljött a határidõ, hogy kiadják a játékot pedig még vagy fél év kellene nekik, hogy befejezzék. Remélem nem hagyják abba a fejlesztést, mert egyébként nagyon jó játék lesz, ha egyszer kész lesz. Addig megy a polcra.

speciel erre a bugra többen írták, hogy fade. míg nekem is warez változat volt, nekem is csinálta. érdekes, az eredetivel ez megszûnt.

windows egér beállítások piszkálása után jó lesz.

Ha nvidiad van, kapcsold ki a képkocskák elõre számolását...
na nem akkor passz

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

degenerator
úgy állandóan szaggat, hogy 2-3 másodpercenként jön egy képkocka.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

nemtom, nálam nincs egérlagg

Jaffa 2843
az haggyán hogy szaggat... nem arrol hires az arma hogy szalad minden gépen, mégha atomerõmû is... de az hogy 2perces egér lagg van az már durva egy lövöldözös játékban ahol viszonylag gyorsan és azonnal kell huzni az egeret.. nevetséges

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

degenerator
E8400, dualcore 2es, 3 gigahertzes procim van, két giga 1066 mhz-s ramom, és egy hd 4850es, 512 mb-s videókártyám. mégis, a küldetésben állandóan szaggat. mit csináljak?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Törölt felhasználó
Jaja<#hehe><#eplus2>
Törölt felhasználó
Nekem ugy akat be hogy hamarabb szedtem le a mozgó t72est mint az álcahálósat és az álcahálós leszedése után baszott továbbugrani...<#falbav>
Starfighter
A helikopter ott van elõttem a bázison szal nincs lelõve, Lagushinával csak félig ment végig a párbeszéd (de az is hatalmas bug, ráadásul szinte már csak az a küldetés volt hátra). Igen érdekes az is, hogy sûrûn mentettem, visszatöltöttem azt az állást mikor még elérhetõ volt mind2 támogatás aztán csak úgy pálya közben eltûnik a szemem elõl.

MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória

Azért jó nekik ez a védelem a " Fade" mert a bugokra is simán rá fogják hogy FAde 😊
Scottt
Vagy mondjuk direkt vették ki?Pl lezuhant a helikopter és azért nem elérhetõ a szállítás?Lopj egy kocsit és furikázz azzal.Lagushina pedig miért ne követne?Végig ment a párbeszéd?

Starfighter
Ez a játék ISTENEM! Manhattan pályát már nem kezdem újra 4x-re az tuti. Elõször a Lagushina nõ nem akart követni, majd eltûntek a menübõl a Szállítmány és a Tüzérség opció. Megvettem eredetibe, szal tuti nem FADE hanem büdös nagy BUG. Majd ha kijön még vagy 5 Patch akkor folytatom.

MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória

ez tipikis fade. ennél a küldetésnél, ha nem megy tovább, szinte biztos, hogy fade. ami annyit tesz, hogy nem eredeti a játék. ha így van, akkor fade (speciel amikor a játék még nem jelent meg, engem is ezzel szivatott. mindig. mindig ugyan úgy. ahogy meglett az eredeti, mûködött)

Mor3llo
Akkor valószínûleg bug...sebaj, majd megpróbálom a Bayern meccs után 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

[NST]Cifu
Szerintem az nem a Vörös Aratás küldetés, az a következõ lesz.

A lézeres célmegjelölõvel Pont azt a házat kell felrobbantani, amelyik mellett a vörös füst gomolyog. Ha például az elõtte álló Ural-t célzod, akkor simán állva maradhat az épület. Utána két T-72-est kell megjelölnöd, az egyik az úton mászkál fel-alá, a másik pedig kicsit beljebb egy álcaháló alatt pihen. Ha az épület és a két harckocsi megvan, a küldetésnek elvileg vége.

Elvileg, gyakorlatilag elõfordulhat, hogy valamelyik script beakad, ugyan especiel ebben a küldetésben nem volt erre példa, de esély van rá, hogy valami ilyen bugnak lettél az áldozata. Próbáld meg a küldetést (vagy legalább ezt a részét) újra kezdeni.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Mor3llo
Üdv!
A Vörös Aratás c. fejezetben szükségsem lenne egy kis segítségre. Mit kellene a célzólézerrel csinálni, miután a házat és a 2 tankot felrobbantottam? A csapattársak állnak, új küldetés pedig csak annyit van, hogy keressem meg az új célpontot a koordinátáknak megfelelõen. Hol találom a koordinátákat ? Elõre is köszönöm.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Sikerült repkedni a helikopterrel, viszont amint északra megyek, rögtön kilõ valami sniper a földrõl helikopterben...

Azt hiszem nem keresem Loptyevet tovább, megvárom, amíg a script idõ eltelik és közlik, hogy nem sikerült a küldetés.

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Scottt
Pedig az egyik mozdulat nagyon emlékeztet egy magasabb öves Katára amiben az ellen zacsiját kitépjük😊)