Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pálya trestart és jó volt. Az eredeti még nem csinálta.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Miért ne mehetnék gyalog, tiltja valami? Amúgy meg idõgyorsítás 4x 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
idegbajos
Amúgy meg, szerintem elég érdekes dolog, miután kiadták küldetésbe, hogy gyalokolj 10 kilométert, te gyalog mész D:
Nagyon ráérhetsz 😊
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Innen - fegyverzet részbõl - kiválasztod amire szükséged van, és persze hozzáadod a fegyverekhez szükséges lõszert és a számodra szükséges felszerelést
Az intitialization részbe kell beírni (annyiszor a lõszert, amennyiszer kell neked), kb. így:
removeAllWeapons this; this addMagazine "30Rnd_556x45_StanagSD"; this addMagazine "1Rnd_HE_M203"; this addWeapon "M4A1_HWS_GL_SD_Camo"; this selectWeapon "M4A1_HWS_GL_SD_Camo"; this addMagazine "15Rnd_9x19_M9SD"; this addWeapon "M9SD"; this addMagazine "HandGrenade"; this addMagazine "SmokeShell"; this addWeapon "Binocular"; this addWeapon "NVGoggles";
A medve nem játék.
Valaki fel tudna világosítani az advanced video beállítások mit takarnak. Van pár egyértelmû, de pár teljesen sötét lyuk is. :-(
A másik gondom, hogy ha van aljnövényzet, akkor kb az AI-k harcolnak egymással és lerendezik mire meglátnék valakit, ha leveszem a gazt, akkor meg OFP-s grafika. Én balf***kodom, vagy ez másnál is gond?
Because fuck you. That\'s why.
Because fuck you. That\'s why.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
még naggyon régen 😞
köszi!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
alap arma 2: ArmA2 HDR dusk and dawn
GDT moddal: GDTMod_HDR ArmA 2 dusk and dawn
#ofp.hu@irknet
no nézem és visszajelzek!