Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még annyit, tegnap néztem hogy 10km-ig tolható ki a látótávolság. Ezt szerintem még a mostani top vasak sem tudnák maradéktalanul kiszolgálni. Pont ez a jó benne. Hogy 2 év múlva is szép/elfogadható lesz. Az viszont tény hogy az optimalizálást szót bohémék nem ismerik.
Tört játékkal lehet játszani neten??????????
User error! cserélj felhasznállót. <#circling><#wave>
Hehe, nekem AMD X2 4850e + Ati 4670 + 2 G RAM, és eddig teljesen élvezhetõ. Persze közepes grafikai beállításokkal, de a táj még mindig olyan gyönyörû, hogy szinte behuggyantok! Valami nem kicsi user hiba lehet ott.
DrRadon
lol. Kitörölted? Remélem a lemezzel...

Nekemis E 8400 as 3.00 ghz-s prockom van,corsair 1333 as ramok 4Gb,ati gyarilag tuningolt kartyaja 4870-es gddr5 /1gb ,seagate barrakuda 750 gb,es ugy szaggat h alig lehet vele menni ! kitoroltem es baszok ra ! ezen a konfigon ha nemmegy assa el magat.....
Van az a pálya ahol van tûzérségi támogatás és valami nõcit is be kell gyûjteni. A tûzérség egyszer használható? Mert az elsõ óta nincs a menüben. :-S
Eredeti a játék? Nekem a virágbolti csinált ilyeneket. Meg az ellent zölddel jelezte. :-S
Pálya trestart és jó volt. Az eredeti még nem csinálta.
Falcon87
A lol-ozásra én is csak mostanában szoktam rá. Amúgy nem tiltja, de én iszonyat ritkán járok gyalog 😊

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Shep
Te kezdtél lol-ozni. (marha idegesítõ ez a lol-ozás)
Miért ne mehetnék gyalog, tiltja valami? Amúgy meg idõgyorsítás 4x 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Falcon87
Elmentek otthonról, vagy mire fel ez a hangnem okostóni? Röhögtem a mondat megfogalmazásán<#wilting>
idegbajos
Amúgy meg, szerintem elég érdekes dolog, miután kiadták küldetésbe, hogy gyalokolj 10 kilométert, te gyalog mész D:
Nagyon ráérhetsz 😊

Shep
Poénos ez a játék. miután lebombázták a hegyen lévõ bázist, vissza kell menni a majdnem 10 km-re lévõ parti központra, hát nekiindultam gyalog de 1500m-környékén van egy erdõsor benne mindig máshol, de tõlem mindig jobbra elhelyezkedõ, láthatatlan AK-s harcos aki ha elérek egy ponthoz mindig azonnali halált küld rám. Azért ez elég durva, akkor mondták volna, hogy te marha ne menjél gyalog, mert úgyis megdöglesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Szerinted ebben mi a vicces okostóni? 3 küldetés óta ugyanaz a marhaság megy. OFP óta elfelejtettek normális single-t csinálni.

Falcon87
lol

Shep
Lesz itt valami értelmes küldetés is végre, vagy csak hülyegyerekeket kell kergetni az erdõben ,meg dokumentumokat furikázni?

Sziasztok! Az ArmA II-t lehet neten játszani tört játékkal?
Akeritius
Zseni vagy öregem, köszi!<#taps>

a.carkey
Ha az editorra gondolsz ...:
Innen - fegyverzet részbõl - kiválasztod amire szükséged van, és persze hozzáadod a fegyverekhez szükséges lõszert és a számodra szükséges felszerelést

Az intitialization részbe kell beírni (annyiszor a lõszert, amennyiszer kell neked), kb. így:

removeAllWeapons this; this addMagazine "30Rnd_556x45_StanagSD"; this addMagazine "1Rnd_HE_M203"; this addWeapon "M4A1_HWS_GL_SD_Camo"; this selectWeapon "M4A1_HWS_GL_SD_Camo"; this addMagazine "15Rnd_9x19_M9SD"; this addWeapon "M9SD"; this addMagazine "HandGrenade"; this addMagazine "SmokeShell"; this addWeapon "Binocular"; this addWeapon "NVGoggles";

A medve nem játék.

Hol látod az fps-t? mivel íratod ki?

Valaki fel tudna világosítani az advanced video beállítások mit takarnak. Van pár egyértelmû, de pár teljesen sötét lyuk is. :-(

A másik gondom, hogy ha van aljnövényzet, akkor kb az AI-k harcolnak egymással és lerendezik mire meglátnék valakit, ha leveszem a gazt, akkor meg OFP-s grafika. Én balf***kodom, vagy ez másnál is gond?
Most én is azzal használom, kevesebb a gond vele, mint damon+yasu kombóval, szerencsére multinál nem foglalkozik vele, csak azt ellenõrzi, hogy a serialod legállis-e, azzal meg ugye nincs gond, csak eredeti cd-m nincs. Mondjuk azt nem tudom, hogy mi van akkor ha megsérül a lemezed, vagy akarsz róla biztonsági másolatot készíteni? Mert alkohol120%-al kiírtam lemezre, de valószínûleg valamit nem állítottam jól be, mert kapásból jelezte, hogy nem fogdja el a lemezt mert másolt. Nem mindegy neki, hogy milyen másolt lemezt használok, ha a serialom legális? Nem lehet biztonsági másolatom?
Akeritius
Sziasztok! Tudja valaki hogyan lehet unit lerakás után módosítani a fegyverzetet, inicializált script ilyesmi? (ARMA2)

Nekem a gamecopyworld-rõl származó english exével teljesen oké!

Because fuck you. That\'s why.

Vannak olyan helyek, ahol egy röpke egérmozdulatra 74-rõl 18-ra esik a frame per second. Nem tudom, milyen proci az "elég jó" hozzá, én elvagyok a core 2 duo-val, a gém egyszerûen etalon 😊

Because fuck you. That\'s why.

Scottt
Ha elérhetõ akkor elõveszed a térképet,utánna kommunikáció,támogatás,tüzérség kiválasztod mi kell utánna pedig odarakod a kurzort afölé ahova kérni akarod az áldást😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Shep
Hogyan lehet tüzérségi támogatást kérni, mert hiába nyomkodom a rádiót (gondolom azzal kellene) nem igazán történik semmi.

DrRadon
CPU limit

hüha, ennek az ArmA2-nek is van aztán egy 3dmotorja. Papír+ceruzával számol a kód nagyon úgy tûnik...

win7 64 bit alatt is megy...

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

kösz, kipróbálom.
Nekem sp2-vel megy szépen. (Vista x64 hun)

Shep
Mikor az elmenekült Lopotevet kell megtalálni elmentem mind a 3 piros x-el jelölt helyre, de egyiken sem volt semmi, akkor most hova kellene még menni? A sziget ugyanis elég nagy ahhoz, hogy csak úgy keresgéljem azt a hülyét.

Magyar felirat az ARMA 2 -höz (Reloadod) valaki tud esetleg ?
Vista Servicep. 2 alatt próbálta már valaki? Nem merem feltenni.
Köszönöm, megoldódott. Elkaptam az egyik mukit a kettõbõl. És vége lett a játéknak. :-)
izé... Fürti mondta... 😛

20vs20-at hol? Es ki keszitett neked olyan kuldetest?
a 32v32 csak propaganda volt... bevallom😄

lehet csal az emlékezetem de én emlékszek valami nagy csatára... TS-en voltunk vagy 40en. jólvanna csalt az emlékezetem 😄

Max 20vs20 volt, de akkor te még nem is éltél... 😄

magyar OFP szerón<#nezze>

még naggyon régen 😞

ez teljesen jó, mondjuk jól el kell vele szórakozni, mire belövöm 😊 a mostani 5-6 óra közötti fényjátékot orvosolta. remélem, hogy a szerverek engedik ezt a modot.

köszi!

Scottt
Mi a küldi neve?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Abban a küldetésben ahhol a megszökött rabokat kellene elfogni és megnézni 3 bázist, ott bug hogy örökké be tesz az erdõbe egy APC-t? Vagy bírja ki míg meg lesz az eredeti és akkor már jó lesz?
Scottt
Neee a mentett állások nem töltõdnek be utánna,szóval csak multiba ajánlott..

#ofp.hu@irknet

Hol lattal 32vs32-es CTI-t, te szerencsetlen?
sajnos változatlan 😞 ill mintha picit az egész sötétebb lenne. (bár az a nappali háttérfénynek is köszönhetõ, általában inkább este játszom)

mindjárt meglesem, köszi a tippet. még a noblurA/B modot is próbáltam, de semmi (a blur ugyan már jól szabályozható, jó lenne erre is valami külön opció)
no nézem és visszajelzek!

repvez
az 1.02-es magyaritást hogyan kell használni,mert hiába irtam modként a paraméter mezöbe vagy irtam felül az eredeti fájlokat akkor is csak német maradt
Shep
Egy próbát megér, kösz.