Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#ofp.hu@irknet
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Ezert nem tartom valoszinunek.
szerintem
Mi bizonyítja hogy fadel, egyáltalán hogy bármiféle fájl módosítás fadet aktiválna?
OFPbe kizárólag a serial okozott fadet, és tarom magam ehhez míg valami/valaki megnem gyõz az ellenkezõjérõl!
Mert pl. módosítás után sem szór a fegyver...
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Én is szeretnék kérdezni. Letöltöttem a heli hangokat armaholicról de nem tudom, hova kell betenni õket. Tud valaki segíteni?
http://img269.imageshack.us/i/2gb.jpg/
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
win32 esetén 2gb rendszernek, 2gb alkalmazásoknak. hiába 64 bites a rendszer, ha az alkalmazás 32 bites, ez a korlát szintén él.
nem gyanítom, hogy pontatlan a megfogalmazás, hulla vagyok ettõl a rohadt melegtõl :)
ami miatt fõleg gáz, hogy hiába javítod ezt otthon (megfelelõ programokkal az exe headert módosítva rávehetõ a 2gb-nél nagyobb címzésre), ha megteszed, aktiválja magát a fade.
egyébként nem értem, hogy miért nem úgy fordítják, hogy >2gb felett is címezhessen, nagyon sok játék esetében ez a kis malõr okoz crasheket (pl ms fsx, gothic 3, stb. ezeket otthon lehet javítani, mert ezekben nincs fade :))
Úgy, hogy a játék nem használ 2 giga memóriánál többet, akkor sem, ha 2 giga ramnál több van a gépben...
q9400 (t3800mhz) HD7850 (t900/1300mhz) 4gb ram t950mhz) 22\' fullhd lcd logitech g500 mouse 5700dpi
Majd az OFP 2 :) Igaz árkádosabb lesz (az alapján amit eddig láttam belõle) de remélhetõleg nem kell majd neki ilyen atomerõmû (bár ki tudja).
Na mostmár tudok bázist is építeni, csak éppen lóvém nem nagyon van (ez minek kellett ebbe a játékba?)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Viszont az Age of Conan Dx10-ben olyan brutális, hogy rendesen kétvállra tudja fektetni az ilyen öreg kártyákat (a 4870x2 is izzad alatta rendesen). Cserébe iszonyú jól néz ki. ;)
A hogy jön ide lényege pedig ama kijelentésed, hogy minden más flottul megy - ez a kijelentés nem 100%-os, mert azért akadnak játékok, amelyek egy izom gépet is meg tudnak fektetni. :)
Az ArmA2 optimálatlansága egy dolog (tényleg az, bár nekem inkább a memóriahasználatának korlátozottsága tesz be), a másik fele viszont az, hogy sajnos továbbra sincs jobb alternatíva - ahogy már párszor kifejtettem, vakok között félszemû a király... :S
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Légy oly kedves rakd fel az Age of Conan-t, kapcsold be a Dx10-et, és utána mond ezt újra. :Ð
Igen, 8600GT-n nincs Dx10.
Nem, a Dx10 valóban komolyat dob látványon, nem csak parasztvakítás...
Nekem 4870x2-õm van, és ott semmi ilyesmit nem tapasztaltam Vista 64bit + SP1 és a júniusi Cataclystal.
http://s263.photobucket.com/albums/ii157/tpM91/ARMA%20II/
Srácok miért van az, hogy beállítom a látómezõmet 4000méterre de az ellenséget és jármûveket csak 300 méteren belül látom. Pedig õk látnak engem lõnek is rám. De nekem olyan közel kell mennem, hogy az már egyenlõ a halálal. Még távcsõvel sem látom az ellenséget a tankokat és egyébb jármûveket úgy látom, hogy a kipufogó gázt látom ahogyan kijön a jármûbõl de magát a gépezetett nem látom. Beáálításaim minden MAGAS grafika szûrések kikapcsolva. (vga kari asus 4870)
q9400 (t3800mhz) HD7850 (t900/1300mhz) 4gb ram t950mhz) 22\' fullhd lcd logitech g500 mouse 5700dpi
"Prevent killed units reporting who killed them. "
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
GTA V (*.*)
GTA V (*.*)
GTA V (*.*)
Improved airplane HUD visibility.
Direct analogue throttle and brake for airplanes now available.
Optimization: Reduced frame stutter near map borders.
Sea surface was not rendered in NE area out of map.
Terrain surface was sometimes using wrong parallax map.
Grenade can destroy a building just by impact
Radio echo elimination
Team switch did not work when player died
More flexible configuration of Flares in the config (brightness, size)
Reduced AI detecting slowly moving enemy vehicles by ear.
Prevent killed units reporting who killed them.
A medve nem játék.
CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB
http://www.youtube.com/watch?v=NuUy7_jKPKU
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"