Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Az meg nem a legjobb megoldás hogy 2naponta 600mbokat szedegessek le az oldalrol feleslegesen,mert mondjuk csak 2 fájl különbség lesz a 2 verzio között.
It\'s good to be bad.
www.smart-bus.hu
khmmm az utánégetõ CAPS LOCK-kal aktiválható 😊
www.smart-bus.hu
It\'s good to be bad.
www.smart-bus.hu
It\'s good to be bad.
www.smart-bus.hu
Oké, két új map egy 160 + egy 60 négyzetkilométeres ami nem kis meló, de miért nem lehet kiegészítõként kiadni?
Az afterburner hova lett az ace-bõl? gombja változott? capslockra nekem nem reagál.
It\'s good to be bad.
Mivel nálam nem volt ilyen probléma így én is csak találgatok.
Próbáld meg esetleg kompatibilitással, sp2/sp3.
It\'s good to be bad.
Van directx 9 a gépen, a Microsoft Visual C++ micsoda?
kösz a gyors választ.
Esetleg elõbb telepíts directx, netframework-ot és Microsoft Visual C++ -t. Win7 alatt tökéletesen mûködik az arma 2, nekem is win7-em van.
It\'s good to be bad.
Boldog Ünnepeket kívánok mindenkinek!
A segítségeteket kérném az Arma2 telepítésével kapcsolatosan.
Új játék a Peter Games- tõl, és új PC (Asus P5Q-EM alaplap,Intel Core 2 Quad Cash 4MB 2.50GHz CPU, Asus Nvidia GTX 260 videokártya, 4GB RAM,
640GB/7200 rpm, Samsung dual layer DVD,Corsair VX550W táp)valamint XP 32.
A telepítés nem indul el, kiírja a gép, hogy: "nem Win 32 alkalmazás".
Betettem a lemezt egy másik Win XP 32- es gépbe, és simán elindult a telepítõ varázsló.
Kérdésem: fut az Arma2 Win 7 alatt is?, vagy telepítsem újra a meglévõ XP 32- es OEM Wndows-t?
Várom válaszotokat, köszönettel.CHET
Azt írja, hogy Ki lettél dobva! 1.05-ös arma modok nélkül -nosplash, ötlet esetleg?
It\'s good to be bad.
www.smart-bus.hu
Én leragadtam még az 1.15-ös patch-nél... Hát az 1.18-as egybõl helyre rázta a lelki világát a játéknak!
Köszi még egyszer a segítséget!
www.smart-bus.hu
Feltettem a DX9c-t 2009 augusztusi...
Az a fura, hogy elindítom és lehet látni, hogy valami iszonyat gyenge felbontásra (homokóra) aztán a már említett kivehetetlen kép...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Van egy kis gondom: Nem tudom feltelepíteni az arma1-et....
Pontosabban a játék felmegy, de aztán az indításkor csak fekete kép, meg egy két árnyék.... a menü be sem jön, elõtte a logok sehol....
Win7 64bit - Ati Catalyst 9.12
Mi lehet a hiba? a catalyst ezen verziója, meg az arma nem férnek össze?
Köszi!
http://sopronyi.photoshelter.com
www.smart-bus.hu
Még szerencse, hogy viszonylag kevés likvidálandó cél van azon a környéken! <#hehe>#hehe>
www.smart-bus.hu
Az eszkimóknál még mókásabb a szitu, ott jóval nagyobb a kerületi sebességek különbsége.
23.5cm eltérés oldalsó irányba az rengeteg! Testközépre célzol, és jó esetben eltalálod a karját...
Egyébként milyen lövedék sebességgel számoltál? Az is kõne a képletbe nem?
www.smart-bus.hu
Ha a snipa a 45. szélességi körön van és északi irányba lõ egy 2000 méterre lévõ célpontot (északi szélesség 45,01797 fok), és nem számol a Coriolis erõvel (és nincs légmozgás, nem tüsszent, stb), akkor 23,5 cm-re tér el a lövedék keleti irányba.
A két szélességi körön a kerületi sebesség különbsége 0,36 km/h, ami nem sok (0,1 m/s), de ha nem számolsz vele, nem találod el a célpont fejét.
Mindig ilyesmire panaszkodik, hogy xy.Headaimdown vagy mi a csoda.
Mitõl lehet ez?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"