Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
-noSplash -noFilePatching -mod=@CBA;@ACE;@ACEX;@ACEX_PLA;@ACE_SM
It\'s good to be bad.
a parancs file tartalma ez legyen (az arma2.exe után):
-noSplash -noFilePatching -mod=@CBA;@ACE;@ACEX;@ACEX_PLA
Ha nem megy akkor tölts le egy Team Speak 2-t, telepítsd és gyere fel. Ha valakit fent találsz, segíteni fog.
It\'s good to be bad.
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
It\'s good to be bad.
Ami a háborút illeti, kissé rosszabodott a helyzet, a konfliktus eszkalálódott, és az oroszok valamint a litvánok elleni harcban a lengyelek lettek új szövetségeseink.
It\'s good to be bad.
Az egységek lerakása elõtt, meg kell határozni (ne kérdezd miért)
F10Center
F2Group
és csak ezután
F1 Units
Kvázi momentán eddig ennyire jöttem rá, de majd a német fórumokon még matatok.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Berzerken ne várj globális együttmûködést, ott inkább markolj fel egy szkópos fegyvert meg egy SMAW-ot pattanj motorra és támadj oldalról, valamint bocsáss meg azoknak akik lefrendliznek😊
Mert néztem pár coop servert,d e hiába volt 30fö irva jo ha 3-4 emberrel találkoztam és azok is csak rohangáltak mindenfelé.
Teljesen üres az a mezõ. Ötlet?
It\'s good to be bad.
ohh és
Boldog Új Évet mindenkinek!
It\'s good to be bad.
Próbálta már valaki a gamma eléggé elrejtett 3D editorát?
Ma volt idõm picit piszkálgatni, kissé összetettebb mint a 2D-s, és
kérdezném van e tapasztalat.
Üdv.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Lenovo y510p
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
It\'s good to be bad.
Van más módja a telepítésnek six updateren kívül ?
www.smart-bus.hu
Tedd fel az 1.05-t, azzal már nem kér lemezt! 😉
www.smart-bus.hu
Egy picit sikerült lemaradnom a patchekel. Jelenleg 1.04.59026 van fent.
Szeretnék újra menni a Magyar szeróra. Mit kell fel raknom ?
Van már NODVD cucc, mert nem akarom tönkre tenni az eredeti lemezt.

de nem tervezitek hogy az ACE-ben a jármûveket is egy picit a realisztikusság felé toljátok, mert most ez egy rossz vicc
bár tudom hogy én itt már egyszer panaszódákat zengtem a jármûvekrõl, de most mit csináljak ha engem inkább ez hajt
pl. a konkrétan mostanában a benny féle warefare ace változatában esik meg hogy a blueforce agyonszopatja az opfort a légierõvel
tudom hogy a motornak korlátai vannak, és ez nem repülõszimulator... a gépek ezer méterek helyett száz métereken repülnek stb.
de pl. tényleg annyira vicces már hogy a tungushka meg egyéb légvédelmi cuccok radarjai épphogy ellátnak az orrukig... ahogy irtam megértem hogy a valódi realisztikusság (ami pl. a tungushka esetében több száz km-ekben mérhetõ) nem kivitelezhetõ... de legalább ne 500m távolságban detektáljon meg tudjon lelõni egy légijármûvet
az is tény hogy valóságban az a10 uzsonnára megeszik egy tungushkát ha kell, de jelenleg a játékban még be se tudja fogni amire az a10 mar telipumpálja rockletekkel
csak egy pici szeretetet igényelne a dolog, hogy legalább meg legyenek a légvédelmi eszközök radar és hatótávjai duplázva, háromszorozva... és akkor talán egy kis ügyességgel esélyünk is lenne
Mert fennvoltam a berzerk serveren gondoltam majd a 90 ember jo kis háborus feelinget csinál.Erre mivan, mindenki rohangál a pályán senki nem tudja ki kivel van.Aztán egyszercsak megjelenik egy heli aztán kinyir.Ezt 5x eljátszották aztán a készülékek épsége érdekében leléptem.
<#worship>#worship>köszi
NEW SERvER
Server name😞üres ablak ír)-=Kellys Heroes=- ArmA2 ACE2 Dedicated Server YAS
Auto configURL😞üres ablak ír)http://www.kellys-heroes.eu/updater/ArmA2ACE-Repository/ArmA2ACE-Repo.7z
Hompage😞üres ablak ir)www.kellys-heroes.eu
Aztán Download addons füllecske katt...
1) Check for addons
2)Download addons
Ekkor letöltí a fõkönyvtárba és kész.@ACE,@ACE_SM,stb..
Majd izlés szerint csak frissíted...
Légy vidám!!!<#eljen>#eljen>