Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tiburon26
marad a Team Speak 2.azert köszönöm!<#eljen>

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

fákk!😄 Tehát ez legyen a parancs fileban:
-noSplash -noFilePatching -mod=@CBA;@ACE;@ACEX;@ACEX_PLA;@ACE_SM

It\'s good to be bad.

az ace-nek, vagyis a @CBA, @ACE, @ACEX, @ACE_SM és @ACE_PLA könyvtáraknak az ARMA2 gyökerében kell lennie, ahol az arma2.exe is található. Ha ott van mind, akkor Te magad is csinálhatsz neki parancs file-t.
a parancs file tartalma ez legyen (az arma2.exe után):
-noSplash -noFilePatching -mod=@CBA;@ACE;@ACEX;@ACEX_PLA

Ha nem megy akkor tölts le egy Team Speak 2-t, telepítsd és gyere fel. Ha valakit fent találsz, segíteni fog.

It\'s good to be bad.

Nekem 7950-nel a legalacsonyabb beállításokon ~15FPS-sel ment, úgyhogy nem hiszem... 😞

1-2 FPS talan
tiburon26
sziasztok.ace telepites magyar modra segitseg kene.letöltöttem a ace2v.0.1.203.exe-file-t,bemasoltam az arma2 mappaba elinditottam es kicsomagolta valahova de az Arma 2 - @CBA,@ACE... parancsikont nem talalom sehol.nem az arma2 mappaba kellet volna kicsomagolnia a dolgokat?

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Ati810
Hello
Szerintetek az Arma 2 menne Nvidia 7600GT-n ?
A válaszokat elõre is köszönöm.
Ha szereted az arma-t, akkor inkább ajánlom figyelmedbe Armed Assault 2. Hidd el jobban jársz 😉

It\'s good to be bad.

Hello Nem eredeti Armával nem lehet multizni?
DrRadon
Több idõd? Már nem kell 6 oldalakat megtanulnod? <#vigyor2>

Ami a háborút illeti, kissé rosszabodott a helyzet, a konfliktus eszkalálódott, és az oroszok valamint a litvánok elleni harcban a lengyelek lettek új szövetségeseink.

Hogthar
Na úgy tünik mostanság több idõm lesz, játszotok még a lengyelek ellen?
Így már értem, köszönöm! Késõbb megnézem.

It\'s good to be bad.

A 3D editor még buggy, a BI-Forumon igérik hogy állítólag rendbeteszik.
Az egységek lerakása elõtt, meg kell határozni (ne kérdezd miért)
F10Center
F2Group
és csak ezután
F1 Units
Kvázi momentán eddig ennyire jöttem rá, de majd a német fórumokon még matatok.
wardogzombie
"Rescue mission on Quesh_Kibrul_v1.0. Iraqi minister held captive and needs to be rescued."

csige791
Jól látom, hogy itt egy Izraeli állampolgárt kell megmenteni ?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Scottt
Inkább valami ilyennel próbálkozz COOP-ba szerintem^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

DrRadon
Mást nem tudok, csak egy tippet adni: próbálkozz olyan szerveren, ahol azonos klánbeli emberek játszanak. Õk általában kommunikálnak egymással és szervezettebben játszanak. ( szervezett VS szokott lenni az és 8bz szervereken, ahol mi is részt szoktunk venni)

Berzerken ne várj globális együttmûködést, ott inkább markolj fel egy szkópos fegyvert meg egy SMAW-ot pattanj motorra és támadj oldalról, valamint bocsáss meg azoknak akik lefrendliznek😊

repvez
És azon kivul , mert nem mindig tudok az esti orákba ráérni hogy megvárjam mig kelö létszám lesz a serveren.
DrRadon
ArmA.hu

repvez
hol találok ilyen servert ahol legalább egy kis csirája felfedezhetö a csapatjátéknap és van is értelme játszani?
Mert néztem pár coop servert,d e hiába volt 30fö irva jo ha 3-4 emberrel találkoztam és azok is csak rohangáltak mindenfelé.
BUÉK

Viszont nekem nem enged a 3d editor lerakni dolgokat, még egy katonát se.
Teljesen üres az a mezõ. Ötlet?

It\'s good to be bad.

hm én ezt még ki sem próbáltam... azt hittem, hogy már mindent láttam😊

ohh és
Boldog Új Évet mindenkinek!

It\'s good to be bad.

A legjobbakat az újévre mindenkinek!!!!
Próbálta már valaki a gamma eléggé elrejtett 3D editorát?

Ma volt idõm picit piszkálgatni, kissé összetettebb mint a 2D-s, és
kérdezném van e tapasztalat.
Üdv.
BÚÉK mindenkinek !

csige791
Ok, köszi a segítséget, most töltöm a legújabbat.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

DancZer
Menny fel ide, itt mindig megtalálod a legfrissebb verziót: http://www.arma2.hu Jobb oldalt a ArmA.Hu szerver verzió.: A.C.E 2 Beta 0.1.203 alatt van egy link, ami mindig azt a verziót tartalmazza amit a szerver is. Letöltöd. Másold be az Arma2 könyvtárba. Töröld ki a @CBA,@ACE,@ACEX könyvtárakat. Indítsd el a letöltött fájlt.

Lenovo y510p

csige791
És ezt a fajtát hogy kell telepíteni ?

wardogzombie
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek így elõre mert késõbb már nagy valószínûséggel ez lehetetlen küldetés lesz.<#hehe>

Nesu
Boldog ÚjEsztendõt Kívánok Mindenkinek !!!

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

csige791
thx a helpet.

pl, hogy innen letöltöd: ACE2 a link az http://armed-assault.hu-ról származik!😊

It\'s good to be bad.

csige791
Nem tudom telepíteni ACE2-õt. Six pdaterel nem jon be a weboldal aminek kéne.
Van más módja a telepítésnek six updateren kívül ?

Hogthar
Multkor linkeltem egy szigetnek a videóját pontosabban ezt: video
nos ezt kiadták és egy újjabb videót is csináltak hozzá: újvideó
és itt lelehet tölteni: link
psssszt

Moszad, ÁVH, egykutya! 😄

www.smart-bus.hu

Már kiengedtek! 😄

Tedd fel az 1.05-t, azzal már nem kér lemezt! 😉

www.smart-bus.hu

1.05-höz sem kell már DVD. ACE 2-t kell még telepítened. És Soltot pedig a Moszad vitte el, de valahogy sikerült megszöknie, a Magyar mentalitás topikba jár flémelni... 😊

csige791
Tudtok valamit Solt-ról? Vagy tényleg elvitte az ÁVH?

csige791
Sziasztok!
Egy picit sikerült lemaradnom a patchekel. Jelenleg 1.04.59026 van fent.
Szeretnék újra menni a Magyar szeróra. Mit kell fel raknom ?
Van már NODVD cucc, mert nem akarom tönkre tenni az eredeti lemezt.

vagy az igazi az lenne, ha erõtök engedné, hogy erre teljesen új koncepciókat kidolgozni... telepíthetõ lokátorokat stb. hogy tényleg picit a realisztikusság felé tolódjon.. a counter-measure (flare és chaff) felé pl. tettetek lépéseket.. most a másik oldalon is kéne valamit
Lesz harckocsikhoz tüzvezérlõ rendszer, esetleg bizonyos védelmi rendszer(ek) (nemtudom mi is a neve a T-90-en ami, ha lézert érzékel automatán ködgránátot lõ)) és sérülés rendszer. Repülõkhöz pedig infracsapdák.

nem tudom hogy szabad e itt ilyennel elõhuzakodnom...
de nem tervezitek hogy az ACE-ben a jármûveket is egy picit a realisztikusság felé toljátok, mert most ez egy rossz vicc
bár tudom hogy én itt már egyszer panaszódákat zengtem a jármûvekrõl, de most mit csináljak ha engem inkább ez hajt
pl. a konkrétan mostanában a benny féle warefare ace változatában esik meg hogy a blueforce agyonszopatja az opfort a légierõvel
tudom hogy a motornak korlátai vannak, és ez nem repülõszimulator... a gépek ezer méterek helyett száz métereken repülnek stb.
de pl. tényleg annyira vicces már hogy a tungushka meg egyéb légvédelmi cuccok radarjai épphogy ellátnak az orrukig... ahogy irtam megértem hogy a valódi realisztikusság (ami pl. a tungushka esetében több száz km-ekben mérhetõ) nem kivitelezhetõ... de legalább ne 500m távolságban detektáljon meg tudjon lelõni egy légijármûvet
az is tény hogy valóságban az a10 uzsonnára megeszik egy tungushkát ha kell, de jelenleg a játékban még be se tudja fogni amire az a10 mar telipumpálja rockletekkel
csak egy pici szeretetet igényelne a dolog, hogy legalább meg legyenek a légvédelmi eszközök radar és hatótávjai duplázva, háromszorozva... és akkor talán egy kis ügyességgel esélyünk is lenne
repvez
Tudnátok mindani egy normális servert ahol értelmes játék is folyik és ember is van rajta.Alap 1.05ös vagy ACE2 legujabb verzios server.
Mert fennvoltam a berzerk serveren gondoltam majd a 90 ember jo kis háborus feelinget csinál.Erre mivan, mindenki rohangál a pályán senki nem tudja ki kivel van.Aztán egyszercsak megjelenik egy heli aztán kinyir.Ezt 5x eljátszották aztán a készülékek épsége érdekében leléptem.
Hogthar
hát helit azért elvezetgeted rendesen és joyyal még jobb is tehát mi a gond?
wardogzombie
"nézd meg én hogy játszok vele" khm azért akarok cyborg x-et<#hehe>

szivesen BÚÉK
repvez
Köszi végre egy használhato program és leirás amivel egyszerüen és jol müködik.Mért nem lehetett már ezzel kezdeni az elején.

<#worship>köszi
Telepited
NEW SERvER
Server name😞üres ablak ír)-=Kellys Heroes=- ArmA2 ACE2 Dedicated Server YAS
Auto configURL😞üres ablak ír)http://www.kellys-heroes.eu/updater/ArmA2ACE-Repository/ArmA2ACE-Repo.7z
Hompage😞üres ablak ir)www.kellys-heroes.eu
Aztán Download addons füllecske katt...
1) Check for addons
2)Download addons
Ekkor letöltí a fõkönyvtárba és kész.@ACE,@ACE_SM,stb..
Majd izlés szerint csak frissíted...
Légy vidám!!!<#eljen>