Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csige791
Azt meglehet csinálni, hogy leszedem, gépemre valahonnan a warfare modot, és AI ellen játszom offline ?
Ha igen, honnan tudom letölteni ?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
Nekem sokkal jobban tetszik a warfare mint a domination. Tegnap nagyon király meccs volt.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Aha, hát annak meg úgy lenne értelme, ha korlátozva lenne, hogy éjjellátóval a fejeden nem tudsz irányzékba nézni.

Scottt
Nem tudom szerintem ezek csak passzív éjjel látó rendszerek a fegyverekre,mintha nem a fejeden lenne az NVG hanem az irányzékon.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

ugyan ez 3dsmax fórumra tartozik, de itt is van pár modellezõ akik talán értékelik😊 Gyorstalpaló😊

It\'s good to be bad.

pffff... akkor keltem... áruló! 😄

www.smart-bus.hu

Látod, még fél hatkor is fent vagyok 😄

Ahhh... látom kipihented magad! 😄

www.smart-bus.hu

Ha BISrõl van szó, a 2 ugyan az. 😄

Ez már tény, vagy csak ígérték?

www.smart-bus.hu

Hmmm, nem kizárt. A "gond" igazából az, hogy ugye nem tudunk Arma 2-ben rendes hõképet szimulálni, csak ilyen szép kontrasztos képszinezést 😄. Várnunk kell Operation Arrowhead-re, hogy normális FLIR-t kapjunk, ott pl. még a fegyveren is látod, hogy mennyire van felhevülve a csöve.

Scottt
Ilyenekregondolok

Vagy pl az AN/PVS-22-es^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Öhmm éjszaka foszforeszkáló szálkeresztre gondolsz? Mert az már van. FLIR meg egyéb ilyen speckó valami még nincs, de hamarosan lesz.

én is bemegyek warefarozni néha a magyar szerverre, de mind blueforceba vagytok, én meg egyedül opforceba
én igazándiból ki nem állhatom az ait, és legjobban annak örülnék ha a resistance ki lenne kapcsolva, maximum az occupationt hagynánk bennt... és akkor valódi játék lehetne a két fél között, nem kéne órákat pepecselni értelmetlenül az ai városok foglalgatásával
lehet hogy csak én vagyok ilyen, de agyhalál amikor 5. re is odamegyek valami nagy nehezen megvett jármûvel, és egyszercsak mögém születik egy tank és esélyem nincs ellene... ez marhára nem szórakoztató így
Jó az ötlet.
csige791
Szerintem úgy kéne elõször egy teszt mecset lebonyolítani, hogy megbeszélni pár szabályt.
Néhány ötlet:
- Mivel nem vagyunk túl sokan az elsõ csatában mondjuk megbeszélni, hogy nem az egész térkép játszik, hanem mondjuk csak a déli része, tehát csak az ott elhelyezkedõ településeket lehet foglalni. Ez azért lenne jó mert elõbb találkoznánk össze a felek.
- Másik ötlet, hogy mondjuk csak a játék kezdetétõl számítva 2 óra elteltével lehessen támadni egymás bázisát. (Akár azt is meglehet csinálni, hogy eláruljuk egymásnak , hogy hol a bázisunk. Mondjuk a két kisebb reptér)
- A jobb képességû játékosok legyenek szét osztva. Tehát ne az legyen, hogy a veteránok legyenek A team a kezdõk meg a B team.
- csak ezekre a csatákra, lehetne új jelszó, hogy ne lépjenek be pl lengyelek mint tegnap.

Scottt
Tempi nem gondoltatok még arra, hogy szimuláljátok az éjszakai irányzékokat?Mesterlövész puskákon pl
Vagy egyáltalán a játék motorja képes lenne ilyenre?

Remélem Csige a warfare-re gondolsz😊 Igen igazán úgy lenne jó, de ehhez olyan emberek is kellenek, akik tiszteletben tartják a másikat és nem azzal kezdi, hogy lerombolja a másik bázisát...Már csak azért is, mert úgy volt beállítva, hogy az nyer aki az összes várost elfoglalja. Viszont Green nagyon kitartó volt annak ellenére, hogy ttt-vel nagyon pusztítottuk zele-ben😊

It\'s good to be bad.

csige791
Tegnap amit játszottunk a szerveren az a mod nagyon tetszett. Mondjuk két hetente adott idõpontban összejöhetnénk játszani ugyanezt a modot, úgy, hogy mondjuk 10 vs 10 ember.

Akkor kapcsold be. 😊
Elég gyakran elõfordul, hogy az MI szavai között hosszú másodpercek tellnek el: ellenséges......jármû.....délre.....500m.....

Hogthar
ezeket a sorokat csak az olvassa aki játszotta már az EW kampányt vagy egyáltalán nem is akarja:

Nekem azért bejött csak rövidnek találtam, a sztori vége szerintem meg normális volt, elmentetek végül egy atom bunkerhez, és nem te voltál az akinek mindenképpen jönnie kellett hanem az a figura aki ismerte a helyet mármint az atom bunkert, neki nem is kellett húznia gyufa szálat, te meg nem voltál létfontosságú figura.
😞 igy elvesztette a realitását...
Egyet gondolsz és már cselekszenek is...

Ez tök olyan mint csõ nélkûli kukoricát morzsolni

CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB

Hello,

\ArmA 2\userconfig\ACE\ace_clientside_config.hpp-ben:

#define ACE_NOVOICE elé teszel 2 /-t. Tehát: // #define ACE_NOVOICE

Azért van alapból letiltva, mert így egybõl reagál az MI.

Úgy értem a COD4-es haszonlatot, hogy ott omolt egymás vállára a kelet és a nyugat a gonosz, rossz harmadik ellen.
Életszerûtlen a story vége szerintem. Meg minek húzok gyufát, ha én mindenképpen kellek. :-S
Az ace2 miatt nincs hangja a parancsoknak. Igazából jobb is, mert legalább mindig hallod a környezetedben lévõ dolgokat.

It\'s good to be bad.

Udv!

Feltettem az A.C.E 2 Beta 0.2.211 es ha kiadok egy parancsot akkor az nem hallhato, max olvashato, de hang nincs, mind SP es MP-ben. Az A.C.E 2 Beta 0.2.208-ban meg jo volt. Tudja valaki, hogy miert? Egyebkent grat az A.C.E 2-hoz a keszitoknek!<#wink>

Hogthar
Nekem inkább a Stalker hangulatát hozta vissza<#duhos2><#vigyor4>
Tegnap játszottam az 1.5-ösben lévõ új minikampánnyal. Hááát. Poén lelövés nélkûl nekem nagyon sci-fi. Kicsit Cod4-es a történet, de egynek jó.
esetleg ha lesz valami minõségi kampány linkelhetnétek

thx

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Veszek egységeket de akkor meg lesz egy rakat, jön mindenki utánam 😄

a faszé kellett erõltetni ezt a menedzselõs részt, egy fasza kampány kellett volna ide mint a opf1ben

Hogthar
Én már próbáltam, az a vicces hogy a legtöbb arma 1 es missziót át is lehet convertálni caa1 el arma 2 be, csak ha azt akarod ,hogy a missziók is ki legyenek írva szükség van egy briefingManager nevû programra és a "briefing.html" átrakja "briefing.sqf" - ra és végül beilleszted az "init.sqf" -be a következõ execVM "briefing.sqf" sort. Aki akar kicsit nosztalgiázni kicsit szebb grafikával hajrá...<#nevetes1><#wink>

Micsu: én is sokat szenvedtem ezzel a dologgal még úgy fél éve, én úgy oldottam meg, hogy vettem egységeket és a miután kijelöltem az egységeket aztán azt hiszem a kommunikáció résznél el lehet küldeni õket a szakaszoknak, de leginkább az ai- ra hagytam, ha õ a parancsnok akkor vásárolnak is maguknak tankokat meg ilyenek.
Scottt
Nem tudom,nekem nem tetszett annyira az a része,szóval nem buzerálgattam mélyebben^^

Köszönöm!😊

It\'s good to be bad.

igen a ctrl spacevel tudom váltogatni hogy a saját csapatomat vagy más csapatokat irányítok de nekem az lenne a kérdésem ha vásárolok egységeket hogy tudom más csapatokba tenni õket, vagy hogyan tudnék csapatokat képezni akiknek késõbb utasításokat tudnék adni

meg persze Danczer... 😊

DancZer
Feltettem.

Lenovo y510p

Vargosz szokta feltenni a pályákat.

Megoldható, hogy a szerverre felkerüljön a legújabb ace-es Warfare?

It\'s good to be bad.

CAA1 -et probaltatok mar?

10k latotavval is szalad annyira mint csernus 3k-val 😊

CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB

Scottt
Ctrl+space

tiburon26
bocs a duplazasert.letrehoztam es müködik rendesen csak közbe mar uj verzio van es erre 10masodpercenkent emlekeztet

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

tiburon26
Kicsomagolás befejezése utána Arma2/@ACE/userconfig-ból átmásolod a fájlokat Arma2/userconfig/ACE-be.
-no ez nem vilagos.arma2 mappaban nincs userconfig/ACE mappa.hozzak letre en?

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

kérdés

ha már megépítettem a bázisom, tudok vásárolni egységeket, hogyan tudom õket csapatba rendezni, ctrl + bal egérgombos irányításra gondolok azaz nem az én csapatom szerves részei lennének

DrRadon
Akkor te nagyon utálhatod a M$-ot, meg az Adobe-t 😊

Egyénként annak a 90%-nak akinek mûködik, a Six Updater egy kib*szott jó megoldás. Nem véletlen használja egy csomó más modocska és addon is.

DancZer
Azért mert valaki még csomagolni se tud. Egyébként az egy sfx exe, de nem kötelezõ azt használni. Feltelepítheted a six-updatert is. 😊

Lenovo y510p

Tudnam, miert EXE fileban van. Miert nem eleg egy sima tomoritett allomany? Nekem ne nyulkaljon mindenfele EXE a cuccaimhoz.
DancZer

Lenovo y510p

DancZer
Bocsi az én hibám. Nem tudtam, hogy vargosz beletette-e vagy sem. Módosítom a leírást.

Lenovo y510p