Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s good to be bad.
Ha igen, honnan tudom letölteni ?
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
It\'s good to be bad.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
én igazándiból ki nem állhatom az ait, és legjobban annak örülnék ha a resistance ki lenne kapcsolva, maximum az occupationt hagynánk bennt... és akkor valódi játék lehetne a két fél között, nem kéne órákat pepecselni értelmetlenül az ai városok foglalgatásával
lehet hogy csak én vagyok ilyen, de agyhalál amikor 5. re is odamegyek valami nagy nehezen megvett jármûvel, és egyszercsak mögém születik egy tank és esélyem nincs ellene... ez marhára nem szórakoztató így
Néhány ötlet:
- Mivel nem vagyunk túl sokan az elsõ csatában mondjuk megbeszélni, hogy nem az egész térkép játszik, hanem mondjuk csak a déli része, tehát csak az ott elhelyezkedõ településeket lehet foglalni. Ez azért lenne jó mert elõbb találkoznánk össze a felek.
- Másik ötlet, hogy mondjuk csak a játék kezdetétõl számítva 2 óra elteltével lehessen támadni egymás bázisát. (Akár azt is meglehet csinálni, hogy eláruljuk egymásnak , hogy hol a bázisunk. Mondjuk a két kisebb reptér)
- A jobb képességû játékosok legyenek szét osztva. Tehát ne az legyen, hogy a veteránok legyenek A team a kezdõk meg a B team.
- csak ezekre a csatákra, lehetne új jelszó, hogy ne lépjenek be pl lengyelek mint tegnap.
Vagy egyáltalán a játék motorja képes lenne ilyenre?
It\'s good to be bad.
Elég gyakran elõfordul, hogy az MI szavai között hosszú másodpercek tellnek el: ellenséges......jármû.....délre.....500m.....
Nekem azért bejött csak rövidnek találtam, a sztori vége szerintem meg normális volt, elmentetek végül egy atom bunkerhez, és nem te voltál az akinek mindenképpen jönnie kellett hanem az a figura aki ismerte a helyet mármint az atom bunkert, neki nem is kellett húznia gyufa szálat, te meg nem voltál létfontosságú figura.
Egyet gondolsz és már cselekszenek is...
Ez tök olyan mint csõ nélkûli kukoricát morzsolni
CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB
\ArmA 2\userconfig\ACE\ace_clientside_config.hpp-ben:
#define ACE_NOVOICE elé teszel 2 /-t. Tehát: // #define ACE_NOVOICE
Azért van alapból letiltva, mert így egybõl reagál az MI.
Életszerûtlen a story vége szerintem. Meg minek húzok gyufát, ha én mindenképpen kellek. :-S
It\'s good to be bad.
Feltettem az A.C.E 2 Beta 0.2.211 es ha kiadok egy parancsot akkor az nem hallhato, max olvashato, de hang nincs, mind SP es MP-ben. Az A.C.E 2 Beta 0.2.208-ban meg jo volt. Tudja valaki, hogy miert? Egyebkent grat az A.C.E 2-hoz a keszitoknek!<#wink>#wink>
thx
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
a faszé kellett erõltetni ezt a menedzselõs részt, egy fasza kampány kellett volna ide mint a opf1ben
Micsu: én is sokat szenvedtem ezzel a dologgal még úgy fél éve, én úgy oldottam meg, hogy vettem egységeket és a miután kijelöltem az egységeket aztán azt hiszem a kommunikáció résznél el lehet küldeni õket a szakaszoknak, de leginkább az ai- ra hagytam, ha õ a parancsnok akkor vásárolnak is maguknak tankokat meg ilyenek.
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
-no ez nem vilagos.arma2 mappaban nincs userconfig/ACE mappa.hozzak letre en?
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
ha már megépítettem a bázisom, tudok vásárolni egységeket, hogyan tudom õket csapatba rendezni, ctrl + bal egérgombos irányításra gondolok azaz nem az én csapatom szerves részei lennének
Lenovo y510p
Lenovo y510p