Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amcsik is elõkaphatták volna a csodafegyvereket 😊
Nem ez a lényeg, ez egy játék topikja. A lényeg az, hogy jókat lehessen játszani...

Nos, hülyeségeket beszélni alanyi jogon mindenki számára szabad. Csak azért meggyõzni ne akarj errõl senkit.
Háború(ka)t a szó klasszikus értelmében a két fél közül az USA vívott az utóbbi években (az oszétiai kalandot ne vegyük ide, ott szinte nem volt ellenfél a pályán)
Ez(eke)t az USA Irak ellen vívta. Nagyon rövid idõ alatt rongyosra verték az egyik legnagyobb katonai erõt a Közel-Keleten. És az iraki diktatúra nem állt rosszul a fegyverek tekintetében, mert olajért megkapták a keleti technikát.
Nem klasszikus háborúban mindkét fél érdekelt/volt a közelmúltban, és mindkét fél szopóágon van/volt eléggé. De gerillaháborút nem lehet erõvel megnyerni, mint ahogy már jó sokszor bebizonyosodott a történelem során.
Az oroszok csecsenföldi túrája sem éppen az a sikersztori volt, ha jól tudom. Akkor igazán elõkaphatták volna a puttonyból a csodafegyvereket.
Bizony hagyjuk, elõbb-utóbb szóba kerülne Izrael és mindenféle ordas eszmék látnának napvilágot. 😄

jó most teljesen másról beszélsz mint amirõl eredetileg szó volt, hagyjuk is inkább

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

"már nem a hidegháború van"
szóljál az amcsi pajtásoknak, hogy már vége van... amcsik folyton erre mentek, mutogatják hogy õk az istenek, micsoda fegyók, mennyi beleölt pénz, aztán amikor megszopatja õket pár arab a hegyekben, akkor jól kiröhögik õket 😄
ráadásul haditechnikába fektetni a sok felvett hitelt... hát nem tudom mennyire okos dolog...

oroszok hol ölnek a hadiiparba annyi pénzt mint amerika? már nem a hidegháború van, hanem 2010

oroszok sosem arról voltak híresek, hogy a legjobb cuccaikat mutogatnák... inkább mindenrõl kussoltak és amikor szükség volt valami fegyverre, akkor az ellenfél csak tátogott, hogy mi a f*sz 😊

jó vicc

Hogthar
Mondjuk szerintem az oroszok kicsit sincsenek elmaradva az amerikaikhoz képest csak nem olyan hülyék, hogy kiadják a jelenlegi technikai fejlettségüket, míg amerikában kiadnak valami újat 2 napra rá már a youtubon nézek róla videót.
Nem csak warfare-ben, egyszer kapsz percenként Xpénzt az általatok elfoglalt városokból, illetve kapsz az általad megölt egységekért és pl egy tankért 800 pénzt kapsz, egy t72-es kb 4k-ba kerül, egy kamov 29k. Szerinted?😊

It\'s good to be bad.

lõdd ki RPG18-al 😊
Mi ez valami bérgyilkos képzõ? 😄

Ez igaz!😊 Viszont a metis nagyon idegesítõ, fõleg warfareben :S Mivel kilövök 100 páncélost és 0 pénz...

It\'s good to be bad.

Egyébként készül: Mi-28, AK74M, AN94 és változataik, nemrég kerültek be a Grozák. Szerintem annyira nincs is elhanyagolva, csak sokan túlságosan kiegyenlítés mániások. Mindegyik oldalnak megvan a maga elõnye / hátránya, meg lehet oldani, hogy nagyjából partiban legyenek, a többi úgyis a játékosokon múlik...

Nincs elhanyagolva, csak Õk nem tapétázzák tele a netet a felszerelésük mûszaki rajzaival meg leírásaival. 😊

Mar rajottem, hogy hogy lehet leszedni AddonSync-vel, de azert kossz.😉

Tpm majd kérlek nézzétek meg az ace-ben, opfor - metis-t, mert ha azzal lövünk ki valamit, akkor azt nem számolja el.
Mielõtt valaki azzal jönne, hogy: Mert nem az öli meg közvetlenül, akkor próbálja ki! 😉 Orosz oldal miért van ennyire elhanyagolva?

It\'s good to be bad.

van magyar szerverre mutato autoconfig.
csekkold az arma2.hu -t, ott van hozza info.
DrRadon
Hogyne, rengetegen játszanak multival.

Az ára 4500 környékén mozog. Ezt csak azért mondom mert törttel nem igazán lehet multizni. Sõt a single is macerás, ha virágbolti verziód van.

AddonSync2009 Beta 1.0.47 van, de nem tudom, hogy hogy lehet vele letolteni az 0.2.215-ot. A wiki.cring.eu meg nem elerheto.

Rowlend
Nekem nagyon kimaradt az Arma sorozat. Milyen az Arma 2 multi? Láttam képeket az elsõ részbõl és ott civilekkel mentek, meg sport kocsik stb. 😄
Mûködik Tört verzióval a multi? Játszanak a multival?

GET OVER HERE!

Ah, azt nem tudom, sosem használtam az ArmaHu-s megoldást. Esetleg AddonSync vagy Sic updater?

Az Armed-assault.hu-n csak a 0.2.213 van. Vagy mar exe filekent mar nem elerheto?

Regg,
Tegnap este óta az.

Jo Reggelt!

Erdeklodnek, hogy az A.C.E 2 Beta 0.2.215 mikor lesz elerheto? thx

Ja elfelejtettem, hogy ez nem wiki és nehéz lehet megtalálni... 😊

Példa egy fegyveres ládához:
_l addmagazinecargo ["ACE_HuntIR_monitor",10];
_l addmagazinecargo ["ACE_HuntIR_M203",10];

Ha fellõtted, és látod a kis ernyõt, akkor legördülõ menübõl "HUNTIR Monitor aktiválása".

HUNTIR. Részletes leírás az útmutatóban a "Szimuláció - Különleges felszerelések & egyebek:" alatt.

Passz.

Egy ACE2 videón (ha jól emlékszem) láttam egy kütyüt, az ember fellõtte, egy magasságig felment, majd egy kis ernyõvel lassan ereszkedett, de közben volt rajta egy kamera.

Ez mi, és hogyan lehet elõpiszkálni.
Valaki?
majd készítek egy teljes leírást warfare beállításaihoz, hogy mindig a legjobb legyen. Illetve lesznek ezzel kapcsolatban ötleteim, hogy hogyan lehetne igazán jó háborút vívni egymás ellen. Lehet még ma összeütöm, mert kíváncsi vagyok a véleményetekre, de csak olyan 6-7 fele.

It\'s good to be bad.

az alap kampányba be lehet valahogy rakni az ace-es fegyvereket?

It\'s good to be bad.

Mar az elejen vicces. Amikor pont a napba nez, akkor vilagos elotte a fold. Amikor epp kimegy a nap a latoterbol, akkor sotet.
Márcsak sivatagi Ghillie kéne hozzá.

8:50-tõl.... aaaaaaaa... 😄

www.smart-bus.hu

Ez is kemény... ACE 2 SF gameplay

www.smart-bus.hu

Nem próbáltam még, de pl a tereptárgyak anyaga meg van oldva pl. a házsarkon át tudsz lõni .50-essel?

Kérdés.
Ezzel a kick ass CAA1-el már tombol aki editorozik a régi jól ismert ARMA1 es pl. Sahrani-n?

Namert tegnap óta fent van nálam. Aki nem ismerné esetleg:
CAA1-Info+Download
Semmi barkács, egy install exe, igaz 1,6GB kb..., de megéri.
Én bevallom fõleg mint pilóta, pontosan helipilóta "szakosodom" OFP óta, és a régi mapok, a zegzugos völgyekkel, szétszórtabb erdõkkel, kiválóak Heli vs Tank, stb. scenariokhoz, és ahogy a német srácok is írják, a városok a régi szigeteken jobbak pl urban fight ra FPS módban.
Szóval remek darab ajánlani tudom.

Ja igen.
Majd ha már kigyúrtam, és valahova csapatba kellene transporthoz,FSM vagy SAR, EVAC-hoz zabálj "ólmot sárga" üzemmódú pilot, majd jelentkeznék.
ACE-szel toljátok?

hol? én nem találtam az alap mappon, vagy nem azon?
csige791
Nehezebbre kéne majd állítani a falu védõket warfare-ben, mert tegnap túl könnyû volt.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

DrRadon
De van híd!
A lánctalp ügyben igazad van 😊

AI nem megy át a hídon, mert nincs híd. :-)
Meg most már az úton is többet tölt mint mellette. Amúgy is csak a lánctalpat féltette, mert az aszfalton jobban kopnak. :-)
rtfmZoli
Csak nagyon sokáig elhúzódott, mikor is kezdõdött? olyan 5-6 körül, és én éjfél körül léptem le.

Persze es az AI is majdnem atmegy mar a hidon. Persze az uton nem marad a kocsival, de azt majd a 3.0-ban...
ott lesz?

@21142: Mire gondolsz?
Mûködõ lézerpointerre megintcsak OA-ra kell várnunk.

csige791
Valamiért nagyon elkezd akadni. Azért mert most nem a szeró számolja az AI-t ?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

a másik, hogy orosz oldalon is elég hiányos a felhozatal, pedig azért volt nekik is pár jó dolguk...

It\'s good to be bad.

Ez nem túlbonyolítás már? Jobb lenne ha az an/paq (vagy mi) mûködne az éjjellátókkal, akkor végre lenne valami plusz az M4 oldalán a többivel szemben.

Az miért van, hogy ha a t72-ben csak akkor volt NV-ön, ha nálam volt fejre tehetõ? Ettõl kicsit falnak mentem. :-S (nem az ACE2-ben)

Más: Tud valaki ketten játszható kampány szerû pályákat ajánlani. Armaholic-ot végignéztem, de elfogytak a jók.