Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Inkább töltsd hasznosan az idõdet: Ültess fákat vagy mit tudom én😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ebben egyetértek.
A legnehezebb dolgunk az lesz, hogy meghatározzuk mi szim és mi nem. PL a németek gyártanak kukás autó szimulátort. <#vigyor2>#vigyor2> A dolog abból ál, hogy egy kukás autóval kell menni, de ez a kukás autó a lehetõ legkevesebb fizikával van leprogramozva, enyibõl az NFS is szimulátor mert ott is mennek autók az úton. Szóval ez nem lesz egyszerû.
ON:
Mit szóltok az ötletemhez: Íme
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
A konkurencia csak jó, mert versenyre kényszerít. 😊 Lehet, hogy tudok neked segíteni, írj egy email címet nekem privátba légyszíves, ne terheljük a fórumot.
www.pcpilot.hu
Autóverseny (Live for Speed, iRacing, netKar PRO)
Kamion (Rigs of Rods, Rig n Roll)
Busz (City Bus simulator 2010, OMSI)
Polgári repülés (Flight Simulator, X-plane)
Harci repülés (DCS, Lock-on)
Motorverseny (GP bike)
ARMA 2 (ebben nem igen van több, akár lehet külön kategória is, bár egyszer láttam mesterlövész szimet)
stb...
És persze a zárójelben csak példák vannak, tehát mindegyik mögé jár még egy stb...
Szóval a koncepció az, hogy kategóriánként lenne egy "fõszerkesztõ" aztán lehet gyártani a híreket.
Nem szeretnénk senki konkurenciája lenni, hisz ilyen oldal még nem igen van Magyarországon, világszintes is csak néhány foglakozik ennyire átfogóan a szimulátor kategóriával. Szóval a célunk nem egyszerû.
www.smart-bus.hu
Szeretnénk csinálni egy szimulátorokkal foglalkozó weboldalt. Az alapkoncepció az lenne, hogy minden nap friss híreket és havonta néhány elõzetest , bemutatót, tesztet olvashassanak a látogatók az oldalon. Idáig nincs eltérés a többi hír oldalhoz képest.
A mi oldalunk viszont csak szimulátorokról szólna, tehát ha valami felkerül a mi oldalunkra arról tudja a látogató, hogy az tényleg szimulátor, nem csak ráírta a kiadó a dobozára. (PL NFS Shift, Operation Flashpoint 2) Tehát tulajdonképpen egy mértékadó oldalt szeretnénk létrehozni.
Ehhez keresünk olyan embert(eket) aki ért a Hadászati szimulátorokhoz. Például nekem fogalmam sincs, hogy mondjuk a Silent Hunter tengeralattjáró szim. az menyire szim.
A programokat ha már felkerült az oldalunkra 1-5 ig rangsoroljuk, hogy menyire élethû. (SimRating)
Ha felkeltettem az érdeklõdésed és van naponta félórád akkor ne habozz jelentkezni.
e-mail, MSN : csige791 kukac hotmail pont com
Nyitottam egy topicot is az armed-assault.hu fórumán.
Lenovo y510p
Persze elõtte nem árt a "cross eyed technika" elsajátítása, de ez egy óra gyakorlással megvan.
Itt egy HL2 cross eyed videó példának.
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu
Így helyes: Többször
Az így pedig hosszú "í", és nem rövid...
Szerintem legközelebb inkább maradj csendben...
www.smart-bus.hu
Elösször is kiemelném, hogy akiknek nincs jó tér érzékük vagy esetleg szemtengelyferdülésük van sosem fog kijönni igazán a 3D.
Nos viszont, hogy elõcsald a képernyõre a 3Dt több módszer is van, felsorolok párat de szerintem nem ismerem az összeset ne ostorozzatok meg ha kihagyok egyet.
1. módszer az úgynevezett Anaglif módszer, szerintem ez a legolcsóbban kivitelezhetõ módszer nem kell hozzá semmi különleges dolog csak egy piros cián esetleg narancssárga kék vagy sárga kék szemüveg(vagyis IZ3D ben ezeket láttam)Hátrányai, hogy egyes szinek nem jönnek vissza 100% ossan + ha az egyik szemed sokkal jobban erõsen mint a másik(tehát jobban látja a színeken, megjegyezném hogy mindenkinek erõsebb az egyik szeme, itt olyanokra gondolok akiknél tényleg nagy az eltérés)a képet egy színûen fogja látni, egyéb mellékhatás: valakiknél fejfájást okoz abból adódóan hogy a piros lencsénél nem látsz piros színt a ciánnál meg ciánt.(én ezt nem tapasztaltam volt hogy lejátszottam 6-7 órát is és semmi).
2. módszer a 3D polarizációd módszer.
Ide speciális polarizációs szemüveg kell(1500-1600 ért kapható) a lényege hogy 2 képet vetít fel a képernyõre más más színmélységgel és az egyik lencse csak az egyiket a másik lencse csak a másik képet engedi be.
Itt kicsit keveredve vagyok, de ahogy nekem lejött 2 módszer van hogy a képernyõre kicsaljuk, vagy a felbontás felezõdik(tehát ha 800*600 akkor 400*300 asnak fogod látni a képet), vagy egymásra vetíti de ebben az esetben a monitorod Hrz - nek a fele jut egy szemre, nos ebben az esetben a monitorodnak legalább a 100 Hrz kell bírnia hogy kényelmes legyen a szemnek de a legjobb ha 120 Hrz
Ebben az esetben egyedüli hátrány a módszerbõl adódik, vagy nagy felbontásba kell játszanod és ennek ellenére kis felbontásba látod, vagy kell egy 120 hrz monitor ami nem olyan olcsó.
3. módszer a Shutter megoldás
nos ez szerintem a legdrágább megoldás, ide szintén 120 hrz monitor kell +ba egy speciális szemüveg ami voltaképp egy LCD kijelzõ, ebben az esetben váltogatja a képeket a monitor egyszer a jobb egyszer a bal oldalt mutatja és az LCD kijelzõ mindig azt az oldalt elsötétiti amelyik szemnek nem kellene látnia a képet.
Hátránya azon kívül hogy drága a kivitelezés a folyamatos villogás hamar elfáraszthatja a szemet.
4. módszer (sajnos nem tudom a nevét) lényege egy speciális szemüveg LCD kijelzõkkel, a képet közvetlen a szemüvegbõl kapod.
hártánya: Rontja a szemet és drága
5. módszer (aminek szintén nem tudom mi a neve) ehez nem kell szemüveg, lényege hogy a képernyõ a színmélységeket úgy jeleníti meg hogy a képernyõ elött kijön a 3D(szórszerint kijön a képernyõbõl)
hátránya: Speciális monitor kell hozzá és ha oldalról nézed nem jön ki a 3D és a leglényegesebb hogyha nem nézed pont szembõl a szélei torzulnak és késõbb fejfájást okoz.
Lehet valamit összekutyultam nyugodtan egészítsetek ki, itt az Iz3nek az oldala csak a Drivert kell letöltened és a programon keresztül kiválasztani melyik módszert használod: link
Elõre is bocs, ha már többszõr leírtad, de érdekelne ez a 3D dolog!
Tudnál ebben segíteni, hogy milyen eszközök és szoftverek kellenek ahhoz, hogy 3D-ben lássam az arma2-t? Milyen szemüveg, milyen program, milyen monitor és milyen videokártya?
Nagyon köszönöm!
Kösz a türelmet.
A csapatvezetõnek leraksz egy Get out waypointot a heli kirakás mellé, majd a 2 waypointot F5-tel összekötöd.
Tudom, azt ígértem, hétfõre kibõvítem, de még nem volt idõm. :\
Az M1 lövedékeinél a Canistert érdemes említeni: sörétes lõszer <#vigyor2>#vigyor2>
Köszönöm mindkettõtöknek, sikerült.
Azt hittem sokkal bonyolultabb lesz.
Van hozzá olyan kisokos hogy mi, mire jó. pl: az M1 lövedékei.., stb
this moveincargo helo
A helinek meg megadsz egy ööö unload, vagy transport unload waypointot.
http://ace.wikkii.com/wiki/Class_Lists_for_ACEX
http://ace.wikkii.com/wiki/Class_Lists_for_ACE2
Tehat ez ACE2 Class Weaponsmax. bovul vagy szukul de egy adott nev nem valtozik meg.
Kicsomagolás befejezése utána Arma2/@ACE/userconfig-ból átmásolod a fájlokat Arma2/userconfig/ACE-be.
-Nincs ugyanis Arma2/userconfig/ACE könyvtáram.
Ez pontosabban olyan addon amitõl a magas gazogat kiveszi csak ilyen alacsony de mégis mutatós fû marad, kb egyenértékû a nograss megoldással csak mégsem olyan asztal jellege van a pályáknak.
It\'s good to be bad.
class Weapons
{
// Add the weapons to the mission gear
class RH_deagle { count = 3; };
class RH_Deagleg { count = 3; };
class RH_Deagles { count = 3; };
};
class Magazines
{
// Add the magazines to the mission gear
class 7Rnd_50_AE { count = 150; };
class 8Rnd_9x19_Mk { count = 150; };
class 8Rnd_9x19_Mksd { count = 150; };
class 15Rnd_9x19_usp { count = 150; };
class 15Rnd_9x19_uspsd { count = 50; };
};
Igy a mission kezdetekor, a fegyverzesnel jelennek meg a cuccok.
Ertelem szerint ez atirhato, a vegtelensegig bovitheto.
lasd. : Replacement files
Magyaran irsz/ir valaki/irok egy config file-t ACE 2 fegyverekre.
It\'s good to be bad.