Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
It\'s good to be bad.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A nemzetközileg is használt sniper szó az angol snipe (erdei szalonka, Scolopax rusticola) fõnévbõl származik; ez a kiszámíthatatlan röptû, roppant óvatos madár számtalan vadásznak okozott már idegösszeomlást az összevissza cikázásával; aki ennek ellenére közel bírt kerülni hozzá és szét tudta lõni a levegõben csapongó ellenszenves kis geci harminc dekányi testét, büszkén viselte a sniper (szalonkázó) címet.
It\'s good to be bad.
( Eredti jatek meg egyotos peccs ide vagy oda, azert meg mindig vannak ilyen paranormalis jelensegek )
Ahogy elnézem van próbálkozás bõven de egyik sem az igazi....
Nekem tré a szemem, (szemtengely ferülés, így amíg nem forrja ki magát a technika, addig nekem elég felejtõs.... A 120hz is necces nem? Bár a samsung már csinált egy 240Hz-est....
Azért lehet, hogy a legolcsóbbik megoldászt kipróbálom...hátha nem annyira cseszteti a szemem...
Köszönöm mégegyszer!
Lenovo y510p
It\'s good to be bad.
Geo, sztem a counter strike sokkal arcadebb az armytól.
It\'s good to be bad.
Kicsi jatekterulet, es az egerskill, valamint a palyaismeret dominal leginkabb.
Ma az volt a megoldas h o volt a host, csak ez hosszu tavon problemas, mivel az en misszioimat nyomja a csapat. Azok meg nalam vannak.
Hetvegen ujrarakatom vele az armat, mivel kifogytam az otletekbol.
Az jo esellyel megoldhatja a dolgot.
Egyenlore itt tartunk. Termeszetesen ha valami modon megis rajovunk mi okozza ,megosztom a tudast veletek is.
Lenovo y510p
Lenovo y510p
Otlet kellene egy problemara. Kovetkezo tortenik: Baratom becsatlakozik a szerveremre. Be is engedi, de a neve feher ikonban jelenik meg. Nem valaszthat maganak karaktert, gyakorlatilag semmit sem tud csinalni. En bedobahatom ot valamelyik helyre, de nem toltodik be neki az adott mission. Mindenkinek eredeti jateka van, es hetek ota gond nelkul mukodott minden. Csak nala jelentkezik ez a dolog, a tobbiek tudnak csatlakozni. SOT ! Ha o nyit szervert ,arra en be tudok menni.
Ez mitol van ? Valaki latott mar ilyet ?
Elor is koszonom !
<#zavart2>#zavart2>
Lenovo y510p
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
It\'s good to be bad.
"Its just the wind."
Nagy az isten állatkertje...
It\'s good to be bad.
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ugyan ez armában hogy az A-10-re megrajzolták a "beépített létrát" de alap dolgok meg kimaradtak.
Visszatérve az animációkra, az opf 2 ben bizony tényleg nagyon statikussak az animációk de ott külön kezeli a belsõ nézet animációt (ezért nincs is lábad ha lenézel) és a külsõ nézet animációt a biséknél meg úgyan az a külsõ és a belsõ és sajnos nem tértek nagyon ki a részletekre, de majd az arma 3 ban talán megcsinálják rendessen<#mf1>#mf1><#buck>#buck>
Más: Tudom, gigaláma vagyok, de nem bírom megszokni az ACE szállkereszt mentességét. Értem ez alatt, hogy ha szabad szemmel látok valakit a mezõn és belenézek a távcsõbe, hogy le is lõjjem, akkor egyszerüen rossz helyre "nagyítok". Találtam az armaholicon egy olyan szálkeresztet amivel célozni nem lehet, de nagyjából látom hol a közepe a monitornak, hova nagyítok, de az meg nem megy ACE2-vel. Van ötletetek? (Akárkit kérdezek, õ neki nincs ilyen problémája, csak nekem)
Nekem ellenpont, hogy (asszem) 3 féleképpen tudsz nem célozva haladni (séta, futás, sprint) és a sprint nem futás x 1.5 :-)
Because fuck you. That\'s why.
amúgy mi neked a remegés?
Ott nem remeg, és kurva jó a feeling.
Csá.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Because fuck you. That\'s why.