Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-:MTZ 80 love forever:-
Azért 1280x720-as(!) felbontásnál legyen a háttérben bármilyen AI (mondjuk az éjszakai pályán üvölthetek Én, hogy Medic, baxik odajönni - ha odamegyek a Medic mellé akkor sem mozdul meg. 😊 szóval legyen bármi a háttérben 3,6Ghz-re húzott C2D-óval + 5850-el + 4GB RAM-al legyen már 60FPS körül. Stabil 30-at sem hozza. Ez így nagyon vérzõ. Nekem(!)
Azért az, hogy Kóréjhét kelljen hozzá, az azért "szánalmas". Jútyúbon nem kevés Kórájhetes gameplay van, de azért bakker, hogy Kóráj kelljen egy game "stabil" futásához, akkor vmi naggyon nincs rendben.
(+12GB DDR3 és legrosszabb esetben is 5870-es VGA-kkal felvéve)
Az a gond, hogy Nekem nagyon nem áll össze a kép, hogy miért van 20FPS alatt, jó esetben fölötte egy éjszakai tájon?!
Nem tudom ismeri-e vki a The Hunter c. játékot?! A grafja nagyon hasonlít az ARMA grafjához, csak ebben az AI-k azok vadállatok. 😄 Az NPC pl. egy szarvas, vagy õzek, vagy horda. 😄
A lényeg, hogy repül a game és "qrva" szép!
Saját Engine-je van.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Segítsetek, nem tudok túljutni a harckocsis pályán. A lezuhant C-130-nál megadnak 3 pontot, ami feltételezett helyei a legénységnek. Meg kellene néznem egy UAV-val. De azt hogy? A kiinduló bázison nem tudom használni, a frissen létesítetten meg nincs.
Másik gebasz: Ha a hk.-ból kilövöm az összes SABOT-ot, és a HE egy részét, majd feltölteném egy ammo truckból, akkor csak a HE-t tölti vissza, a SABOT-ot nem. Miért?
Kösz.
A játékban egy országot kell megjelenítenie épületekkel fûvel és objektumokkal, hozzátartozik még az ai aminek a nagy területekhez megfelelõen minden helyzetben meg kell állnia a helyét, amennyiben ez lehetséges és ez így mind együtt vége elég proci igényes.
"jól érzed, a két mag már kevés, ha HD-ben szeretnél armázni.."
- szerintem én is az armáról beszéltem, mi nem teljesen igaz ezen szerinted? 😊
Naggyából stimmel amit kijelentettem asszem, bevállalom 😊)
Amúgy néztem teszteket, és a DX10.1 a leggyorsabb jelenleg úgy nagyáltalánosságban, utána DX9 szinte ugyanolyan gyors aztán a DX11 ami kb 20% teljesítményvesztés alig látható effektekért, legalábbis dirt2-rõl olvastam ilyet, saját szemmel még nem láttam, de el tudom képzelni hogy így van, a marketing hatalma nagy 😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Gascan
Kíváncsian várom. De gondolom Te még annál is jobban. 😄
PS: 1ébként ez milyen game?! DX9; 10?! A 11-et kétlem.
lee56
Azért ez így nem teljesen igaz. 😊 Eddig csak ennél a game-nél tapasztaltam ilyen, STALKER-esen szólva "anomáliát". 😄
na most amiért mondom ezt neked, az az, hogy kedden jön meg az x4 965-öm, meg az 5850-es videokarim.. akkor már meg tudom mondani, hogy valóban a két core-e a ludas 😊
többek között amúgy ezért vettem én is quad core-t 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Nem vagyok ARMA-s, alap 2õt ki is hagytam. SP-ben nagy nehezen sikerült Magam túlverekedni a helikopteres misszión. Azt hittem ott fogom törölni. 😊
Kérdésem annyi lenne, hogy elég sokat kidob a game asztalra OA exe hibával. Pedig fent az 1.52-es javítás is. De ez még hagyján. A gondom, hogy most vagyok az elsõ éjszakai pályán és az FPS 20 körül, sokszor alatta. Akárhogy állítom a grafot, szinte semmi változás. Ugyanannyi FPS 1920x1080-ban, mint sima HD felbontáson. Hiába veszem le a látótávolságot, egyéb paramétereket semmi "drasztikus" javulás. Ráadásul az árnyék Nálam bug-os. Ha nem Very High beállításon van, akkor sok árnyék csak úgy rajzolódik ki jól, ha már közel vagyok a tárgyhoz. Pl: katonai hálók(sátrak) árnyéka. De még erre is azt mondom, hogy okés, ha érezném, hogy High-on ugrik az FPS, de nem.
Ez az alap ARMA-ban, hogy van és volt?!
Mert ha ott is ilyen FPS gondok voltak, de tapaszokkal foltozták ill. késõbb driver-ekkel, akkor elrakom a game-et, amíg kijön pár db javítás...
?!
Köszi.
PS: Ha vmit lejjebb, vagy feljebb állítottam csupán annyit érzékeltem, hogy kevésbé "laggol", pl. fordulásnál a kép. (pl.: látómezõ távolsága)
Úgy érzem, hogy a CPU kevés és mintha tök mind1 lenne, hogy milyen HD5-ös kártya (VGA) van alatta. Láttam pár jútyúb vidit Kórájhéttel, de azok brutál konfigok voltak. 😞((
Sikerült megnéznem valami VBS2 lite-ot.....az mi a fene?
Mivel ugy tudom a VBS2 az Arma-ra épül,de ez szerintem masszivan Flashpoint szerû volt.Valaki szórakozott és a VBS alap programot nevezte át?
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
az OA 1.52 es patch felrakása után jött elõ és az inditás után egyböl ezt irja ki.
..volt valaki, aki megmondta neked, ha epp ugy alakultak a parbeszedek.... utoljara en valahol eszakon talaltam meg a bazist, a gát korul
van UAV azzal konyebben meg tudod talalni
Még egy: tegnap multiban elkezdtük a kampányt és a második pályán konvolyt kell kísérni. Mi okosan elhagytunk az út elején egy ellenséges gócpontot, amiért a pály/út végérõl vissza kellett robogni. Erre "lerobbant" a hk. A kérdés, hogy valaki végigtolta-e a pályát rendesen? Érdekelne hogy hova tervezték a lerobbanást. :-)
Ronnydown: Szerintem állítsd õket formációba, és egyenként add meg nekik a célt,lehetõleg a személyzettel együtt, vagy egyszerûen mondd meg nekik, hogy kövessenek. Én azt a küldetést úgy csináltam végig, hogy velem voltak.
Pepe: scroll menü=egér görgõvel tudod elõhozni ill.: a Õ-Ú gombokkal és ott tudod kiválasztani.
It\'s good to be bad.
most kezdtem a játékot
tankban hogy lehet géppuskásról átváltani toronylövészre?
köszi
Ebben segítsetek lécci:
ArmA 2: Operation Arrowhead eredeti Steam-es.
Elsõ pályák egyike: Én M1A1+3 beosztott lántalpas. Namost, ha a térképen rámutatok 1 pontra, hogy gyerünk oda, mindegyik pilóta úgy megy, mint az @k@rhugyoz@s. Egyszerûen nem találnak el az úton a célig. Képesek forgolódni, mert nem tud felmenni a meredek hegyoldalon (igaz, hogy az a legrövidebb)...
Nagyon idegesítõ.... van valakinek ötlete, hogy lehetne rendbe tenni?
Singlibe háború kutyái résznél hogy tudom az erõsítést használni?Köszi a segitségeteket.
ki félti lemezét,
keressen meg emezért!
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Bár azt még ki kéne probálni, hogy mi van olyankor ha az alapjáték serialjat irom be, hogy megváltozna e ettöl a játék nyelvezete magyarra vagy ezt már nem honositották mint az alapot?Vagy el sem idulna vele ?
A multival kapcsolatban nekem is csak iyen tapasztalataim vannak, hogy bárhova akarok csatlakozni vagy valamit hiányol és ezért nem enged fel vagy pedig a céltalan rohangálás megy mindenki mindenre lö.
én is fent voltam az elmúlt 2-3 hétvégén, de állandóan az a fránya domi megy
It\'s good to be bad.
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Ez van... a hiba benne van a pakliban, ha korrektül kezelik, akkor nincs gond! 😉
www.smart-bus.hu
látni.
te szemszögedbõl kevésbé
It\'s good to be bad.
szerintetek?