Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
és amúgy mi értelme van annak h kiirja nekem a katonák funkcióját? 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Mindig a legfrissebb hivatalos javítás van fent a szervereken... ( többségében )
www.smart-bus.hu
Üdv további szép napot mindenkinek!
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
hogy lehet levenni azt, hogy kiirja a képernyõre a baráti katonák funkcióját... teamleader, medic stb.?
nem gondoltatok még arra, hogy a kézi gránát dobáshoz valamilyen indikátort használni amivel nagyjából tudom milyen nagyot dobok?
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Már majdnem irtam egy dicshimnuszt az ACE hogy javit dolgokat (amugy persze igen)mert a labancok ha lövöm õket lefekszenek és ritkábban állnak fel,meg nagyobb lõszereel lövöm õket,mintha szivesebben pucolnának el,de most 500 méteren voltam egy dombtetõn egy teherkocsi roncs mögött,lementem késõbb,én a dombot se láttam,de valaki homlokon lökött egy raketyuval😊
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Lenovo y510p
http://www.youtube.com/watch?v=xPE6SSFLYgw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Px23WKmUc8U&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=UsBvXTAdPR4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=DwcykqKEAoM&feature=related
Ja meg az új hardver ami sokba kerül. 😄
Lenovo y510p
http://www.youtube.com/watch?v=xPE6SSFLYgw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Px23WKmUc8U&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=UsBvXTAdPR4&feature=related
Szerintem az a 57 millió nagy része arra megy el, hogy a cryengine-t alkalmassá tegyék olyanra amire a VBS alkalmas volt. A végén ugyan azt kapják, csak szebb grafikával. Kérdés, hogy mikor. Bár ez minket(civileket) úgysem éring.😊
Lenovo y510p
lehet hogy kijön egy erre épülõ civil,a sereget nem érdekli,a gyártónak meg pénz.
És minden arma inditásnál air_d_baf.pbo fájlt hiányolja de leokézás után elindul a játék.
ARMA launcherrel inditom minden mod és beta bekapcsolva , az ACE menüképe bejön a jobb also sarokban kiirja az aktuális 1.59.842-es verziot és az 1.10-*es ACE 0.7 valahányas CBA verziokat a jobb felsö sarokban az összes addont beleértve a PMC, BAF,OA kiegeket is .DE a kampány menüben csak a vörös aratás az EW és az OA kampányok vannak a PMC és BAF nem.
AZ ACE menüröl nem is beszélve.ÉS mint a régebbi hszembe irtam, semmi ujdonságot nem fedeztem fel eddig a SP kampányok alatt az ACE-bol, pedig a régebbi részeknél ha mást nem is de a modellek cseréjét észre lehetett venni SP alatt is.
A multit meg inkább hagyjuk, egyszerüen lehetetlen bejutni jelszomentes serverre, semmi pontos info nincs arrol a serverkeresöbe, hogy milyen addonok milyen sziget milyen verzio stb.. szügséges a sikeres csatlakozáshoz.
Most lehet mondani, hogy elég az armahu-ra belöni a rendszert, de ez nem mindig kivitelezhetö , mert van amikor napközbe érek rá és olyankor elég kihalt a server.
Megoldódott az ACE problémám,akinek a Pc gurus s van meg (gondolom nem a törzsgárda)
annak ez lehet a megoldás,nem egybõl az 1.08 asra pecselni,nekem ugy nem ment,hanem elõször 1.07 utána mikor rátettem a mindent pecselek 1.08 rát,akkor ok volt.Egyébbkébnt feleslegesen töltöttem le amit a kinai srác ajánlott,az volt fent nekem is.A grafikai problémák nagyjából megoldódtak,pedig érdekes dolgok történtek,sikerült levinnem a win7 est kékhalálba,eddig ez sose jött össze😊
Viszont nem tudom elõcsalni az ACE beállitásokat,arra tippeket elfogadok.
(feltéve ha nem "hülye csirával' kezdõdnek😛)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Hihetetlen élmény egyébként, amikor beleírsz a kis programodba egy új szösszenetet, lefordítod, futtatod és izgatottan lesed a monitort, mûködik-e. Ha igen, az maga a mennyország, és jöhet neked akárki a Cryenginnel, neked a tiéd akkor is jobban tetszik, mert azt te csináltad.
Egyébként visszatérve egy korábbi témára: pár napja belenéztem a Crysis szerkesztõjébe és bizony ott is hullámzik a tenger a talaj alatt. Szóval a képernyõn látható 1,5 millió polygon egy része holt felesleges.
egész érdekesnek tûnik
Az ACE el van pár grafikai problematikám,de lehet ,hogy most ne patcheltem a játékot az a baja (patchel nem megy az ACE)
mindenesetre érdekesen szenved néha😊az elõbb pld felvettem valami M72 szerû konzervnyitót,már az érdekes volt,hogy elõször ARMA módi szeint betett vagy 5 lövedéket,de aztán azok eltüntek (Hálistennek)
Célzok,erre a plexi vagy milyen kukkancs helyett bejött egy karabélyszerû diopteres irányzék😊...mondom,sebaj,széles a választék,a jugók is tettek rá másmilyent,ezek meg auszik (abból a modból volt)azok meg angolul se beszélnek.
Lövök,erre a parottya egy az egyben átváltozott AT-4 essé,kukkerestõl,mindenestõl,utána meg lefagyott😞
Lehet hogy tényleg a te utadat kellene kipróbálni a telepitéssel Scotty......
Ez sniperes dolog valami miniprogi volt,az oldal kinyult ahonnan leszedtem,lemezen
is megvolt,csak jó szokásom szerint nem irok semmit a lemezekre,igy meg semmit nem találok.Ilyesmi volt,
Kattinj
még keresgélek majd,de ha rákeresel olyasmore hogy "ballistic simulation/or,ballistic computer simulator"hátha meglesz,annak idején volt fennt online (vagy freedownload) ball.comp.sim is,az is érdekes lehet neked.
Ha kész lesz .lehet hogy le kell raidelni valami kiképzõközpontot,hogy megszerezzük😊
Lehet ebbõl is csinálnak valami butítottabbat, de hát bõven elég lenne szerintem az is..Fõleg, hogy a Cry2-nek sokkal barátibb a gépigénye mint szArma2-nek..
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Asszem most Marek egy üveg vodkával ül a sarokban...
Azt hiszem az arma 3 megjelenését most tolták el 3 évvel😄
Ha a grafika nem lesz túl csicsás vagy túl müanyag akkor trónfosztás lesz.
A Béna.