Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali! Kicsit fáziskéséssel ugyan, de szert tettem egy eredeti Arma2-re 😊
Fel is peccseltem a legújabb 1.09-re, de azt tapasztaltam hogy arra a néhány életjelet mutató szerver közül eddig egyikre sem sikerült belépnem. Mission-t áttölti, aztán 1-2 villanás múlva újra a szerverkeresõben találom magam, még csak hibaüzenetet sem dob.

Mit kell még letöltenem, felraknom (pl: mod) hogy tudjak online public serveren játszani?
Vagy már sima Arma2-vel esélyem sincs multizni, mindenki az OA kombóval tolja?
Kösz a segítséget elõre is 😊
Tény, de azért a végletek közt lehetne valami arany középúton szambázni... 😊

www.smart-bus.hu

DancZer
Visszapillantó tükör meg már NFS 1-ben is volt. Csak azzal nem tudtál 80 emberrel együtt csatázni egy több négyzetkilométeres pályán. 😊

Lenovo y510p

2020-ban játszódik, hátha ki fognak... 😄

Minek is az... hiszen még csak 2011-t írunk... 2020-ra talán majd az üvegek kitörnek...

www.smart-bus.hu

Egy fejlesztõ aztmondta, hogy nem lesz összetettebb rombolás...

Azért a fizikához annyit, hogy ezt a ki tudja hány éves HL2 is tudta... sõt...

www.smart-bus.hu

Mert elkaszálták a programot a hidegháború végével, de már sorozatgyártásra kész volt a cucc. Engem inkább a ruszki "hibrid" heli borított ki.
Icebird
Nagyobb súlyt kell megadni a modellben, ezt már OFP-ben is lehetett variálni.
Azért az nem lesz rossz ezzel a fizikával hogy a tank szépen félre fordítja az útban lévõ jármûveket.
Én igazából majd a rombolásra leszek kíváncsi, meg megoldott lesz-e így már a mozgó jármûvön való lövés, mászkálás.

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

DancZer
Végre lesz benne egy magyar fegyver is: http://www.youtube.com/watch?v=l1_aCmV0vu0&feature=feedu 😊

Lenovo y510p

DancZer
Azt mondták az interjúban, hogy az animációs redszert áttdolgozzák. Én örülnék egy hibrid megoldásnak, amiben volnának scriptelt mozgások kombinálva ragdollal.

A jármû fizika szerintem nagyon jólesz, végre lehet faralni a kocsikkal és eltolni az útból a nem kívánatos roncsokat. 😄 A repülés model is változik, lásd a Take On Helicoptert elõfutáraként. Azok a dobozok meg szerintem nem tömör vaskockák, hanem üres konténerek azért viselkednek úgy. 😊

Lenovo y510p

DancZer
A játék még csak alfa verzió, nemtudom mit vártatok... Nem véletlen, hogy csak egy prezentációt mutattak zárt ajtók mövött. Egyetértek ICEBIRD-el, lehet az arma akármennyire is jó, nem lesz több magyar játékos. Vagy azért mert nincs rá vasa a magyar embernek, vagy azért mert valaki csak beszélni szeret róla...

Lenovo y510p

õszintén nekem azok a fémdobozok a játékban inkább hasonlitanak egy levegõvel teli lufi mozgására mint egy fémére... ahogy neki megy a kocsival a piros dobozoknak

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

repvez
DE azok a dobozok is olyanok mintha papirbol lennének, egy vasládának azért van sulya még akkor is ha autoval megyek neki, nem kéne hhogy ilyen könnyen elmozduljanak, vagy csak deformálodniuk kéne.
A tobbirol még nem tudok véleményt mondani,mert tul homályos volt a kép, remélem nemsokára fennt lesz jominoségbe is.
wardogzombie
nem elég szopatás a lézerpisztoly? uristen nekem ez nem kell.(még ha futna se...)

Megint csak az ígérgetés... tele a padlás vele...

www.smart-bus.hu

Van ragdoll, mindenki boldog, el is van adva a cucc...

Scottt
Árkád lesz annyira, hogy modokkal se lehet megmenteni?<#fejvakaras>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

És mi lesz helyette? Mert, hogy e-mellé lesz valami szopatás is, az is biztos...

www.smart-bus.hu

Mert most meg végképp nem lesz hozzá gépünk. :\

Icebird
Eltûnik végre a jármûpattogás, beakadás, normális fizika és ragdoll! Ezt is megértük!
Már csak a HP mentes sérülés, az hiányzik.
Csak félek ez sem elég majd ahhoz hogy tele legyen a szerver Magyarokkal!

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

repvez
Wiki szerint összesen 2 darab készült csak belõle.

"...hanem (remélhetõleg) élethû fizikát kap a halott test." Reméljük az élõkrõl sem feledkeznek meg 😄

Amúgy a futurisztikusságról, kb 2000-ben volt egy commanche helicopáter futurisztikus, igaz nem száll épp a fejünk fölött naponta több tucat, de attól még ez messze nem sci-fi 😊

Maradjunk annyiban hogy a közeljövõrõl fog szólni kb., így a képek meg "videó" alapján

Románok a Zûrben...., ledöbbenés röhögõgörccsel kombinálva. 😄DD

D9

DrRadon
Hehe, látom ledöbbentél 😄
Romanians in Space a neve

Közben megtaláltam...a világ urai, meg ilyenek....<#nevetes1>

D9

Ezt nem vagyok köteles elhinni! <#smile> Volt ilyen játék?!<#wow1><#csodalk><#conf>

D9

DrRadon
Hát mondjuk érthetõ. Nekünk magyaroknak sem igazán tetszett annak a román sci-fi lövöldözõs játéknak az a küldetése, amelyben a lázadó magyarokat kellett irtani.

Szia! Az Armaholicon van egy sp misszió, Mountian Warriors- címmel, ebben a küldetésben ááááz jó amerikai katonákra kell lövöldözni... Volt aki ezt neheztelte a hozzászólásokban. Allah Akbar!!! <#eplus2>

D9

Erõsebb kutya...
Pillanatnyilag a csillagos sávos kutyus a legerõsebb. :-)
DrRadon
Volt egy együgyü amcsi játék, ahol amcsi katonák lõttek arabokat. Egy az USA-ban élõ iszlám tanár gondolt egyet, és pusztán társadalom tudományos kíváncsiságtól vezérelve kicserélte a textúrákat, és onnantól kezdve arabok lõttek amcsi katonákat. Mekkora cirkusz lett belõle! Egybõl terrorista képzõ programnak titulálták.

Szóval nekik csak az tetszik, ha amcsi van a fegyver innensõ oldalán, ha fordítva van, az már USA ellenes agresszió, jár érte a egy komplett hadjárat 😊

<#worship>
(találtam rá macskát, gördeszkást, csak értelmet nem.)
"Rongybaba" effekt. Tehát nem egy animáció játszódik le amikor meghal a katona, hanem (remélhetõleg) élethû fizikát kap a halott test.

Nem láthatatlan az a tank, az azért kemény lenne.

Mi az a ragdoll?

A képek után márt nem annyira gáz. Annyira nem is scifi.
Aztán tele lenne a harctér baráti ruhába bújt ellenségekkel. Nem Arma lenne hanem Hitman. 😄

repvez
Itt csak a képekröl mondtam el a véleményt, ilyen mélységekbe még nem mentem bele.
DE tényleg jo lenne ha lenne valami megkötés a felszerelések választásánál.
DE mondjuk egyik verziojában sem törödtek eddig sem ezzel, mert most is ha kilötték a gépet alolad ugyan ugy tank és pilota sisakban rohangálsz és még csak levenni sem tudod, vagy kicserélni akát egy ellenséges rohambilire.
Hamár van invertori a játékban simán ez is bekerülhetett volna oda mint az RPG-kben a felszerelés váltogatásnál.
Ilyen dobozfellökést meg már Arma 1 is tudott, próbáld ki hordókkal...

Ez a felszerelés "customizálhatósága" azért nem tetszik, mert milyen dolog az, hogy pl én szárazföldi bakaként pilótasisakot választok, mert jól néz ki?

repvez
Megnézegettema képeket és van néhány ami kifejezetten tetszik, de van ami nagyon elszomorit.
A pro:
végre néhány képen már normális szineket lehet észreveni.
A képek tanulsága szerint az autoval fel lehet a dobozokat lökni thehát valami fizika csak lesz benne
A felszerelés és fegyverek costumizálása is tetszik.
talán a dinamikus árnyékokkal és fényekkel is kedtek valamit
szép a viz és a látotáv, remélem ezt optimalizlással érték el és nem atomerömuvel hajtott géppel.

contra:
néhány egység már tényleg nagyon futurisztikus
a repülök kidolgozása hagy némi kivánnivalot
wardogzombie
az a tank lõtt valamire bár elég érdekesen....

repvez
Scottt
Nekem is úgy tûnt...<#fejvakaras><#wilting>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Ragdoll?

Ja én is be akartam linkelni, hogy milyen szerencse, hogy minket nem szívat ennyire a BIS. 😄

Amúgy marhára unalmas már, hogy mindenhol (film, játék stb) a hõs amerikaiak ölik a gaz szemét hülye nácikat, így meg, hogy 4 ilyen szupermen mészárol le 100-at csak még felháborítóbb...

picit bullettstormsok hangulata lett... de minek kellett brothers in amrs cimet adni neki? 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

amúgy az új BiAhoz mit szóltok? ezen is röhögtem ...

hát ez az idõszak nekem se lesz bejövõs ... akkor scifivel akar játszani annak ott a star wars meg star trek...

amúgy a végén másnak is úgy tûnt hogy láthatatlanná lehet tenni a tankot? 😊

Ahhh én meg az elején a logónál beletekertem és a heliket meg robbanást néztem csak, gondoltam 50 mp-es akármiben nem lesz más... Szóval akkor az a robbanás sem ingame, ugye? Pedih tök jól néz ki. <#rinya>

Még szépnek sem szép. A fele videó. Ezek a sci-fi vasak meg szörnyûek. <#rinya>