Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fel is peccseltem a legújabb 1.09-re, de azt tapasztaltam hogy arra a néhány életjelet mutató szerver közül eddig egyikre sem sikerült belépnem. Mission-t áttölti, aztán 1-2 villanás múlva újra a szerverkeresõben találom magam, még csak hibaüzenetet sem dob.
Mit kell még letöltenem, felraknom (pl: mod) hogy tudjak online public serveren játszani?
Vagy már sima Arma2-vel esélyem sincs multizni, mindenki az OA kombóval tolja?
Kösz a segítséget elõre is 😊
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Azért az nem lesz rossz ezzel a fizikával hogy a tank szépen félre fordítja az útban lévõ jármûveket.
Én igazából majd a rombolásra leszek kíváncsi, meg megoldott lesz-e így már a mozgó jármûvön való lövés, mászkálás.
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Lenovo y510p
A jármû fizika szerintem nagyon jólesz, végre lehet faralni a kocsikkal és eltolni az útból a nem kívánatos roncsokat. 😄 A repülés model is változik, lásd a Take On Helicoptert elõfutáraként. Azok a dobozok meg szerintem nem tömör vaskockák, hanem üres konténerek azért viselkednek úgy. 😊
Lenovo y510p
Lenovo y510p
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A tobbirol még nem tudok véleményt mondani,mert tul homályos volt a kép, remélem nemsokára fennt lesz jominoségbe is.
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Már csak a HP mentes sérülés, az hiányzik.
Csak félek ez sem elég majd ahhoz hogy tele legyen a szerver Magyarokkal!
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Amúgy a futurisztikusságról, kb 2000-ben volt egy commanche helicopáter futurisztikus, igaz nem száll épp a fejünk fölött naponta több tucat, de attól még ez messze nem sci-fi 😊
Maradjunk annyiban hogy a közeljövõrõl fog szólni kb., így a képek meg "videó" alapján
D9
D9
D9
D9
Pillanatnyilag a csillagos sávos kutyus a legerõsebb. :-)
Szóval nekik csak az tetszik, ha amcsi van a fegyver innensõ oldalán, ha fordítva van, az már USA ellenes agresszió, jár érte a egy komplett hadjárat 😊
(találtam rá macskát, gördeszkást, csak értelmet nem.)
Mi az a ragdoll?
A képek után márt nem annyira gáz. Annyira nem is scifi.
DE tényleg jo lenne ha lenne valami megkötés a felszerelések választásánál.
DE mondjuk egyik verziojában sem törödtek eddig sem ezzel, mert most is ha kilötték a gépet alolad ugyan ugy tank és pilota sisakban rohangálsz és még csak levenni sem tudod, vagy kicserélni akát egy ellenséges rohambilire.
Hamár van invertori a játékban simán ez is bekerülhetett volna oda mint az RPG-kben a felszerelés váltogatásnál.
A pro:
végre néhány képen már normális szineket lehet észreveni.
A képek tanulsága szerint az autoval fel lehet a dobozokat lökni thehát valami fizika csak lesz benne
A felszerelés és fegyverek costumizálása is tetszik.
talán a dinamikus árnyékokkal és fényekkel is kedtek valamit
szép a viz és a látotáv, remélem ezt optimalizlással érték el és nem atomerömuvel hajtott géppel.
contra:
néhány egység már tényleg nagyon futurisztikus
a repülök kidolgozása hagy némi kivánnivalot
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Amúgy marhára unalmas már, hogy mindenhol (film, játék stb) a hõs amerikaiak ölik a gaz szemét hülye nácikat, így meg, hogy 4 ilyen szupermen mészárol le 100-at csak még felháborítóbb...
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
amúgy a végén másnak is úgy tûnt hogy láthatatlanná lehet tenni a tankot? 😊