Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha rajtam múlna, tuti olyan korszakot választanék, ahol már nem titkosak annyira az infók, adatok, és egy ilyen kort próbálnék szimulálni. De az fix, hogy, ha már kiválasztottam valamit, akkor igyekeznék azt a lehetõségekhez mérten valósághûen modellezni, alkalmazni...
A kevesebb néha több...
www.smart-bus.hu
Nézd meg az orosz ellenpárját. Egy 28-as és egy kamov alkotta hibrid.
Amúgy meg nekem már az is sok, hogy az ARMA2-ben F-35 van.
www.smart-bus.hu
Carrier command
A Béna.
Mi van akkor, ha újjab az ACE-em mint a szerveren lévõ? Így jártam, vagy lehet downgradelni? Arma2.hu-ról van szó.
megvettem az arma 2 oa-t mert a warezes-t nem szerette a gép kérdésem a következõ magyarítások oldalán láttam h a játék magyarul jelent meg de amit én vettem angol verziós esetleg külön magyarítás hozzá van? elõre is kössz
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
CSak nekem nagyon gyalogos, néha jó lenne valami gépsárkány.
link - Armaholic
nem kell hozzá semmi extra addon ... és nagyon tetszik! 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Arma 3
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Minyen mar az a buborek bakker? Megis, mekkora sebesseggel uszik?
Lenovo y510p
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Most minek érvelgessek este 11-kor, amikor te magad ismerted el, hogy okozhat lagot, ha a scriptek megerõszakolják a szervert.
Te elméleti síkon közelíted a felvetésem, én meg látom a multi szervereknél, hogy 2500 a desync, és ha hiszed ha nem, sok közöttük az olyan, aminek a nevében ott az ACE. Persze lehet, hogy mind szibériai...
Sajna most szünetel, és már tényleg nem tudom mi kell ahhoz hogy rendszeres nagy létszámú játék menjen esténként, bár az ArmA3 lenne az...!
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Az hogy egy bizonyos esetekben az AI elfogadhatóan müködik még nem jelent semmit.
Mi van azokrol amikor megkerüli az egész szigetet egy 500m-re lévö házhoz meg hogy ha 50m-re elszakadok a csapattol már kiabál hogy merre vagyok és megse talál . És inkább egyedül csinálom meg a küldit mintha agyvérzést kapjak az AI miatt.
@tpM: Na igen, azt én sem értem, hogy, ha valami jó, akkor azt miért veszik ki...
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
"Ezért nem értem miért megy itt a rinya és a fikázás olyan emberektõl akik eddig se játszottak és nagy valószínûséggel az arma 3-al sem fognak."
Arra nem gondolsz, hogy éppen azon dolgokárt nem játsszák, amikért rinyálnak/fikázzák? 😊
Azzal nem értek egyet, hogy az OA-val megkaptuk az alapjátékot, vagy Te vettél rossz lemezt! 😄 Az OA-nál új hangrendszert kapott az engine, amit mellesleg egy magyar fejlesztõ készített. Jött még hozzá a FLIR(tudom, hogy volt VBS-ben, de a kódátillesztés nem copy-paste-bõl áll) az állítható látótáv és most az utolsó patch-ben a jobb ütközésvizsgálat aminek köszönhetõen sziklákra is mászhatsz.
A moddolhatóságot jó dolognak tartom, de nem kell túlzásba vinni, mert pórul járhat az ember, ha túl nagyok az igényei. Meg kell húzni egy határt a játszhatóság és az igények között. Én szvsz nem használok semmi kiegészítõt így egyszerûbb is az élet. 😊
Én is nagyon várom és az, hogy a BIS fejlesztõk a fórumokban pozitív válaszokat adnak egyes ötletekre méginkább fokozza az érdeklõdésem. Meg hát lesz benne GM6 Lynx ami ugyebár magyar termék. 😊
Lenovo y510p
De elsõsorban egy jó munkát akarok,hogy bírjak vasat venni ez alá a szar alá😄
Meg nem akarok mûanyag hatású texturát meg színeket az ezeréves ofp ben 100x élethûbbek a színek mint ezekben a szarokban...
A Béna.
Amit a BF vonalrol irtál igaz , de ugyan ugy igaz az arma-ra is.
Mert it se mondhatod, hogy olyan sokat gondolkodnának az AI-k.Meg mennyit panaszkodtak mások is hogy érdemi fejlesztés nélkül kiadnak egy kuldetés lemezt és ujra eladják az alapjátékot. Mi lenne ez ha nem Profit szerzés a játékosok igényeinek figyelembevétele nélkül.
3 lehetöségük lett volna már OFP ota kijavitani olyan hibákat és featuroket amik az arma 3 ba is lehet hogy benne hagynak.
És hasonlo okok miatt nem tudok rendszeresen multizni sem, mert egyrészröl örülök hogy mindenki saját igényeire tudja formálni a játékot, de ez egyben meg is öli, mert ahány szerver annyi féle verzio amihez nem lehet csak ugy kapcsolodni.
Mig a többi játékhoz a nap bármely szakában bárhova lehet kapcsolodni egy kis játékra ide meg csak 1 szerverhez kell beállitanod a játékot és a többirol akkor le kell mondani kompatibilitási hibák miatt.
És hozzáteszem én is örülök és nagyon várom az arma3-at mert eddig azt látom hogy történnek érdemi változások, de kicsit félek is hogy ujra csalodnom kell mint az eddigiekben.
Ha ilyen téren látnék némi változást, még optimista is lennék...
www.smart-bus.hu
A fikázás meg jogos... egy szót nem szólnék, ha a BIS által elhangzott ígéretek benne lennének a játékban.
Jó páran kizárólag azért játszunk vele, mert nincs jobb. De ez még nem jelenti azt, hogy ami van, az jó.
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
Meglehet nézni a BF3-at vagy bármelyik mostani sandboxos cuccot, sztem semmivel sincs kevesebb egység a pályákon mint az armában és a terület is hasonlo egy pályán. Mert mi értelme van a nagy szigetnek ha egy falu egyik részére korlátozodik a küldetés és a sikeres teljesités után ujra tölti a kovetkezö pályát. Vagy ha kicsivel kisebb is a terület avgy az egységek száma azt kompenzálja a többszörös polygonszám és shaderek meg a fizika, mert bár lehet hogy árkád és nem realisztikus de mégis van benne fizika törnek az üveget a fények árnyékok szebbek , sokkal részletesebb a belsö és külsö tér, nem olyan sivár mint egy sivatag, pár sárkunyhoval.
a battleeye az a csaló elleni védelem a játékban, azért nem tudsz neten játszani mert nincs a megfelelõ helyre téve.. ha nagyon visszaolvasol pont 500x meg fogod találni a megoldás menetét...
ha nincs kedved akkor ott a net 😊
bár mi nem warezal próbáltuk, hanem az én arma2-met feltettük havernál, akinek csak oa van meg 😊
Szerintem OA lesz a megoldás! 😊
www.smart-bus.hu