Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Amúgy jó cucc, megkérdezem kollegákat miért nincs ez még bent.
Hmmm..
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Valaki tud segítei az írjon, vagy nekem az is jó ha egy olyan oldalt mondotok ahol ezek a dolgok jól le vannak írva.
kösz 😊
In space no one can hear you scream.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
vagy jobb napokon csak kikapcsol de még elõtte elküld a pi*sába 😄
www.smart-bus.hu
Meg kéne hódítani! Elõre!
www.smart-bus.hu
Amúgy nem portolják át, ezt le is írták.
Lenovo y510p
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ez a TKOH-ra egy Arma patch. Az elso bekezdes szerint...
A masodik szerint lehetne akar egy rendes merge is, amely egyet csinal a kettobol...
Egy az Ötök! (az oregebbek talan emlekeznek)
http://www.arma2.com/free
D.
Köszi mindent.
Azt konkrétan nem tudom hogy nálad miért csinál hibákat, de feltételeztem, ha a levelek szélei villognak, ehhez volt köze.
Nekem a Radeon HD 5770-en tökéletesen mûködött bekapcsolva.
Mit állítottam most?
AToC=7;
Elõször kezdheted azzal, hogy 0-ra állítod, és így nézd meg.
Probáltam már mindenféle állítgatást a ccc-be és a játékban is.
Ami még érdekes csak a fáknál bokroknál jelentkezik és fõleg a fenyõknél.Más játéknál nincs ilyen gondom.(Rof,Il2,Clod,Ofp,SF1942,stb.)
Váltanak ezüstféleségre a bokrok meg a fák de a fenyõk a legdurvábbak.Mér egy ideje ilyen,próbátam már minden félét,drájver,kataliszt,béta de semmi.Már jó ideje az ez "extrám" van de mivel nem szoktam gyakran játszani így szartam le,viszont már idegesít...
Valami ötlet?Köszi
Feltetetm az ArmA 2-t + az 1.11-es patchet. Multizni szeretnék, de nemtudok csatlakozni egyik szerverhez sem. Belépek egy szerverre, megjelenik "Adatok fogadása" felirat, elkezd tölteni, majd minden üzenet nélkül visszadob a szerverkereõshöz. Tudnátok segíteni? Köszi.
D.