Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Juj...

www.smart-bus.hu

Amúgy meg VBS2-ben is villog, remélem érted, hogy mire célzok. 😉

😄D

www.smart-bus.hu

Micsoda elvárások... Ébresztõ öcsi, ez még csak a 3. rész...

Abban lesz valami elõre lépés, hogy a textúrák ne 100 méterre elõttünk váltakozzanak, és a 100 méterre lévõ jármûnek ne kocka kereke legyen? 😊

www.smart-bus.hu

Hogthar
denevérember
Jólvan ahogy érzed 😊

In space no one can hear you scream.

cifcuk
Amikor megjelent arma2 nagyon sokat toltuk de egy idõ után unalmasl ett. Hónapokon keresztül AI által birtokolt városokat vissza foglalni, unalmas. Majd ha jön ARMA3 akkor újra belevetem magam.

denevérember
Ha ezt most tõlem kérdezted,akkor a válaszom az hogy domination! 😊 Semmi féle addon vagy mod nem szükséges hozzá,alap arma2 vagy akinek FREE van az is teljesen jó! Priviben várom a skype címeket,vagy esetleg más elérhetõséget!

cifcuk
Ez DayZ lesz, vagy domination?

denevérember
Rendben! Szuper 😊 Valami elérhetõséget tudnál adni? Akár priviben! Mi mindig skype-on tartjuk a kapcsolatot játék közben. Örülök h összeáll egy kis csapat 😉

Hecker007
Mi lennénk 2-3-an kb akik jönnének.

denevérember
Esténként szoktunk ARMA2-be hostolni domination szervert! Akinek csak a free van meg,az is tud csatlakozni! Lenne rá igény? Mert akkor össze szervezhetnénk egy 5-8 fõs csapatot,és lehetne kicsit hülyéskedni ! 😊
Ilyen 21:00 kor van általába a stat ! 😉 Várom a válaszokat!

cifcuk
Ez így jól hangzik, akkor lehet mégis megveszem az AH-t.

Hogthar
Arma.hu közösségében van vagy 10 ember akik játszanak vele, kb 5-6 an együtt haladnak általában.
denevérember
Ha van szabad hely a szervereken és nagyon unatkozom akkor szoktam néha... 😊

kifli
dayz-el játszik valaki?
kifli
linux dedikált szerverhez egy kérdés.

Az úgy elég, ha felteszem a reinforcements-et, és annak a file-jait másolom fel a szerverre? Mertmert abban csak egy oa lite van, énpedig co szervert szeretnék futtatni.
DancZer
Ha jól tudom E3 után. 😊

Lenovo y510p

denevérember
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1331194434

repvez
Valami hir , hogy mikor kezdödik az A3 nyilvános tesztelése?
Ugy rémlik mintha juniust mondtak volna.
Haha, ez azért szép amit a zombis mód mûvelt...
Ahogy egy másik kedvencemnél is megemlítették: CUZ EVERWAN WUV ZOMBIES!
denevérember
A verzió szám stimmel... 2 hónapot játszottam vele folyamatosan kb. Aztán egyik napról a másikra ez történt... nekem is fura.. :/

Verziószám stimmel?
Lehet patchelned kell 1.60 ra.(azt hiszem az az aktuális)

A Béna.

denevérember
Hali! Egy olyan kérdésem lenne,hogy egy ideje megvásároltam az ARMA2+OA kiegészítõt. Játszottam is vele,mûködött szépen mind a 2. De az OA mellett én vissza jártam ARMA2-zni mindenféle kiegészítõ nélkül... És most a napokban amikor megint fel akartam menni,tölti tölti a szervert majd mikor betöltötte,vagy kidob a szerverválasztó képernyõre,vagy annyit ír ki hogy a kapcsolat megszakadt és csak le tudom okézni... Mitõl lehet ez szerintetek?? Elég bosszantó... És ami még baromi érdekes,hogy letöltöttem az ARMA2 FREE-t hogy kirpbóbáljam azzal mit mutat,de már azzal sem enged fel egyik szerverre sem... Pedig teljesen külön könyvtárba telepítettem és így sem... Valakinek valami ötlet??? Elõre is köszönöm!

D.

wardogzombie
Ne ajvékolj kicsiny rabbi.<#hehe>

Azért itt nem egészen arról van szó, hogy mondjuk valaki szereti-e a spenótot avagy sem, de ne ragozzuk! 😄

www.smart-bus.hu

jaja... így is elkapkodják a sopronit a teszkóban egy napsütéses péntek délután

Én meg valami Mortal Kombatra számítottam volna 😊 De ha a zombiláncfûrészes pomponlányt linkelted volna, talán mégjobban meglepõdök 😄

Amúgy meg inkább örülj neki, hogy nem mindenki egyforma ízlésû, nagyon unalmas világunk lenne, ha mindenkinek ugyanaz jönne be 😊

Na igen, gondoltam, hogy nem ehhez kell a harmadik diploma! 😄

@DancZer: Néha belenézek a frissen születõ topikokba, hátha valami gyöngyszemre akadok. 😊) Nem is maga a játék "akasztott ki" ( mondjuk az se piskóta! 😄 ) hanem az, hogy milyen idõs ficakok játszanak vele... azt hittem 14 alatt lesz az átlagéletkor, erre tele van 25-35 közti emberkékkel... meglepett! 😊

@Scott: Na igen... abban úgy van minden ami kell! 😄

www.smart-bus.hu

Scottt
Megeszem a kalapom kolléga,még rá se vittem az egeret a Hasonló linkjére,már éreztem, hogy én valami UFC-t linkelnék be..
Bejött! 😊)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

DancZer
Valaki szereti a fantasy-t valaki nem. A játékok lényege az hogy szórakoztató legyen. Nekem az a véleményem, hogy meghataroznak egy embert típust az érdeklõdési körei.

Amúgy hogy is bukkantak a topicra? 😄 Yoshimitsu meg király és kész! 😄

Lenovo y510p

Bucser
A zene lényegtelen😊 A lényeg hogy feltolja az adrenalint, ami csökkenti a reakcióidõt, mert az az egyetlen amit ez megkövetel😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A felnõttnek az "ellenlába" nálam a gyerek, a férfinek meg a nõ. A kettõ közül pedig egyikhez sem kapcsolható a diplomák száma. A megjegyzésemmel arra próbáltam célozni, hogy ez a játék számomra(!) gyerekes és buzis! 😄

Mi az ami nem fér össze a felnõtt férfivel? Azok a figurák, és az egésznek a hangulata. Mondjuk, ha ezt indokolni kell, akkor már "baj" van! 😊

Elõítéletrõl szó sincs, egyszerû asszociáció. Nem ítélkezem, az nem az én dolgom! 😊

Mellesleg azt sem tudom elképzelni, ahogy a 100 kilós formáddal ülsz a gép elõtt, és egy ilyen kontroller kütyüvel miniszoknyás kínai lányokat terelgetsz, varázsolgatsz, stb! 😄D Bele sem merek gondolni, hogy mindehhez milyen zene társulhat! 😄D

Egyébként, ha már verekedni támad kedvem, akkor én mondjuk valami HASONLÓVAL próbálkoznék!

De mint mondottam volt, ízlések és pofonok. Jó liberálisként tolerálom a másságod! 😄DDDDD

www.smart-bus.hu

Bucser
"Egyébként van, hogy a mamut utolér, vagy az csak hangulat fokozó? 😄D"

-Egyszerû háttér.

"Gratulálhatok elõre a 3. diplomához? Mondjuk azt nem tudom, hogy ízléshez mi köze van, de te tudod, hogy ezt miért osztottad meg velünk..."

Csak azért, hogy az elõítéletes ", hogy felnõtt férfi emberek, hogy a p.....a tudnak ILYEN játékokra rágerjedni! 😄 Nem jutok szóhoz... 😄" címû mondandódnak keretes ellenlábat adjak.

Egyébként kíváncsi vagyok, hogy szerinted mi a "lénye" a játéknak ami nem fér össze a FÉRFI-val.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gratulálhatok elõre a 3. diplomához? Mondjuk azt nem tudom, hogy ízléshez mi köze van, de te tudod, hogy ezt miért osztottad meg velünk...

Nekem a FÉRFI ember, azok a figurák, meg úgy az egész játéknak a "lénye" nem fér meg egy lapon, de mint említettem, ízlések és pofonok! Bocsánat, ha a lelkedbe gázoltam! 😄D

Egyébként van, hogy a mamut utolér, vagy az csak hangulat fokozó? 😄D

www.smart-bus.hu

Bucser

Bucser
Õszintén? egyszerûen, hogy leülj játszani csak 10 percre van szükséged.

Én szívesen tolom SF4-el(street fighter 4) meg ArmA-val is de pl játszok WoT-t meg FireFall-t is.

ÉS igen, felnõtt ember vagyok lassan 3 diplomával.

Kell a változatosság, ízlések és pofonok, stb, de egyszerûen nekem nem megy a fejembe, hogy felnõtt férfi emberek, hogy a p.....a tudnak ILYEN játékokra rágerjedni! 😄 Nem jutok szóhoz... 😄

( Elsõ hsz-ben lévõ képek baszták ki a biztosítékot! 😄 A videón meg, hogy kergeti õket a mamut! XDDD Elbõgöm magam... 😄DDD )

www.smart-bus.hu

Hogthar
na Kösz, szépek vagytok mind <#mf1>

wardogzombie
Kicsi Hogi<#vigyor>

Icebird
Minél jobban próbálja valaki kimagyarázni, annál gyanúsabb!<#nevetes1>

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

És azt is torzítva...

www.smart-bus.hu

Hogthar
Komolyan nem hallgatok ilyen zenét, eddig még nem is hallottam errõl az együttesrõl. Nem szeretem ha ennyire electro egy zene, minél több benne a valódi hangszer annál jobb, sõt jobban el vagyok a régi zenékkel mint a mai csam csap csin csing tág tá val, amiben néha megszólal egy hang ,de általában mindig csak egy szót hajtogat.
Legalább valami komolyzenét toltál volna...

Hogthar
Nem hallgatok ilyet, nem tudom hogy francba linkelte ezt be, a vágólapomon a másik link volt, mégis ez került ki valamiért. <#falbav><#conf>
wardogzombie
Most lebuktál<#zavart1>

Hogthar
Mi a franc ez? Nem ezt akartam <#boxer>
Videó