Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speciel engem is érdekelne megvételre egy neten használható serial CO-hoz (Day Z miatt).

Cserébe tudok adni Battlefield 2-t, Battlefield 2142-t esetleg Crysis warst, természetesen neten játszhatót. Barter is érdekelne.

V43 1105
Van itt valaki akinek esetleg van egy digitálisan megvásárolt, kihasználatlan, megunt példánya? <#rolleyes>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

DancZer
Tisztában vagyok vele. Alfa lényegében belsõ tesztelés aminél fontosak a pontos visszajelzések, így nem csoda, hogy csak bizonyos emberek lesznek tesztelhetõ.

Lenovo y510p

Srácok,

Egy ARMA2-s kérdés: elkezdtem tologatni, annó az OFP-t meg az OFP2-t nagyon csíptem, mondom azok emlékére megpróbálom ezt is.

Lehet elszállt fölöttem az idõ, de egyszerûen irritál az, hogy nem látom az ellenséget. Megyek elõre, majd bemondja a karakterem hogy 100 méterre elõttem ellenfél. Meresztem a szemem elõre, sehol semmi. Aztán vagy kapok egy sorozatot és annyi, vagy a platoontársaim szedik le az ellent.

Ez így nem szórakoztató.

Kérdés: van esetleg valami mod/kapcsoló amivel a felderített ellenfelek valahogy látványosabban vannak jelölve? Mondjuk kis piros rombusz (úgy ahogy a friendlyk meg kis zölddel vannak jelölve).
(bekapcsoltam az enemy TAG opciót is a nehézség beállításánál, de ettõl se lett jobb).

Megértem hogy harcszimuláció meg minden, de ha van vmi mód erre...

Kösz Feró!

Még nem is láttam.
Nagyon f@sza!!!

repvez
Valahogy biztos meg lehetne oldani, hogy mindenbõl engedni egy kicsit.
De igy megint olyan sterilnek fog hatni az egész dinamikus árnyékok nélkül .
Én megelégednék egy kisebb szigettel is, hiszen ugysem használja ki semmi sem egyszerre az egész területet.
Remélem mindenkinek engedik az alfát kiprobálni és küldeni a reportot a hibákról.Akkor talán bizhatunk abba hogy kevesebb bug és játszhatóg játék lesz a kész termék
Ezt az alfát amúgy egy szûk kör fogja csak megkapni.

DancZer
Ha minden fényre szeretnénk árnyékot, akkor valahol máshol kéne visszavenni. Az árnyék tényleg nagyon sokat eszik. A VBS2-õt másik csapat készíti, semmi köze az A3-hoz. Nem lehet összehasonlítani a kettõt.

Jövõ héten E3, utána meg Alpha. Biztos vagyok benne, hogy játékmenetet érintõ dolgokról is szó lesz és demóznak csomó mindent amit eddig még nem, mert nem volt olyan állapotban. Láthatunk majd karakter animációkat, ragdolt, jármûfizikát az új gear rendszert, vízalatti környezetet, 3D editort meg szerintem addigra már a hangokból is több lesz. Szóval nem kell attól tartani hogy csak grafikai tuning lesz. 😊
Szerintem a textúrákra és a fényekre meg már ráfér a ráncfelvarrás, ha már DirectX-et váltanak, nem?

Ami a VBS 2 videóban tetszett az a mellény védelme. A3-ban a különbözõ sisakok különbözõ lövedék ellen védenek, remélem ezt a mellényeknél is megcsinálták.

Lenovo y510p

wardogzombie
óóóóó ezer hála de ez nekem kínai nekem olyan kéne aki hajlandó megcsinálni

#27388-ra ment, bocs
Aj nem tudom. Már annyit csúszik, hogy kínos... 1 hónapja nekiálltunk valami olyannal kísérletezni, ami tényleg forradalmi húzás lesz, ha mûködni fog (egyelõre úgytûnik, hogy igen, de a többieknek nincs sok ideje sajnos ilyenekkel izélni). Nem kiabálok el semmit, majd szólok, ha lesz valami fejlemény.

Igen tudom egyértelmû és Ace a király😮)

Tempi mester,mikó lesz meg a szupermindenvivõhangrendszer???

köszi
Ennek a 90%-ka bentvan ACE-ben. 😄

Tegyél egy próbát a steam-s demóval... hátha... de szerintem gyakorlatilag esélytelen! 😊

www.smart-bus.hu

wardogzombie
Na igen a szmájli lemaradt az én mondatom végérõl is.Hog a multkor persze azonnal vágta a poént mivel régóta ismer.

Nem is vettem annak bajtárs,köszönöm😮)))
kifli
tudom, olvastam nem is kötekedés képp írtam. Csak korábban is ígyjárt valaki, és baszogatták szegényt egy kicsit (persze az sem volt komoly )

Hogy hogyan került oda ez a link, azt az elõzõ hozzászólásom zárójeles részében leírtam. Ez van alapértelmezettként berakva, ha videó beszúrására kattint valaki.

Ez a videó pedig kurvajó 😄
Muttley
éreztem én, h a min követelmény sok helyen jó még
ArmA2-nél nem 😊
kááár 😞

Just do it :)

wardogzombie
Squad xml készítésben ki van otthon illetve ki tudna segíteni az enyém elkészítésében?

Köszönöm Wardog.😮)))
Utóbbi! 😄

Egy négymagos cpu, egy GTX560, HD7870, és 4GB ram azért elkél, ha új gépben gondolkozol. A jelenlegi konfigod minden téren karcsú ehhez...

www.smart-bus.hu

wardogzombie
<#eljen>

Muttley
newbie to ArmA 😊
most jó árban van az Arma2

3 GB RAM, 8800 GT VGA, IP4 3.0 GHz konfigra meg merjem-e venni?
vagy
szaladjak el hardware upgrade-re, mert kib.szott sz.rul van optimalizálva a játék
és fingatja a high-end config-ot is, nemhogy ezt? 😊

Just do it :)

<#taps><#eljen>

www.smart-bus.hu

Kedves Wardog és kifli.

Mint írtam lejebb órásí tévedés történt,nem tudom hogy jött képbe az a link de engem is meglepett.Szereket pedig nem szedek.

Viszont ezen a videón ott táncolok,nekem ez a "szer".:

Természetesen harag az nincs😮)))
repvez
Én nem reménykedek tulságosan nagy változásban.Elég ha a blogbejegyzést elolvassa az ember. Ott is irják, hogy szép és jó a fényrendszer,de vetett árnyékot továbbra is csak a nap és a hold fog generálni,de egy zseblámpa vagy a fényszóró nem. az optimalizáciora hivatkozva.
A másik, ha a VBS2-nél mégcsak most került bele a mozgás közbeni tárcsere akkor az is el mond valamit.
Itt megint lesz egy területbövités néhány grafikai tuninggal,de a játékmenetet érintõ dolgokrol nagyon hallgatnak.Amit eddig megmutattak abból azt látni, hhogy a célzás és a fegyverkezelés semmit nem változik, sztem ugyan ugy fog hadonászni a csávó tárcsere közben mint eddig és egyszercsak a semmiböl megjelenik a fegyverbe a tár.
Az AI-ra sem számitok nagy fejlödést, hogy folyamatosabb és változatosabb mozgásokat fog végrehajtani.
kifli
szerintem tuti.

(vagy csak az alapértelmezett videó helyére nem tették be a saját linkjüket a videó beszúrása gombnál)
wardogzombie
Ugyanazt a szert nyomjátok Hoggal? A multkor õ is ezzel ámitott minket.

😮)))
Felháborító! Érezd magad mélységesen leb@szva! 😄DD

www.smart-bus.hu

Ok Pajtás,nem figyeltem eléggé.

Köszönöm
Ha videót linkelsz, akkor mindig töröld ki a címsorból amit magától bead! 😉

www.smart-bus.hu

A szakállt töröljétek légyszi.

köszi
Ha marad a textúra villódzás meg a kocka kerék, akkor én tuti egy garast nem adok érte! 😄

www.smart-bus.hu

Ezt akartam basszus itt lent valami tévedés történt😮))

VBS 2.0!

Köszi Sanyo😮)

Volt rá 10 évük, még jó, hogy nem olyan, mint az OFP 1.0.

denevérember
Arma 2 már bõven játszható... Csak legyen hozzá egy jó mission 😊

In space no one can hear you scream.

Azért én abban reménykedem hogy ez mégis csak a 3. rész szóval az eddigiekbõl tanultak a srácok.

Azért az ARMA 2 legutóbbi patchel nem kicsit jobb mint az OFP a kezdeteknél

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

De így áll hozzá a közösség nagyrésze. Ilyen kis grafikai "csodákkal" el lehet terelni figyelmet arról, hogy ez megint egy félig átsült valami lesz.

trololololó

sztem nem lesz a játékban hid 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Ez mind szép, de csak akkor ér valamit, ha a régi idegesítõ bugok megszûnnek.

www.smart-bus.hu

Hogthar
Engem az egész magával ragadott, fegyver mozgás animáció milyen kifinomult lett, a fények hatással vannak a normal map ra, a torkolat tûz gyönyörû, nem is tûnik igazán Armának, nem úgy mint régen a 2. rész.
DancZer
Szerintem nagyon jó kis demó és E3-ig még fejlesztenek rajta. Ami nekem nagyon tetszett, hogy messzirõl is látszanak az esti fények.

Lenovo y510p

wardogzombie
binokulárisan kell kezelni a dolgot

Öcsi? 😄

#27360 : ..így van vagy rázúúmolni, gyönyörûséges lesz 😊

wardogzombie
Ugyan már csak közelebb kell menni és már nem is lesz elnagyolt az a textura<#vigyor3>

Kiábrándító tud lenni... :S

www.smart-bus.hu

Icebird
Ez is csak azon múlik mennyi LOD van egy modellben.
AZ elsõ pár száz méteren még 2-3x annyi LOD kell megfelelõ átmenettel (nem rögtön az elsõ után fele polygon szám) akkor nem lenne szembetûnõ a váltás. Általában 7 LOD van egy jármûnél, na most pl. az OA M1A2-nél már csak 4.

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8