Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cserébe tudok adni Battlefield 2-t, Battlefield 2142-t esetleg Crysis warst, természetesen neten játszhatót. Barter is érdekelne.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Lenovo y510p
Egy ARMA2-s kérdés: elkezdtem tologatni, annó az OFP-t meg az OFP2-t nagyon csíptem, mondom azok emlékére megpróbálom ezt is.
Lehet elszállt fölöttem az idõ, de egyszerûen irritál az, hogy nem látom az ellenséget. Megyek elõre, majd bemondja a karakterem hogy 100 méterre elõttem ellenfél. Meresztem a szemem elõre, sehol semmi. Aztán vagy kapok egy sorozatot és annyi, vagy a platoontársaim szedik le az ellent.
Ez így nem szórakoztató.
Kérdés: van esetleg valami mod/kapcsoló amivel a felderített ellenfelek valahogy látványosabban vannak jelölve? Mondjuk kis piros rombusz (úgy ahogy a friendlyk meg kis zölddel vannak jelölve).
(bekapcsoltam az enemy TAG opciót is a nehézség beállításánál, de ettõl se lett jobb).
Megértem hogy harcszimuláció meg minden, de ha van vmi mód erre...
Még nem is láttam.
Nagyon f@sza!!!
De igy megint olyan sterilnek fog hatni az egész dinamikus árnyékok nélkül .
Én megelégednék egy kisebb szigettel is, hiszen ugysem használja ki semmi sem egyszerre az egész területet.
Remélem mindenkinek engedik az alfát kiprobálni és küldeni a reportot a hibákról.Akkor talán bizhatunk abba hogy kevesebb bug és játszhatóg játék lesz a kész termék
Jövõ héten E3, utána meg Alpha. Biztos vagyok benne, hogy játékmenetet érintõ dolgokról is szó lesz és demóznak csomó mindent amit eddig még nem, mert nem volt olyan állapotban. Láthatunk majd karakter animációkat, ragdolt, jármûfizikát az új gear rendszert, vízalatti környezetet, 3D editort meg szerintem addigra már a hangokból is több lesz. Szóval nem kell attól tartani hogy csak grafikai tuning lesz. 😊
Szerintem a textúrákra és a fényekre meg már ráfér a ráncfelvarrás, ha már DirectX-et váltanak, nem?
Ami a VBS 2 videóban tetszett az a mellény védelme. A3-ban a különbözõ sisakok különbözõ lövedék ellen védenek, remélem ezt a mellényeknél is megcsinálták.
Lenovo y510p
Tempi mester,mikó lesz meg a szupermindenvivõhangrendszer???
köszi
www.smart-bus.hu
Hogy hogyan került oda ez a link, azt az elõzõ hozzászólásom zárójeles részében leírtam. Ez van alapértelmezettként berakva, ha videó beszúrására kattint valaki.
Ez a videó pedig kurvajó 😄
Egy négymagos cpu, egy GTX560, HD7870, és 4GB ram azért elkél, ha új gépben gondolkozol. A jelenlegi konfigod minden téren karcsú ehhez...
www.smart-bus.hu
most jó árban van az Arma2
3 GB RAM, 8800 GT VGA, IP4 3.0 GHz konfigra meg merjem-e venni?
vagy
szaladjak el hardware upgrade-re, mert kib.szott sz.rul van optimalizálva a játék
és fingatja a high-end config-ot is, nemhogy ezt? 😊
Just do it :)
www.smart-bus.hu
Mint írtam lejebb órásí tévedés történt,nem tudom hogy jött képbe az a link de engem is meglepett.Szereket pedig nem szedek.
Viszont ezen a videón ott táncolok,nekem ez a "szer".:
Természetesen harag az nincs😮)))
A másik, ha a VBS2-nél mégcsak most került bele a mozgás közbeni tárcsere akkor az is el mond valamit.
Itt megint lesz egy területbövités néhány grafikai tuninggal,de a játékmenetet érintõ dolgokrol nagyon hallgatnak.Amit eddig megmutattak abból azt látni, hhogy a célzás és a fegyverkezelés semmit nem változik, sztem ugyan ugy fog hadonászni a csávó tárcsere közben mint eddig és egyszercsak a semmiböl megjelenik a fegyverbe a tár.
Az AI-ra sem számitok nagy fejlödést, hogy folyamatosabb és változatosabb mozgásokat fog végrehajtani.
(vagy csak az alapértelmezett videó helyére nem tették be a saját linkjüket a videó beszúrása gombnál)
www.smart-bus.hu
Köszönöm
www.smart-bus.hu
köszi
www.smart-bus.hu
In space no one can hear you scream.
Azért az ARMA 2 legutóbbi patchel nem kicsit jobb mint az OFP a kezdeteknél
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
trololololó
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
#27360 : ..így van vagy rázúúmolni, gyönyörûséges lesz 😊
www.smart-bus.hu
AZ elsõ pár száz méteren még 2-3x annyi LOD kell megfelelõ átmenettel (nem rögtön az elsõ után fele polygon szám) akkor nem lenne szembetûnõ a váltás. Általában 7 LOD van egy jármûnél, na most pl. az OA M1A2-nél már csak 4.
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8