Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lesz még physx, vízalatti környezet, inverz kinematika, volumetrikus felhõk, nagyon sok animáció és még sok más. http://forums.bistudio.com/showthread.php?119512-Arma-3-Confirmed-features-info-amp-discussion itt megtalálsz mindent amit eddig lehet tudni az Arma 3-ról.
Lenovo y510p
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Várom a jelentkezõket!
Üdv, D.
In space no one can hear you scream.
4:00 körül az a torkolattûz meg a hang kifejezetten tetszik! 😊
www.smart-bus.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.smart-bus.hu
A móka az egészben, hogy nincs respawn, szóval ha meghalsz akkor le kell lépned a szerverrõl. Egyszer összedughatnánk a fejünkket aztán jelentkezhetnénk mint magyar szakasz. 😊
Pedig ugye a RO elvileg nem a teljesen marhákat vonzza...
www.smart-bus.hu
Igen tudom, hogy zárt szervezett keretek között élvezetes, de ami azon kivül van multinak nevezve az gyalázat.Mindenki ugyan azzt csinálja mint a többi megszokott játékoknál rohangál és lõ mindenre ami mozod, csapatjáték nulla.
Valamilyen szabályrendszerrel azért biztos megoldható lenne, hogy rákényszerüljön az egyszerü vérpistike is, hogy a feladatra koncentráljon és csapatba tevékenykedjen és ne kelljen ehhez egy klán tagjává válni.
Lehet elég lenne csak egy könnyen használható parancs kiadási rendszert megalkotni ,mert ami most benne van azt szinte nem is használja senki inkább élõszóba elmondja,mert nem olyan egyszerü.
A mozgás animáció mondjuk tényleg olyan amilyen... viszont szerintem egy hiánypótlás.
Talán a battlefield az ahol lehet még mesterlövész fegyverrel reális távolságra lõni... egyébként felejtõs. Az hogy egy harckocsi is effektiv legyen ahhoz kel terület a helikopterekhez még inkább.
(a baj az hogy manapság inkább multizok mindenféle modokkal szóval az "alap" játékkal nem vagyok annyit képben)
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
"harctéri szimuláció elvileg"
És itt a hangsúly az elvileg szón van! 😄 Rengeteg hibája van, de még így is a kategória legjobbja mondjuk egy ace moddal párosítva.
A többihez csak annyit tudok hozzáfûzni, hogy multiban megkaphatnád amit akarsz. Én anno pont ezért szerettem ebbe bele, és pont ezért tûröm el a faszságait a mai napig. Egy szervezett 50 vs 50 balhétól azért megindul az adrenalin... Ott van minden ami kell... 😊)
Offline ezt soha nem fogod megélni... nincs az a cég aki ilyen szintû ai programozást felvállalna.
www.smart-bus.hu
Amikor lehet az egy irányitott dolog és szinte csak a megadott helyen lehet használni.
Hamás nagy sziget akkor miért nincs a sziget egy nagyobb részén állandó harcok ahova rajtam kivül is mennek egységek? mert ezek nélkül csak egy ugyan olyan steril küldetésen veszek részt mintha COD-ba játszanék ugyan ugy 20-30fó harcol egymással.
Lehet mondani, hogy armában lehet akár több száz vagy ezer egység is ,de ahhoz kell gép is.Ez igaz, de nem is törekednek rá, hogy ezen változtassanak vagy hogy megmutassa a játék az igazi erejét ebben bármelyik küldetésben is.
Ha azt érezném , hogy tényleg egy csata folyik körülöttem és minden ugy müködik ahogy kell, akkor nem számitana egy cseppet sem hogy van e árnyék vagy bármi más,de sajnos nem igy van.
A játékmenethez csak annyit hogy szerintem itt is bejátszik a nagy terep... a battlefieldben semmi sem drága ha lelõnek akkor nem mindegy hogy egy 15 perces kommandózás után teszik vagy lelõnek és 1 perc múlva megint eksõn.
Én kifejezetten élvezem, hogy gyakorlatilag bármekkorát lehet kerülni ahhoz, hogy az ember hátba támadja a másikat... ezzel szerintem semmi gond. Gyakorlatilag ez az egy olyan érv szól az arma mellett, amit máshol az ember nem kap vissza.
Ami itt megöl mindent, az a látótáv. Ehhez társul egy nem túl jó optimalizáció, és máris ott tartunk, hogy kompromisszum...
Ha nem lenne a nagy látótáv, a nagy terep, plusz a moddolhatóság, akkor egyszerûen nem lenne érv, amiért az ember az armát választaná...
Ezeken kívül gyakorlatilag minden más szempontból találni jobbat...
www.smart-bus.hu
Egyedül a játékmenet az ami azt befolyásolja, hogy egy játék arcad fos lesz vagy taktikai lövölde.
Nézzük meg pl a BF sorozatot, viszonylag nagy terület, használható jármûvek.
Viszont a játékmenet egy gyors (számomra) agyatlan lövöldözésre lett megcsinálva.
Csarébe van benne fizika, árnyékok mindenen, normális fegyver újratöltés,zebb hangok stb..
Ellenben az ARMA:
nincs fizika, nincs változatos karakteranimáció(pedig lehetne ,mert tudja a rendszer),Buta AI, nincs din árnyék, gyenge hangok, jármü irányitás nem a legjobb.
Van egy nagy sziget amit a játékos soha nem használ ki a játékban teljes egészében,ert a küldetések csak egy adott városra koncentrálódnak egy idõben.
De mégis azt eredményezi , hogy a játékosok szétszórodnak és csak magányosan bolyonganak mig be nem kap egy kósza golyót aztán kezdheti elõröl .
Ezért irtam, hogy inkább legyen kisebb terep de mozgalmasabb küldetések és a játékmenetet probálják ugy megcsinálni, hogy a játékosoknak muszály legyen csapatban összedolgozni akkor is ha nem egy összeszokott klántag csak éppen beugrott játszani. és igy talán lenne erõforrás egyéb dolgokra is.
A CQB és az épületeken belüli mozgás tényleg elég gáz de azért lássuk be hogy nem egészen ez a célja.
Egyébként a COD hoz hasonlítani szerintem értelmetlen... reális sebzéssel és ekkora távolságokkal nem igen lesznek pörgõs tûzharcok.
Vagy van még valami?
Más játékokban viszont olyanok nincsenek amik az álmában évek óta. Repvez azt szeretné ha visszavennének egyes feature-kell bele és legyenek helyette dinamikus árnyékok. Lenne még 1 árkád shooter és nem lenne Arma. Tudják õk hogy mi kell a franchise nak, neféljetek! Ne legyetek tehetetlenek. :-)
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
DE ha minden más az elvárható szinten kerül megoldásra az alapjátékban akkor azért meg tudok majd lenni nélküle egy darabig. 😊
Akkor is ha csak az online része érdekel? Ezt elfelejtettem az elõbb írni.
csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Kipróbáltam az Arma2 demoját és szeretném megvenni a játékot. Láttam Steam-en, hogy több verziója is van. Melyiket érdemes megvenni?
csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.
Üdv. D
Lenovo y510p