Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még tapasztalatlan armalógiában, de majd nyáron beérik mint a cseresznye...

Nem merem már az armát szidni, mert DancZer-tõl megkapom a magamét! 😄

www.smart-bus.hu

Fura, hogy az Arma 1-et nem említed meg. 😄

Megvettem közel 8000.- Forintért az IL2 folytatását. Használhatatlan. Megvettem még megjelenéskor szintén majdnem 8000.- Forintért a RO2-t, közel egy évig egy kalap szar volt.

Ezekhez képest a Far Cry2 700.-Forintért ajándék! 😄 Örülnék, ha a CloD lenne már csak ennyire bugos... 😄

www.smart-bus.hu

Hogy aztán újabb 700at költhess aszpirinra?, nekem nem köszi! 😄 De eleget offoltunk 😊

Én elvoltam vele... beleéltem magam a sztoriba, oszt annyi... 😊) Vannak hibái, nem kevés, de azért 700.-Forintot megér... 😊

www.smart-bus.hu

Hát nem tudom nekem elég hamar fejfájásom lett, a mögém spawnoló gerillák miatt, meg amikor láttam hogy az összes gettólakó visszatért egy helyszínre, amit anno (egy perce!) 😄 kipucultam, na ott dobtam ki a kukába, pedig adtam neki esélyt, és amég meg nem jelent vártam én is 😊

Ennyit szerintem megér. Azért volt spoilerben, mert nem ide illik! 😄 Viszont ennyiért hátha érdekel valakit...

www.smart-bus.hu

http://gamepod.hu/hir/megerositve_az_arma_3_physx_3_0_sdk-t_fog_hasznaln.html

DancZer
#27494 : szépek 😊
#27493 :
"..A3-ban ezeket javítják és nem visznek bele forradalmi változásokat..." Egy piros pont, egy fekete 😊 Ha már változtatnak miért ne forradalmit? Na mindegy ha egy két kocsiból álló konvoj AI képes lesz átmenni egy hídon, anélkül hogy kövben bárki meghalna és horpadás sem lesz a kocsikon, akkor már örülhetünk asszem 😊)

Solt #27486 : ..És még ennyit sem ér meg, csak mazohistáknak talán 😊
Amúgymeg hogy jött az ide?

wardogzombie
Bruce Willis ezzel lövi szét pestet az új filmjében😄

denevérember
Hali! Ha érdekel mi esténként Domizunk egy elég nagy társasággal! Írj privátba bõvebb infóért !

In space no one can hear you scream.

HRS Tboy
Köszi! Most tudtam csak meg, hogy a DayZ csak valami zombis hülyeség. De úgy tûnik sokkal többen játszanak vele, mint a dominationnal😞

csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.

denevérember
Srácok! Tudtok ajánlani OA-hoz valami jó Domination missiont? A lényeg annyi lenne,hogy stabil legyen. Tegnap kipróbáltuk ezt az "American Domination" de sok buggal találkoztunk benne. Elõre is köszi a válaszokat!

Üdv, D.

DancZer
Alacsonyan szállnak a madarak Budapest felett.

Lenovo y510p

DancZer
Pl. Említette, hogy mi a mostani ai hiányosság, és A3-ban ezeket javítják és nem visznek bele forradalmi változásokat. Sokszor megemlíti, hogy hogy elsõsorban a stabilitása és a hibamentes mûködésre törekednek, mert fontos mérföldkõ a cégnek. A community alfában lesz heat map, amivel a kezelhetõséget szeretnék növelni. 3 része lesz a kampánynak, az elsõ a kis szigeten lesz(itt megismergedünk az új dolgokkal). A másik 2 rész pedig limnoson lesz.
Beszélt a gear rõl, a cipelt dolgok befolyásolják az állóképességet, pihenéshez szükséges idõt. Külsõleg látható lesz, hogy pi kinek van NV. Benne lesz a six updater, meg a physx bõl a legjobb. Más nem jut most eszembe, majd este megnézem még 1x. :-)

Lenovo y510p

repvez
ugymint ?
DancZer
Itt nagyn sok újdonságra fényderül:http://e3.gamespot.com/video/6381268/arma-3-demonstration?hd=1
😊

Lenovo y510p

Na gyermekeim földön vízen s levegõben!! Fáradjatok át ezzel a ... moddal IDE! Örök hálám üldözni fog mindenkit...

www.smart-bus.hu

Zeraa
Talán magát a modot

HRS Tboy
Sziasztok! Tudja valaki,hogy miért nem tudok felmenni olyan szerverre ahol DayZ van? Eredeti a játékom. Le kell hozzá töltenem valamit?

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fary Cry 2 - 2,49 euró!

www.smart-bus.hu

hát az izgi...
törttel (offline) futtatni a perzisztens fél-MMO játékot
az egésznek pont az a lényege... ha nem perzisztens akkor totál értelmetlen az egész. Milliószor jobb és élvezhetõbb arcade zombi játékok vannak ennél. De ha meg mindenképp arma, akkor meg vagy 22 324 coop zombi mission van hozzá.
spybot919
Sziasztok! Én ARMA2-Dayz re keresnék embert Nem baj ha nem origi törtel is futtatható tökéletesen a legújabb verzió. Csak LAN hálózaton.Tunngle val megoldanánk. Üdv!

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

sziasztok,felszeretném tenni ezt az invasion 44 modot de kiirja az elején hogy hiányzik valami,elindul de kidob ezzel:
Bad version 50 in p3d file
i44_anims\objects\misc_objects\i44_cigarette.p3d
tud valaki segiteni?

DancZer
Nagyon jó kis videók, sajnos hang nélkül kellet végignéznem. Parádés mikor a TW-ben látni ahogy repül az ellenség a levegõben a robbanás után! 😄

Lenovo y510p

HRS Tboy
OA-hoz

HRS Tboy
Sziasztok!
Létezik olyan oldal ahol van fegyver statisztika az Arma2-höz? Lõtáv, tûzerõ, tûzgyorsaság...ilyenek.

Látszik, ahogy a fegyverbe beleteszi a tárat, de amúgy ennyi.

Csak átfutottam õket gyorsan, de semmi olyasmit nem láttam vagy hallottam amit eddig ne mutattak volna, ráadásul camerafelvétel.. gyenge hang és kép.

Amúgy maga a játék ígéretesnek tûnik, reméljük halálra dolgoztatják a programozókat és nem csak Arma III 1.7-el lesz majd érdemes kezdeni 😊

repvez
Van valami érdekes a videokban? még nem tudtam megnézni és hétvégéig nem is tudom,mert mobilneten vagyok. AI, anim, sound, fizika stb..
Nagyon jó és feltétlen ajánlom.

Itt a fixált verzió:Fallout 1.0
denevérember
Feró,próbáltad már? Érdemes letölteni? Tetszetõs amúgy...

Radon!
Nem kell ide ellenség, megverjük mi magunkat is.

"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."

Ja, és persze késni fog az egész.

Igen.

Amúgy, E3 videók:
1: http://www.youtube.com/watch?v=AOtCUr8blDc
2: http://www.youtube.com/watch?v=1p1OouipnhM
3: http://www.youtube.com/watch?v=PSbPRHBKBaI

Nem engedte linkként beszúrni.
Nem volt energiám meg türelmem végignézni, de ha jól hallom a Six Updater bele lesz építve.

denevérember
Fürdõkád addon?

Át kéne portolni OFP-bõl azt a fürdõkád addont, tök jó... 😄

A DLC-ben árvíz is lesz.
DrRadon
Vlagyiszlav, te tudsz valami sötét titkot! Mesélj, északi szomszédunktól érkezik majd a végzetes csapás, mely elsöpri hadseregünket? 😄

DancZer
Szerinted lesz magyar katonaság 2035-ben?

Lenovo y510p

repvez
A HDF moddal mi lett ? remélem az A3 hoz majd készül egy magyar mod.
denevérember
yeah 😊

wardogzombie
A2: ACR is scheduled for release exclusively for PC on Q3 2012.<#nezze>

denevérember
Nem semmi... 😮 Mikorra készül el?

DancZer

Lenovo y510p

DancZer
Értem, akkor kiegészíteném: Több helyen alkalmaznak IK megoldásokat(kormány, botkormány).

Lenovo y510p

Hát A2-ben jött képbe, a fegyvertartás animoknál.

DancZer
Hol? Eddig sehol nem láttam.

Lenovo y510p